Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Arutlus CPU e. protsessori jahutite osas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 134, 135, 136  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caramis
HV Guru
caramis

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 16.10.2014 14:25:24 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
caramis, mis vahet sel on kas üks või kaks torni? vanasti (q6600 ajal) olid inteli prosede IHS-id nõgusad ja neid lihviti küll siledamaks.. vee ja liivapaberiga vist.

mul on kiibi plaat lihvitud, juttu jahuti tallast ning on vahet kas üksik või kaksik. kaksiku puhul ei pruugi see vaev end ära üldse tasuda või vastupidi.
Kommentaarid: 174 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 151
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
StarLight
HV veteran

sõnum 16.10.2014 15:05:11 vasta tsitaadiga

tänapäeval ei näe jah pointi lappimiseks. Tänapäeval anyway palju kui mitte kõik tallad kaarduvad seest välja. Vanemate prosed/jahutite puhul lappimine andis keskeltläbi 3/5C parema tulemuse, seega suht küünlaid mittevääriv tegevus.

DeTHiCa., oled juba midagi välja vaadanud? Madala seti puhul on suht "pain" midagi head leida.
Mõned mis võiksid sobida:
*Freezer 11 LP
*Prolimatech Samuel 17
*Xigmatek PRAETON
*Scythe Kozuti

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 16.10.2014 16:28:17 vasta tsitaadiga

StarLight, tänud soovituste eest. Freezer 11LP ja Xigmatek Praeton oleksid vist sobinud küll, paraku tellisin CM TX3 ära juba.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.10.2014 18:10:19 vasta tsitaadiga

kozuti ei mahu.
tagasi üles
ixidor
HV kasutaja
ixidor

sõnum 17.10.2014 14:49:37 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
no 100i pumba sain tagasi, vähemalt corsair link hakkas seda näitama, win 8.1 kala
siin õpetus
https://www.youtube.com/watch?v=YIt5osAklvs

ventikaid muuta ei saa ikkagi

Edit:

ja nüüd sain ka vendid tagasi onfire.gif

tänud kes kaasa mõtlesid ja aitasid thumbs_up.gif

Krd windows 8.1 icon_evil.gif

Edit2:

vara rõõmustasin.....
sain kontrolli alla küll mõlemad vendid, aga peale seda kui juba paar seepi vaadatud, läks üks vent lollik, enam ei anna midagi teha, lappab täistuuridel edasi, vahepeal võtab pöörded korraks alla. manuaalselt ei anna midagi teha.
Teist venti saab edasi seadistada kuidas soovi on

Kas vent saab pekkis olla või jälle mingi tarkvaraline bug kusagil ikka peidus?

Mul endal H80i mis on põhimõtteliselt sama jahutus, lihtsalt suurem radikas. Tegin ka selle kõik läbi ja mul töötab ilusti. Üks asi on see et kontrolli kõik muu ventikate tarkvara üle, samuti ka bios-i alt vbl kuskil mingi setting määratud. Teiseks, mina kasutasin default settinguid ventikatel. Soovitan sul siis proovida fixed rpm versiooni. Kuna kui sa võtad selle quiet versiooni sätte, siis seal on mingi curve tehtud mille järgi ta seda kiirust reguleerib. Minul ei olnud peale seda väga vaiksed ventikad. Ise panin endale Noctua vendid push-pull sellele radikale külge. praegu jookseb 700rpm ja cpu on idle 37c ja oc 4.4ghz. Midagi muud väga ei oskagi soovitada, kui vaata kõik kaabli ühendused üle, ja tee clean install sellele Corsair Link programmile. Vbl hakkab tööle. Samas võib seal õpetusvideos näidatuga seoses mingi probleem sul tekkida. Sisestasid vbl midagi valesti sinna vms. Kui muu ei aita, siis osta uued static pressure ventikad, mille max rpm jääb 1400 kanti. Kuna üle selle teevad ventikad väga kõva häält.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.10.2014 16:01:10 vasta tsitaadiga

ixidor, panin fixed rpm, üks vent vaid ei allunud enam sellele, teine oli ok.
Yleeile õhtul tegin sellele jahutusele reseti ( wtf tegelikult, aga tõesti selline võimalus olemas icon_lol.gif ). Krt seda teab kas see õnnestus, aga igatahes, eile oli asi vait ja kõik kontrolli all, vendid 800 rmp peale lukustatud.
Pead ma ei anna et enam lolliks ei lähe, pole koormust taha lasknud veel, kiire olnud. Täna lasen paar testi ehk.
Ventide vahetuse jätan ma viimaseks valikuks, pm vaja vaid üks vahetada, teise jätaks samaks, äkki kunagi kiiremaid ringe vaja.

Sellel progrel võiks custom valik olla, kus ise valiks temp vs kiiruse suhte, ma krt teeks selle alates 60+c siis hakkaks kiirus tõusma

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 18.10.2014 00:11:26 vasta tsitaadiga

vahetasin H80i Silver Arrow SB-E vastu ja kraadid kukkusid kolinal. silmale ka ilusam vaadata thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.10.2014 00:31:02 vasta tsitaadiga

caramis kirjutas:
vahetasin H80i Silver Arrow SB-E vastu ja kraadid kukkusid kolinal. silmale ka ilusam vaadata thumbs_up.gif

madalamale kui toa temp idle asendis või täis paugu juures 70 pealt 40 peale?
numbreid paluks, numbreid thumbs_up.gif

tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 18.10.2014 01:32:03 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
caramis kirjutas:

madalamale kui toa temp idle asendis või täis paugu juures 70 pealt 40 peale?
numbreid paluks, numbreid thumbs_up.gif

ainus muutuja profiilimasina juures oli jahuti; 4.5GHz 1.28v: H80i kuumim tuum ~75 kraadi, SA 69-70. tegin akna veidi lahti, õrnalt praokil ja kuumim tuum oli u. 62 kraadi, H80i-l oli savi, kas aken oli kinni või lahti. Raveniga on suur radikas etem valik, olgugi, et kuumatorud vastu küljepaneeli klaasi on icon_lol.gif
E: järgmisena võtan 5GHz 1.41v ette. H80i oli sellega 87-90 kraadi vahemikus.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.10.2014 09:07:18 vasta tsitaadiga

Mul eelmine jahutus oli ka vastu küljeakent.
Võtsin nimelt veega, rohkem ruumi, puhtam tunne.
Ei ole mingi yber klokkija, ei näe vajadust viimaseid hz välja pigistada icon_smile.gif

tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 18.10.2014 09:16:59 vasta tsitaadiga

Kui on hästi paigaldatud H80 siis on ta sama hea kui suur klots. Nähtavasti olid sul lihtsalt nedid valesti pandud caramis
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 18.10.2014 11:57:30 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Kui on hästi paigaldatud H80 siis on ta sama hea kui suur klots. Nähtavasti olid sul lihtsalt nedid valesti pandud caramis

mis mul valesti seal olla sai? alt külm sisse ülevalt soe välja ja vaid üks koht ongi RV05-s, kuhu saab 120mm venti toppida.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 18.10.2014 12:10:25 vasta tsitaadiga

caramis kirjutas:
SilQ kirjutas:

mis mul valesti seal olla sai? alt külm sisse ülevalt soe välja ja vaid üks koht ongi RV05-s, kuhu saab 120mm venti toppida.

Reeglina pannakse välja puhuma. Üks hea test oli (hetkel ei leia, aga olen siia foorumi varem linkinud) et pisikesed AIO'd peaks panema kasti sisse puhuma. Temperatuuride vahe oli märgatav.
Endal on ka välja puhumas sest ma ei saa muud moodi lihtsalt panna icon_smile.gif
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 18.10.2014 12:18:31 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
caramis kirjutas:
SilQ kirjutas:

Reeglina pannakse välja puhuma. Üks hea test oli (hetkel ei leia, aga olen siia foorumi varem linkinud) et pisikesed AIO'd peaks panema kasti sisse puhuma. Temperatuuride vahe oli märgatav.
Endal on ka välja puhumas sest ma ei saa muud moodi lihtsalt panna icon_smile.gif

kas sa tead, mis korpusest ma räägin, eks? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mask
HV Guru
Mask

sõnum 19.10.2014 11:52:56 vasta tsitaadiga

lihvisin veidi CM 212 talda siledamaks, peaks vast parem olema. icon_smile.gif on veel keegi teinud? on mingid tulemusi jagada 4670k prosega? mul @ 4,6GHz 2 tuuma 62C teised 2 tuuma 59C
Spoiler Spoiler Spoiler

E: mõlen CM 212 keegi veel lihvinud.

viimati muutis Mask 19.10.2014 12:19:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 523 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 435
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 19.10.2014 11:53:35 vasta tsitaadiga

Mask kirjutas:
lihvisin veidi CM 212 talda siledamaks, peaks vast parem olema. icon_smile.gif on veel keegi teinud? on mingid tulemusi jagada 4670k prosega?
Spoiler Spoiler Spoiler

pole veel SA põhja lihvinud, aga 2500k sai küll veidi lihvi. seletavad pildid ja tulemus spoileris.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
ixidor
HV kasutaja
ixidor

sõnum 19.10.2014 20:25:49 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
ixidor, panin fixed rpm, üks vent vaid ei allunud enam sellele, teine oli ok.
Yleeile õhtul tegin sellele jahutusele reseti ( wtf tegelikult, aga tõesti selline võimalus olemas icon_lol.gif ). Krt seda teab kas see õnnestus, aga igatahes, eile oli asi vait ja kõik kontrolli all, vendid 800 rmp peale lukustatud.
Pead ma ei anna et enam lolliks ei lähe, pole koormust taha lasknud veel, kiire olnud. Täna lasen paar testi ehk.
Ventide vahetuse jätan ma viimaseks valikuks, pm vaja vaid üks vahetada, teise jätaks samaks, äkki kunagi kiiremaid ringe vaja.

Sellel progrel võiks custom valik olla, kus ise valiks temp vs kiiruse suhte, ma krt teeks selle alates 60+c siis hakkaks kiirus tõusma

Sellel programmil on custom curve võimalus. Sealt samast kust fixed rpm valid. Sealt siis valid erinevad kiirused iga tempi jaoks. Ja sellest moodustub curve.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 24.11.2014 20:53:08 vasta tsitaadiga

panin cpu'le täna 212 evo peale ja naljakas istutus on sel ikka... pealepanek oli nats gay'm kui eelmisel arctic freezer 13 pro'l ja lisaks kui kinnikeeratult radikat käega keerata, siis asi liigub nats. imelik.
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 24.11.2014 21:39:27 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
panin cpu'le täna 212 evo peale ja naljakas istutus on sel ikka... pealepanek oli nats gay'm kui eelmisel arctic freezer 13 pro'l ja lisaks kui kinnikeeratult radikat käega keerata, siis asi liigub nats. imelik.

ei ole ta midagi imelik
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 24.11.2014 23:08:20 vasta tsitaadiga

caramis, võrdlesin arctic freezer 13 pro'ga ja sellega võrreldes tundub küll imelik võino, nats ebakonkreetsem... aga hakkama muidugi sain ja whatnot. vaiksemaks ka, ei viitsinud arcticule uut venti osta + tahtsin natuke väiksemat jahutust.
spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2014 15:56:46 vasta tsitaadiga

Oskab keegi soovitada ehk LGA1150-le mingit jahutust, mis pigem tuntud vaiksuse poolest. Kast kuhu mahutan selle on Define R4. Eesmärk siis stock cooler välja vahetada, kuid clockimiseks jne ei lähe.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.12.2014 16:00:42 vasta tsitaadiga

vaiksust? võimalikult palju jahutuspinda (võimalikult suur) ja võimalikult suurte vahedega ribid. teisest küljest eriti define puhul võta suvaline high-end jahuti ja keskendu pigem kasti õhuvoolule - kui piisavalt jahedat õhku peale tuleb, on suvaline high-end jahutus üsna vaikne ja define summutab ka päris hästi.

pisemas define mini kastis elas mul i7-2600 ninja all ilma ekstreemsete temperatuurideta ära ka ilma ventideta ninja enda peal (loomulikult mitte ilma liikuva õhuta vaid video ja kastiventide õhuvoolu najal).

tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 06.12.2014 15:47:23 vasta tsitaadiga

spekti, "CPU coolers up to 170mm tall (when no fan is installed in the side panel)" 212evo on endiselt best bang for the buck. jahutab ära ja teeb seda vaikselt.
ja nagu londiste ütles, vaata oma vendindus üle.. eest õhku sisse ja tagant välja ilusti ja peaks kõik toimima... ja kokkuvõttes siis vaiksed vendid kasti ka. icon_smile.gif

Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 24.12.2014 12:45:46 vasta tsitaadiga

Häid Pühi foorumlased! beer_yum.gif
Sain siin kolitud uute korpusesse, FRACTAL DESIGN Define R5. Ja tekkis mõtte, et äkki teeks protsessorile kah kingituse ja läheks kinnisele vesijahutusele. Hetkel seisab vana Cooler Master "HYPER 212 EVO" (kui õigesti mäletan mudelit) ja jahutab I5 2500K@4.5GHz.
Tempid on keskmiselt sellised idle-40-45°C, Load/games-50-57°C, müratase antud korpuses väga minimaalne. thumbs_up.gif
Kui ma nüüd võtaks vesijahutus protsessorile siis plaaniks paigaldada radiaator taga seina peale ja paneks õhu välja puhuma. Kuna korpus võimaldab paigaldada 140mm vendika siis ehk otsiks sama suurt radiaatorit, et saaks paremini jahutada. Kuigi ka 120mm variant sobib. icon_confused.gif Siis tuleb nii et eest puhuvad 2x140 sisse ja välja siis hakkaks puhuma see samune CPU vesijahutus. Kuna pole kunagi vesijahutusega tegelenud ja isegi pole kordagi kuulnud kui vaiksed/lärmakad need pumbad töös on siis ehk keegi soovitab midagi head? Tore oleks kui CPU tempid lähevad alla (kuigi need mis hetkel on, vist on ok ja muretseda on veel vara) ja samuti ka müratase (vähemalt mitte lärmakam kui Cooler Master "HYPER 212 EVO").

P.S. Hetkel jäi silma Corsair Hydro Series H90
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 24.12.2014 12:47:27 vasta tsitaadiga

miks yles ei pane?
Spoiler Spoiler Spoiler

vaikne on, mul vendid maha keeratud, isegi mängudes suht harva läheb 55-60c peale. Samas teine jahutus

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.12.2014 15:17:53 vasta tsitaadiga

Timoha, endal corsairi H110 ja pump on asi mida ma pole kunagi üldse kuulnud. Samas corsairi AIO'de vendid pole suuremate pöörete peal just kõige vaiksemad, kuigi kui käivad seal 700rpm siis ei saa kurta. Seda kas sul kahe vendiga suuremat a'la H105 vaja või mitte on raske öelda, teste vaadata siis suurema radika ja kahe vendiga eelised tulevad välja alles siis kui kõvasti vatti antakse ja kuuma kõvasti uhatakse. Samas kuna näiteks H105 on aint 19 eurorubla kallim kui H90 ja kokkuvõttes maksavad mõlemad kena kopika siis parem juba võtta kangem. Või üldse H110 mis H105'est aint 4 eura kallim icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 00:10:23 vasta tsitaadiga

jeesus188, ei taha et üleval oleks lahtine. Mõtlesin kasutada tagumist ava kuna seal nagunii jääb lahtiseks.
Auron, plaan oligi see et üritada kasutada tagumist ava et organiseerida õhuliikumist. Aga jah, kui pump on suht vaikne siis paistab et ideaalne oleks minu jaoks HYDRO SERIES H90. Peaks ainult uurima kas temperatuuride poolest võidan või mitte. icon_smile.gif
Tänud infi eest ja Häid Pühi Teile!!! icon_smile.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.12.2014 00:27:31 vasta tsitaadiga

Ette peaks ka mahtuma, r4 vajas modimist, aga r5 vist saab niisama hakkama
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 00:34:03 vasta tsitaadiga

Nagu mina sain aru et kui tahan ette paigaldada H105 radika siis peaksin eelnevalt HDD korvi taha poole lõkama et ees oleks rohkem ruumi.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.12.2014 00:46:30 vasta tsitaadiga

Sul ju kast olemas, mõõda ära , kas videokaart peale nihutamist mahub.
Mul poleks mahtunud kui ülemine sahtel ka sees. Ilma aga mahub.
Visuaalselt oleks see koht väga ok

tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 00:52:01 vasta tsitaadiga

jeesus188, oot, ma nüüd nati segaduses. Sa mõtled ikka H105? Selles mõttes et ikka suuremat radikat?
Hetkel on mul HDD korviga nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Piilun siin konkurente ja silma jäi NZXT Kraken X40. Paistab kah huvitav vesijahutus.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.12.2014 01:03:19 vasta tsitaadiga

Mul on 100i.
Ma hetkel ei tea 105 radika pikkust, see vist takustuseks pole pikkuse poolest.
Edit:
Radikas samas mõõdus kui 100i.
Kui sa ülemist kettaboxi ei kasuta, siis saad ju alumist vasakule liigutada, tundub, et videokaardist läheb mööda icon_rolleyes.gif
Mul endal ülemine box kasutuses ja sp taha ei mahu, videokaart ka ulmepikk icon_biggrin.gif

Edit:

Kettaboxi pead 4cm vasakule liigutama, siis peaks vabalt mahuma

tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 01:11:42 vasta tsitaadiga

Nii, nüüd sain su mõttest aru.
Aga ma ikka veel kaalun seda et panna taha seinale välja puhuma H90 (140mm) suurust vesijahutust.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.12.2014 08:54:28 vasta tsitaadiga

Timoha, suurema radika paneks ikka ikka üles ju mitte ette. Ja üles saab panna väidetavalt kuni 280mm ilma hdd räkki näppimata.

Top – 420, 360, 280, 240, 140 and 120 mm radiators. (A thickness limitation of 55mm for both radiator + fan applies on 420, 280 and 140 mm radiators) (420 and 360 mm radiators require removal of the ODD bay)

Enivei kui piilud krakenit siis kasutaja liiv müüb mitmeid erinevaid odavamalt kui poehind.
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 12:20:42 vasta tsitaadiga

Kraken X40 kohta paljud kirjutavad et vendikad on väga lärmakad.
Auron, jah, üles panna saab küll ilusti ja midagi eest ära võtma ei pea kuid ma kohe alguses ei tahtnud üleval lahti teha kuna tahan kasti jätta võimalikult vaikseks. Praegu ongi see et tagumine ava jääb nagunii lahtiseks ja kas paigaldan sinna vesijahutus(kokkuvõttes vähem vente sees, vaiksem) või panen lihtsalt tavaline vent sinna välja puhuma.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.12.2014 12:29:36 vasta tsitaadiga

palju sa arvad võitvat tempiga, kui sa jahutuse taha vs ette paned, 1-2c?
Lihtsalt ees on sul mõttetu tühi ruum ja midagi muud sinna lisada ei saa icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 14:47:44 vasta tsitaadiga

jeesus188, No kui arvestada et taha läheb max 140mm radikas aga ette kaks korda suurem siis otseloomulikult tempid on palju madalamad. Mõtlen selle 140mm variandiga saavutada idles 30-37°C ja koormuse taga mitte rohkem kui 60°C + vaiksem kui hetkel õhu peal. Aga kas see tagumine 140mm variant siis nii mõttetu on!? Või mul jäi vale mulje?
Ette saab tulevikus näiteks HDD korvi tagasi panna kui soov tekib paar kettast juurde lisada. Ja mõttetuks seda vaba ruumi õhu liikumiseks küll ei nimetaks.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 25.12.2014 16:44:25 vasta tsitaadiga

AIO'de puhul kiidetakse just seda et ta imeb läbi selle korpusesse värsket õhku, vahe on päris suur kraadides. Kuna õhk liigub läbi radika kiiresti ja ei soojenda väga palju õhku siis nii pidi kasulikum olema kui vastupidi. Kahjuks linki panna ei saa kuna istun telefonis.
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 25.12.2014 18:21:17 vasta tsitaadiga

Selline variant siis parem?
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.12.2014 19:08:05 vasta tsitaadiga

Oleneb ka kasti eripäradest ja muudest juppidest mis kastis. Õnneks on see eelis, et saad katsetada nii ja naa ja valida selle mis parema tulemuse annab.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 25.12.2014 20:09:01 vasta tsitaadiga

Timoha kirjutas:
Selline variant siis parem?
Spoiler Spoiler Spoiler

Mina teeks nii. Proovida võib igatepidi aga cpu ei ole väga kuum ja ei kütaks ka kasti.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 25.12.2014 20:30:12 vasta tsitaadiga

ma teeks sama thumbs_up.gif
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 31.12.2014 15:03:21 vasta tsitaadiga

Nati uudist. Sai siis lõpuks tellitud selline variant:
1. Corsair Hydro Series™ H90
2. Noctua Fan NF-A14 - 140mm PWM
Kuna korpus võimaldas kasutada 140mm suurust ja esmane plaan oli proovida panna jahutus taga seina peale kuum õhk välja puhuda siis võtsin just H90 (140mm) ja nii igaks juhuks võtsin eraldi vendika et originaal Corsair välja vahetada. Millegipärast arvan et Noctua on nati parem kui originaal. Vähemalt siiani on kõik minu Noctua vendikat hästi vastu pidanud ja väga vaiksed olnud (aint hind on suht kirves võrreldes teistega). Eks paistab millised tempid tulevad ja kui tulemusega rahil pole siis topin ette sisse puhuma. Loodan et parem kui vana jahutus mis hetkel on.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 31.12.2014 15:09:48 vasta tsitaadiga

Timoha kirjutas:
Nati uudist. Sai siis lõpuks tellitud selline variant:
1. Corsair Hydro Series™ H90
2. Noctua Fan NF-A14 - 140mm PWM
Kuna korpus võimaldas kasutada 140mm suurust ja esmane plaan oli proovida panna jahutus taga seina peale kuum õhk välja puhuda siis võtsin just H90 (140mm) ja nii igaks juhuks võtsin eraldi vendika et originaal Corsair välja vahetada. Millegipärast arvan et Noctua on nati parem kui originaal. Vähemalt siiani on kõik minu Noctua vendikat hästi vastu pidanud ja väga vaiksed olnud (aint hind on suht kirves võrreldes teistega). Eks paistab millised tempid tulevad ja kui tulemusega rahil pole siis topin ette sisse puhuma. Loodan et parem kui vana jahutus mis hetkel on.

H90 on hea küll. Originaal vent üsna jama. Noctuad ma ei kommenteeri, minul nende kõik kogemused ainult halvad olnud. Aga kui korpus võimaldab siis soovitaks ka proovida peale kuuma õhu välja puhumise ka sisse puhumis läbi radika.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.12.2014 15:16:33 vasta tsitaadiga

.

viimati muutis londiste 31.12.2014 15:20:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.12.2014 15:16:44 vasta tsitaadiga

Corsair Hydro Series™ H90
Ima i-ta mudel võtta on isegi imelik.
Neil ei ole softi kontrolli ja töötavad as-is icon_rolleyes.gif
Lisaks vana peaga ja eelmise gen voolikutega, mis on ebamugavalt jäigad.

Jahutab kindlasti, selles pole küsimust aga lisavõimalused puuduvad.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 31.12.2014 15:26:54 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
Corsair Hydro Series™ H90
Ima i-ta mudel võtta on isegi imelik.
Neil ei ole softi kontrolli ja töötavad as-is icon_rolleyes.gif
Lisaks vana peaga ja eelmise gen voolikutega, mis on ebamugavalt jäigad.

Jahutab kindlasti, selles pole küsimust aga lisavõimalused puuduvad.

Kas üldse h90 on i versioone??
Minu arust tuli ta kohe pehmemate voolikutega. See on hilisem toodang.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.12.2014 15:56:33 vasta tsitaadiga

Vollade osas ma 100% kindel pole aga ülevaated on sisuliselt 2a vanad juba ja I versiooni tõesti ei ole.
Seega oleks võtnud 80i või 100i.

viimati muutis WäntWõll 31.12.2014 15:58:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 31.12.2014 15:58:17 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
Vollade osas ma 100% kindel pole aga ülevaated on sisuliselt 2a vanad juba.

Mul on pehmed voolikud, usb'ega ühendada ei saa ja kui ostma hakkasin siis uurisin kas i versiooni on. Ei leidnud kuskilt, vb on midagi vahepeal muutunud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.12.2014 16:41:24 vasta tsitaadiga

softi kontroll võiks ikka olla.
ennem kui softi tööle ei saanud, siis vahepeal olid sellised turbiinid, et anna olla icon_lol.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Arutlus CPU e. protsessori jahutite osas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 134, 135, 136  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.