praegune kellaaeg 17.06.2025 19:05:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
30.01.2015 01:57:23
|
|
|
CALEB, ma ei saa su pointist aru. Ega Outlookiga sult mujalt kirjad ära ei kao. Lihtsalt outlook teeb sul kogu selle haldamise hulga mugavamaks, kui mitu kontot on. Tüütu on ju kõiki eraldi kontrollimas käia. Kodukasutajal pole ilmselt jah sellega midagi väga teha, kuid ärikasutajatele on kuldaväärt.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
CALEB
HV kasutaja
|
30.01.2015 08:45:06
|
|
|
Ega ma ei väidagi, et Outlookiga kirjad ära kaovad. Telefonis pole seda lihtsalt vaja sest näiteks Android suudab samamoodi mitut kontot hallata - sisestan oma erinevad mailikontod ühekordselt ja peale seda iga kord kui mõne peale mingi mail tuleb, annab telefon mulle teada. Milleks veel Outlooki e-maili klienti vaja mulle telefoni ?
Jah, ärikasutajad võivad sellest midagi leida aga kõigist kasutajatest on nende protsentuaalne osa marginaalne.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
30.01.2015 09:40:42
|
|
|
Juba oluliselt mõistlikumad argumendid, kuid minu jaoks mõõdad sa ikkagi pikkust ja võrdled seda ümbermüüduga.Kuidas saab Outlooki rakendus olla viies ratas vankri all, kui sa ise juba Androidi mailirakendust kasutad? Kui nüüd iriseda, siis põhimõtteliselt sa ju ka kasutad "Outlooki" - seda mida mõttetusk pead. See miks keegi valib androdi vaikimsi rakenduse, mina näiteks kasutan Gmaili uut rakendust androidis, proovisin ka Google Inboxi, midagi veel erinevat, on sama põhjus, miks keegi Outlooki kasutab. Mina selgelt kiikan näiteks Google Inboxi poole, kuna see on palju muud kui lihtsalt e-mail, andes mulle tulnud kirjade põhjal palju muud vajalikku infot, et minu jooksus olek veel töökam tuleks. Püsivalt ühe arvuti taga tööd tehes on mailikliendi kasutamine vägagi soovitav ja kasutan siin "mailiklient" mitte Outlook, sest sul on õigus valida, mis rakendust sa veebipõhise teenusega kasutad.
Kui sa vaatad ringi, siis on maili kliente saada hordides, Androidile üksi tuleb sisuliselt kohe 10 pähe, mida kõik kasutavad ja kiidavad. Ja nendel täiendavatel rakendustel on palju plusse, miks üle vaikimisi kliendi seda kasutada.
Ma saan sinu pointist vägahästi aru, arvutil eraldi mailikliendi kasutamine on miski, mida väga paljud enam ei tee, sest see tundub neile ebamugav. Paljuski on põhjus selles, et istusid oma mail.ee-ga või hotiga POP3 otsas ja postkast oli pidevalt tühi, kirjad tuli alla laadida ning kui arvutiga midagi juhtus oli jama majas. Või ei kasuta pidevalt ühte ja sama asukohta. See aga ei ole Outlooki kui rakenduse viga, ütleksin, et kasutatavatest on ehtkel MS Outlook 2013 kõige mõnusam käes ja igapäeva kasutuses. Boonuseks on veel kogu exchange ja muude vahenditega.
Aga ok tuleme samm tagasi ja võrdleme MS Outlooki funktsionaalsust näiteks Gmaili veebi GUIga - no siis pole mingit võrdlust, Outlooki kasutusmugavus on lihtsalt kordades üle, kiirem reageerimine, mõistlik liides, kus asjad on loogiliselt üles ehitatud, kenasti seadistatav lugemis paneel jms. Aga ma ei saa rakenduse võimalusi võrrelda Gmaili veebipõhise GUIga - sest mina näiteks kasutan mõlemat (telefonis küll vastupidi, seal on Gmaili rakendus ja Exchange, Outlooki alles proovin). Ainuke Gmaili "eelis" on tõesti see, et on veebist otse kättesaadav lehitsejaga ja andmed on kaugemal, ei sõltu arvuti töökorrast (kuid ka see ei ole Outlooki mure - see on mailikliendi kui rakenduse mure.
Sama hästi võiksid sa nõuda kõvaketaste põletamist, sest pilves on pinda küllaga.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
30.01.2015 09:47:59
|
|
|
Ma ka ei saa sellest microsfti punnistusest aru - iosil on full support exchange serverile, sealhulgas global addressbook. samamoodi on androidiga, kuigi õige viimast androidi pole eriti näppinud, ennem läksin ios peale. Milleks veel eraldi mingit lisa asja kasutada.
okei, on üks miinus on ka hetkel built in asjadel - ei näe teisi kalendreid peale enda oma. Näiteks nõupidamiste ruumide omi jne. Kas see uus app teeb seda? Kui ei, siis pole sellel mingit erinevust built in emailidega. minu jaoks on exchange mail peamine telefonis ja kasutan seda päris palju, just kalendri osa
Nutikas owa kasutada on üldse kilplase teema.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
CALEB
HV kasutaja
|
30.01.2015 11:08:35
|
|
|
joulukas kirjutas: |
Juba oluliselt mõistlikumad argumendid, kuid minu jaoks mõõdad sa ikkagi pikkust ja võrdled seda ümbermüüduga.Kuidas saab Outlooki rakendus olla viies ratas vankri all, kui sa ise juba Androidi mailirakendust kasutad? Kui nüüd iriseda, siis põhimõtteliselt sa ju ka kasutad "Outlooki" - seda mida mõttetusk pead. See miks keegi valib androdi vaikimsi rakenduse, mina näiteks kasutan Gmaili uut rakendust androidis, proovisin ka Google Inboxi, midagi veel erinevat, on sama põhjus, miks keegi Outlooki kasutab. Mina selgelt kiikan näiteks Google Inboxi poole, kuna see on palju muud kui lihtsalt e-mail, andes mulle tulnud kirjade põhjal palju muud vajalikku infot, et minu jooksus olek veel töökam tuleks. Püsivalt ühe arvuti taga tööd tehes on mailikliendi kasutamine vägagi soovitav ja kasutan siin "mailiklient" mitte Outlook, sest sul on õigus valida, mis rakendust sa veebipõhise teenusega kasutad.
Kui sa vaatad ringi, siis on maili kliente saada hordides, Androidile üksi tuleb sisuliselt kohe 10 pähe, mida kõik kasutavad ja kiidavad. Ja nendel täiendavatel rakendustel on palju plusse, miks üle vaikimisi kliendi seda kasutada.
Ma saan sinu pointist vägahästi aru, arvutil eraldi mailikliendi kasutamine on miski, mida väga paljud enam ei tee, sest see tundub neile ebamugav. Paljuski on põhjus selles, et istusid oma mail.ee-ga või hotiga POP3 otsas ja postkast oli pidevalt tühi, kirjad tuli alla laadida ning kui arvutiga midagi juhtus oli jama majas. Või ei kasuta pidevalt ühte ja sama asukohta. See aga ei ole Outlooki kui rakenduse viga, ütleksin, et kasutatavatest on ehtkel MS Outlook 2013 kõige mõnusam käes ja igapäeva kasutuses. Boonuseks on veel kogu exchange ja muude vahenditega.
Aga ok tuleme samm tagasi ja võrdleme MS Outlooki funktsionaalsust näiteks Gmaili veebi GUIga - no siis pole mingit võrdlust, Outlooki kasutusmugavus on lihtsalt kordades üle, kiirem reageerimine, mõistlik liides, kus asjad on loogiliselt üles ehitatud, kenasti seadistatav lugemis paneel jms. Aga ma ei saa rakenduse võimalusi võrrelda Gmaili veebipõhise GUIga - sest mina näiteks kasutan mõlemat (telefonis küll vastupidi, seal on Gmaili rakendus ja Exchange, Outlooki alles proovin). Ainuke Gmaili "eelis" on tõesti see, et on veebist otse kättesaadav lehitsejaga ja andmed on kaugemal, ei sõltu arvuti töökorrast (kuid ka see ei ole Outlooki mure - see on mailikliendi kui rakenduse mure.
Sama hästi võiksid sa nõuda kõvaketaste põletamist, sest pilves on pinda küllaga.
|
Lõpuks ometi keegi saab mu pointile pihta. Enam-vähem.
Kuna algses artiklis on jutt just mobiiliversioonist, siis seda tahtsingi öelda, et vaikimisi on juba see võimalus olemas ja eraldi rakendus on üleliigne - juhul kui ainult e-posti vaadata tahta. Igasugused lisavõimalused on juba iseasi ja igaühe mugavuseelistuste taga. Aga et mainitud oli ainult e-maili klienti, siis sellepärast tõingi välja oma argumendi. (e-maili kliendiga muud teha ei saa kui posti lugeda ja sellisel kujul Outlook tundub pointless mobiilses seadmes kus sama funktsionaalsus sees juba on.)
Mis puutub kõvaketaste põletamisse, siis põhimõtteliselt ongi nii, et teoreetiliselt neid varsti enam vaja ei lähe. Tarvis oleks ainult ühte ketast, kus opsüsteem. AGA - praeguste pilvemahtude juures ? - no lubage naerda (mul 8,3 Terabaiti mahtu täis ja ei kujuta ette küll kuhu pilve see ära mahutada tasuta ja nii, et juurdepääsukiirus oleks sama. Samuti programme ei installi pilve - vähemalt praeguste opsüsteemide ülesehituse juures)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
30.01.2015 15:07:18
|
|
|
Mahtudega on vast nii, et niikaua kui kettamassiivide omamine terabaitides on laiale massile ebaotstarbekas ja kulukas, niikaua on odavam osta pilveruumi. Oma koduarvutis mingit meiliserverit ja veebilehte ülal pidada...ma ei näe suurt mõtet,kuigi tehniliselt ma saaks, pole mingeid piiranguid. Teine asi, kui on mingi äri või kommertsteema. Suurkorporatsioonid, kas ostavad teenust sisse või haldavad ise, väike-ettevõtted rendivad pilveruumi,serveriteenust ja kõik on OK.
Kui andmeid palju või vahetavat infot palju, tasub isegi kodus mõelda NAS peale, kuhu siis kasvõi 8TB või niipalju, kui see NAS toetab, sisse lükata, koos peegeldusega, et oleks OK.
Suurfirmades on ju klienditeenindajatel terminalid. Eks kunagi ilmselt läheb see ka massidesse, sest kõike ei hoia läpaka kettal. Varastatakse su läpakas ära ja ongi kööga.
Muidugi, vargus, tulekahju äike vms...ilmselt ei saa ka NAS-i kaitsta lõputult.
Reaalelus on ju näha, et ka suurtel serverteenusegigantidel tekib süsteemis tõrkeid- leht võetakse maha ja kõik taastatakse kas backupist või peegelserverist, kodus sellist süsteemi on kulukas pidada, kui andmed pole nii väärtuslikud. Kõik taandub sellele, kui palju infot ja millise väärtusega see info on, mida töödelda või vahetada tuleb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.02.2015 10:02:19
|
|
|
Normaalne. Vähemalt ostavad töötavad lahendused, mitte ei hakka nullist pihta
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|