praegune kellaaeg 13.07.2025 02:47:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jägaja
HV Guru

|
06.01.2015 15:24:00
|
|
|
Sama Intenoga WiFi+switch+kaabliga tarbijad on ka enda süsteemis kasutatav.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
06.01.2015 20:07:36
|
|
|
indrekp kirjutas: |
-parun- kirjutas: |
Kas probleemsete wifidega on alati seotud ka eraldi kasutatav wifi ap või lisaruuter? Selles mõttes, et Inteno wifi streigib kui kasutusel on leviala laiendamiseks vajalik lisaruuter? |
Ei, see ei oma tähtsust. Minul oli teisel seadmel Wifi hoopis välja lülitatud. |
Ok, täpsustagem siis, kas samas võrgus on veel teisi võrguseadmeid peale "lollide" switchide, ehk mõni ruuter sillaks tehtud vms.
Arvutid, tahvlid, telefonid, telerid, digiboksid üldiselt võrku lolliks ei aja, kuid mõni "dhcp kinni ruuter" samas võrgus võib veel kogu võrgu segi paisata. |
Minul on see ruuter tehtud access pointiks, millel Wifi on välja lülitatud ja muud seadmed ühendatud ainult kaabliga. Peal jookseb DD-WRT. Alguses töötas nii wifiga kui ilma aga mingist hetkest tekkisid probleemid. Ei viitsi sellega eriti rohkem pead vaevata. Kui nädala lõpus koju jõuan, siis asendan selle seadme lolli switchiga.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
06.01.2015 20:46:35
|
|
|
Kas probleemsete wifidega on alati seotud ka eraldi kasutatav wifi ap või lisaruuter? Selles mõttes, et Inteno wifi streigib kui kasutusel on leviala laiendamiseks vajalik lisaruuter? |
Kõik suht tavaseadmed (arvutid, printer, hunnik androidi tahvleid ja telefone, vb ka windows phone ja raspberry eksivad sisse ära mõnikord)
Kui siis võib ainult välja tuua, et vmware jookseb ühes masinas, mis virtuaalmasinatele võrku tekitab aga see peaks endale ise nati tegema ja ei tohiks välja paista intenole
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.01.2015 21:24:38
|
|
|
Kodus omalgi wifis android tahvel, kaks android telefoni, kaks sülearvutit, vahepeal oli ka apple tahvel wifis ja siiani pole selle peale kokku jooksnud, hullu trafficut ka wifil ei ole.
Kui küllap seadmete spetsid Elionis midagi teavad, sest uus tarkvara on testis, endal kodus veel hetkel vana, lives olev.
Miks seadmete kohta küsisin, et see IPTV võib LAN võrgus erilisi lollusi teha kui see veel läbi lisa ruuteri jookseb mis bridge modes tööl. Igasuguseid võrke on nähtud, kord nagu töötab ja kord mitte.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
07.01.2015 14:31:20
|
|
|
Kodus omalgi wifis android tahvel, kaks android telefoni, kaks sülearvutit, vahepeal oli ka apple tahvel wifis ja siiani pole selle peale kokku jooksnud, hullu trafficut ka wifil ei ole.
Kui küllap seadmete spetsid Elionis midagi teavad, sest uus tarkvara on testis, endal kodus veel hetkel vana, lives olev.
Miks seadmete kohta küsisin, et see IPTV võib LAN võrgus erilisi lollusi teha kui see veel läbi lisa ruuteri jookseb mis bridge modes tööl. Igasuguseid võrke on nähtud, kord nagu töötab ja kord mitte. |
aga LAN jääb edasi tööle ilma probleemideta ja katkestusteta Või et IPTV keerab wifi tuksi ja muud asjad toimivad edasi?
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.01.2015 22:29:29
|
|
|
Inteno omab üht huvitavat bugi.
Nimelt, peale seda, kui olin ruuteri tarkvarast "To reset the firmware to its initial state, click "Perform reset"." teinud siis ei võeta enam ruuteri poolt omaks seadmeid, millised on saanud staatilise IP.
Seadmed toimivad, kuid mitte kusagil ei ole ruuteri sätetes neid konkreetseid seadmeid näha.
Spoiler 
Miks ma esimest korda üldse reseti tegin? Põhjus peitus asjaolus, et isegi, kui kõik seadmed olid pea tund aega Inteno küljest lahti ühendatud, ikka oli ruuteri "Active IP Connections" protsent 70 peal.
Niipalju, kui neid ühendusi vaatasin, olid nad siiski sisevõrgust lähtuvad, miks nad sinna kogunesid ja ruuterit koormasid, ei tea.
Muidu neid ühendusi on natuka alla ja üle tuhande piires olnud.
Paar päeva ei ilmunud Static IP seadmed nähtavale siis tegin täna Inteno reset nupust täieliku nullimise, seadmed, milledel on staatiline IP on ikka ruuteri jaoks nähtamatud ehk siis kusagil menüüdes neid näha ei ole. Iseenesest nad küll töötavad. Tänase reseti põhjus peitus selles, et telekas ei saanudki välisvõrku ühendust. Kuni ruuterini oli kõik korras kuid edasi ta ei pääsenud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
09.01.2015 22:50:19
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Nimelt, peale seda, kui olin ruuteri tarkvarast "To reset the firmware to its initial state, click "Perform reset"." teinud siis ei võeta enam ruuteri poolt omaks seadmeid, millised on saanud staatilise IP.
Seadmed toimivad, kuid mitte kusagil ei ole ruuteri sätetes neid konkreetseid seadmeid näha.
Spoiler 
Miks ma esimest korda üldse reseti tegin? Põhjus peitus asjaolus, et isegi, kui kõik seadmed olid pea tund aega Inteno küljest lahti ühendatud, ikka oli ruuteri "Active IP Connections" protsent 70 peal.
Niipalju, kui neid ühendusi vaatasin, olid nad siiski sisevõrgust lähtuvad, miks nad sinna kogunesid ja ruuterit koormasid, ei tea.
Muidu neid ühendusi on natuka alla ja üle tuhande piires olnud.
Paar päeva ei ilmunud Static IP seadmed nähtavale siis tegin täna Inteno reset nupust täieliku nullimise, seadmed, milledel on staatiline IP on ikka ruuteri jaoks nähtamatud ehk siis kusagil menüüdes neid näha ei ole. Iseenesest nad küll töötavad. Tänase reseti põhjus peitus selles, et telekas ei saanudki välisvõrku ühendust. Kuni ruuterini oli kõik korras kuid edasi ta ei pääsenud. |
Täpselt sama jama 2 tundi juba. Telekal pilt puudu ja seadmed kellel puudub staatiline ip, netti ei saa.
Kõht lahti sellest ruuterist juba.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
09.01.2015 23:07:01
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Seadmed toimivad, kuid mitte kusagil ei ole ruuteri sätetes neid konkreetseid seadmeid näha. |
Aga kus neid peaks niiväga näha olema? Mina näen enda staatilisega arvutit ainult ARP tabelis.
Minul on see ruuter tehtud access pointiks, millel Wifi on välja lülitatud ja muud seadmed ühendatud ainult kaabliga. Peal jookseb DD-WRT. Alguses töötas nii wifiga kui ilma aga mingist hetkest tekkisid probleemid. Ei viitsi sellega eriti rohkem pead vaevata. Kui nädala lõpus koju jõuan, siis asendan selle seadme lolli switchiga. |
Panin asemele Trendneti 100Mbits switchi ja Inteno ühendub sellega iga kell. Samuti ühendub switchiga probleemideta eelpool mainitud ruuter. Ega see nüüd ausaltöelda normaalne küll pole, et Inteno nii pirtsakas on
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
10.01.2015 12:46:45
|
|
|
Sain ilusti toimima, jälgima nüüd stabiilsust ka: Kustutasin kõik backupid ära, mis vanast 789 üle tulid elioni serverist. 30-30-30 hard reset. Seadistasin kõik uuesti ja hetkel kõik toimib, kauaks, eks näis.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
12.01.2015 13:27:07
|
|
|
krt, sai see inteno välja vahetatud....nüüd on täna öösel jälle iseenesest rebu teinud ja kõik asjad ära katkestanud Enne tänast iseeneslikku rebu hommikul 6 aeg oli uptime 7 päeva (vahetasin ümber eelmisel pühapäeval):
opsys Version DG301-W7P2U_ELION2.3.11RC1-140422_1519
Local Time Mon Jan 12 12:26:27 2015
Uptime 6h 26m 13s
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
12.01.2015 14:01:00
|
|
|
SilQ kirjutas: |
Sain ilusti toimima, jälgima nüüd stabiilsust ka: Kustutasin kõik backupid ära, mis vanast 789 üle tulid elioni serverist. 30-30-30 hard reset. Seadistasin kõik uuesti ja hetkel kõik toimib, kauaks, eks näis. |
Hetkel mul 3päeva up olnud. Algusest peale igapäev rebutand, ei julge sõnuda aga tundub et sellest oli kasu.
viimati muutis SilQ 18.01.2015 18:06:44, muudetud 2 korda |
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2015 14:33:23
|
|
|
Ei oska enam midagi tarka öelda kui seda, et laske otse helpdeskil probleemi lahata, parem kui ruuterispetsidele selle edastaks ja logisid lahkaks.
Pean enda koduvõrku keerulisemaks kui mõne ettevõtte võrk on ja igasugust trääna käib võrgus nii kaabli kui wifiga aga ruuter on püsti ajast kui ise viimati välja võtsin, alajaama hooldustööd olid pikalt, tänaseni käib nii võrk kui wifi.
Local Time Mon Jan 12 13:30:19 2015
Uptime 23d 21h 39m 12s
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.01.2015 14:48:13
|
|
|
Ei oska enam midagi tarka öelda kui seda, et laske otse helpdeskil probleemi lahata, parem kui ruuterispetsidele selle edastaks ja logisid lahkaks.
Pean enda koduvõrku keerulisemaks kui mõne ettevõtte võrk on ja igasugust trääna käib võrgus nii kaabli kui wifiga aga ruuter on püsti ajast kui ise viimati välja võtsin, alajaama hooldustööd olid pikalt, tänaseni käib nii võrk kui wifi.
Uptime 23d 21h 39m 12s |
Üks variant, mida võid veel küsida, on siis see, et kui kuumaks lähevad igasugu Chipid selle ruuteri sees. Ja just nimelt "kivide" tegelik töötemperatuur, mitte see kui soe või jahe on korpus.
Näiteks: Kui ikka WiFi-"raadio" chip liigkuumaks läheb halva jahutuse tõttu, ka siis võib WiFi täiesti vabalt niikauaks "sassi" minna kuni ruuter on võrgust välja lülitatud ja "kivid" natuke maha jahtuda saavad.
Samuti võivad toiteahelate ülekuumenemised tekitada iseeneslikke restarte vms. jamasid. Kuni sinnamaani välja, et kondensaatorid on liigkuumuse tagajärjel punnis ning lõhki.
------------------
PS: Aga kas sellel ruuteril on ikka ilusti-kenasti kaasas juhend, et kuidas ta selliselt paigutada tuleb, et oleks tagatud piisav õhuvahetus, et ei saaks ülekuumenemist tekkida.
Ja ei küsi seda asjata, olen ajaloos ise ka paar korda tuttavatel ruutereid ringi paigutanud parema jahutusega asupaikadesse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
12.01.2015 15:09:21
|
|
|
Uptime 23d 21h 39m 12s |
Saatsin kirja teele, eks näis mis saab. Mulle ei meeldi ebastabiilsed asjad. Tahan et nad töötaksid 24/7.
tahanteada kirjutas: |
Uptime 23d 21h 39m 12s |
Üks variant, mida võid veel küsida, on siis see, et kui kuumaks lähevad igasugu Chipid selle ruuteri sees. Ja just nimelt "kivide" tegelik töötemperatuur, mitte see kui soe või jahe on korpus.
Näiteks: Kui ikka WiFi-"raadio" chip liigkuumaks läheb halva jahutuse tõttu, ka siis võib WiFi täiesti vabalt niikauaks "sassi" minna kuni ruuter on võrgust välja lülitatud ja "kivid" natuke maha jahtuda saavad.
Samuti võivad toiteahelate ülekuumenemised tekitada iseeneslikke restarte vms. jamasid. Kuni sinnamaani välja, et kondensaatorid on liigkuumuse tagajärjel punnis ning lõhki.
------------------
PS: Aga kas sellel ruuteril on ikka ilusti-kenasti kaasas juhend, et kuidas ta selliselt paigutada tuleb, et oleks tagatud piisav õhuvahetus, et ei saaks ülekuumenemist tekkida.
Ja ei küsi seda asjata, olen ajaloos ise ka paar korda tuttavatel ruutereid ringi paigutanud parema jahutusega asupaikadesse. |
olen ka varem öelnud, tempis asi ei ole. Varasem ruuter elas üle kuumad suvepäevad ja toimis ilusti kuude viisi jutti. Jamama hakkas nov keskel.
Uus on nädal vana ja praegu oli esimene iseeneslik restart (eile just vaatasin ja oli natuke üle 7 päeva uptimet). Keldris, kus ruuter asub on 23,1 kraadi sooja. Ei ütleks et see ülekuumenenud on
P.S Ja seina peale paigtas elioni tehnik ise. Mina tõstsin uue ruuteri lihtsalt vanade kruvide otsa.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2015 17:51:52
|
|
|
Inteno pole eriti "kuumavereline" seade, katsudes on igas asendis vaid soe.
Seina peal on selle asetus lausa ideaalne sest õhuavadki sellised, et toimib õhuliikumine nagu radiaatoris, alt sisse, ülevalt välja.
Kuigi jah, minu seade on sahvris mis on talvel 10 kraadi juures kuid suvel 35 kandis töötas ka siis.
Temperatuuri välistaks.
Ei tea kas just kahtlustada, aga minumeelest hakkasid ikkagi IPv6ga need erinevad olukorrad pihta, võibolla polegi probleem ainult IPv6 ja ruuter aga erinevad seadmed mis tahavad omakorda IPv6ga suhelda.
Igal juhul las helpdeskis vastavate õigustega spetsialistid lahkavad ja lahendavad.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
12.01.2015 20:13:07
|
|
|
TP-Link ruuter mul tööjuures:
System Time: 2015-01-12 18:49:44 Monday
Running Time: 184 Day, 59 Hour, 11 Min, 197 Sec
indrekp, mulle ka millegipärast tundub et suuremad jamad hakkasid ipV6 tuleku järgselt. Aga millegagi kinnitada seda ma ei oska. Loodame et saadakse ikka sellele anomaaliale jälile. Ka mul on ruuter vahetatud aga mingit abi sellest tegelikult polnud. Probleemid peavad olema firmwares.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2015 20:46:04
|
|
|
TP-Link ruuter mul tööjuures:
System Time: 2015-01-12 18:49:44 Monday
Running Time: 184 Day, 59 Hour, 11 Min, 197 Sec
indrekp, mulle ka millegipärast tundub et suuremad jamad hakkasid ipV6 tuleku järgselt. Aga millegagi kinnitada seda ma ei oska. Loodame et saadakse ikka sellele anomaaliale jälile. Ka mul on ruuter vahetatud aga mingit abi sellest tegelikult polnud. Probleemid peavad olema firmwares. |
Mul oli kevadel ka Inteno uptime 3+ kuud, küsimus pole selles, kellel on suurem, mul ei ole iseeneslikke restarte olnud, alati ise näppinud või ee katkestanud.
Mul on samasuguses tehaseseadistuses Elioni ruuter nagu tuhandetes kodudes, miks ta mul siis selle "firmwarega" ei restardi?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
12.01.2015 22:08:54
|
|
|
Mul oli kevadel ka Inteno uptime 3+ kuud, küsimus pole selles, kellel on suurem, mul ei ole iseeneslikke restarte olnud, alati ise näppinud või ee katkestanud.
Mul on samasuguses tehaseseadistuses Elioni ruuter nagu tuhandetes kodudes, miks ta mul siis selle "firmwarega" ei restardi? |
Samamoodi võin ka mina küsida, et miks ta restardib Kuumenemise oleme me välistanud, riistvara füüsilised probleemid on ka vähe tõenäolised, sest sama probleem esineb paljude ruuteritega. Ega muud nagu ju üle ei jäägi, kui firmware. Kui mingi teine võrguseade suudab kuidagimoodi Inteno lolliks ajada, siis on see ikkagi Inteno firmware probleem...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
13.01.2015 01:15:16
|
|
|
Kas ruuteri täpne mudel on kõigil üks ja sama?
Näiteks - DG301A-W7P2UD
|
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
13.01.2015 08:48:47
|
|
|
seeru kirjutas: |
Kas ruuteri täpne mudel on kõigil üks ja sama?
Näiteks - DG301A-W7P2UD |
Minul on kindlasti 2 erinevat olnud, sest vanemal oli ka PSTN pesa, uuemal seda enam ei ole.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
olka
HV kasutaja

|
13.01.2015 09:31:52
|
|
|
ma vaatasin et intenos on kasutusel dhcpv6 ja dhcp, äkki on seal probleem, kui seadmed on ipv6 aadressiga küljes. Mul neid ei ole või on expired ja uptime on 12d. Lihtsalt mõte mida võib kaaluda
_________________ You, all gonna make me loose my mind, loose my mind |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
rallitigu
HV vaatleja
|
13.01.2015 11:43:23
|
|
|
Tere,
Lappasin selle suure teema kiirelt läbi aga sarnast muret silma ei hakanud. Nimelt sai sügisel tööle uude kohta Elioni internet võetud ja sellega tuli see Inteno ruuter kaasa. Täpne mudel vist on DG301A-R1 seal põhja all. Probleem seisneb selles et Wifi signaali tugevus kõigub väga tugevalt. Üsna hetkega kukub maksimumist nulli ja siis ülesse tagasi. Vaadanud olen seda küll oma GoCleveri säästutahvlis miski appiga, kuid signaali märgatavat nõrgenemist ja isegi kadumist on aru saada ka arvutites mis Wifivõrku kasutavad.
Võrdluseks, teises toas olev ligi 10 aastat vana Trendnet hoiab oma signaali kenasti ja ühtlaselt ja see nõrgeneb vastavalt eemaldumisele sammudega aga Inteno oma kõigub ka praktiliselt kõrval seistes.
Kas sellise asjaga on midagi ise pihta hakata või tuleb kliendituge piinama hakata? Igaks juhuks hakkan vaikselt ka neile kirja kribama ja vaatab mis nad selle mure peale kostavad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
13.01.2015 12:51:48
|
|
|
Inteno pole eriti "kuumavereline" seade, katsudes on igas asendis vaid soe.
Seina peal on selle asetus lausa ideaalne sest õhuavadki sellised, et toimib õhuliikumine nagu radiaatoris, alt sisse, ülevalt välja.
Kuigi jah, minu seade on sahvris mis on talvel 10 kraadi juures kuid suvel 35 kandis töötas ka siis.
Temperatuuri välistaks.
Ei tea kas just kahtlustada, aga minumeelest hakkasid ikkagi IPv6ga need erinevad olukorrad pihta, võibolla polegi probleem ainult IPv6 ja ruuter aga erinevad seadmed mis tahavad omakorda IPv6ga suhelda.
Igal juhul las helpdeskis vastavate õigustega spetsialistid lahkavad ja lahendavad. |
eile õhtul siis helistati mulle selle kirja peale, et miks asi ennast ise rebus. Jutt hakkas siis nii, et näen et see on Teil töös olnud 40 päeva....khmm....ütlesin, et ei saa olla. Ma 8 päeva tagasi võtsin selle Teilt esindusest ja oli kuni esmaspäeva hommikuni 7,5 päeva uptimet ja siis tegi rebu. Ehk siis asi ainult 8 päeva töös olnud mitte 40. OK see selleks. Siis ütles, et tavaliselt on logides kirjas miks asi ennast ise rebub (a'la voolukõikumine vms, mitmed eri juhud pidid olema), kuid praegu ei olnud kirjas mitte midagi ja ei osanud ta ka mitte midagi selle kohta kommenteerida. Öösel kell kaks vaatasin et jälle on kesköö paiku ise rebu teinud ja saatsin uue kirja. Loodan et saavad asjale jälile...kuna vana ruuter nii tihti ennast ei rebunud (kuigi harva tegi ka seda peale wifi jamade tekkimist).
Igatsen aegu mis suvel olid, kuude viisi uptime ja kõik asjad töötasid....Novembri keskpaigast alates on asjad allamäge.
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
18.01.2015 18:06:52
|
|
|
Sain ilusti toimima, jälgima nüüd stabiilsust ka: Kustutasin kõik backupid ära, mis vanast 789 üle tulid elioni serverist. 30-30-30 hard reset. Seadistasin kõik uuesti ja hetkel kõik toimib, kauaks, eks näis. |
Hetkel mul 3päeva up olnud. Algusest peale igapäev rebutand, ei julge sõnuda aga tundub et sellest oli kasu. |
Ruuter oli 7 päeva up, kui tuli esimene restart, ja nii rebutas ta jälle kuni täna hommikul kui ruuter oli täiesti tumm. Ühtegi seadet külge ei võta. Tegin tavalist restarti oma 3x, ikka ei midagi. Hard resetiga ka ei midagi. Selge, ruuter surnud. Aga enne kui püksid jalga tirisin, proovisin veel eelnevalt 30-30-30 reseti ilma kaablitetta. Taas ärkas ruuter ellu. Hetkel toimib. Aga elioni esindusse ma selle ruuteriga igaljuhul lähen. Tavakasutaja kes ei oskaks nii mässata oleks sellega juba ammu seal karjunud.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
18.01.2015 18:52:51
|
|
|
Hetkel mul 3päeva up olnud. Algusest peale igapäev rebutand, ei julge sõnuda aga tundub et sellest oli kasu. |
Ruuter oli 7 päeva up, kui tuli esimene restart, ja nii rebutas ta jälle kuni täna hommikul kui ruuter oli täiesti tumm. Ühtegi seadet külge ei võta. Tegin tavalist restarti oma 3x, ikka ei midagi. Hard resetiga ka ei midagi. Selge, ruuter surnud. Aga enne kui püksid jalga tirisin, proovisin veel eelnevalt 30-30-30 reseti ilma kaablitetta. Taas ärkas ruuter ellu. Hetkel toimib. Aga elioni esindusse ma selle ruuteriga igaljuhul lähen. Tavakasutaja kes ei oskaks nii mässata oleks sellega juba ammu seal karjunud. |
Ja missugust abi sa loodad esindusest saada? Kui nad annavad sulle uue ruuteri, siis see probleemi ei lahenda. Vähemalt minul ei ole lahendanud.... Täna lugesin Elioni E-poest kasutajate arvamusi ja mis sa arvad, mille üle kurdeti?
Mul läks samuti täna jälle wifi pange. Näib et see probleem ei olegi lahendatav...
Kunagi oli mul SAGEM DSL modem, mis ei püsinud üldse püsti. Lõpuks tunnistati ka Elionist et diagnoos ongi SAGEM. Vahetati see karp NOKIA vastu ja probleemid kadusid. Kas wifi probleemi puhul on diagnoos Inteno, eks seda näitab aeg. Loodetavasti see nii ei ole...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|