Mul viskab uuest launcherist välja kui mingist toimingust poole pealt back nupuga (rõngaga) välja lähen
aknas ütleb et ei käivitunud ja pakub uuesti käivitamist või algse launcherit.
SPB 3D shell toimis sony xperia zl probleemideta.
Tundub et viga minus, ilmselt midagi sättimata. Aga mis? _________________ mart57
2 korda tehtud
Proovisin play poest veel paari varianti, üks mis tundus toimivat ei meeldinud ja
kustutamisega oli probleeme. Oli nahk end ära peitnud. Hetkel tõrkuv launcher
kasutusel, ehk loksub ise paika
Aparaat ise on hea aga tahab kõvasti harjumist tulles Sony ZL pealt.
antutu andis 52887 asja tulemuseks. _________________ mart57
Jah, sellised tundusid ka mul töötavat, aga arvan et just 3D ja muu vabamalt keerlev värk ajab aparaadi
segaseks ja ma ei oska sinna midagi parata. kui töötab on kõik OK aga nagu kusagilt programmist rõngaga
välja lähed on sõprus otsas. _________________ mart57
Näe minu probleem, et Meizule võõras launcher ei toiminud õieti, on vist lahenenud.
Juba viis päeva kõik korras. Miks algul ei toiminud, ei tea, miks nüüd toimib, ei tea.
Telefoniga olen väga rahul. Ekraanile kile sain siit, aga muud kulinad tuleb välismaalt tellida. _________________ mart57
Kasutades multiLing keyboardi on eesti tähed olemas.
Algsel versioonil vist olid ka aga tundusid ebamugavad kasutada..
Tähte all hoides avanevas valikus oli vajalik täht kusagil kaugel ja
Kas olid ikka kõik eesti tähed ei mäletagi sest sai kohe multiling
Keyboard installitud. _________________ mart57
Saaks veel sellest hiina keelest täitsa lahti oleks 5+
Kuigi vahest kui igav on siis täitsa põnev mõistatada
mis seal kirjas. Kuna ei valda ka inglise keelt jääb
õpetuses KKK palju arusaamatuks, ometi tundub et
Seal pakutakse seadistamiseks küllaltki huvitavaid
võimalusi. _________________ mart57
Panin peale paaritunnist kasutamist kohe inglise keele peale, sest eestikeelsena olid menüüdes ikka osad asjad inglise keelsed. Ja vähemalt ingliskeelsena pole küll hiinakeelseid asju silma jäänud.
Eriti põnevat hiinakeelset lugemist pakub Flyme. See vist Play poe hiina variant
Ega seal eriti surfata ei julge, kui midagi valesti peaks minema siis kahtlen kas oskan
enam koduteed leida. Kogemus olemas nokiaga kus kogemata sai keeleks pandud mingid
hieroglüüfid, oli paras paanika
Meeldib kõnede salvestus millel on hea kvaliteet. Sony´l kasutasin eraldi appi mille kvaliteet
ei olnud nii hea. Ekraani avamine koputades või libistades on toas ok. Väljas külmaga tundus asi
kuidagi tuim. Paaril korral olin sunnitud avamiseks kasutama füüsilist nuppu. Võib olla saab seda
eraldi kusagilt seadistada, ei oska öelda.
Telefon ise jah kohalikust poest ostetud (Klick) _________________ mart57
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.