Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 919, 920, 921  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pailaps
HV Guru

sõnum 29.01.2015 23:36:34 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
"942666" on softi uuendus agregeerivas võrguseadmes.

aga tohib huvituda numbri 942667 tähendusest?

Sama tähendus, kuid regioon on teine. Softi uuendus võrguseadmel.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.01.2015 00:16:38 vasta tsitaadiga

OK.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 30.01.2015 17:58:03 vasta tsitaadiga

RCC, Mark0, stabiilsele teenusele oli vihjatud kindlas kontekstis, mille esile toojaks polnud üldse mina vaid indrekp. Tegemist ei olnud tühjalt kohalt üldistamisega vaid üsna konkreetsete vihjetega konkreetsetele probleemidele, kes Elioni vastavate teenustega kursis, siis peaks sellest aru saama, niisama mulli puhuda pole mõtet ...
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 30.01.2015 20:09:15 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab millise valemiga arvutatakse välja uuendamist väärt piirkonnad? Mul on majast 150m kaugusel olerex kus on 300mbit olemas, aga meie piirkonnas(ca 50. maja) on ikkagi 12/1 vana standard.
Samas kui natuke maad eemal on 300mbit ühendus kortermajas ja seal lähedal 500m on mingi kallis restoran kuhu on võetud vaevaks valguskaabel vedada. Majas on 2 arvutit ja 3 telekat no ei jätku sellest 12/1 enam aga sellest nad aru ei saa.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.01.2015 21:58:15 vasta tsitaadiga

Äriettevõtetega on asi selgu, kui nad maksavad siis veetaksegi. Niisama ei vea äriettevõte ka kriipsu paberile, kaablist rääkimata.
Kortermaja puhul peate aga kogu majarahvaga kokkuleppele saama, et suurem enamus seda kaablit vajab ning alles siis võib Elionil tekkida kiirendatud äriline huvi midagi muuta.

EML
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2015 22:03:22 vasta tsitaadiga

r3s3t kirjutas:
Kas keegi teab millise valemiga arvutatakse välja uuendamist väärt piirkonnad? Mul on majast 150m kaugusel olerex kus on 300mbit olemas, aga meie piirkonnas(ca 50. maja) on ikkagi 12/1 vana standard.
Samas kui natuke maad eemal on 300mbit ühendus kortermajas ja seal lähedal 500m on mingi kallis restoran kuhu on võetud vaevaks valguskaabel vedada. Majas on 2 arvutit ja 3 telekat no ei jätku sellest 12/1 enam aga sellest nad aru ei saa.

Eks pead omafinantseeringut kasutama.
Meil terve linn ilma ühegi optika võimaluseta ja pooltel pole vdsl võimalustki. Pole küll suur linna aga oma 1000 inimest ikka.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 31.01.2015 19:47:30 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Äriettevõtetega on asi selgu, kui nad maksavad siis veetaksegi. Niisama ei vea äriettevõte ka kriipsu paberile, kaablist rääkimata.
Kortermaja puhul peate aga kogu majarahvaga kokkuleppele saama, et suurem enamus seda kaablit vajab ning alles siis võib Elionil tekkida kiirendatud äriline huvi midagi muuta.

500 meetrit kaablit vedada, no siis võis sellel restoranil üpris kirveks minna. Siin kandis on enamus vanad inimesed eramajades, mere ääre poole on mõned rikkamad majad aga võibolla ainult 1-2 korterühistut. Minu kurja kirja peale saadeti mulle selline vastus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas kellelgi on kokkupuuteid olnud selle "Ehitajate" portaaliga? Milles asi seisneb ja kuidas seda kasutada?

ahto42
HV kasutaja

sõnum 31.01.2015 21:13:20 vasta tsitaadiga

Et siis millal uusnuti ja S2 puldi combo? Äkki tootearedus kuuleb?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 31.01.2015 21:20:30 vasta tsitaadiga

r3s3t kirjutas:
jägaja kirjutas:

500 meetrit kaablit vedada, no siis võis sellel restoranil üpris kirveks minna. Siin kandis on enamus vanad inimesed eramajades, mere ääre poole on mõned rikkamad majad aga võibolla ainult 1-2 korterühistut. Minu kurja kirja peale saadeti mulle selline vastus.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas kellelgi on kokkupuuteid olnud selle "Ehitajate" portaaliga? Milles asi seisneb ja kuidas seda kasutada?

See tähendab seda, et tekitad endale projekti ja tellid konsultatsiooni.

https://www.elion.ee/ariklient/arendajale/projektide-kooskolastamine
https://www.elion.ee/ariklient/arendajale/projektide-kooskolastamine/konsultatsiooni-teenused

Teenuse hind:
Ühekordse konsultatsiooni teenustasu on 21,45 €.
* Hind sisaldab käibemaksu.

Konsultatsiooni kestvus on kuni 30 minutit. Tasu arveldatakse ühes projekti kooskõlastamise teenusega.

Portaal on rohkem tõesti ettevõtetele mõeldud, kuid võimaldab endale eratarbijal omafinantseeringuga vajalikku optilise kaabli ühendamist tellida.

darkside
HV veteran
darkside

sõnum 01.02.2015 14:01:14 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
Et siis millal uusnuti ja S2 puldi combo? Äkki tootearedus kuuleb?

ehk siis pult mis on mitmeid kuud müügil juba olnud icon_question.gif soovitan vahepeal elioni lehel käia thumbs_up.gif
https://pood.elion.ee/productInfo/140/elioni-uue-nutitv-numbritega-pult-s4/2952M-ELION
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.02.2015 16:06:47 vasta tsitaadiga

darkside, no seal lehel käia ei näe ju seda, mida küsiti. S2 ja S4 on erinevad puldid.
S2 pult töötab ka uusnutiga, aga menüüdest mugavaks väljatulemiseks oleks ikka back nuppu vaja, mida ei mappita ilmselt kunagi.

-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2015 17:39:00 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
darkside, no seal lehel käia ei näe ju seda, mida küsiti. S2 ja S4 on erinevad puldid.
S2 pult töötab ka uusnutiga, aga menüüdest mugavaks väljatulemiseks oleks ikka back nuppu vaja, mida ei mappita ilmselt kunagi.

Ma ei saa aru milleks kiusu ajada, Elion? Mappige punane nupp back nupuks ja las inimesed kasutavad seda vana pulti kes soovivad!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.02.2015 18:10:50 vasta tsitaadiga

-parun-, teoorias saab seda ju alles siis teha, kui vananuti kasutuselt kaob, mis nupu teeb vabaks muu käskluse jaoks.
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2015 18:24:55 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
jägaja kirjutas:

Ma ei saa aru milleks kiusu ajada, Elion? Mappige punane nupp back nupuks ja las inimesed kasutavad seda vana pulti kes soovivad!

Tegelikult on see väga hea mõte, see back käsklus ka S2 puldil käivitaks koheselt kõikidel vana nuti kasutajatel uue menüü allalaadimise ja kohe on kõigil uus nuti menüü.
Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. Vanad asjad kukuvad elukaare lõppu, et uued asjad saaksid edasi minna.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.02.2015 18:32:42 vasta tsitaadiga

indrekp, no just sellepärast ei saagi ühtegi sellist nuppu mappida. Mõni ei saa sellest aru.
See on nagu alguses Harmony pultidega, mille Guide nupu alla korraga reaalselt töötav käsklus ilmus icon_lol.gif

p2ep
HV veteran

sõnum 01.02.2015 18:47:00 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. .

Küsiks laurxi moodi "tavapärase arengu" definitsiooni SI-süsteemis?
Miks peab pudru erinevust inimestele seletama? Kellel on ühe nupuga pult, need litsuvad oma nuppu ja need, kelle "kirju", oskavad seda juba ammu kasutada.
Mulle kirju igatahes imponeerib. Kanalinumbreid ma kasutan vääga harva, põhiliselt õhtul kella 21 paiku suvalisest kohast ETV peale minekuks, aga kollane ja sinine on "must have" minu jaoks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 01.02.2015 19:11:44 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
indrekp kirjutas:

Iseenesest ei oleks ju probleemi kui klient tahab vana kirjut pulti edasi kasutada, eks Elion peab siin mõtlema kas palgata hulk tehnilise toe inimesi juurde, et kogu pudru erinevust klientidele selgitada, või jääb tavapärase arengu juurde. .

Küsiks laurxi moodi "tavapärase arengu" definitsiooni SI-süsteemis?
Miks peab pudru erinevust inimestele seletama? Kellel on ühe nupuga pult, need litsuvad oma nuppu ja need, kelle "kirju", oskavad seda juba ammu kasutada.
Mulle kirju igatahes imponeerib. Kanalinumbreid ma kasutan vääga harva, põhiliselt õhtul kella 21 paiku suvalisest kohast ETV peale minekuks, aga kollane ja sinine on "must have" minu jaoks.

No hetkel on uusnututv ja vananututv koos erinevate pakettide ja kombinatsioonidega. Tee siis selgeks, mis pult sul , kuidas kanaleid vahetad ja mis menüü sul ees peab olema.

Minu arvamuse kohaselt võiks kõigil uusnutitv menüü olla ja toimida vana puldi kasutus. Lihtsalt osad featuurid jäävad puldil kasutuks.

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.02.2015 19:16:52 vasta tsitaadiga

Pailaps, olen sinuga täiesti samal meelel, kuid senimaani, kuni saatekava kasutamine on uusnutis (noh, natuke liialdades) praktiliselt võimatu, siis on senimaani vajalik kasutaja p2ep ja minu kogemustel sinine ja kollane nupp vana nutis.
indrpo
HV Guru

sõnum 01.02.2015 19:52:40 vasta tsitaadiga

Novot siis, jõudsime järeldusele, kes tahab vana pulti ja vana menüüd, kasutab vana teenust. Kes tahab uusi, kasutab uusi, neid pole mõtet miksida isegi kui mõni tahaks komplekti vana pult, uus menüü ja vanad teenused või risti vastupidi. Sellisel juhul on probleemid garanteeritud ja probleeme lisaks ei taha meist keegi. Lihtne öelda teeme punase bäkiks uues menüüs aga tagamaadele ei mõelda.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2015 20:09:05 vasta tsitaadiga

indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö. Seega küsimus endiselt õhus icon_smile.gif

viimati muutis -parun- 01.02.2015 20:22:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.02.2015 20:21:20 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö.

Vastan selle ära, tõsi punane nupp ei ole back nupp, sain aru, et sa tahaksid et see oleks back nupp. Pole mõtet peensusteni lahata, kõike on võimalik muidugi teha. Hetkel on aga nii, et uue puldi back nupp aktiviseerib motoroladel uue menüü. Kui programmeerija teeb nüüd motoroladele arusaadavaks, et vana puldi punane nupp on sama käsuga nagu uue puldi back nupp, siis ongi kenasti uus menüü ees.
Eelnevalt sai öeldud, see ei lahenda kõikide klientide probleeme, pigem väheste kuid muudatus tekitaks teiste väheste silmis probleeme juurde.
Läheks ja loeks enne selle eKodu TV teema läbi nende nuppude ja menüüde osas siis jutustaks seal TV teemadel edasi kui huvi. Avastasin, tegemist on hetkel nterneti jaoks mõeldud teemaga.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2015 20:33:23 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrekp, jägaja, Mulle tundub et teil ei ole õigus. Punane nupp ja back nupp ei ole SAMA koodiga, järelikult ei saa punane nupp vana nutiTV keskkonnas uusnutile üleminekut käivitada. Uusnuti rakendust tuleks lihtsalt täiendada nii et back nupule reageeriva koodi käivitaks kas punane nupp VÕI back nupp. See oleks programmeerijale poole tunni töö.

Vastan selle ära, tõsi punane nupp ei ole back nupp, sain aru, et sa tahaksid et see oleks back nupp. Pole mõtet peensusteni lahata, kõike on võimalik muidugi teha. Hetkel on aga nii, et uue puldi back nupp aktiviseerib motoroladel uue menüü. Kui programmeerija teeb nüüd motoroladele arusaadavaks, et vana puldi punane nupp on sama käsuga nagu uue puldi back nupp, siis ongi kenasti uus menüü ees.

Ma ise ei ole sellest vanast puldist ausaltöelda huvitatud aga vaidlen sportlikust huvist, sest tunnen et ajad jama icon_smile.gif Keegi arenduse poolelt võiks ka kommenteerida.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 01.02.2015 20:59:00 vasta tsitaadiga

-parun-, teoorias on kõik võimalik. Praktikas aga ajaks see hetke valikud veelgi hullemaks.
Eelnevalt peaks uus nii heaks saama, et saaks kõik seadmed (va. Amino) üle viia uusnutile.

indrpo
HV Guru

sõnum 01.02.2015 21:02:33 vasta tsitaadiga

Nii nagu ma kirjutasin, kõike on võimalik teha, milleks teha lihtsalt, kui saab keeruliselt eks icon_smile.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 02.02.2015 10:55:08 vasta tsitaadiga

Te räägite muide interneti-teemas televisioonist.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 919, 920, 921  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.