Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Timberg
ööKARU

|
18.01.2015 03:48:18
|
|
|
Hei randy111, ma läksin täna suvalisse EU serverisse (kõik high niikuinii). 7 oli nimes, rohkem ei mäleta. Iseenesest võiks hvs rahvaga üritada ühes serveris koos millalgi möllata. Järgmisel nädalal peaks kõvasti EU sersvereid juurde tulema.
Palju siin inimesi, kes sooviks koos mängida? Võite teemasse oma steami nime panna vms. Ma ise olen mängus täielik algaja ja ei orienteeru veel. Seega minult hetkel juhendamist ärge keegi kindlasti oodake
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=376916358
Siin mingi lambipilt sellle mediumiga. Eks nende sätetega peaks kõvasti möllama. Mul on tunne, et nähtavuse/silmailu/jõudluse parima kombinatsiooni leidmine võtab üksjagu aega
Muide kas keegi on veel mängus kohanud sellist bugi, et E'd vajutades lagib hetkeks? Kui jah, siis kas sellest on kduaygi võimalik ka ise vabaneda või tuleb oodata lihtsalt lahendust tootjalt?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
18.01.2015 04:42:54
|
|
|
"1) Loot - more of it. 2) Hunger / Thirst - slower drain rate. 3) Server frame rates - still an issue and we're working hard on it. 4) G29 issue - our platform team thinks they have a fix for the rest of these incoming. 5) Numerous battle royale fixes (note we are not deducting tickets right now and won't tell we're happy with it)."
see E vajutamise kokutamine on ainult marju korjates imo või sul seda mujal ka? PvP servus üksi pelades päris halb, varem või hiljem oled asjadest ilma koos vb saaks paremini jagu tegelastest
Settingud mul endal high peal ja pixel ultral, mediumiga valgus korrast ära. 3440x1440 on 40+ fpsi koguaeg ikka
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
18.01.2015 14:34:19
|
|
|
randy111 kirjutas: |
"1) Loot - more of it. 2) Hunger / Thirst - slower drain rate. 3) Server frame rates - still an issue and we're working hard on it. 4) G29 issue - our platform team thinks they have a fix for the rest of these incoming. 5) Numerous battle royale fixes (note we are not deducting tickets right now and won't tell we're happy with it)."
see E vajutamise kokutamine on ainult marju korjates imo või sul seda mujal ka? PvP servus üksi pelades päris halb, varem või hiljem oled asjadest ilma koos vb saaks paremini jagu tegelastest
Settingud mul endal high peal ja pixel ultral, mediumiga valgus korrast ära. 3440x1440 on 40+ fpsi koguaeg ikka  |
See e värk on igas serveri tüübis, igal pool, kui E'd vajutan siis on. Samas ugtrackerils on see olemas neil ja mitu inimest antud bugi täheldanud. Loodetavasti võtavad antud bugi lähitulevikus ette.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
18.01.2015 14:45:19
|
|
|
Mul stutterdab ainult marju korjates õnneks, aga no hei mis sa tahad, pre-alpha hea, et asi üldse töötab ja et marju saab korjata.
See energy ja hydration ei ole ikkagi veel korras vist, kuigi eilne päts pidi paremaks tegema. Esimese koahe minutiga, mis sees olen olnud - 10% energit langend, peab vist marju korjama minema
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.01.2015 15:02:23
|
|
|
randy111, võiks arvata, et SOE poolt prealpha ikka paremas seisus kui see käkerdis, mis praegu meil on... nagu üks, kaks inimest oleks mängu paar kuud teinud.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
18.01.2015 15:54:10
|
|
|
See ei muuda fakti, et mäng on prealpha. Kui sa tahad seda paremaks muuta, siis selleks on ju täitsa võimalus olemas, muidu seda early accessi ei oleks niiet võta aga sõna:
Steami, Redditi ja H1Z1 enda foorum ongi selle jaoks, et neile öelda, mis vead mängus on, mida võiks paremaks teha, mida halvemaks. Palju kiirem moodus, kui kahekesi testida. Nii saavadki kasutajad omale mängu (kompromissidega, sest maitsed on erinevad), mis kõigile sobib. Pealegi, see on free to play, sul on võimalus neid toetada või mitte. Kusjuures pätse tuleb iga õhtu, tüübid vähemalt fixivad asja mitte ei lükka edasi ja otsi vabandusi.
Ma kirjutan neile otse sinna steami foorumisse nagu enamus.
PS! mis Timberg ütles, kui saame EU servusid juurde võiks HV omad ühte koguda
edit1: ja see E spammimise lääg on ka kadund, mul vähemalt
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supersize
HV vaatleja
|
18.01.2015 18:43:32
|
|
|
See et mäng on prealpha või alpha ei tähenda enam mitte kui sittagi. Jah, olid ajad kui alphad olid testimiseks ning kindel grupp mängijaid ja entusiaste kaasati testimisse, et gameplayd paremaks muuta ning buge fixida. Tänapäeval aga, early accesside ajastul, on see alpha nime ära solkinud. Nüüd müüakse alpha stage mänge ning mängu tegijad peituvadgi alpha staatuse taha ning osasid asju mida nad ei kavatsegi parandada või mida mootor ei võimaldagi parandada. Lisatakse cashshope, et võimalikult palju raha pumbata. See on reaalsus. See on toimiv süsteem, sest mängijad on nõus ostma poolikut produkti. See aga saadab signaali marketing tiimile, kes pushivadgi välja poolikuid tooteid. Surnud ring aga ketrab edasi ja edasi - saame poolikuid tooteid, millest enamus jäävad alpha staatusesse aastateks. Ning siis tulevad teatud inimesd välja kes ütlevad, et mäng on prealpha, võibki olla saast, asju arendatakse. Easrly access peaks olema enamvähem küps produkt, kus gameplay mõttes tehakse stresstesi ja parandatakse gameplay osasid elemente nagu loot, mobid, spawnrate etc.
Mängust niipalju, et meeldib rohkem kui DayZ SA. Mootor on parem, sujuvam, graafika on hea. Ei meeldi, et binde ei saa muuta, graafilised sätteid on settingute all minimaalselt ning peab mängu confis ise optimeerima, millegipärast enamus ajast sajab ning on udu. Kuigi veel väheb kui nädal tagasi räägiti, et ei tule P2W siis nagu juba kõik teavad, valetati ikka julmalt näkku. Nii nagu enamikes zombie mängudes, zombied ise ei ole mingisugune oht. Meeldib crafting süsteem, ise pead avastama ja kombineerima. Oleks tore kui saaks ehitisi teha ilma metallita. Puit, köis, tapid või muu selline süsteem. Võimalusi on areneda. Viimastel päevadel on paari mureasja tweakitud (energy, lag, client crash).
Järjekordselt ei ole suudetud välja mõelda süsteemi mis soodustaks mängijatevahelist koostööd, ilma et peaksid vastasmängija(id) ära tapma, et temast kasu lõigata. KOS on igalpool tavaline ning agressiivne mängustil toob kasu. Baaside ehitamise juures sooviksin juba näha mingisugust arenduse võimalust - võiks puit ehitisistele saada kuidagi metallplaate installeerida ja neid nii uuendada, et ei peaks täiesti uue metalli maja ehitama. Siiani on ehita x ja y ning ole nendega kuni ise ära lõhud või lõhutakse. Asi võiks juba edasi areneda, ammu on olemas juba selleks tehnilised võimalused.
Siiani oleme väikse pundiga (5-8) ringi lasknud Calamity serveris. Ehitame baasi ülesse ning tapame kõiki keda vähegi näeme. Ainukesteks probleemideks on kujunenud metalli otsimine ning relvadega mängijad. Jään ootama uusi EU servereid ja hotfixe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
18.01.2015 19:09:50
|
|
|
http://www.reddit.com/r/h1z1/comments/2st1k4/so_i_just_completed_a_quest_in_game/
Sellest lennuki dropitavast p2w kastist ei saa sa küll midagi enam, vb esimesel päeval sai jah rambo varustuse, nüüd asjad kinni keeratu. Ise korjasin just ühe ja sees oli 5 bandaget, 5 scrap clothi ja 2 first aid kiti. Eelmine mis korjasin oli muidugi parem, veidi kuule ja 40 naela, aga mitte midagi mis sa ise ei leia/craftida ei saa. Just selle metalli otsimine on jama, seda nagu väga pole jah :/
Kui EA peaks olema enamvähem küps, siis mis beta peaks olema valmis toode juba või? Kõik räägivad ikka sellest nagu full reliisist. Eks pime kana leiab ikka tera.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
18.01.2015 19:24:30
|
|
|
supersize kes sul seal seltskonnas on? kas ootate ka inimesi seltskonda juurde või peaks HV kasutajad kusagile mujale oma seltskonna aretama?
Tegin täna mõned tunnid mängu. ma ei tea, kas e vajutamise bug oli mingitest graafika sätetest, aga täna enam millegi pärast seda bugi polnud.
randy111 lisa mind steamis. saatsin sulle oma kasutajanime.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2015 19:30:31
|
|
|
Soetasin ka selle, aga servudes järjekord kuni 2 tundi. Kas kuhugi üldse sisse saab? Kas tasub ainult eu servusi proovida või us omi ka? Ja kas see kui sa ikka loobud sellest servust, kus järts on 2 tundi, siis uue valimiseks peabki mängu kinni panema ja uuesti proovima või saab kuidagi veel?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
18.01.2015 19:33:39
|
|
|
Saatsin invite sulle. Krt EU servusid ikka kõvasti juurde vaja, 2h+ oli selles calamidity vms servus järjekord ulme.
Ma põhiliselt US omades, sest ma ei viitsi oodata.
Masmre, see on veel fiximata vist jah, niiet altf4 ja uuesti lahti. Tõenäoliselt varsti seegi korras
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.01.2015 21:37:42
|
|
|
Tegin tunnikese ja kärvasin nälja kätte. Looti eriti pole. Mingis linnakeses tuuseldasin ringi ja leidsin lõpuks matseete ja vett, rullnoka mütsi ka. Veega oli ka suht tuuga. Mängu aega kulus võibolla 20 tunni ringis. Ärkasin õhtul ja hommikuks olin kutu.
Mingi us servu oli, sai kohe sisse.
Üldiselt peab veel parandusi ootama, praegu veel ikka alfa, mis alfa...
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
18.01.2015 23:49:36
|
|
|
masmre kirjutas: |
Tegin tunnikese ja kärvasin nälja kätte. Looti eriti pole. Mingis linnakeses tuuseldasin ringi ja leidsin lõpuks matseete ja vett, rullnoka mütsi ka. Veega oli ka suht tuuga. Mängu aega kulus võibolla 20 tunni ringis. Ärkasin õhtul ja hommikuks olin kutu.
Mingi us servu oli, sai kohe sisse.
Üldiselt peab veel parandusi ootama, praegu veel ikka alfa, mis alfa... |
Korja põõsastelt mustikaid. Nälga suremine on mängu viimane suremise põhjus minu jaoks olnud.
Ise pole kordagi nälga surnud, sest terve maailm on mustikaid täis. Lisals malbicampides olen leidnud päris palju toidumoona (purgid laudadel).
Üllaülla supersize Ma ka calamity serveris. Kuidas ma teie baasi võiks üles leida? Liituksin ka seltskonnaga.
http://store.steampowered.com/stats/
CURRENT - PEAK TODAY - GAME
39,558 - 40,335 - H1Z1
24,386 - 25,625 - DayZ
Mõtlemisaineks. Huvitav, kuidas ajaga numbrid muutuvad? Iseenesest H1z1 hetkel väga värske ja popp nähtus, seega ilmselgelt sääl palju mängijaid, kes muidu võibolla ei mängiks. Esimese päeva bugid jms ajasid mingi osa mängijatest üllatavalt meeleheitele ja vihaseks, sinna kadus ka omakorda mängijaid.
Ma ise arvan, et kuna h1z1 saab olema free to play mäng, siis hakkab sellel olema rohkem mängijaid. Kasuks räägib ka mootor, tootja rahakott. Kusagil aasta pärast oleks vast enamvähem normaalne aeg võrdlemiseks. Saab näha, kas mäng endiselt f2p või on p2w jms.
alphahuumorit
Spoiler 
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
supersize
HV vaatleja
|
18.01.2015 23:54:40
|
|
|
[quote="Timberg"]
masmre kirjutas: |
Üllaülla supersize Ma ka calamity serveris. Kuidas ma teie baasi võiks üles leida? Liituksin ka seltskonnaga.
Spoiler 
|
Meie baas asub cranberry ligidal oleva järve lõunakaldal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
randy111
HV vaatleja
|
19.01.2015 01:07:00
|
|
|
100 veel järjekord, siis yritan teid leida, küll te nime järgi ära tunnete oma
Toitu ja manti olen veel nii ka leidnud, et vajutan "tab" ja see proximity näitab, kas miskit läheduses. Autode juurest olen saand asju nii, kuigi silmaga näha pole. Nagu oleks auto all. Auto searchimisel ei leia samas midagi.
Spoiler 
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
krink
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
remain
HV vaatleja

|
19.01.2015 13:23:42
|
|
|
Te räägite siin mingitest järjekordadest ja ootamistest, äkki prooviksite kellegi priva servu võtit saada siis ei pea lolliks ootama vaid saaks kohe asja kallale asuda
_________________ http://www.facebook.com/dNbsonix |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
19.01.2015 16:06:26
|
|
|
Kas keyboardi nuppe ei saa ise muuta?
Hammustasin ise googli abiga läbi: saab küll, aga manuaalselt.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.01.2015 16:28:37
|
|
|
supersize ehk viitsid visata /loc käsust baasi askoha koordinaadid?
remain kirjutas: |
Te räägite siin mingitest järjekordadest ja ootamistest, äkki prooviksite kellegi priva servu võtit saada siis ei pea lolliks ootama vaid saaks kohe asja kallale asuda  |
Kuhu priva serveri võti sisestada? Kus neid jagatakse? MUL mingi pcgameri jagatud võti on, aga kui tegemist on usa serveriga, siis juba pingi pärast mõttetu. Lisaks kui server on privaatne, siis miske 10 inimesega sela madistada ka igav. HIghpop serveris ikka toredam.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreisavo
Kreisi kasutaja

|
19.01.2015 20:57:25
|
|
|
Kusagilt saab steami võtme odavamalt ka kui 20 euri?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.01.2015 20:58:39
|
|
|
Mingeid kahtlaseid vene keysi, mida VPNga aktiveerima peab, saab 10€ eest kätte.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
20.01.2015 00:39:15
|
|
|
Kas see vene regioonile mõeldud versioon on ikka inglise keelne ja saab nt Läbi VPN-i steami?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
20.01.2015 10:33:26
|
|
|
Tegin ka eile Calamity servus mängu, tüübid on killimise selgeks saanud. Enam ei saa rahus looti otsida. Üks 'vello' tuli kohe kaikaga kallale, panin jooksu ja siis teine lasi vibuga maha. Peab hakkama metsas elama...
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|