Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
29.01.2015 23:36:34
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
"942666" on softi uuendus agregeerivas võrguseadmes. |
aga tohib huvituda numbri 942667 tähendusest? |
Sama tähendus, kuid regioon on teine. Softi uuendus võrguseadmel.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.01.2015 00:16:38
|
|
|
OK.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
30.01.2015 17:58:03
|
|
|
RCC, Mark0, stabiilsele teenusele oli vihjatud kindlas kontekstis, mille esile toojaks polnud üldse mina vaid indrekp. Tegemist ei olnud tühjalt kohalt üldistamisega vaid üsna konkreetsete vihjetega konkreetsetele probleemidele, kes Elioni vastavate teenustega kursis, siis peaks sellest aru saama, niisama mulli puhuda pole mõtet ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3s3t
HV vaatleja

|
30.01.2015 20:09:15
|
|
|
Kas keegi teab millise valemiga arvutatakse välja uuendamist väärt piirkonnad? Mul on majast 150m kaugusel olerex kus on 300mbit olemas, aga meie piirkonnas(ca 50. maja) on ikkagi 12/1 vana standard.
Samas kui natuke maad eemal on 300mbit ühendus kortermajas ja seal lähedal 500m on mingi kallis restoran kuhu on võetud vaevaks valguskaabel vedada. Majas on 2 arvutit ja 3 telekat no ei jätku sellest 12/1 enam aga sellest nad aru ei saa.
_________________ komafriik ,, |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.01.2015 21:58:15
|
|
|
Äriettevõtetega on asi selgu, kui nad maksavad siis veetaksegi. Niisama ei vea äriettevõte ka kriipsu paberile, kaablist rääkimata.
Kortermaja puhul peate aga kogu majarahvaga kokkuleppele saama, et suurem enamus seda kaablit vajab ning alles siis võib Elionil tekkida kiirendatud äriline huvi midagi muuta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
EML
Kreisi kasutaja
|
30.01.2015 22:03:22
|
|
|
r3s3t kirjutas: |
Kas keegi teab millise valemiga arvutatakse välja uuendamist väärt piirkonnad? Mul on majast 150m kaugusel olerex kus on 300mbit olemas, aga meie piirkonnas(ca 50. maja) on ikkagi 12/1 vana standard.
Samas kui natuke maad eemal on 300mbit ühendus kortermajas ja seal lähedal 500m on mingi kallis restoran kuhu on võetud vaevaks valguskaabel vedada. Majas on 2 arvutit ja 3 telekat no ei jätku sellest 12/1 enam aga sellest nad aru ei saa. |
Eks pead omafinantseeringut kasutama.
Meil terve linn ilma ühegi optika võimaluseta ja pooltel pole vdsl võimalustki. Pole küll suur linna aga oma 1000 inimest ikka.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3s3t
HV vaatleja

|
31.01.2015 19:47:30
|
|
|
Äriettevõtetega on asi selgu, kui nad maksavad siis veetaksegi. Niisama ei vea äriettevõte ka kriipsu paberile, kaablist rääkimata.
Kortermaja puhul peate aga kogu majarahvaga kokkuleppele saama, et suurem enamus seda kaablit vajab ning alles siis võib Elionil tekkida kiirendatud äriline huvi midagi muuta. |
500 meetrit kaablit vedada, no siis võis sellel restoranil üpris kirveks minna. Siin kandis on enamus vanad inimesed eramajades, mere ääre poole on mõned rikkamad majad aga võibolla ainult 1-2 korterühistut. Minu kurja kirja peale saadeti mulle selline vastus.
Spoiler 
Kas kellelgi on kokkupuuteid olnud selle "Ehitajate" portaaliga? Milles asi seisneb ja kuidas seda kasutada?
_________________ komafriik ,, |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
31.01.2015 21:13:20
|
|
|
Et siis millal uusnuti ja S2 puldi combo? Äkki tootearedus kuuleb?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2015 21:20:30
|
|
|
r3s3t kirjutas: |
Kortermaja puhul peate aga kogu majarahvaga kokkuleppele saama, et suurem enamus seda kaablit vajab ning alles siis võib Elionil tekkida kiirendatud äriline huvi midagi muuta. |
500 meetrit kaablit vedada, no siis võis sellel restoranil üpris kirveks minna. Siin kandis on enamus vanad inimesed eramajades, mere ääre poole on mõned rikkamad majad aga võibolla ainult 1-2 korterühistut. Minu kurja kirja peale saadeti mulle selline vastus.
Spoiler 
Kas kellelgi on kokkupuuteid olnud selle "Ehitajate" portaaliga? Milles asi seisneb ja kuidas seda kasutada? |
See tähendab seda, et tekitad endale projekti ja tellid konsultatsiooni.
https://www.elion.ee/ariklient/arendajale/projektide-kooskolastamine
https://www.elion.ee/ariklient/arendajale/projektide-kooskolastamine/konsultatsiooni-teenused
Teenuse hind:
Ühekordse konsultatsiooni teenustasu on 21,45 €.
* Hind sisaldab käibemaksu.
Konsultatsiooni kestvus on kuni 30 minutit. Tasu arveldatakse ühes projekti kooskõlastamise teenusega.
Portaal on rohkem tõesti ettevõtetele mõeldud, kuid võimaldab endale eratarbijal omafinantseeringuga vajalikku optilise kaabli ühendamist tellida.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 16:06:47
|
|
|
darkside, no seal lehel käia ei näe ju seda, mida küsiti. S2 ja S4 on erinevad puldid.
S2 pult töötab ka uusnutiga, aga menüüdest mugavaks väljatulemiseks oleks ikka back nuppu vaja, mida ei mappita ilmselt kunagi.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
01.02.2015 17:39:00
|
|
|
darkside, no seal lehel käia ei näe ju seda, mida küsiti. S2 ja S4 on erinevad puldid.
S2 pult töötab ka uusnutiga, aga menüüdest mugavaks väljatulemiseks oleks ikka back nuppu vaja, mida ei mappita ilmselt kunagi. |
Ma ei saa aru milleks kiusu ajada, Elion? Mappige punane nupp back nupuks ja las inimesed kasutavad seda vana pulti kes soovivad!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 18:10:50
|
|
|
-parun-, teoorias saab seda ju alles siis teha, kui vananuti kasutuselt kaob, mis nupu teeb vabaks muu käskluse jaoks.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2015 18:24:55
|
|
|
-parun- kirjutas: |
S2 pult töötab ka uusnutiga, aga menüüdest mugavaks väljatulemiseks oleks ikka back nuppu vaja, mida ei mappita ilmselt kunagi. |
Ma ei saa aru milleks kiusu ajada, Elion? Mappige punane nupp back nupuks ja las inimesed kasutavad seda vana pulti kes soovivad! |
Tegelikult on see väga hea mõte, see back käsklus ka S2 puldil käivitaks koheselt kõikidel vana nuti kasutajatel uue menüü allalaadimise ja kohe on kõigil uus nuti menüü.
Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. Vanad asjad kukuvad elukaare lõppu, et uued asjad saaksid edasi minna.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 18:32:42
|
|
|
indrekp, no just sellepärast ei saagi ühtegi sellist nuppu mappida. Mõni ei saa sellest aru.
See on nagu alguses Harmony pultidega, mille Guide nupu alla korraga reaalselt töötav käsklus ilmus
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
01.02.2015 18:47:00
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. . |
Küsiks laurxi moodi "tavapärase arengu" definitsiooni SI-süsteemis?
Miks peab pudru erinevust inimestele seletama? Kellel on ühe nupuga pult, need litsuvad oma nuppu ja need, kelle "kirju", oskavad seda juba ammu kasutada.
Mulle kirju igatahes imponeerib. Kanalinumbreid ma kasutan vääga harva, põhiliselt õhtul kella 21 paiku suvalisest kohast ETV peale minekuks, aga kollane ja sinine on "must have" minu jaoks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.02.2015 19:11:44
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. . |
Küsiks laurxi moodi "tavapärase arengu" definitsiooni SI-süsteemis?
Miks peab pudru erinevust inimestele seletama? Kellel on ühe nupuga pult, need litsuvad oma nuppu ja need, kelle "kirju", oskavad seda juba ammu kasutada.
Mulle kirju igatahes imponeerib. Kanalinumbreid ma kasutan vääga harva, põhiliselt õhtul kella 21 paiku suvalisest kohast ETV peale minekuks, aga kollane ja sinine on "must have" minu jaoks. |
No hetkel on uusnututv ja vananututv koos erinevate pakettide ja kombinatsioonidega. Tee siis selgeks, mis pult sul , kuidas kanaleid vahetad ja mis menüü sul ees peab olema.
Minu arvamuse kohaselt võiks kõigil uusnutitv menüü olla ja toimida vana puldi kasutus. Lihtsalt osad featuurid jäävad puldil kasutuks.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 19:16:52
|
|
|
Pailaps, olen sinuga täiesti samal meelel, kuid senimaani, kuni saatekava kasutamine on uusnutis (noh, natuke liialdades) praktiliselt võimatu, siis on senimaani vajalik kasutaja p2ep ja minu kogemustel sinine ja kollane nupp vana nutis.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2015 19:52:40
|
|
|
Novot siis, jõudsime järeldusele, kes tahab vana pulti ja vana menüüd, kasutab vana teenust. Kes tahab uusi, kasutab uusi, neid pole mõtet miksida isegi kui mõni tahaks komplekti vana pult, uus menüü ja vanad teenused või risti vastupidi. Sellisel juhul on probleemid garanteeritud ja probleeme lisaks ei taha meist keegi. Lihtne öelda teeme punase bäkiks uues menüüs aga tagamaadele ei mõelda.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
01.02.2015 20:09:05
|
|
|
indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö. Seega küsimus endiselt õhus
viimati muutis -parun- 01.02.2015 20:22:37, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2015 20:21:20
|
|
|
indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö. |
Vastan selle ära, tõsi punane nupp ei ole back nupp, sain aru, et sa tahaksid et see oleks back nupp. Pole mõtet peensusteni lahata, kõike on võimalik muidugi teha. Hetkel on aga nii, et uue puldi back nupp aktiviseerib motoroladel uue menüü. Kui programmeerija teeb nüüd motoroladele arusaadavaks, et vana puldi punane nupp on sama käsuga nagu uue puldi back nupp, siis ongi kenasti uus menüü ees.
Eelnevalt sai öeldud, see ei lahenda kõikide klientide probleeme, pigem väheste kuid muudatus tekitaks teiste väheste silmis probleeme juurde.
Läheks ja loeks enne selle eKodu TV teema läbi nende nuppude ja menüüde osas siis jutustaks seal TV teemadel edasi kui huvi. Avastasin, tegemist on hetkel nterneti jaoks mõeldud teemaga.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
01.02.2015 20:33:23
|
|
|
indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö. |
Vastan selle ära, tõsi punane nupp ei ole back nupp, sain aru, et sa tahaksid et see oleks back nupp. Pole mõtet peensusteni lahata, kõike on võimalik muidugi teha. Hetkel on aga nii, et uue puldi back nupp aktiviseerib motoroladel uue menüü. Kui programmeerija teeb nüüd motoroladele arusaadavaks, et vana puldi punane nupp on sama käsuga nagu uue puldi back nupp, siis ongi kenasti uus menüü ees. |
Ma ise ei ole sellest vanast puldist ausaltöelda huvitatud aga vaidlen sportlikust huvist, sest tunnen et ajad jama Keegi arenduse poolelt võiks ka kommenteerida.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 20:59:00
|
|
|
-parun-, teoorias on kõik võimalik. Praktikas aga ajaks see hetke valikud veelgi hullemaks.
Eelnevalt peaks uus nii heaks saama, et saaks kõik seadmed (va. Amino) üle viia uusnutile.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2015 21:02:33
|
|
|
Nii nagu ma kirjutasin, kõike on võimalik teha, milleks teha lihtsalt, kui saab keeruliselt eks
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
02.02.2015 10:55:08
|
|
|
Te räägite muide interneti-teemas televisioonist.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|