WOT foorumis on lausa jube lugeda selle sama teema all, et uuendus tuli, sisse ei saa kuni ca 10.30-eni.
Peale seda siis 10 tükki kisavad jumala vihaselt, et miks sisse ei saa..
1 kirjutab, et lugege uuenduse lehelt, kuni kelal 10.30-eni sisse ei saa ja siis tulevad jälle kümme uut matsi kes samat asja küsivad..
Nagu seal kirjutati, *Reading is not a requirement for Internet Games* .
tundub, et tegu korralike heeliumidega, kelle ajud ei registreeri ära antud infot enne kui karjutakse
Loe ka mida kirjutatakse
My advice about this offer is:
DO NOT BUY IT.
Two reasons for that really. First and the most obvious one is that according to people from Russian server who actually bought it as well as some supertesters, the tank is shit. It’s uncomfortable to drive and completely hopeless without limited MM against tier 10′s. Good luck flanking anyone in a German sniper. It’s definitely not a tank for beginners.
Loe ka mida kirjutatakse
My advice about this offer is:
DO NOT BUY IT.
Two reasons for that really. First and the most obvious one is that according to people from Russian server who actually bought it as well as some supertesters, the tank is shit. It’s uncomfortable to drive and completely hopeless without limited MM against tier 10′s. Good luck flanking anyone in a German sniper. It’s definitely not a tank for beginners.
seda ma lugesingi et ei tasu osta. Milles kysimus on?
keegi teab m6nda lehekylge vms kus oleks nimekiri tankidest näiteks aastaarvu järgi ? vanematest uuemateni n2iteks. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Mina olen praegu Klannikaaslane k2rks ka. Ega muudmoodi see tööle ei hakka kui peab iga kord sisse jääma idlema, kuni inimesi juurde tuleb. Muidu igaüks vaatab, et oi, kanal ju tühi, mis ma siin ikka olen, ja läheb edasi.
Kellelgi veel BSODe loobib ca iga kahe tunni tagant?
Enne viimast uuendust polnud probleeme. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.