Järjestike laskude ning tapmise eest saab kiirelt bani peale. Kui on üksik juhuslik lask, siis ei ole hullu. Artyle on veel mingid leebemad meetodid, sest acc on sitt ja dmg tuleb laia ala peale. Safeshot mod on olemas, mis ei lase omasid tappa. Kui on salvega relv ning lased ridamiese pauke korraga ning mingi jopski ette sõidab, siis võid kohe autobani saada tunnikeseks.
Aga mind ikka imestab, et kuidas on mängijatel, kel on mingi 23k lahingut istumise all WN nii madal
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
eee... wn8/wn7/eff 340 tähendab, et inimene teeb vähem kui 1 dammi tegev lask lahingu kohta. Kuidas saab olla fun mitte midagi teha? _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Aga mind ikka imestab, et kuidas on mängijatel, kel on mingi 23k lahingut istumise all WN nii madal
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms.
See funi vabandus on kõige idiootsem asi ever. Ei tööta see.
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms.
Ei paigutaks ennast kumbagi katekooriasse, olen grindinud kõik tankid ilma free xpd ostmata ja ikkagi olen saavutanud täitsa ok wn8.
Mis siin idiootset on? Mul on ka täiesti kama kaks neist statsidest. Ja ongi lõbus erinevaid masinaid katsetada. Mõnega õnnestub, mõnega mitte.
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti.. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Kui tuled rääkima, et sul on mingi 500WN sellepärast, et pelad for fun, siis pole see kohe kindlasti nii. Oled lihtsalt ülimalt s*tt.
Hakkab jälle see sama arutelu tekkima nagu LoLis: "Ma oleks diamond/challenger, kui mu MM nii halb poleks"
Võetakse mingi suvaline põhjus enda tulemustele.
viimati muutis brokenarm 28.12.2014 14:11:04, muudetud 2 korda
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti..
Sest oskamatus ja kogemuste puudumine on mõistetavad ja mööduvad, aga täielik hoolimatus tulemuse vastu ei ole teps mitte. WoT on meeskonnamäng nagu jalgpall; kujutad ette olukorda, kus mõni mängija keset matši otsustab, et tal nigu facebookis pakilist asjaajamist nüüd, ärge'nd pahandage, me ju siin puhtalt lõbu pärast mängime...
See 5a lapse jutt... Kas need teised 14 mängijat sinu meeskonnas peavad oma võib-olla üsna vähest vaba aega ohverdama kellegi tupsununnu lõbustamiseks? Tahate lapsel arvutiga mängida lasta, siis andke neile mõni üksikmängija mäng kätte või siis selline, kus võidud-kaotused on individuaalsed. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti..
Sest oskamatus ja kogemuste puudumine on mõistetavad ja mööduvad, aga täielik hoolimatus tulemuse vastu ei ole teps mitte. WoT on meeskonnamäng nagu jalgpall; kujutad ette olukorda, kus mõni mängija keset matši otsustab, et tal nigu facebookis pakilist asjaajamist nüüd, ärge'nd pahandage, me ju siin puhtalt lõbu pärast mängime...
See 5a lapse jutt... Kas need teised 14 mängijat sinu meeskonnas peavad oma võib-olla üsna vähest vaba aega ohverdama kellegi tupsununnu lõbustamiseks? Tahate lapsel arvutiga mängida lasta, siis andke neile mõni üksikmängija mäng kätte või siis selline, kus võidud-kaotused on individuaalsed.
Minule pole seda juttu vaja rääkida ja üleüldse pole seda mõtet siin rääkida, sest WN alla 500 vennad siia nkn ei satu. Miks? Sest nemad lasevad õhtul õllet, vaatavad ühe silmaga TV ja teisega WOT (või mõni teine multiplayer). Vahepeal naine köögist karjub, et vii prügi välja / tee X asja vms. Jookseb siis kutt jälle eemale, tank seisab kusagil ja nii see 87 WN tuleb. Selliseid inimesi on igas mängus ja ei meeldi nad kahtlemata kellelegi. Sellegipoolest on nad olemas ja on ka 23k lahinguga neid. Ma räägin sellest, kuidas asjad reaalselt on ja Sina sellest, kuidas peaks olema. Kahtlemata olen Sinuga nõus, aga see ei tee neid slackereid olematuks ja ei ole mõtet imestada, kuidas mõni neist suudab 23k lahinguga alla 500 (või isegi alla 100) WN saada. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Mul kah üks tuttav kes niisama toksinud 10k lahingut ja wn8 433. Ta suudab mängu ajal juua õlut, käia vetsus, vaadata sarju/filme ja ma ei tea mida kõike veel.
Aasta 2014 on läbi ning kanalile oli see pääris hea aasta.. Eesmärk oli saada 10,000 sbscriberit kokku aga hetkel vaatan, et hoopis ~13,300. Päris suur üllatus. Võrreldes aasta alguses, siis areng on ikka metsik.
Tänud ka kõigile teile, eestlastele, kes kaasa aitasid!
Leopard PTA on ebareaalselt hea isegi oma paberist ammorackiga
Toru on superhea kuid miskipärast 1 vs1 duellide ajal hakkab tõrkuma ja tihti laseb mööda või tühja koha pealt bounce.
Ma nüüd ei tea, kas see on tanki teema või mängu aga praktiliselt iga mäng juhtub see korra või paar, et lasen tankile sisse aimida, teen lasu aga lasku ei toimu, kuid reload algab otsast pihta. Ei damaget, bounce, mitte penetreerimist või möödalasku.
zaG, kuidas sa omal need dmg modid tööle oled saanud?
Paar päeva tagasi proovisin ka Aslains modiga, kuid mul ei hakanud seda näitama... Lisaks viskasin ka need parimad dmg kohad peale, kuid see ka ei funka... _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
zaG, kuidas sa omal need dmg modid tööle oled saanud?
Paar päeva tagasi proovisin ka Aslains modiga, kuid mul ei hakanud seda näitama... Lisaks viskasin ka need parimad dmg kohad peale, kuid see ka ei funka...
As always, we have been analysing financial and in-game statistics following the release of our German newcomer, the Panther mit 8,8 cm L/71. This analysis, and the important feedback of our players, has informed our decision to reduce the cost of this Premium tank. On 30 December at 05:00 CET (UTC +1), its price in the Premium Shop – bundled with a garage slot – will be reduced from the current 41.69 Euros to 27.80 Euros. In Version 9.6, the Panther will appear in the in-game shop at the price of 7,300.
Mõned meil siin threadis arvavad, et mod'id tõstavad +2000 WN8-t ja teised jälle arvavad, et "kullast abirattad" teevad seda sama, või siis platoonimine Need, kes ise mängivad uunikumi tasemel, eitavad, ja need, kes ei ole sinna jõudnud, on veendunud, et asi on nende sisemises moraalikompassis, mitte nende oskuste puudumise taga.
Et katsetada, kui palju on selles jutus tõtt taga, võttis AngelofAwe ette free-to-play eksperimendi:
tsitaat:
- Completely free to play. No premium time or gold bought (Got 1 day premium from the Christmas event thing)
- Not a single shell of premium ammo or any premium consumables used
- All tanks played stock
- No mods
- 50-75% crews (retrained to 75% for credits at tier 4+)
- 100% solo
- No equipment until tier 5+ (had no credits)
Lisaks sellele mängis ta ülekuumeneval 4 aastat vanal 15,6" laptopil ja täiesti kohutava WiFiga, kus ping kõikus 100-250ms vahel.
Tulemused, peale 263 mängu:
Konkreetsete tankidega:
Spoiler
263 mänguga superuunikumiks. 100% soolo, mitte ühtki prem consumblet ja mitte ühtki lasku kulda, mitte ühtki mod'i, stock grindid.
mosq, ma ei taha nüüd ebaviisakas olla, aga olen sult kord varem küsinud su ingame nick'i, siis sa ei andnud seda, et me saaks su jutus veenduda. Äkki siis seekord annad?
T-34 on mul aasta tagasi mängitud WN8 2747 WR 60,56% peale (71 mängu), seega kui sa väidad, et mega kerge on WN8 3000+ saada, siis anna oma statsid
EDIT: näe, someguy siin on põhimõtteliselt elukutseline T-34-85 mängija (Marks of Excellence üle 99,8% mis on imo päris eepiline isegi mängude arvust sõltumatult), ja ka tema overall ei ole kaugeltki WN8 3000 nende masinatega:
See nagu tekitab küsimusi su väidete vettpidavuses...
Sama hästi võid öelda, et mida annab F1s esimese koha võitmine peale pikema "emmi"? Suht rumal küsimus. Kui mingit tegevusala harrastavad paljud inimesed, ja on võimalus nende oskusi omavahel objektiivselt võrrelda, siis tekivad ka meetodid, mis seda võimaldavad.
erick, ING guruhi jah, nende t34dega mängisin, kui mänguga alustasin. Jagasime vennaga kasutajat sest oli ainult 1arvuti ja see jooksutas ka woti 20-30fpsi peal, ma olin algaja ja ikkagi oli minujaoks kerge tank millega mängida. Statsid olid võrreldes selle angelofawe mängudega 2korda halvemad aga samas mul ei olnud siis ka wn8 2400, healjuhul 500. See nädal hakkan type 58-ga mängima, t34-85 sarnane tank vaatan kas saan siis wn8 3000+ vb tõesti ajan siin puhast paska.
Type 58 on IMHO päris hea tank, sobib mitmesse rolli. Madalama tieri vastu töötab isegi esisoomus. Suurim miinus on olematu gun depression. Statside põhjal on T34-85 sellele päris sarnane.
http://tank-compare.com/en/compare/type-58/t-34-85
Võtsin ette kaks uut skaudiliini - LTTB ja Aufklärungspanzer Panther. Mõlemad päris head masinad ja kannatab mõlemaga mängida.
LTTB
plussid: hea kiirendus, lõppkiirus ja väga hea manööverdamisvõime. Kahuril rahuldav däm ja korralik pen T7 skaudi jaoks, esisoomus bouncib nurga all
miinus: kõrge profiil, gun dep olematu
Senine mulje 77 mängu põhjal (WN8 2100) - ei raatsi ilmselt maha müüa
Aufk. Panther
plussid: mass lubab edukalt rammida (paistab, et väga paljud skaudimängijad ei oska sellega arvestada ja üritavad seda masinat rammida), kiire kahur, esisoomus bouncib päris hästi, gun dep lubab isegi üle künka piiluda
miinus: aeglane kiirendus, suhteliselt aeglane lõppkiirus, kahuri pen on kehva (prem moona kulu)
Senine mulje 30 mängu põhjal (WN8 2900) - kui RU lahti, siis läheb ikkagi müüki, tank on hea aga vähem lõbus mängida kui LTTB, WN8 küll seni kõrgem aga tank ise tingib märksa ettevaatlikuma stiili võrreldes LTTB-ga. LTTB lausa kutsub yoloma , eks see saab sageli ka karistatud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.