Olen nüüd kuskil poole peal ja stoory kindlasti üle keskmise pole. Ja et videosi skippida ei saa on väga häiriv!
kolmandik ajast vaatan videosi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Olen nüüd kuskil poole peal ja stoory kindlasti üle keskmise pole. Ja et videosi skippida ei saa on väga häiriv!
kolmandik ajast vaatan videosi
Miks te neid vaatate? Borderless mode ja surfake netis vms niikaua. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
kah idee! aga ei tea, ma pole siiani näinud veel ühtegi "hirmus pikka ja tüütavat" videot, mille vaatamine nüüd hulluks ajaks. pealegi, on need videot sisu poolest mumeelest mitu korda rohkem vaadatavad kui vähemalt 90% mängude cutscene'd keskmiselt võttes. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
EDIT: Nii. Kes tahab patch 1.5-ga hiire jälle normaalselt tööle saada, siis tegin teile protsessi lihtsamaks. Mudisin vajalikud failid ära ja pakkisin kokku.
1. Laadige alla https://db.tt/92gaQ3vf (7zip või uusim WinRAR vajalik arhiivi avamiseks).
2. Pakkige lahti ...\Far Cry 4\data_win32 kausta (võib ka mujale).
3. Liigutage patch.dat ja patch.fat failid Dunia2 kausta.
4. Liigutage patch.dat > Gibbed.Dunia2.Unpack.exe peale ja oodake kuni see lahti pakitakse kausta.
5. Liikuge tagasi data_win32 kausta ja tõstke allalaetud patch_unpack kaust Dunia2 kausta lubades ülekirjutamise.
6. Tõstke patch_unpack kaust > Gibbed.Dunia2.Pack.exe peale ja oodake, kuni see tagasi kokku pakitakse.
7. Liigutage patch_unpack.dat ja patch_unpack.fat failid Dunia2 kaustast tagasi data_win32 kausta ja eemaldage mõlemast failinimest _unpack
8. Dunia2 kausta võite nüüd kustutada.
Originaalne juhis on siin, aga see on nüüd veidi out of date, kuna ubisoft on muutnud vastavaid väärtuseid veidike. Kui tahate siiski ise mudida, siis lugege edasi:
Mis puutub esimest faili, siis Notepad++ abil on seda väga lihtne muuta eemaldades kõik 6 vastet:
curve="Weapons:AimCurves/Mouse_Curve"
(curve ees on üks tühik samuti).
Pilt:
Teises failid on vastavad väärtused kohe faili alguses ridadel 16 ja 17.
Olen kah lõpusirgel, Buzzsaw buzzisin lahti ja mängu lõpp on vormistamise küsimus. Viimased relvad ilmselt mõeldud neile, kes viitsivad outpostid ja fortressid hostileks resettida.
Samas peab tunnistama, et parim all-around relv on granaadiheitja ja suht alguses lahti - tõhus igal pool peale stealth/weapon lock missioonide. Oleks see arenal ka saadaval,
viitsiks ehk Bushmani lahti grindida, hetkel viitsimise pole. Exp ja karma olid mul juba kuskil ca poole müängu peal maxitud, mäng küll viskab edasi toonust tõstvaid teateid stiilis
"Bonus XP awarded" ja "Bonus Karma awarded", tegelikult ei anna midagi. Raha pole samuti vaja.
Outpost master oli enne 1.4.0 lappi vigane, üllataval kombel sain Medium-Hard outposte rünnates mingi 4tk märkamatult vabastatud - plaanisin granaadiheitha ja MG'ga peale lennata
ja tegin sniper riflega enne lihtsalt "platsi puhtamaks" - ja sellega skilltree maxitud. Suhteliselt mõttetu skilltree, enamust neist vidinatest kasutasin mängu jooksul paar korda
questides, mis midagi spetsiifilist nõudsid.
Arusaamatuks on siiani jäänud, kuidas suudavad laibad pidevalt autode alla või mõnikord isegi kivi sisse kukkuda.
Numbriklahvid on relvadele reserveeritud, aga kiiresti vahetada saab ainult kahte relva - ülejäänute vahetamiseks tuleb kasutada KAHTE kätt
Nõme Skyrimi meenutav relvamenüü.
Mängu teises pooles, kui igas konfliktis juba Heavy unitid osalevad, tahtaks endale ka kõvemat armorit lisaelu ja süstalde (mida ei kasuta) kõrval.
Muidu kiidan mängu - kui viitsin millegi lõpuni teha, siis minu jaoks kvalifitseerub see heaks mänguks, aga nõus Tomorrowiga, et nii mõnegi asja eest väärib mäng punktide mahavõtmist.
Kui mitte muud, siis annab mõtteainet, kuidas tulevikus paremini saaks
Sain ka ülevaate lõpuks valmis jaa noo lühidalt minuarust miinuseks oli täiesti absurdne story.. nii igalepoole laiali, et kole kohe. Pagan Min aga oli pigem selline vend keda tahtsid sõbraks mitte ära tappa
Spoiler
lõpus jätsingi ellu, tore oli muidu, et mitmeid kordi anti valida, et kas teed lõpu peale või mitte Miskipärast arvan, et näeme teda veel kunagi.
.
Multiplayer oli jumala mõttetu, deathmatchi pole.. nagu srsly?
Co-Op oli vägagi tore kuid jällegi miks pole võimalus stoorit teha koos ning edasi tekib juba küsimus, et miks vaid kahekesi? Multiplayer ka... deathmatchi pole ning 5vs5 max..
Atmosfäär jms oli väga väga võimas kui metsades ringi sorada, kuigi korralikku võsastikku siiski ei leidnud ja ära eksida polnud võimalik kuid ikkagi väga kena oli, välja arvatud see mida kaugema distantsi pealt nägid.
Kokkuvõtvalt pandav kraam võib soovitada kindlasti kuid tuleb arvestada, et mängus on jõhkralt FC3 elemente ja pigem tunduks üldse kui üks suur expansion pack kui uus osa.
Ubisoft võiks aega maha võtta, kõik mängud sel aastal kohutavad olnud, jube kiirustamine...
Igatahes, video ülevaade
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Oeh, aastaid oled juba teinud neid ülevaateid, kuid ei tundu, et vigadest õpid
Kasuta sõnu, mida sa legit hääldada oskad, lõpus francheese kuulda oli küll täielik nali. Microstutter, mitte microlagg. Samuti ma arvan, et kedagi ei huvita niiväga need Ubisofti feilid, et 5 minutit sellele kulutada, video tehakse lahti, et FC4ja kohta infot saada, mitte Ubisofti mineviku.
einoh, pulli pärast peaks ise ka vaatama millalgi, tundub, et HD-poiss on tukka natuke vähem zeleed määrima hakanud tea kas purgis vedel otsakorral....
aga ei tegelikult, mõni ülevaade viimasel ajal on olnud isegi talutav ja kohati informatiivne, nii et natuke vigadest õppimist siiski toimub ka _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
võiks olla siis juba võimalus rohkem modida kui ainult skoop/mag/toru _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Loen, et paljudel on mängu stabiilse jooksutamisega probleeme.
Olen guugeldanud, aga ei leidnud selle konkreetse GPU kohta. Samas ei oska seda ka speccides toodud lauaarvuti kaartidega võrrelda. Kas keegi oskab öelda, kas jookseks low-med peal välja (läpaka reso pole fullhd, vist 1368 x 768)?
i7-4700MQ @ 2,4
HD 8750M (arvan, et DDR3 mäluga)
8GB RAM
Proovisin piraatversiooniga, väga hädiselt jookseb, võimatu mängida. Jääb siis ilmselt ostmata.
ma ei saa aru, kuskohta need story ja muude kõrvaltegelaste map markerid vahepeal ära kaovad? praegusel hetkel näiteks ei näe ma mapil ei A'd, S'i ega mingite muude tegelaste tähekesi, mille järgi nende asukohta teada peaks saama. Või on see nii, et kui oled parasjagu mingi suvalise sidemissioni "alustanud" siis pead selle ka kindlasti lõpetama, enne teisi markereid ei näegi? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
vahepeal korra kaovad jah, aga siis keegi kõllab _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mingi hetk oli minu meelest selline ka, kus pidigi nö kõrvalülesande täitma enne kui uus kampaaniaga seotud värk lahti tuli. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Pull peal on Far Cry 4. Pilt ja vahendid mängimiseks on lahedamad kui oli FC3. Eriti nunnu on minikopter. Tollega mastide vallutamine on päris vahva (lendad otse masi sisse). Teepeal tõmbad õhust käsigranaadiheitjaga ülevalt "rosinaid" pättide pihta .. toimib.
Enamus ultra või very-high peal, fps 35 .. 80, oleneb kohast. Keskmine tugevalt 60 kanti. Godrays tõmbab päeval alla. Ootsain kuni 1.5 päts peale lendab et vähem kalasid oleks, seni tundub et toimib.
Hard moodiga ja ringi hulkudes võib seda mängu mängida küll vist nädalaid ..
Krt, päts 1.5 on mälu lekkega, 1-2h ,mängu siis jookseb kokku, out of memory.
mis see hard mood on ja mida ta täpsemalt hardiks teeb?
endal kõige raskema astme peal mängides tundub muidu mäng täitsa hea, kohati isegi vaat, et ajab natuke sita keema kuna suht suvaline vaenlane võib suht suvalisel hetkel sind üsna ühe lasuga maha tõmmata _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.