|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
raxz
HV Guru
|
19.01.2015 17:19:32
|
|
|
| Minul on Motorola ning selle nuppudeta pult. Koos digiboxiga lülitub ka telekas sisse/välja ja volüüminupud juhivad teleka helitugevust.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.01.2015 21:27:46
|
|
|
Kellel seda s2 musta pulti pakkuda oli, ma ei leia enam üles
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
19.01.2015 21:27:59
|
|
|
Kas tv kava vaatamise osas arvutis ja telefonis/tahvlis on ka mingeid arenguid oodata?
Vana MinuTV äppi väidetavalt enam edasi ei arendata, uue põhirõhk on kanalite/saadete vaatamisel ja see ei võimalda samaväärselt vanaga kava kasutada. Sama olukord ka arvutis - vana minutv.ee tundub varjusurmas olevat, kõiki uusi kanaleid sinna lisandunud pole, uus minutv.ee on kujunduslik "hittsaavutus", mis mugavat telekava vaatamist ei võimalda ja isegi ei lae lehte ära, kui mingi suvalise Facebooki jubina laadimine brauseris keelatud:
"Startup require.js error: Load timeout for modules: facebook
http://requirejs.org/docs/errors.html#timeout"
Mingil kujul võiks ju siiski vana minutv lehe/äpi arendust jätkata, pakkudes nende abil lihtsat ja toimivat kava/meeldetuletuste/puldi funktsiooni?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.01.2015 21:33:09
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Kellel seda s2 musta pulti pakkuda oli, ma ei leia enam üles  |
Ei ole vaja, avastasin, et elion veel müüb neid
lasen homme ära osta
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
20.01.2015 00:50:18
|
|
|
| Mul veel üks must pakendis
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
20.01.2015 13:18:32
|
|
|
Hüva nõu tarvis: S3 pult saab töötada kahes režiimis: nn Motorola pult ja Samsungi pult, juhendid kenasti veebis olemas, Motorola-režiimis saab helinuppe ümber progeda, Samsungi režiimis ei saa. Kuidas saaks?
F5300 ja Samsungi äpp pole ühtegi tarkvaralist probleemi juba mitu kuud märganud, nii et digiboksi külge tagasi pista ei taha. Ainuke probleem äpiga jäänud, et kui kauemaks pausile jääb, siis katkeb ära, aga see vist by design peabki nii olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
20.01.2015 17:04:24
|
|
|
| jaakjaak22 kirjutas: |
Hüva nõu tarvis: S3 pult saab töötada kahes režiimis: nn Motorola pult ja Samsungi pult, juhendid kenasti veebis olemas, Motorola-režiimis saab helinuppe ümber progeda, Samsungi režiimis ei saa. Kuidas saaks?
F5300 ja Samsungi äpp pole ühtegi tarkvaralist probleemi juba mitu kuud märganud, nii et digiboksi külge tagasi pista ei taha. Ainuke probleem äpiga jäänud, et kui kauemaks pausile jääb, siis katkeb ära, aga see vist by design peabki nii olema. |
Milleks samsungi režiimil vaja helinuppe õpetada? Helinupud sel juhul muudavadki TV helinivood. NutiTV power nupp on samsungi režiimis source vahetamiseks.
Mida täpsemalt soovid? praegu ei saa aru, et su vajadused kaetud poleks.
Alati võib kasutada ka Samsungi TV pulti. Numbrid kohe olemas, source valik, nooled, back ja OK olemas
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.01.2015 18:40:34
|
|
|
| Võibolla soovib Elioni pulti, samsungi seadistuses, ressiiveri häälenuppudeks seadistada. Minul toimib sellisena ka HDMI-CEC/ARC ressiiverisse ja juhitakse küll teleri heli, käsk antakse aga ressiiverile ja pole põhjust pulti eraldi koolitada.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
20.01.2015 21:27:31
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Minul on Motorola ning selle nuppudeta pult. Koos digiboxiga lülitub ka telekas sisse/välja ja volüüminupud juhivad teleka helitugevust. |
Vabandust tähenärimise pärast aga selles tekstis on teatav vastuolu
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
20.01.2015 21:29:23
|
|
|
-parun-,
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.01.2015 21:39:22
|
|
|
sai motorolale uus pult toodud, krt kohe teine tera
tundub olevat vist uuem versioon kui kui kodus olev. mõlemad s2, aga sellel logo teine ja plast ei ole nii lihtvitud (võibolla vanem siledamaks lihvitud )
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
21.01.2015 18:29:53
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Võibolla soovib Elioni pulti, samsungi seadistuses, ressiiveri häälenuppudeks seadistada. Minul toimib sellisena ka HDMI-CEC/ARC ressiiverisse ja juhitakse küll teleri heli, käsk antakse aga ressiiverile ja pole põhjust pulti eraldi koolitada. |
Täpselt nii, saund läheb optikat pidi eraldi keskusse ja soov on selle puldist pääseda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
21.01.2015 18:49:31
|
|
|
| jaakjaak22 kirjutas: |
| Võibolla soovib Elioni pulti, samsungi seadistuses, ressiiveri häälenuppudeks seadistada. Minul toimib sellisena ka HDMI-CEC/ARC ressiiverisse ja juhitakse küll teleri heli, käsk antakse aga ressiiverile ja pole põhjust pulti eraldi koolitada. |
Täpselt nii, saund läheb optikat pidi eraldi keskusse ja soov on selle puldist pääseda. |
Kas samsungi heli kruttimine optilise nivood ei juhi kui menüüs valitud external speaker vms. Sõltub telerist, mõni annab muidugi otse striimi edasi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
22.01.2015 21:38:55
|
|
|
Kas samsungi heli kruttimine optilise nivood ei juhi kui menüüs valitud external speaker vms. Sõltub telerist, mõni annab muidugi otse striimi edasi. |
Saadab otse edasi ja kobiseb veateatega, et saundi kruti nüüd mujalt. Tegelikult probleem lihtsalt see, et miks pult Samsungi sätetes ei võiks olla samasugune nagu Motorola sätetes: lähtestatakse hea algus ja kui midagi ära timmid, siis ise vastutad. Ega keegi ei tea, äkki S4 pult targem ses osas?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
23.01.2015 02:27:41
|
|
|
| mul muudab samsa (F8000) pult ilusti resiiveri helitugevust kui valin external speakers
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
23.01.2015 11:11:05
|
|
|
| armjan kirjutas: |
b) vana nutitv keskkond on mulle armas (vb saab ka sellega tellida, sinnani me ei jõudnud).
Vaene tütarlaps oli väga pettunud, et tasuta asju ka ensm ei taheta. Loodan, et ta päeva nüüd ära ei rikkunud  |
Ei saa vana nutiTV teenusega minuTV tellida. Ka uues ei saa seda veel.
uue teenusega salvestusteenuse olemasolul saab minuTV tasuta (st, on hinnna sees peale 31 päevast prooviperioodi).
Ma usun, et äraütlejaid on piisavalt isegi, kui tasuta pakutakse. Kliente, kes ei vaja sellist teenust, on piisavalt Päeva ära ei rikkunud...nad ei saaks muidu töödki teha, kui selliste asjade peale mott maha läheb |
ma just suhtlesin eile ühe neiuga infost ja öeldi et need on kaks sõltumatut asja - vahet pole kumb nuti on kodus, aga kui on salvestus tellitud uuele ,siis eraldi viiekat juurde ei küsita
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
24.01.2015 21:42:14
|
|
|
| mingi tõsine kala tv-ga. digibox tegi ise restardi ja pilt sakib sajaga
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.01.2015 23:43:01
|
|
|
Vedasin teleri arvuti juurde (ajutiselt teist monitori vaja). Lükkasin elioni boksi kh sappa. Ah minge p****, jube pilt rsk. Ma vist HD-ga liiga ära harjunud.
Kaugemalt ei saa nii väga aru, aga meetri pealt 32" telerist vahtida on küll täielik õudus.
Peaks vist lisakanalite paketi välja viskama, pussugi pole enam vahtida sealt. TNT-d kh pole enam, K1 saast mis saast
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
24.01.2015 23:44:37
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Vedasin teleri arvuti juurde (ajutiselt teist monitori vaja). Lükkasin elioni boksi kh sappa. Ah minge p****, jube pilt rsk. Ma vist HD-ga liiga ära harjunud.
Kaugemalt ei saa nii väga aru, aga meetri pealt 32" telerist vahtida on küll täielik õudus.
Peaks vist lisakanalite paketi välja viskama, pussugi pole enam vahtida sealt. TNT-d kh pole enam, K1 saast mis saast  |
Ära valeta, pilt on 5+
Omal sul on telekas liiga suur lihtsalt. Proovi 10" ekraanilt
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.01.2015 00:32:34
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Peaks vist lisakanalite paketi välja viskama, pussugi pole enam vahtida sealt. TNT-d kh pole enam, K1 saast mis saast  |
Mmm, tõsi. Ma ka ei vaata enamust lisakanalite paketist. EMT internetist telefonis piisaks. Suveks läheb vist üldse eKodu kinni.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.01.2015 14:23:02
|
|
|
Kas kellelgi on alles mingit jälge(meili, veebiaadressi) kus elion lubas tasuta anda S4 puldi ja isegi lihtsat S3 tagasi ei tahtnud.
Endal jälge alles pole ja elioni esinduse töötajad ütlesid sellist asja pole kunagi olnud. Ometi ma tegin ise selle asja läbi ja ei näinud mitte seda unes
Nüüd kui oleks mingi tõendusmaterjal saaks neile selle ette visata
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.01.2015 14:43:21
|
|
|
| erkin kirjutas: |
Kas kellelgi on alles mingit jälge(meili, veebiaadressi) kus elion lubas tasuta anda S4 puldi ja isegi lihtsat S3 tagasi ei tahtnud.
Endal jälge alles pole ja elioni esinduse töötajad ütlesid sellist asja pole kunagi olnud. Ometi ma tegin ise selle asja läbi ja ei näinud mitte seda unes
Nüüd kui oleks mingi tõendusmaterjal saaks neile selle ette visata  |
Tegu oli varasema vahetuskampaaniaga, mis on praeguseks hetkeks läbi saanud. Tegelikkuses pidi S3 puldi tagastama teatud perioodil ja sai teise puldi asemele. Osadel juhtudel tehti kreeditarve ja tagastati 11€.
Kuna pultidel erinev väärtus, 11€ versus 13€, siis miks peaks tasuta puldi andma?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.01.2015 15:02:24
|
|
|
Ei olnud nii. Tuli meilile kiri, soovime, et olete uue Nuti Tvga rahul ja tahame, et olete veel rohkem rahul ja soovi korral saate võtta tasuta numbritega uue puldi, selleks ei pea te vana S3 pulti isegi tagastama ja piisab, kui tulete elioni esindusse ja esitate isikut tõendava dokumendi ja saate s4 puldi tasuta.
Läksin mina esindusse, ütlesin selline kiri tuli meilile ja andsin ID kaardi, teenindaja oli selle asjaga kursis ja tõi uue puldi, andis vist 0€ arve kaasa ja soovisime head aega.
See oli kuskil 2 kuud tagasi umbes.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
25.01.2015 15:08:48
|
|
|
Ei olnud nii. Tuli meilile kiri, soovime, et olete uue Nuti Tvga rahul ja tahame, et olete veel rohkem rahul ja soovi korral saate võtta tasuta numbritega uue puldi, selleks ei pea te vana S3 pulti isegi tagastama ja piisab, kui tulete elioni esindusse ja esitate isikut tõendava dokumendi ja saate s4 puldi tasuta.
Läksin mina esindusse, ütlesin selline kiri tuli meilile ja andsin ID kaardi, teenindaja oli selle asjaga kursis ja tõi uue puldi, andis vist 0€ arve kaasa ja soovisime head aega.
See oli kuskil 2 kuud tagasi umbes. |
Jah kinnitan et samasugune kiri tuli ka mulle. Ise ma pole oma tasuta puldile järgi minemisega kiirustanud. Nüüd vist siis enam ei saagi?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.01.2015 15:13:47
|
|
|
Huvitav, tahtsin Intenos küsimärgi asmel seadmetele nimed panna, mingi imelik asi, et igalpool seadme ees ja all Motorola VIP1003 on kirjas, tehnilistes seadetes VIP1903 aga seadme nimeks?
Arrise puhul tuleb MACi järgi IP tuvastada, või on seda menüüs kusagil näha? Igatahes ei leidnud seda kohta.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.01.2015 15:14:08
|
|
|
| Saaksid sellest kirjast pildi siia teha? Kus saatja ka oleks näha jne.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.01.2015 15:42:02
|
|
|
Ja mina rääkisingi samast vahetuskampaaniast. Teenindaja sai kliendile puldi soodustuse aktiveerida andmebaasis. Kampaaniavalimi klientidele tuli teatud perioodiks võimalus.
erkin, kuna kirjade järgi oled korra kasutanud, siis teist korda antud võimalust tõenäoliselt ei anta.
-parun- , kuna sa ei võtnud pulti välja, siis võimalik, et soodustuse link veel aktiivne.
165 valik 1 annab täpsema vastuse. Mul pole ligipääsu siseandmetele hetkel, et saaksin kampaaniainfo uuesti läbi lugeda.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.01.2015 15:56:10
|
|
|
Mul endal korras ma endale ei tahagi. Mõtlesin tuttavale.
Imelik, et lõunakeskuse elioni mitu teenindajat sellest midagi polnud kuulnud ja arvutist ka ei leidnud. Oleks seda linki teadnud oleks neile näidanud.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.01.2015 15:58:52
|
|
|
Ilmselt oli tegu mingitel kriteeriumitel valitud klientidele suunatud pakkumisega. Pole sellest kuulnud isegi.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.01.2015 16:08:25
|
|
|
kas on raske VSB-le selgeks teha, et tehku normaalne kava?!
16.34 Tähtedemängu osavusvõistlus (otse)
17.50 Tähtede Mäng (Otse)
Mis ala, allveekabes?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.01.2015 16:42:55
|
|
|
Imelik, et lõunakeskuse elioni mitu teenindajat sellest midagi polnud kuulnud ja arvutist ka ei leidnud. Oleks seda linki teadnud oleks neile näidanud.  |
Kas uus nutitv-ga liitumine toimunud alates 15 september kuni 15 oktoober 2014? Juhul, kui vastus küsimusele on jaatav, siis suunduks ma poodi tagasi.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.01.2015 16:45:06
|
|
|
Imelik, et lõunakeskuse elioni mitu teenindajat sellest midagi polnud kuulnud ja arvutist ka ei leidnud. Oleks seda linki teadnud oleks neile näidanud.  |
Tegemist oli teatud kliendivalimile personaalpakkumisega, kui vastav klient läheb esindusse ja andmed arvutisse sisestatakse, kuvatakse puldi pakkumine.
Mitme kuu tagune teema tõesti, teenindajad ei mäletanudki ilmselt enam ja võibolla polnud nendel selliseid kliente veel käinud. Niisama pulti küsima pole mõtet minna, ei mäletagi mis tingimustel see valim koostati, kas just uuele nutile läinud s3 puldi omanikele vms.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
25.01.2015 17:38:52
|
|
|
Tegemist oli teatud kliendivalimile personaalpakkumisega, kui vastav klient läheb esindusse ja andmed arvutisse sisestatakse, kuvatakse puldi pakkumine.
Mitme kuu tagune teema tõesti, teenindajad ei mäletanudki ilmselt enam ja võibolla polnud nendel selliseid kliente veel käinud. Niisama pulti küsima pole mõtet minna, ei mäletagi mis tingimustel see valim koostati, kas just uuele nutile läinud s3 puldi omanikele vms. |
Asjalik vastus. Tänud!
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
25.01.2015 18:26:08
|
|
|
kas on raske VSB-le selgeks teha, et tehku normaalne kava?!
16.34 Tähtedemängu osavusvõistlus (otse)
17.50 Tähtede Mäng (Otse)
Mis ala, allveekabes?  |
see ikka juba üsna informatiivne kava, tihti ei öelda nii paljutki
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.01.2015 18:39:44
|
|
|
Jajah, näiteks 20.00 pronksimäng.......
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
25.01.2015 23:08:22
|
|
|
| Keegi oskab öelda, kas Arrise boks suudab samaaegselt pilti nii HDMI kui ka SCART väljundisse edastada?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.01.2015 23:12:22
|
|
|
| ruts8 kirjutas: |
| Keegi oskab öelda, kas Arrise boks suudab samaaegselt pilti nii HDMI kui ka SCART väljundisse edastada? |
Ei, kuna scart liides puudub Arrisel.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
26.01.2015 00:44:06
|
|
|
ruts8, See on mingi jura. Tegu on tavalise CVBS + L ja R signaalidega. SCART funktsionaalsus on natuke täiuslikum.
Sisuliselt on tegu sellise asjaga.
Edit, vaatasin, et Elion müüb jah sellise nimetusega ja mõlema variandi kaablit. Muidu on too SCART sama tolle ülalkirjeldatud pildil kujutatuga. Pildikvaliteedi huvides analoogsignaali puhul oleks VIP1003/1903 koos SCART RGB signaaliga parem valik.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
26.01.2015 18:56:35
|
|
|
| härrased, SCART on pistik. Mille erinevatel klemmidel võivad olla erinevad signaalid: CVBS, s-video, RGB. Ja nagu näha, siis tõepoolest on Arrisele olemas ka kaabel, mille teises otsas on SCART. Mis jääb "õigeks SCARTiks" ka siis kui seal on tegelikult soon taga ainult komposiitvideo ja heli klemmidel.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
26.01.2015 19:59:05
|
|
|
On on.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.01.2015 08:33:53
|
|
|
| Justnimelt see, mis täna juba teatud telerimudelitel lausa erivarustusena, lisa üleminekuna, mõnikord kaasa antakse. Nüüd erivarustus kaablina ka digiboksile.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.01.2015 12:02:19
|
|
|
| Mis signaali sealt saab siis? Ainult selle kõige sitema komposiit RGB?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.01.2015 12:06:33
|
|
|
Ilmselt ainult komposiit. RGB oleks maksimum. Oleks vähemals S-video siis seal, aga ei.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.01.2015 19:18:46
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| Mis signaali sealt saab siis? Ainult selle kõige sitema komposiit RGB? |
| jägaja kirjutas: |
| Ilmselt ainult komposiit. RGB oleks maksimum. Oleks vähemals S-video siis seal, aga ei. |
Antud juhul on scart kaablit haruharva vaja ning seda enamasti teleritel millel peale composite midagi vastu võtta polegi. Meie vanavanematel kipub veel paarikümne aasta taguseid pisikesi kineskoope olema mis tuleb hädast välja aidata, kestavad need telerid kuidagi hästi. (selleks sai isegi spetsiaalselt ka composite otstega arrise kaabel lattu tellitud, et ka ilma scart liideseta teleritele pilt ette saada) https://pood.elion.ee/productInfo/49/3rca-kaabel-arris-vip1113-digiboksile/24-611-22
Ma ei näe vähimatki põhjust, miks ma peaksin Arrise digiboksi tootmisele peale maksma, et need sinna enamasti mittevajalikke liideseid külge ehitaks.
Meiesugustel ilmselt on iga paari aasta tagant uus pildiraam seinal, seega pole probleemi, aga KUI on, järelturult leiab hulganisti VIP1903 boksegi, kust saab lausa 1080i componendi kätte.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.01.2015 20:01:58
|
|
|
Kuigi siin oli just Arrise jaoks scart kaabli vajalikku probleemiks, siis inimestel on igasugu tehnikat kodus, mis alles hiljaaegu kasutasid just komposiit ja s-video laadseid analoogühendusi video edastamises. Vajadus, et teler omaks scart liidest koos sinna sisse käivate signaalidega, on paljudele veel oluline.
Arrisele endale aga poleks pidanud mingit scarti või isegi analoogliidest lisama. Motoroller omab ju seda, ja kui inimesel on valik, siis valib ta vastavalt oma vajadustele, digi- või analoogliidestega boks.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
27.01.2015 20:02:34
|
|
|
| järelturult leiab hulganisti VIP1903 boksegi, kust saab lausa 1080i componendi kätte. |
Sel boxil on veel teisi huvitavaid võimalusi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.01.2015 20:10:51
|
|
|
Nojah, mul koduski üks huvitav VIP1903 olemas.
Selline:
Ja ka selline VIP1903.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |