Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 640, 641, 642 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raxz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.01.2015 17:19:32 vasta tsitaadiga

Minul on Motorola ning selle nuppudeta pult. Koos digiboxiga lülitub ka telekas sisse/välja ja volüüminupud juhivad teleka helitugevust.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.01.2015 21:27:46 vasta tsitaadiga

Kellel seda s2 musta pulti pakkuda oli, ma ei leia enam üles icon_redface.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 19.01.2015 21:27:59 vasta tsitaadiga

Kas tv kava vaatamise osas arvutis ja telefonis/tahvlis on ka mingeid arenguid oodata?

Vana MinuTV äppi väidetavalt enam edasi ei arendata, uue põhirõhk on kanalite/saadete vaatamisel ja see ei võimalda samaväärselt vanaga kava kasutada. Sama olukord ka arvutis - vana minutv.ee tundub varjusurmas olevat, kõiki uusi kanaleid sinna lisandunud pole, uus minutv.ee on kujunduslik "hittsaavutus", mis mugavat telekava vaatamist ei võimalda ja isegi ei lae lehte ära, kui mingi suvalise Facebooki jubina laadimine brauseris keelatud:

"Startup require.js error: Load timeout for modules: facebook
http://requirejs.org/docs/errors.html#timeout"

Mingil kujul võiks ju siiski vana minutv lehe/äpi arendust jätkata, pakkudes nende abil lihtsat ja toimivat kava/meeldetuletuste/puldi funktsiooni?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.01.2015 21:33:09 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Kellel seda s2 musta pulti pakkuda oli, ma ei leia enam üles icon_redface.gif

Ei ole vaja, avastasin, et elion veel müüb neid icon_biggrin.gif
lasen homme ära osta thumbs_up.gif

tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 20.01.2015 00:50:18 vasta tsitaadiga

Mul veel üks must pakendis
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 20.01.2015 13:18:32 vasta tsitaadiga

Hüva nõu tarvis: S3 pult saab töötada kahes režiimis: nn Motorola pult ja Samsungi pult, juhendid kenasti veebis olemas, Motorola-režiimis saab helinuppe ümber progeda, Samsungi režiimis ei saa. Kuidas saaks?

F5300 ja Samsungi äpp pole ühtegi tarkvaralist probleemi juba mitu kuud märganud, nii et digiboksi külge tagasi pista ei taha. Ainuke probleem äpiga jäänud, et kui kauemaks pausile jääb, siis katkeb ära, aga see vist by design peabki nii olema.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2015 17:04:24 vasta tsitaadiga

jaakjaak22 kirjutas:
Hüva nõu tarvis: S3 pult saab töötada kahes režiimis: nn Motorola pult ja Samsungi pult, juhendid kenasti veebis olemas, Motorola-režiimis saab helinuppe ümber progeda, Samsungi režiimis ei saa. Kuidas saaks?

F5300 ja Samsungi äpp pole ühtegi tarkvaralist probleemi juba mitu kuud märganud, nii et digiboksi külge tagasi pista ei taha. Ainuke probleem äpiga jäänud, et kui kauemaks pausile jääb, siis katkeb ära, aga see vist by design peabki nii olema.

Milleks samsungi režiimil vaja helinuppe õpetada? Helinupud sel juhul muudavadki TV helinivood. NutiTV power nupp on samsungi režiimis source vahetamiseks.
Mida täpsemalt soovid? praegu ei saa aru, et su vajadused kaetud poleks.

Alati võib kasutada ka Samsungi TV pulti. Numbrid kohe olemas, source valik, nooled, back ja OK olemas
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.01.2015 18:40:34 vasta tsitaadiga

Võibolla soovib Elioni pulti, samsungi seadistuses, ressiiveri häälenuppudeks seadistada. Minul toimib sellisena ka HDMI-CEC/ARC ressiiverisse ja juhitakse küll teleri heli, käsk antakse aga ressiiverile ja pole põhjust pulti eraldi koolitada.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2015 21:27:31 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Minul on Motorola ning selle nuppudeta pult. Koos digiboxiga lülitub ka telekas sisse/välja ja volüüminupud juhivad teleka helitugevust.

Vabandust tähenärimise pärast aga selles tekstis on teatav vastuolu icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 20.01.2015 21:29:23 vasta tsitaadiga

-parun-, icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 20.01.2015 21:39:22 vasta tsitaadiga

sai motorolale uus pult toodud, krt kohe teine tera icon_cool.gif
tundub olevat vist uuem versioon kui kui kodus olev. mõlemad s2, aga sellel logo teine ja plast ei ole nii lihtvitud (võibolla vanem siledamaks lihvitud icon_lol.gif )

tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 21.01.2015 18:29:53 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Võibolla soovib Elioni pulti, samsungi seadistuses, ressiiveri häälenuppudeks seadistada. Minul toimib sellisena ka HDMI-CEC/ARC ressiiverisse ja juhitakse küll teleri heli, käsk antakse aga ressiiverile ja pole põhjust pulti eraldi koolitada.

Täpselt nii, saund läheb optikat pidi eraldi keskusse ja soov on selle puldist pääseda.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.01.2015 18:49:31 vasta tsitaadiga

jaakjaak22 kirjutas:
indrekp kirjutas:

Täpselt nii, saund läheb optikat pidi eraldi keskusse ja soov on selle puldist pääseda.

Kas samsungi heli kruttimine optilise nivood ei juhi kui menüüs valitud external speaker vms. Sõltub telerist, mõni annab muidugi otse striimi edasi.
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 22.01.2015 21:38:55 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Kas samsungi heli kruttimine optilise nivood ei juhi kui menüüs valitud external speaker vms. Sõltub telerist, mõni annab muidugi otse striimi edasi.

Saadab otse edasi ja kobiseb veateatega, et saundi kruti nüüd mujalt. Tegelikult probleem lihtsalt see, et miks pult Samsungi sätetes ei võiks olla samasugune nagu Motorola sätetes: lähtestatakse hea algus ja kui midagi ära timmid, siis ise vastutad. Ega keegi ei tea, äkki S4 pult targem ses osas?
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2015 02:27:41 vasta tsitaadiga

mul muudab samsa (F8000) pult ilusti resiiveri helitugevust kui valin external speakers
tagasi üles
omg
HV kasutaja

sõnum 23.01.2015 11:11:05 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

b) vana nutitv keskkond on mulle armas (vb saab ka sellega tellida, sinnani me ei jõudnud).
Vaene tütarlaps oli väga pettunud, et tasuta asju ka ensm ei taheta. Loodan, et ta päeva nüüd ära ei rikkunud icon_rolleyes.gif

Ei saa vana nutiTV teenusega minuTV tellida. Ka uues ei saa seda veel.
uue teenusega salvestusteenuse olemasolul saab minuTV tasuta (st, on hinnna sees peale 31 päevast prooviperioodi).

Ma usun, et äraütlejaid on piisavalt isegi, kui tasuta pakutakse. Kliente, kes ei vaja sellist teenust, on piisavalt icon_smile.gif Päeva ära ei rikkunud...nad ei saaks muidu töödki teha, kui selliste asjade peale mott maha läheb

ma just suhtlesin eile ühe neiuga infost ja öeldi et need on kaks sõltumatut asja - vahet pole kumb nuti on kodus, aga kui on salvestus tellitud uuele ,siis eraldi viiekat juurde ei küsita
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 24.01.2015 03:55:40 vasta tsitaadiga

Universal on ju ka meil vene versioonina. Kas jääme ka sellest ilma.
http://www.postimees.ee/3067397/universal-suleb-venemaal-kaks-telekanalit#comments
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.01.2015 21:42:14 vasta tsitaadiga

mingi tõsine kala tv-ga. digibox tegi ise restardi ja pilt sakib sajaga
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 24.01.2015 23:43:01 vasta tsitaadiga

Vedasin teleri arvuti juurde (ajutiselt teist monitori vaja). Lükkasin elioni boksi kh sappa. Ah minge p****, jube pilt rsk. Ma vist HD-ga liiga ära harjunud.
Kaugemalt ei saa nii väga aru, aga meetri pealt 32" telerist vahtida on küll täielik õudus.
Peaks vist lisakanalite paketi välja viskama, pussugi pole enam vahtida sealt. TNT-d kh pole enam, K1 saast mis saast icon_neutral.gif

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 24.01.2015 23:44:37 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Vedasin teleri arvuti juurde (ajutiselt teist monitori vaja). Lükkasin elioni boksi kh sappa. Ah minge p****, jube pilt rsk. Ma vist HD-ga liiga ära harjunud.
Kaugemalt ei saa nii väga aru, aga meetri pealt 32" telerist vahtida on küll täielik õudus.
Peaks vist lisakanalite paketi välja viskama, pussugi pole enam vahtida sealt. TNT-d kh pole enam, K1 saast mis saast icon_neutral.gif

Ära valeta, pilt on 5+ icon_biggrin.gif
Omal sul on telekas liiga suur lihtsalt. Proovi 10" ekraanilt icon_wink.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 25.01.2015 00:32:34 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:

Mmm, tõsi. Ma ka ei vaata enamust lisakanalite paketist. EMT internetist telefonis piisaks. Suveks läheb vist üldse eKodu kinni.

erkin
HV kasutaja

sõnum 25.01.2015 14:23:02 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on alles mingit jälge(meili, veebiaadressi) kus elion lubas tasuta anda S4 puldi ja isegi lihtsat S3 tagasi ei tahtnud.
Endal jälge alles pole ja elioni esinduse töötajad ütlesid sellist asja pole kunagi olnud. Ometi ma tegin ise selle asja läbi ja ei näinud mitte seda unes icon_rolleyes.gif
Nüüd kui oleks mingi tõendusmaterjal saaks neile selle ette visata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 25.01.2015 14:43:21 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:
Kas kellelgi on alles mingit jälge(meili, veebiaadressi) kus elion lubas tasuta anda S4 puldi ja isegi lihtsat S3 tagasi ei tahtnud.
Endal jälge alles pole ja elioni esinduse töötajad ütlesid sellist asja pole kunagi olnud. Ometi ma tegin ise selle asja läbi ja ei näinud mitte seda unes icon_rolleyes.gif
Nüüd kui oleks mingi tõendusmaterjal saaks neile selle ette visata thumbs_up.gif

Tegu oli varasema vahetuskampaaniaga, mis on praeguseks hetkeks läbi saanud. Tegelikkuses pidi S3 puldi tagastama teatud perioodil ja sai teise puldi asemele. Osadel juhtudel tehti kreeditarve ja tagastati 11€.

Kuna pultidel erinev väärtus, 11€ versus 13€, siis miks peaks tasuta puldi andma?

erkin
HV kasutaja

sõnum 25.01.2015 15:02:24 vasta tsitaadiga

Ei olnud nii. Tuli meilile kiri, soovime, et olete uue Nuti Tvga rahul ja tahame, et olete veel rohkem rahul ja soovi korral saate võtta tasuta numbritega uue puldi, selleks ei pea te vana S3 pulti isegi tagastama ja piisab, kui tulete elioni esindusse ja esitate isikut tõendava dokumendi ja saate s4 puldi tasuta.

Läksin mina esindusse, ütlesin selline kiri tuli meilile ja andsin ID kaardi, teenindaja oli selle asjaga kursis ja tõi uue puldi, andis vist 0€ arve kaasa ja soovisime head aega.
See oli kuskil 2 kuud tagasi umbes.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 25.01.2015 15:08:48 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:
Ei olnud nii. Tuli meilile kiri, soovime, et olete uue Nuti Tvga rahul ja tahame, et olete veel rohkem rahul ja soovi korral saate võtta tasuta numbritega uue puldi, selleks ei pea te vana S3 pulti isegi tagastama ja piisab, kui tulete elioni esindusse ja esitate isikut tõendava dokumendi ja saate s4 puldi tasuta.

Läksin mina esindusse, ütlesin selline kiri tuli meilile ja andsin ID kaardi, teenindaja oli selle asjaga kursis ja tõi uue puldi, andis vist 0€ arve kaasa ja soovisime head aega.
See oli kuskil 2 kuud tagasi umbes.

Jah kinnitan et samasugune kiri tuli ka mulle. Ise ma pole oma tasuta puldile järgi minemisega kiirustanud. Nüüd vist siis enam ei saagi?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.01.2015 15:13:47 vasta tsitaadiga

Huvitav, tahtsin Intenos küsimärgi asmel seadmetele nimed panna, mingi imelik asi, et igalpool seadme ees ja all Motorola VIP1003 on kirjas, tehnilistes seadetes VIP1903 aga seadme nimeks? icon_eek.gif

Arrise puhul tuleb MACi järgi IP tuvastada, või on seda menüüs kusagil näha? Igatahes ei leidnud seda kohta.

erkin
HV kasutaja

sõnum 25.01.2015 15:14:08 vasta tsitaadiga

Saaksid sellest kirjast pildi siia teha? Kus saatja ka oleks näha jne.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 25.01.2015 15:31:27 vasta tsitaadiga

http://tv.elion.ee/mail/nutitv/puldivahetus/puldivahetus.html
Seal pole küll kirjas et pakkumine kehtib ainult mingi ajani. Sellepärast ma ei jooksnud seda kohe välja võtma.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 25.01.2015 15:42:02 vasta tsitaadiga

Ja mina rääkisingi samast vahetuskampaaniast. Teenindaja sai kliendile puldi soodustuse aktiveerida andmebaasis. Kampaaniavalimi klientidele tuli teatud perioodiks võimalus.

erkin, kuna kirjade järgi oled korra kasutanud, siis teist korda antud võimalust tõenäoliselt ei anta.

-parun- , kuna sa ei võtnud pulti välja, siis võimalik, et soodustuse link veel aktiivne.

165 valik 1 annab täpsema vastuse. Mul pole ligipääsu siseandmetele hetkel, et saaksin kampaaniainfo uuesti läbi lugeda.

erkin
HV kasutaja

sõnum 25.01.2015 15:56:10 vasta tsitaadiga

Mul endal korras ma endale ei tahagi. Mõtlesin tuttavale.
Imelik, et lõunakeskuse elioni mitu teenindajat sellest midagi polnud kuulnud ja arvutist ka ei leidnud. Oleks seda linki teadnud oleks neile näidanud. icon_biggrin.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.01.2015 15:58:52 vasta tsitaadiga

Ilmselt oli tegu mingitel kriteeriumitel valitud klientidele suunatud pakkumisega. Pole sellest kuulnud isegi.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.01.2015 16:08:25 vasta tsitaadiga

kas on raske VSB-le selgeks teha, et tehku normaalne kava?!
16.34 Tähtedemängu osavusvõistlus (otse)
17.50 Tähtede Mäng (Otse)

Mis ala, allveekabes?

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 25.01.2015 16:42:55 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:
Imelik, et lõunakeskuse elioni mitu teenindajat sellest midagi polnud kuulnud ja arvutist ka ei leidnud. Oleks seda linki teadnud oleks neile näidanud. icon_biggrin.gif

Kas uus nutitv-ga liitumine toimunud alates 15 september kuni 15 oktoober 2014? Juhul, kui vastus küsimusele on jaatav, siis suunduks ma poodi tagasi.

indrpo
HV Guru

sõnum 25.01.2015 16:45:06 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:

Tegemist oli teatud kliendivalimile personaalpakkumisega, kui vastav klient läheb esindusse ja andmed arvutisse sisestatakse, kuvatakse puldi pakkumine.
Mitme kuu tagune teema tõesti, teenindajad ei mäletanudki ilmselt enam ja võibolla polnud nendel selliseid kliente veel käinud. Niisama pulti küsima pole mõtet minna, ei mäletagi mis tingimustel see valim koostati, kas just uuele nutile läinud s3 puldi omanikele vms.
tagasi üles
erkin
HV kasutaja

sõnum 25.01.2015 17:38:52 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
erkin kirjutas:

Tegemist oli teatud kliendivalimile personaalpakkumisega, kui vastav klient läheb esindusse ja andmed arvutisse sisestatakse, kuvatakse puldi pakkumine.
Mitme kuu tagune teema tõesti, teenindajad ei mäletanudki ilmselt enam ja võibolla polnud nendel selliseid kliente veel käinud. Niisama pulti küsima pole mõtet minna, ei mäletagi mis tingimustel see valim koostati, kas just uuele nutile läinud s3 puldi omanikele vms.

Asjalik vastus. Tänud!
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 25.01.2015 18:26:08 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
kas on raske VSB-le selgeks teha, et tehku normaalne kava?!
16.34 Tähtedemängu osavusvõistlus (otse)
17.50 Tähtede Mäng (Otse)

Mis ala, allveekabes?
see ikka juba üsna informatiivne kava, tihti ei öelda nii paljutki
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.01.2015 18:39:44 vasta tsitaadiga

Jajah, näiteks 20.00 pronksimäng....... icon_lol.gif
tagasi üles
ruts8
Kreisi kasutaja
ruts8

sõnum 25.01.2015 23:08:22 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda, kas Arrise boks suudab samaaegselt pilti nii HDMI kui ka SCART väljundisse edastada?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.01.2015 23:12:22 vasta tsitaadiga

ruts8 kirjutas:
Keegi oskab öelda, kas Arrise boks suudab samaaegselt pilti nii HDMI kui ka SCART väljundisse edastada?

Ei, kuna scart liides puudub Arrisel.

ruts8
Kreisi kasutaja
ruts8

sõnum 26.01.2015 00:34:12 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
ruts8 kirjutas:

Ei, kuna scart liides puudub Arrisel.

SCART täiesti olemas - https://pood.elion.ee/productInfo/58/digiboks-arris-vip1113/593860-007-00

Aga siit sain ka vastuse, et suudab ikkagi edastada mõlemat korraga.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.01.2015 00:44:06 vasta tsitaadiga

ruts8, See on mingi jura. Tegu on tavalise CVBS + L ja R signaalidega. SCART funktsionaalsus on natuke täiuslikum.
Sisuliselt on tegu sellise asjaga.

Edit, vaatasin, et Elion müüb jah sellise nimetusega ja mõlema variandi kaablit. Muidu on too SCART sama tolle ülalkirjeldatud pildil kujutatuga. Pildikvaliteedi huvides analoogsignaali puhul oleks VIP1003/1903 koos SCART RGB signaaliga parem valik.

pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 26.01.2015 18:56:35 vasta tsitaadiga

härrased, SCART on pistik. Mille erinevatel klemmidel võivad olla erinevad signaalid: CVBS, s-video, RGB. Ja nagu näha, siis tõepoolest on Arrisele olemas ka kaabel, mille teises otsas on SCART. Mis jääb "õigeks SCARTiks" ka siis kui seal on tegelikult soon taga ainult komposiitvideo ja heli klemmidel.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 26.01.2015 19:59:05 vasta tsitaadiga

On on.
indrpo
HV Guru

sõnum 27.01.2015 08:33:53 vasta tsitaadiga

Justnimelt see, mis täna juba teatud telerimudelitel lausa erivarustusena, lisa üleminekuna, mõnikord kaasa antakse. Nüüd erivarustus kaablina ka digiboksile.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 27.01.2015 12:02:19 vasta tsitaadiga

Mis signaali sealt saab siis? Ainult selle kõige sitema komposiit RGB?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.01.2015 12:06:33 vasta tsitaadiga

Ilmselt ainult komposiit. RGB oleks maksimum. Oleks vähemals S-video siis seal, aga ei.
indrpo
HV Guru

sõnum 27.01.2015 19:18:46 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Mis signaali sealt saab siis? Ainult selle kõige sitema komposiit RGB?

jägaja kirjutas:
Ilmselt ainult komposiit. RGB oleks maksimum. Oleks vähemals S-video siis seal, aga ei.

Antud juhul on scart kaablit haruharva vaja ning seda enamasti teleritel millel peale composite midagi vastu võtta polegi. Meie vanavanematel kipub veel paarikümne aasta taguseid pisikesi kineskoope olema mis tuleb hädast välja aidata, kestavad need telerid kuidagi hästi. (selleks sai isegi spetsiaalselt ka composite otstega arrise kaabel lattu tellitud, et ka ilma scart liideseta teleritele pilt ette saada) https://pood.elion.ee/productInfo/49/3rca-kaabel-arris-vip1113-digiboksile/24-611-22
Ma ei näe vähimatki põhjust, miks ma peaksin Arrise digiboksi tootmisele peale maksma, et need sinna enamasti mittevajalikke liideseid külge ehitaks.

Meiesugustel ilmselt on iga paari aasta tagant uus pildiraam seinal, seega pole probleemi, aga KUI on, järelturult leiab hulganisti VIP1903 boksegi, kust saab lausa 1080i componendi kätte.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.01.2015 20:01:58 vasta tsitaadiga

Kuigi siin oli just Arrise jaoks scart kaabli vajalikku probleemiks, siis inimestel on igasugu tehnikat kodus, mis alles hiljaaegu kasutasid just komposiit ja s-video laadseid analoogühendusi video edastamises. Vajadus, et teler omaks scart liidest koos sinna sisse käivate signaalidega, on paljudele veel oluline.

Arrisele endale aga poleks pidanud mingit scarti või isegi analoogliidest lisama. Motoroller omab ju seda, ja kui inimesel on valik, siis valib ta vastavalt oma vajadustele, digi- või analoogliidestega boks.

seeru
HV veteran

sõnum 27.01.2015 20:02:34 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
järelturult leiab hulganisti VIP1903 boksegi, kust saab lausa 1080i componendi kätte.

Sel boxil on veel teisi huvitavaid võimalusi.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 27.01.2015 20:10:51 vasta tsitaadiga

Nojah, mul koduski üks huvitav VIP1903 olemas.
Selline:

Ja ka selline VIP1903.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 640, 641, 642 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.