Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marti837
HV vaatleja
|
16.12.2014 21:09:07
|
|
|
Kas keegi võiks natuke selgitada mängu installeerimist. Jutt käib küll kolmandast versioonist aga mind saadab ta igaljuhul mingi Uplay kaudu ainult online mängu(eelnevalt käskis seal registreerida). Minu huvi oleks mängida üksi oma arvutis. Selgitage täielikule algajale!
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.12.2014 22:02:07
|
|
|
far cry 3?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
16.12.2014 22:48:28
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
mis see hard mood on ja mida ta täpsemalt hardiks teeb?
endal kõige raskema astme peal mängides tundub muidu mäng täitsa hea, kohati isegi vaat, et ajab natuke sita keema kuna suht suvaline vaenlane võib suht suvalisel hetkel sind üsna ühe lasuga maha tõmmata  |
Lihtsalt ei jookse mängu läbi. Ahastavaid hetki kus just jõuad peaaegu missioon lõpuni verest tilkuvana kohale, haukab sind roheline ussiraisk ja kõik jälle pekkis.
HARD raskusastmega on väga ok. Pead ikka valima mis teed, st. ei jookse pea ees igale poole sisse. Ma veel kindlusi pole vallutanud, relvi jms vähevõitu, aga seal võib hard päris raske olla.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.12.2014 01:03:32
|
|
|
nii on jah, täna ja ka natuke varem just paar korda olen proovinud ühte kindlust. no saaks tegelikult hakkama küll aga eks ma olen kohati ise liiga kärsitu ja kuskil mingi hetk läheb ikka silent killiga pekki tahan siiski nii ära teha, et suurem osa tüüpe alguses silentiga ja siis lõpuks natuke gunz blazingut. aga muidu need kindlused on täitsa ägedad teha, erinevaid viise kuidas läheneda on ka ohtralt ja seest on mõnusalt ja mitmekesiselt ehitatud.
hard on tegelikult raske igalpool, polegi väga vahet kas kindlus või isegi suht suvaline encounter. (üli)olulist rolli mängib see, kes keda üllatab kas sina AI'd või AI sind
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
17.12.2014 19:30:04
|
|
|
Proovisin korra tillu-kopteriga üle kindluse lennata, kuid suhteliselt kiirelt tõmmati alla, ei saanudki täpselt aru millega lasti (ilmelt snaipriga). Neid pisikesi kindlusi ehk outpost'e on kopteriga lahe rabada - esmalt teed kindlaks mitu alarmkella on, lased need 40mm granaadiheitjaga puruks ja hakkad ülevalt 40mm naate kaakidele kaela tulistama. 10-15 ühikust tavaliselt piisab.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
17.12.2014 23:07:46
|
|
|
granaadikaga ei ole challenge't, seepärast ma seda enam ise väga ei kasuta muidu on lahe relv küll jah!
kõige kaifim on ikka tuunitud vigu ja nugadega kindlust vallutama minna, ja viimased vennad võtta näiteks mingi tünni õhku laskmisega multikilliga maha
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.12.2014 17:50:19
|
|
|
suht igav mäng... natuke toksid ja siis pms kõik missioonid on suht koht ühesugused sisutühjad. Mingi aeg on fun elukaid ringi jahtida ja granadega mängida aga siis muutub monotoonseks grindiks
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
22.12.2014 19:11:40
|
|
|
stoori osa on jah igav. kõik muu aga päris hää. See aasta pole midagi ligilähedastki fpside seast. Blood dragon vb aga visuaalne külg peletas eemale.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.12.2014 20:01:11
|
|
|
Wolfenstein new order ei olnud küll "open world" aga fps'ina oli kõvasti asjalikum... v.a sneak missioonid, mis farcry4'jas on kah paras nali.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.12.2014 20:43:59
|
|
|
et wolf ei olnud igav, monotoonne ja ühesugune ning sisutühi, aga fc4 on??? einoh, häid jõulu mul olid mingil veidral põhjusel ka isegi selle wolfi suhtes teatud madalad lootused seatud, aga peale ägeda algusfilmi ära vaatamist ei olnud seal mängus küll enam suhtkoh mitte midagi rohkem teha.
fc4 sisu on minumeelest üle pika aja üks mitmekülgsemaid üldse ning justnimelt igasuguseid ERINEVAID asju on siin välja mõeldud ikka korralik kogus. vb tõesti, et stoori pole midagi erilist aga see mäng ilmelgelt ei rõhugi ainult stoori mängimisele....
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
circles
HV kasutaja

|
22.12.2014 21:44:30
|
|
|
angel kirjutas: |
Wolfenstein new order ei olnud küll "open world" aga fps'ina oli kõvasti asjalikum... v.a sneak missioonid, mis farcry4'jas on kah paras nali. |
Mõtlesin sama mängu esile tuua, aga loobusin sel hetkel kuna siin teemas ilmselgelt kõik need inimesed kellele FC4 niigi meeldib. Ma tooks siis sellise võrdluse et Wolfensteini ma viitsisin vähemalt läbi mängida. Far Cry 4 on nii igav et ma ei viitsi seal lihtsalt mitte midagi teha, see n-ö mitmekesisus mis sinna on topitud, ei tekita mingisugust emotsiooni, tundub räige filler. Wolfensteinis oli ikkagi wow-efekti, vähemalt mul.
_________________ Võtke õuna! |
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
22.12.2014 22:02:45
|
|
|
circles, sisu on jah pask FC4-s ja repetetive ja üldse tegelt kloon FC3-st kuid ikkagi kokkuvõttes parem kui kõik muu, mis sel aastal välja tulnud on FPS-ide seas. Wolf võis tore olla aga suht sarnane COD-ile kus mingi lühike kampaania ja ega eriti kvaliteetne ka just tundunud. FC4-s on sul metsikult mida teha ja saad ka koos sõbraga kõike läbi kammida.
Ehk siis ühte mängid max 8h teist 8-30h+
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
23.12.2014 01:28:17
|
|
|
tsitaat: |
Wolf võis tore olla aga suht sarnane COD-ile kus mingi lühike kampaania ja ega eriti kvaliteetne ka just tundunud.
|
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.12.2014 09:26:08
|
|
|
Wolf küll cod'i madalat latti välja ei anna, see uus wolf mis tuli. Täitsa korraliku gunplay'ga fps (über tasemega mängides, normal ja hard olid nagu olid)
FarCry 4 seni käib pinda, et kõik missioonid on 100% sama olnud. Pms viiakse kusagile kohale ja siis kõrvalda bot'id ära. Tegelased seal maailma eksisteerivad vaid bot'i eesmärgil. Nad ei suhtle eriti, ei ole mingeid kõrvalisi tegevusi. Lihtsalt, tundub, et ootavad kuniks sa saabud ja hakkab jälle üks bot'ide kõmmutamine pihta. Või siis teine missiooni tüüp -> kaitse oma ala + osades vaata, et keegi pommi ei pane. Sisuliselt ei ole veel seni midagi asjaliku kohanud. Strory missioonid on kah suht samad.
AI kohati on komöödia omaette, reageerib häälte järgi alarmile aga päris alarmi käima ei panda. Kohati võis snipriga teised sniprid maha võtta, ilma, et missioon mida pidi vaikselt tegema oleks katkenud etc.
Ei tore ajaviite mäng aga täpselt samasugune nagu kõik ubipehme mängud... võta torn, grindi stuffi ja tee natuke üksluiset tegevust kuni lõpuni.
crytec farcry 1 see jama ligilähedalegi ei jõua, isegi ubisoft'i farcry 3 oli kuidagi värskem ja uuem.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
23.12.2014 13:13:03
|
|
|
Fakt on see, et FC4 läheb samasse auku FC2'ga kus on üüratu maailm milles aga midagi asjalikku pole teha peale main questide - igasugune helista 50'es kohas kellukest, korja 40 kohast liblikatiivakesi, mine löö 30'es erinevas kohas põõsas pihku on ju täielik BS ja nagu öeldi räige filler. Näiteks oleks päris huvitav lüüa kokku aeg mis kulub kõikide raadiotornide puhul nendeotsa ronimiseks - see on kokku üsna pikk aeg mida kulutada ühele mitte mingisugust pinget ja väljakutset pakkuvale tegevusele. Jällegi, oleks neid a'la 5 tükki siis oleks pohh - kõike aga on pandud hulgi, et ikka kunstlikult mängu venitada ja mängja aega raisata. Keegi loomulikult ei sunni neid tegema kuid samas on osade asjade kättesaamine nendega seotud. Samuti see jahipidamine - meeldiks pigem see kui loomanahkade eest saaks raha ja mida haruldasem kapim tõbras seda rohkem saad mille eest siis relvi ja asju ostad. Oleks natu reaalsem kuna meil ei ole ju tegemist mingi fäntasy RPG'ga kus viiest tammetõrust teed bazuuka Aga ogei, pohh see.
Jah kui mõni 15 aastane võtab asja ette kes pole ennem mängid ei FC ega Crysis sarju siis võttes uue mänguna on loomulikult okei - ei ole aga kogenud mängjale okei. FC3'es oli vähemalt see, et võtsid mingi masina siis enamvähem kannatas otse läbi puude põõsaste sihtpaika sõita ehk siis neid nüridaid asju õnnestus teha suhteliselt kiiresti - siin aga oled mägedes kus tuleb kiira käära edasi tagasi uhada mööda ussitaolist mäeotsa või siis köiega ronida nigu loll. Kohati kuhugi minna tahtes avastad, et oi siitpoolt mäge ei saagi sinna - jälle mingi megaaeg läheb teisele poole töllamisega. Häirib just see osati kunstlikult piduri tõmbamine mängutempole.
Ehk siis ideena ma väga tahaks, et mulle see mäng meeldiks kuna FC3 sai läbi tehtud ja mulle hullult meeldib mööda suurt avatud maailma ringi hiilida a'la fallout3/NV ja üldse igast RPG'd aga no mängides tekib vägisi siuke olukord kus mõtled hoopis mingeid töö ja muid mõtteid ja lihtsalt ei suuda keskenduda kuna ei õnnestu end sellesse maailma sisse elada.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
23.12.2014 14:01:11
|
|
|
Keegi pole öelnud, et see parim fps eva. Lihtsalt see aasta pole midagi hääd välja tulnud.
Wolf on nagu FC4 stoori osa ainult. Igav, liiga palju videosid ja qte-d.
Selles saab ka muid asju teha nagu torne ja baase vallutada. Natuke stoori osa, et ka teisele poole saada.
Niisama oma asja ajada saab selles mängus väga hästi, ei ole üleliia designeri piiranguid täis nagu cod ja wolf.
Ja graafika on ka valgusaastaid ees teistest. Tuli on ka edasi arendatud, kus nüüd põlevad ka terved puud maha.
FC4 rohkem nendele kellele meeldib oma mängu ajada ja erinevaid asju proovida. Nendele kellele meeldib
rohkem lineaarne korridor shuuter, peale surutud stooriga iga nurga taga, vaatavad cod/wolf poole.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
23.12.2014 14:50:59
|
|
|
Täitsa nõus, tegelikult üldse väga imelik võrrelda minumeelest selliseid mänge, mida veel...hakkame järgmiseks võrdlema autoga sõitmist fc4's mõne autosimulaatori mängimisega?
Ütlen ausalt, et mulle ka pikemas perspektiivis ei paku pinget need kellade helistamised ja postrite mahakiskumised enam, aga kõike seda ning kõike muud, mida seal mängus siiamaani olen teinud...on kulunud well over 20 tunni nüüdseks. Ja mina mõõdaks mängu headust just selle järgi sest on ju lihtne fakt, et mänguaega ei saa tulla mängule, mida ei mängi! Neid mänge palju ei ole, eriti viimastel aastatel, mida oleksin isegi üle 5-6 tunni mänginud kuna suurem osa on lihtsalt nii ühetaoline jura.
Fc4 tugevus on ka see, et edasi on arenenud paljud muudki asjad peale graafika, kohati sellised asjad, mida näeb esmakordselt. Näiteks ma ei ole siiamaani päris täpselt aru saanud millise algoritmi järgi töötab AI'l spottimine. Praktiliselt kõigis teistes mängudes, mida senimaani mänginud olen, on olnud seda üsna lihtne kohe ära näha ja see ei ole just väga meeldiv. Aga noh, ma arvan, et paljud mängivadki seda mängu nii nagu mingit äkast wolfi koridori shooterit...sel juhul vist tõesti pole midagi erilist.
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.12.2014 15:53:43
|
|
|
Auron kirjutas: |
ei ole aga kogenud mängjale okei |
Antud juhul pead rääkima enda eest. Kas ma olen kogenud mängija või mitte seda on raske öelda. Ajaliselt mänginud alates 2005 ehk siis viimased 10 aastat. Seda ekslusiivselt PC peal. Olen mänginud läbi kõik Crysise ja Far Cry seeria osad. Ilmselt kõige rohkem Far Cry 1 - miski selle mängu juures lihtsalt tõmbab tagasi iga paari aasta tagant. FC4 pole nüüd mingi meistriteos, aga olem ausad - ega see aasta openworld fps osas kümneid paremaid mänge kah ei väljastatud. Seega ütleks, et piisavalt hea ajaviiteks. Loomanahku saab müüa küll. Nende eest ei saa teab mis palju raha aga see võimalus on olemas. Eeldades, et sa pole üks neist kes RPG-7 abil loomi tappis ja nülis ja siis imestas miks nahad ei kõlba müügiks
Kellel kahe silma vahele jäi, siis minu üsna põhjalik kokkuvõte on veidi eespool: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8446372#8446372
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.12.2014 18:08:53
|
|
|
lennujaamas ajan lennukit atv-ga taga, milline see f wingsuit nupp on?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
23.12.2014 18:13:28
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
lennujaamas ajan lennukit atv-ga taga, milline see f wingsuit nupp on? |
Sa pole tähelepannud, et wingsuiti võimaluse korral tekib ekraani keskele üsna suurelt ja nähtavalt see nupp, mida pead vajutama?
CTRL üleval ja CAPS LOCK all olev Shift nupp
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.12.2014 18:24:11
|
|
|
Leidsin sulle, meenutas see rohkem maja kui noolt
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.12.2014 19:22:10
|
|
|
Leidsin sulle, meenutas see rohkem maja kui noolt  |
Täitsa maja jah:
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.12.2014 20:40:19
|
|
|
mul ei ole seda maja pilti klaveril, ainult shift kiri
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
23.12.2014 21:04:20
|
|
|
mul ei ole seda maja pilti klaveril, ainult shift kiri  |
sitt klaver, osta uus
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |