Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
S.I.L.L.U
HV veteran

|
28.12.2014 20:11:27
|
|
|
.:RAITZ::., tee telefonile resa, mul peale seda karjus kohe uut uuendust.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:RAITZ::.
HV kasutaja

|
28.12.2014 20:45:34
|
|
|
ei paku uuendus kaljuks peale resa ka.
ADB paneb ka näkku. Kirjutan adb sideload ota.zip aga saan errori cannot read ota.zip
_________________ Kui ei ole rauas asi, siis on format ikka abiks :p! |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.12.2014 21:00:32
|
|
|
.:RAITZ::., vaata kas sul äkki pole juba uus android peal.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
29.12.2014 19:38:25
|
|
|
Ma ei teagi nüüd...
Olles mõne aja N5'e peale elanud, on kange tahtmine tagasi 3Ah aku peale minna.
Liialt ära harjunud.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.12.2014 19:59:49
|
|
|
Ise olen juba pikalt plaaninud uut telefoni osta aga ma kardan, et ma ei harju ära ( hetkel kasutuses note 2 koos 9.3Ah akuga ) ja 4-5 päeva täiega kasutades pole probleem.
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.12.2014 17:20:01
|
|
|
S4 pealt läksin tagasi Nexus 5-le. Mugavus loeb ka midagi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
31.12.2014 14:50:25
|
|
|
samsung ju täis igasugu mugavaid funktsioone
multiwindows, multiclipboard, nupuga kõne vastamine/lahtilukustamine, s-on
nexusel pole isegi ametlikku võimalust kuidas custom helinat, äratust panna, taskulampi kasutada
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
31.12.2014 14:59:24
|
|
|
kuna pole eriline nuti inimene siis multiaknast, ja clipboardist ei mõika midagi. nupuga kõne vastamine? mitte et nexust kaitsta aga kas mulle tundub või helisevad viimasel ajal kõigil mis tahes telefonid nende helinatega mis sealt karbist tulles peal on? ise pole ka juba mitu mitu aastat muutnud ei ühel ega teisel telefonil seda. ja lollipopil taskulamp täitsa olemas kui ülevalt alla tõmmata riba.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
31.12.2014 15:04:17
|
|
|
let me fix that for you
silver010 kirjutas: |
samsung ju täis igasugu kasutuid funktsioone ja pahna
multiwindows, multiclipboard, nupuga kõne vastamine/lahtilukustamine, s-on
nexusel pole isegi ametlikku võimalust kuidas custom helinat, äratust panna, taskulampi kasutada |
misasi on ametlik võimalus
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
31.12.2014 15:13:26
|
|
|
namstoop, ametlik võimalus on see, kui mingi asja tegemise jaoks on telefonis kohe ostu hetkel äpp olemas. nexuse puhul on tüütu see, et palju on täiesti kasutut rämpsu ja isegi kui alternatiiv on kohe alguses olemas, siis default on ikkagi mingi jura, mida suudavad kasutada vaid äärmiselt leplikud ja asjadele läbi sõrmede vaatavad inimesed.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
31.12.2014 16:01:38
|
|
|
Taskulamp on notificationist alla tõmmates olemas, custom helinad töötavad, äratust ei kasuta (üleüdse).
Multitasking toimib, homescreeni otsing kuvab veebiotsingut, äppe ja kontakte.
Igatahes mugavam S4-st.
Nexus 5, stock 5.01.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
31.12.2014 16:18:14
|
|
|
custom helinad, notificationid ja äratused töötavad ilma probleemideta. Oma muusikajupp peab lihtsalt õiges kaustas olema, taskulamp tuli alles android 5.0'ga
_________________ ei toeta õigekirja |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
31.12.2014 16:23:04
|
|
|
Taskulampi sai kasutatud ka kitkatis, abiks oli Power Toggles äpp.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
31.12.2014 16:46:24
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
namstoop, ametlik võimalus on see, kui mingi asja tegemise jaoks on telefonis kohe ostu hetkel äpp olemas. nexuse puhul on tüütu see, et palju on täiesti kasutut rämpsu ja isegi kui alternatiiv on kohe alguses olemas, siis default on ikkagi mingi jura, mida suudavad kasutada vaid äärmiselt leplikud ja asjadele läbi sõrmede vaatavad inimesed. |
nojah aga ma eelistan seda iga kell bloati täis Samsungile, kus võibolla on ka üks "ametlik võimalus" olemas.
nagu play poest vajalike asjade võtmine oleks mitteametlik
Ja mismõttes äratuskella ei ole Nexus 5??
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.12.2014 17:29:18
|
|
|
Sätete sätteid sättides võib ise peast sättida.
aga.
Pigem olen CM tüüp e mida enam kohandatavaid võimalusi OS'i endsse keevitatud on, seda mugavam ka minu elu. Sisuliselt kehtib see ainult quicktoggles/toggles kohta, sest see on asi, millega Samsung on täppi pannud - ma! saan! valida!
Lollipop'i puhul lülitad hetkeks invert colors/hotspot/cast jt ning järgmine kuu aega on quicksettings all sul midagi, mis seal olema ei peaks. neverever. Google üritab olla predictive, aga ilmselgelt on üritus läbi kukkunud, kui foorumites on appikarjeid bloat'i eemaldamiseks - sest antud juhul selleks sisuliselt muud võimalust ei ole, kui läbi adb UI resettida, või telefoni enda kella keerata.. WTF? Cast screen?! Thank you no thank you.
Pigem nimetan ma seda bloat'iks, millest minu jõud vahetult üle ei käi.
See ei ole okei. See ei ole Apple.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.12.2014 18:05:40
|
|
|
Olgu see Samsung, Google Nexus või Apple iOS, kõik on mingit mittevajalikku bloati täis. Olgu siis Google music, otsing või muu jura. Minumeelest võiks igal telefonil, tahvlil olla esmakäivitamisel ekraanil ainult Play pood või iOS Apps ja kõik.
Praegu võtan suvalise tutika seadme ja esimene leht on mingeid rakendusi täis mida mul vajagi pole.
Lisaks Google rakendusele mis on olemas Nexuses on ju Samsungi telefonides veel omakorda Samsungi rakendusi terve piiksutäis.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
03.01.2015 19:57:02
|
|
|
Robska kirjutas: |
kuna pole eriline nuti inimene siis multiaknast, ja clipboardist ei mõika midagi. nupuga kõne vastamine? mitte et nexust kaitsta aga kas mulle tundub või helisevad viimasel ajal kõigil mis tahes telefonid nende helinatega mis sealt karbist tulles peal on? ise pole ka juba mitu mitu aastat muutnud ei ühel ega teisel telefonil seda. ja lollipopil taskulamp täitsa olemas kui ülevalt alla tõmmata riba. |
Poleks midagi default helinate vastu, aga vabandage väga, nexuse seeria helinad kõlavad ikka väga rõvedalt ja äratused on taolised, et ärkad kas oksetunde või südamerabandusega. Samsungil kusjuures seevastu isegi 1 või 2 helinat on, mida kannataks kasutada (umbes 80-st vms)
okei mõtlesin oma postituses rohkem kitkat, aga lollipopil kaotati ära ju hääletu reziim (priority mode =! hääletu), statusbar ticker, gallery app (photos ei rahulda sugugi)
elka kirjutas: |
custom helinad, notificationid ja äratused töötavad ilma probleemideta. Oma muusikajupp peab lihtsalt õiges kaustas olema, taskulamp tuli alles android 5.0'ga |
isegi iidne nokia oli piisavalt tark, et igast võimalikust kohast sai leida oma muusika jupikest, mis telefoni laetud. miks google oma seadmes ei sisalda play musicu kaudu helinaks määramiks, või helina valimist mujalt kui algmeedia hulgast?
olen teadlik, et olemas Alarms ja Ringtones kaustad N5-e kettal aga iga inimene ei ühendagi ehk oma telefoni arvutiga ja ei mõista üldiselt juba androidi sdcard kausta sisu ja tähtsust ning ei oska sealt ka otsida kohti, kust lisada helinaid või äratusi.
eelnevatel androididel oli selleks kaustaks ju üldse /system/media/audio/alarms, ning veel õigused pidid isegi -rw-r--r-- olema, see on ju täiesti ajuvaba tegevus lihtkasutaja jaoks.
Märt. kirjutas: |
Taskulampi sai kasutatud ka kitkatis, abiks oli Power Toggles äpp. |
olen kohanud suvaliselt tuttavate hulgas umbes 10-t inimest, kes kasutavad Nexus-e seeria telefone, neist polnud ükski piisavalt power user, et teada või kasutada Power Toggles nimelist äppi. neist 10-st 5 ei teadnudki, et nende telefonil on taskulamp
nii, et prooviks ikka tavainimese tasandil näha asja
Mario. kirjutas: |
"nagu play poest vajalike asjade võtmine oleks mitteametlik [/quote]
pole sa veel märganud kui palju saasta tuleb play poes otsingusse, kui otsida näiteks flashlight, ringtone maker või muud taolist...
imo seal poes umbes 90% asju ongi täielik kasutuskõlbmatu saast, mis funktsionaalsusest, disainist ja kasvõi privaatsusest jääb ka tootjate bloatile kõvasti alla
[quote="Mario."]Pigem olen CM tüüp e mida enam kohandatavaid võimalusi OS'i endsse keevitatud on, seda mugavam ka minu elu. Sisuliselt kehtib see ainult quicktoggles/toggles kohta, sest see on asi, millega Samsung on täppi pannud - ma! saan! valida! |
just seda mõtlengi, samsungil on tegelikult väga kõva customizimise võimalus, ning nende touchwiz on funktsionaalsusest põhimõtteliselt võrreldav cm-i, paranoidandroid-i, vanilla + xposed rom-idega ja power useritele sisaldab kasulikke asju, nagu eelmainitud multiwindow, multiclipboard, mis oluliselt kiirendavad tegevust mõnikord
samuti näiteks Galaxy S5-l olev akusäästja on vägagi hea lisa taolist klassi telefonidele, Lollipopi akusäästja pole sugugi nii hea.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
03.01.2015 21:11:02
|
|
|
Eks see ole maitseasi. Mulle see südamerabandusega äratus meeldib - Kryptonite väga hea ärkamiseks. Helin on jäänud selleks, mis out of the box tuli.
|
|
Kommentaarid: 986 loe/lisa |
   |
780 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.01.2015 21:16:01
|
|
|
Pigem olen CM tüüp e mida enam kohandatavaid võimalusi OS'i endsse keevitatud on, seda mugavam ka minu elu. Sisuliselt kehtib see ainult quicktoggles/toggles kohta, sest see on asi, millega Samsung on täppi pannud - ma! saan! valida! |
just seda mõtlengi, samsungil on tegelikult väga kõva customizimise võimalus, ning nende touchwiz on funktsionaalsusest põhimõtteliselt võrreldav cm-i, paranoidandroid-i, vanilla + xposed rom-idega ja power useritele sisaldab kasulikke asju, nagu eelmainitud multiwindow, multiclipboard, mis oluliselt kiirendavad tegevust mõnikord
samuti näiteks Galaxy S5-l olev akusäästja on vägagi hea lisa taolist klassi telefonidele, Lollipopi akusäästja pole sugugi nii hea. |
Samsungil on kohandatavus olemas, aga olgem ka ausad - kui ma Samsungi kasutan, liigub ikka vanilla + xposed või paranoid või cm peale. Ehket ju ei ole tarbija (loe: power user) ikkagi häppi. Naljalt ma Samsa UI'd ja süsteemi ei kasuta. Ennem on vanilla+xposed.
Akusäästja.
Mis Lollipopi puhul ei sobi? Mul võrdlusmoment puudub e ma ei tea, mis Samsal nii kategooriliselt paremat ja toredamat on.
5.0 tõmbab kellad ja tuumad ikka väga maha ning automaatne data on nullitud.
Mida muud tahta?
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.01.2015 21:18:05
|
|
|
tsitaat: |
Poleks midagi default helinate vastu, aga vabandage väga, nexuse seeria helinad kõlavad ikka väga rõvedalt ja äratused on taolised, et ärkad kas oksetunde või südamerabandusega.
|
See on ju vaid helin...ja äratus on vaid korra ööpäevas. Või mis lahe clubihitt peab teil helinaks olema?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
03.01.2015 21:53:46
|
|
|
ega ainus kustom helina/äratuse alternatiiv pole klubihitt vms, mõnel inimesel on rohkem musikaalset taju või lihtsalt meeldib kvaliteetsema kõlaga teavitust saada kõnest vms. või kui keegi lausa viitsinud ise teha endale oma helina, oskab muusikaprogramme veidi ehk kasutada.
windowsis ka igakord arvuti teeb ärgates ja muul ajal neid nõmedaid hääli teil?
Mida muud tahta? |
amoled ekraan + mustvalge mode, ei ütleks ära küll
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.01.2015 22:11:32
|
|
|
ega ainus kustom helina/äratuse alternatiiv pole klubihitt vms, mõnel inimesel on rohkem musikaalset taju või lihtsalt meeldib kvaliteetsema kõlaga teavitust saada kõnest vms. või kui keegi lausa viitsinud ise teha endale oma helina, oskab muusikaprogramme veidi ehk kasutada.
windowsis ka igakord arvuti teeb ärgates ja muul ajal neid nõmedaid hääli teil?
Mida muud tahta? |
amoled ekraan + mustvalge mode, ei ütleks ära küll |
Ei ütleks, aga leia mulle AMOLED 5.2" min72% ja OIS ning ostaks või letihinnaga.
Päris vägivaldne tingimus.
Samsungi läikiv ükssarvik minu maitse alla küll ei lähe - seda kutsutakse " unimaginative design".
Olen tervet seeriat omanud ning välja vahetasin kõik. Stiilipuhtus null ja sinna ta jäi.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
03.01.2015 22:41:38
|
|
|
lol? Same dotted shit. Like.. identical, BUT with a gold bezel. oh. some! more dots in front.
viimati muutis Mario. 03.01.2015 22:42:40, muudetud 1 kord |
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|