kuradi debiilsus tahtsin goldi osta viskas Action temporarily unavailable. Please try again later. errorit.
proovisin uuesit ,et mis pull on varem nagu töötas.
pärast vaatan panka iga proovimine võttis raha maha, goldi hui sain.
esitasin chargebacki eks näis kuidas läheb.
päris huvitav on ,et lugesin kui chargebacki teed siis acount läheb locked ja ,et unlockida tleb mingi summa saata sama krediit kaardi pealt neile.
aga ma kasutan virtuaal krediitkaarti mis lõpetab kehtivuse 5 päeva pärast.
eks näis mis nali sellest tuleb.
Häbi tunnistada, aga päris palju lahinguid sai artyt nii mängitud, enne kui sai ära tajutud, et seal vähe teistmoodi vaade ka.. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Proovisin su modpacki installida. Pärast installi viskaks korduvalt error 76 "path not found". Googlis pakutud variandid väga ei aidanud. Äkki oskad aidata
Ka mul üks koba ACE. http://wotreplays.com/site/1539787#lakeville-bluestar-is-4
Ei tea mis sellel Objectil küll arus oli kes mind lõpus rammis kuid mulle parem Ja kui keegi mõtleb, et ma ei tajunud tema lähenemist siis eksite. Ma lihtsalt ignoreerisin teda sel hetkel sest WT oleks mul pärast päris raske vastane olnud.Linnas sai ka selliseid "läbimõeldud riske" võetud ning E100-ga tegeldud
Muidugi oleks võinud oma tiimi E100ga suhelda selle waffli teemaga kuid jah, usalda ainult iseennast.
Tundub, et pean oma artyd maha ära müüma. Kas sa kasutasid korrask seda tactical arty'i modi ?
Jah. Tegin ca 5 longrange lasku millest tabas 1. Ja see viimane oli siis autoaimituna su85 peale mis ka ebaõnnestus. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Arendasin vene ja saksa T8 skaudid lahti ja olen mõnevõrra pettunud. Tier 7 - Auf Panther ja LTTB olid mõlemad ülihead masinad, aga T8 RU251 ja T-54 ltwt ei tundu sugugi väga suure edasiminekuna.
RU 251 lõppkiirus on küll hea, aga kuidagi aeglaselt kerib seda kiirust üles, isegi Auf Pantheriga võrreldes on soomus olematu ja teised skaudid kujutavad päris suurt ohtu. Camo value paistab küll parem olevat, kahuril pole häda. Samas Auf. Pantheri kiire reload oli tuntav eelis - reload samas suurusjärgus autoloaderite omaga + rammimine võis vabalt T7 autoloaderitele vastu astuda. Mängustiililt ikka väga erinevad masinad. Auf meeldis väga, aga RU 251 on seni keskmised kogemused olnud. Mänge küll ka alles 29, ehk tahab veel harjumist.
T-54 ltwt ei tundu võrreldes LTTB-ga küll eriti parem olevat, LTTB on parema kiirendusega ja väga vilgas elukas, kahur T7 kohta väga hea, eriti reload. T-54 ltwt suurim probleem ongi just aeglane reload. Gun depression mõlemal pea olematu. T-54 ltwt eelis on madal profiil ja natuke parema soomusega kuppel, samas aitab see vaid spottida, lasta küngaste tagant ikka ei saa, toru ei paindu alla.
Senistest skautidest kõige lõbusamad ikka hiinlaste WZ-132 ja venelaste LTTB. Kui USA omad ära arendab eks siis saab võrrelda, aga mängus paistavad päris asjalikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.