Tulid veel kolmekesi keset mu pelleripotti küsima, kas ma lõpetan juba, ütlesin et ei, vähemalt pool tundi veel, siis vene keeles omavahel vandusid jälle.
tiblad on igalpool toredad oma plate tagasi ei raatsi panna jne pasundavad igalpool, selline tunne et võtaks ühe plate mille nad kangile jätsid ja virutaks üle turja raiskadele
Ma käisin kahes sportlandis Tartus ja nendes olid vist 10-15€ lindid olemas.
Fitshoppide kohta ei tea.
Unustasin kirutada, et eile sai Tartus käidud ja Sportlande, Rademare jms kohti külastatud. Pakis lindid. Rademaris oli 9.9€ linte aga tundusid lühikesed 120cm vist. Sportlandis oli veidi pikemad, ka mingi 10€ kanti. Sain teada, et Kohtumaja vastas Medexis müüakse rullist seda aga laupäeval, pühapäeval kinni. Nädala sees mulle Tallinn ligemal.
Infoks, et samas majas kus Medex aga siis esimene trepikoda kui Riia mnt poolt minna. Kuna ise ei käinud siis täpsemalt ei oska kirjutada aga sealt sai igatahes küll. Valik oli päris korralik ka. _________________ Imperfection is perfect
Ertai, mäletan ma õigesti, et käid Tartu A le Coq' saalis? Seal on jah mõned sellised vahvad fruktid. Veeretavad vahel Smithi puurist pingi minema peeglite ette ja hakkavad siis biitsa ja õlga tegema. Iga seeria lõpeb hantlite maha pillamisega ja ilmselt sellepärast ongi seal mõned raskemad hantlid kõveraks paindunud.
Mingi tüüp tegi ükspäev triitsa kangiga (lamas selili ja pea taga sirutas käsi) ja pärast seeria lõppu viskas kangi pingile Kahjuks läks napilt ja ei saanud sellega ise vastu vahtimist, sest ilmseltelt hakkab kang mingile poolele vajuma, samal ajal teine pool tõuseb õles. Sentimeetrite mäng Lisaks olid tal veel kõrvaklapid peas ja iga kordusega kaasnes selline heli nagu istuks naine tal seal otsas. Ajuvaba.
Täna ilusti saali, oli isegi mõned inimesed. Sai rahulikult kõik asjad ära tehtud, eilne normaalne söömine andis positiivselt tunda, energiat ja jõudu oli.
Ülehomme jälle, uue aastaga peab ainult veidi mängima, 1.jaanuar minna ei taha väga, ilmselt unetu.
Ajan lõpuks oma suusad ka välja homme. Eelmine aasta sai suure õhinaga saapad jm varustus ostetud, mida polnud muidugi oli lumi
Kuram, täna metsas vaid paar tundi jaurasin, kuid üle pika aja, nii et keha polnud selleks valmis (lisaks eile sai korralikult kükki ka tehtud).
Powernap ja korralik uni täna, homme vaja veel vastu pidada. Nimelt metsatöö + õhtul saal, siis kava järgi 2 päeva pausi, aga võtan 3, sest 1.jaanuar saal kinni ja 31ni teen metsas tööd ja 1 lisapäev puhkusena tuleb kasuks, eriti arvestades, et 31-1jaanuar on üpris maha kantud ilmselt = vähe und.
Eile suutsin esimest korda 3x85kg ära teha BPl, tundsin powerit kehas ja tahtsin proovida, väga mõnus, areng olemas. Enne sain vaid 1x85 hakkama ja kaks nädalat tundsin, kuidas BP tundub tavaliselt raskem (isegi 70kg seeriad tundusid harukordselt rasked).
Lisasin 1h und (proovin nüüd 7h+ magada minimaalset per night) ja veidi rohkem süüa ja kohe oli keha ja vaim valmis
Tegelt on peaaegu iga päev tahtmine raskusi tõsta, aga ilmselt veebruari-märtsi paiku lähen tihedama kava peale (4-5x nädalas), hetkel lasen 3x nädalas algajate kava ja 1-2x lisaks võiks veidi suuska ka lükata.
Mida sa seljale teed? Kas on midagi millest oled loobunud ka võrreldes selle ajaga kui alustasid alles? _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Eile-üleeile olin palavikus ja higistasin. Täna käisin metsas tööl ja tervis kohe tuli.
Mõtlesin, et oeh, et siis saali ka ehk kiirelt. Sõitsin linna, kell 18.55 olin registratuuris. Tädi ütles "oota, mismõttes, ma paneme kell kaheksa kinni! Nii ikka ei saa!"
Ma siis viisakalt, et ma teengi kiire kava olen umbes kolmveerand läinud juba.
Pahandati küll, aga anti võti..
Aru ei saa - lõpuks sain 19.48 majast välja. Kaks inimest veel pesi peale mind. On ikka inimesed, ma ei hakka ju neid minuti pealt huiama,miks nemad mind ?
Kava muidugi sai kiirelt läbi võetud, lõpus tegin lisaseti kõhulihaseid ja biitsa. (olidki viimased harjutused)
Siis 1 v 2 olenevalt olekust saali järgmisena
Käisin ka täna jõusaalis pärast jõulupuhkust. Arvasin, et üle nädala pea olematut füüsilist koormust ja ebatervislikku toitumist on vormile halvasti mõjunud, aga tegelikkus oli hoopis vastupidine (lausa väga; sain raskusi kõvasti suurendada, võhma oli ka rohkem). Ise ka vist ei teadvusta endale piisavalt kuivõrd kurnatud ma enda tavarutiinis olen.
Korralik tujutõstja ikka trenni tegemine Pea alati on peale trenni korralik high
Eile ja täna rassisin metsas jälle, umbes 3h puhkust ja trenni. Annab pea kõigil harjutustel tunda, selle tõttu vähendasin 5kg võrra raskusi IBPl ja lõuatõmmetel jäin ka umbes kolme repiga igal setil miinusesse. Pidanuks kohe lateral pulldowni tegema.
Saal oli täna ülerahvastud. Tavapärase 2-5 oli 15-16.
Progress olemas. Kuu on käidud vist ja mõni päev peale.
Hakkan nüüd kerges defitsiidis sööma ja veidi rasva% alandama, hetkel on julgelt 22-24% vahel ma kardan, mis on ilmselgelt liiast. Esimene kuu ei tahtnud lihtsalt miinust väga panna, sest kartsin, et uus asi ja üldse ei taastu ära.
Tänased harjutused ka, vabandust et inglise keeles kirjutan, ei suuda hetkel eestikeelseid vasteid välja mõelda või leida väsimuse tõttu.
Homme ja ülehomme kavatsen korralikuma hommikusöögi alla lükata, et metsas ära ei väsiks nii palju, tavapärase tee v veele lisaks peaks midagi söödavat ka kaasa haarama. (umbes 4-5h tööd jutti)
tana Bodypumb( kainud seal 3 korda) trenni loppedes, treener kysis, et sa tegid seda bla bla harjutust teistmoodi, kas tahtlikult?? ma siis , et raskus oli vale ja ei tulnud oieti valja .. ta siis, et pead seda teinekord jalgima kuna muidu vigastad lihase ara...aga biiseps on sul küll tubli!! trennisaali olen joudnud 24korda ja 6 korda suusatamist 1,2 k jooksul _________________ Proua Li
tore naitsik on jah ( treener) aga liiga palju lobiseb maast ja ilmast ka... kui riietusruumis ta korval juhtud olema voi dushi all...bla bla bla:) votab koik inimesed labi,kes tal vahegi lahedale jaab:) _________________ Proua Li
alates tänasest alustasin kah ametlikult treeningutega leping tehtud ja lihtsalt tuleb ennast kohale vedada. Tegelikult juba viimased 2 nädalat lihastele valu andnud, et kohe esimesel ametlikul trennipäeval liiga nõrgana ei paistaks
Kuna eesmärk on lihaste kasvatamine, siis oskab keegi soovitada mõnda head kava mida teha jõusaalis - just kätele ja kõhule (netis neid nii palju erinevaid ja kõik teevad eri moodi ). Jalgadele vist ei pea eraldi valu andma, kui nädalas vähemalt korra/2 bodybump'i külastada?
alates tänasest alustasin kah ametlikult treeningutega leping tehtud ja lihtsalt tuleb ennast kohale vedada. Tegelikult juba viimased 2 nädalat lihastele valu andnud, et kohe esimesel ametlikul trennipäeval liiga nõrgana ei paistaks
Kuna eesmärk on lihaste kasvatamine, siis oskab keegi soovitada mõnda head kava mida teha jõusaalis - just kätele ja kõhule (netis neid nii palju erinevaid ja kõik teevad eri moodi ). Jalgadele vist ei pea eraldi valu andma, kui nädalas vähemalt korra/2 bodybump'i külastada?
peab ikka jalgadele valu andma, see on üks rumalamaid otsuseid, kui algajana juba jalad tegemata jätad. Keha peaks ikka ühtlaselt arenema. Bodypump ei anna sulle nii palju, et peaksid jalgu mitte treenima. Sprinterid, jalgpallurid, suusatajad. Kas nemad peaksid ka siis jalgu mitte saalis treenima, kuna saavad hea koormuse niigi kätte ?
Spoiler
Mina soovitan sul otsida netist Fierce 5 ja ICF, neid on veel samasuguseid ja häid, aga esialgu need kaks.
Teen ise esimest, proovisin teist ka, aga F5 on vähe "põnevam" ja ei võta nii palju aega, pealegi ICF on üsna korraliku koormusega.
Veel üks vale arusaam on see kui hakkad kõhtu eraldi treenima ja loodad sixpacki. Esialgu tee lihtsalt trenni ja söö korralikult. Kõhulihaste tegemine 5x ei anna tulemusi nagu loodad. Vaata neid kavasid ja hakka tegema. Kükid ja jõutõmbed jms kõik annavad kõhulihastele ka omajagu vatti + kavas on ka kõhulihaste harjutus olemas.
Maga korralikult ja söö korralikult, siis hakkab ka lihas kasvama. Soovitan üle vaadata oma toitumise, kas saad piisavalt valku kätte ja üldse, kas kalorite hulk on paigas, googleda otsi, mõtle .
Tegin pool challanget. Vabanduseks võin öelda, et kang oli ka õlgadel samaaegselt. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
ega need kykitamised nüüd nii ihtsad ka pole, kes trenni ei tee muidu sellel ikka raske... no igatahes ma olen alles 1,5 kuud trenni teinud ja ikka paris raskelt tulevad kykid , oige tehnikaga... _________________ Proua Li
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.