Järjestike laskude ning tapmise eest saab kiirelt bani peale. Kui on üksik juhuslik lask, siis ei ole hullu. Artyle on veel mingid leebemad meetodid, sest acc on sitt ja dmg tuleb laia ala peale. Safeshot mod on olemas, mis ei lase omasid tappa. Kui on salvega relv ning lased ridamiese pauke korraga ning mingi jopski ette sõidab, siis võid kohe autobani saada tunnikeseks.
Aga mind ikka imestab, et kuidas on mängijatel, kel on mingi 23k lahingut istumise all WN nii madal
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
eee... wn8/wn7/eff 340 tähendab, et inimene teeb vähem kui 1 dammi tegev lask lahingu kohta. Kuidas saab olla fun mitte midagi teha? _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Aga mind ikka imestab, et kuidas on mängijatel, kel on mingi 23k lahingut istumise all WN nii madal
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms.
See funi vabandus on kõige idiootsem asi ever. Ei tööta see.
Oleneb ikka mängustiilist palju. Jämedalt ju rahvas kaheks - fun ja hobi. Hobivennad ajavadki WN jms statse taga, fun vennad proovivad suvalisi tanke jne, mitte ei grindi koguaeg sama selgeksõpitud tankiga vms.
Ei paigutaks ennast kumbagi katekooriasse, olen grindinud kõik tankid ilma free xpd ostmata ja ikkagi olen saavutanud täitsa ok wn8.
Mis siin idiootset on? Mul on ka täiesti kama kaks neist statsidest. Ja ongi lõbus erinevaid masinaid katsetada. Mõnega õnnestub, mõnega mitte.
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti.. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Kui tuled rääkima, et sul on mingi 500WN sellepärast, et pelad for fun, siis pole see kohe kindlasti nii. Oled lihtsalt ülimalt s*tt.
Hakkab jälle see sama arutelu tekkima nagu LoLis: "Ma oleks diamond/challenger, kui mu MM nii halb poleks"
Võetakse mingi suvaline põhjus enda tulemustele.
viimati muutis brokenarm 28.12.2014 14:11:04, muudetud 2 korda
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti..
Sest oskamatus ja kogemuste puudumine on mõistetavad ja mööduvad, aga täielik hoolimatus tulemuse vastu ei ole teps mitte. WoT on meeskonnamäng nagu jalgpall; kujutad ette olukorda, kus mõni mängija keset matši otsustab, et tal nigu facebookis pakilist asjaajamist nüüd, ärge'nd pahandage, me ju siin puhtalt lõbu pärast mängime...
See 5a lapse jutt... Kas need teised 14 mängijat sinu meeskonnas peavad oma võib-olla üsna vähest vaba aega ohverdama kellegi tupsununnu lõbustamiseks? Tahate lapsel arvutiga mängida lasta, siis andke neile mõni üksikmängija mäng kätte või siis selline, kus võidud-kaotused on individuaalsed. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Kus vabandus oli? Miks peaks keegi üldse oma mängu skoori pärast vabandama?! Me räägime ikka erinevatest inimgruppidest - üks ajab statse taga, teine õhtul vaikselt toksib ja vahepeal laseb oma 5a lapse ka pulti..
Sest oskamatus ja kogemuste puudumine on mõistetavad ja mööduvad, aga täielik hoolimatus tulemuse vastu ei ole teps mitte. WoT on meeskonnamäng nagu jalgpall; kujutad ette olukorda, kus mõni mängija keset matši otsustab, et tal nigu facebookis pakilist asjaajamist nüüd, ärge'nd pahandage, me ju siin puhtalt lõbu pärast mängime...
See 5a lapse jutt... Kas need teised 14 mängijat sinu meeskonnas peavad oma võib-olla üsna vähest vaba aega ohverdama kellegi tupsununnu lõbustamiseks? Tahate lapsel arvutiga mängida lasta, siis andke neile mõni üksikmängija mäng kätte või siis selline, kus võidud-kaotused on individuaalsed.
Minule pole seda juttu vaja rääkida ja üleüldse pole seda mõtet siin rääkida, sest WN alla 500 vennad siia nkn ei satu. Miks? Sest nemad lasevad õhtul õllet, vaatavad ühe silmaga TV ja teisega WOT (või mõni teine multiplayer). Vahepeal naine köögist karjub, et vii prügi välja / tee X asja vms. Jookseb siis kutt jälle eemale, tank seisab kusagil ja nii see 87 WN tuleb. Selliseid inimesi on igas mängus ja ei meeldi nad kahtlemata kellelegi. Sellegipoolest on nad olemas ja on ka 23k lahinguga neid. Ma räägin sellest, kuidas asjad reaalselt on ja Sina sellest, kuidas peaks olema. Kahtlemata olen Sinuga nõus, aga see ei tee neid slackereid olematuks ja ei ole mõtet imestada, kuidas mõni neist suudab 23k lahinguga alla 500 (või isegi alla 100) WN saada. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Mul kah üks tuttav kes niisama toksinud 10k lahingut ja wn8 433. Ta suudab mängu ajal juua õlut, käia vetsus, vaadata sarju/filme ja ma ei tea mida kõike veel.
Aasta 2014 on läbi ning kanalile oli see pääris hea aasta.. Eesmärk oli saada 10,000 sbscriberit kokku aga hetkel vaatan, et hoopis ~13,300. Päris suur üllatus. Võrreldes aasta alguses, siis areng on ikka metsik.
Tänud ka kõigile teile, eestlastele, kes kaasa aitasid!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.