Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 598, 599, 600 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kuul222
HV vaatleja

sõnum 10.12.2014 14:01:57 vasta tsitaadiga

Kolm pool aastat mängitud ja alla pandud max 100-150 eur. prem tankid kõik tasuta saadud(112,is6,t34,e25) ainult premium kontot olen teinud ja see ka enamus baltiliiga kulla eest. icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 10.12.2014 14:13:48 vasta tsitaadiga

802,7 EURi läbi Playspan Ultimatepay, sellele eelnevalt ca 100 EURi läbi muude maksemeetodite, niiet umbes 900 EURi kokku.

Saan aru, et see tundub nagu suur raha, aga peaaegu kõik sellest 802 EURist on tööandja mulle hüvitanud kolme aasta jooksul meelelahutusfondi arvelt (mille suurus on aastas 512 EURi) icon_smile.gif Enda isiklikku raha on kulunud vast 150 EURi kanti.

Registreerumisest on möödunud 1282 päeva (3 aastat, 6 kuud, 3 päeva).

viimati muutis erick 10.12.2014 14:19:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 10.12.2014 14:16:14 vasta tsitaadiga

Kuul222 kirjutas:
Kolm pool aastat mängitud ja alla pandud max 100-150 eur. prem tankid kõik tasuta saadud(112,is6,t34,e25) ainult premium kontot olen teinud ja see ka enamus baltiliiga kulla eest. icon_smile.gif

Sina ei loe sulle teevad paksud saksa onud kingitusi. icon_lol.gif
Tahaks näha kuskilt, kui palju kulda on minu kontole wg poolt saadetud.

viimati muutis j2pe 10.12.2014 14:21:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 10.12.2014 14:18:21 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
õiguseid
Mis ÕIGUSTEST sa räägid? Ma ütlesingi, et sul on iga õigus halada ja ütlesin ka, et midagi head sa sellega ei tee ei endale ega kellelegi teisele, ainult halba.
vipu kirjutas:
Kui poleks minusuguseid inimesi ei oleks sinul essugi mängida,
Mis SINUSUGUSEID inimesi? Mismoodi suguseid? Kes need on? Mul pole vaja teisi inimesi selleks, et mängida. Mul on pohhui raisk, kas mul on midagi mängida või mitte. Ja mul on sinust ja sinu woti peale laristamisest ka täiesti ükskõik. See ei anna mulle midagi. Kui sina ei larista laristab keegi teine nagunii. Inimesed pole oma tegemistes ja mõtetes jäägitult kinni seotud, nagu sa mõtled.

vipu kirjutas:
Mängus saadud kulda ei saa maksta mänguloojatele palgaks
Mänguloojad vaatavad ise, kuidas omale palka teenivad. See sõltub nendest, mitte sinust kullakene. Minul on täiesti pohhui kuidas ja kui palju nad omale palka teenivad, sest see on nende endi asi, mitte minu. Mul pole seda mängu ilmtingimata vaja, ma mängin seda lihtsalt selle pärast, et saan ja tahan. Muidu mängiks midagi muud lihtsalt. Kui on turgu, tuleb ja teeb mängu keegi nagunii. Kui too mäng peaks mingi dinosaurusemaagia tõttu välja surema nagu sa ette kujutad, tuleb lihtsalt keegi uus ja teeb uue mängu.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 14:27:50 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
vipu kirjutas:
õiguseid
Mis ÕIGUSTEST sa räägid? Ma ütlesingi, et sul on iga õigus halada ja ütlesin ka, et midagi head sa sellega ei tee ei endale ega kellelegi teisele, ainult halba.
vipu kirjutas:
Mis SINUSUGUSEID inimesi? Mismoodi suguseid? Kes need on? Mul pole vaja teisi inimesi selleks, et mängida. Mul on pohhui raisk, kas mul on midagi mängida või mitte. Ja mul on sinust ja sinu woti peale laristamisest ka täiesti ükskõik. See ei anna mulle midagi. Kui sina ei larista laristab keegi teine nagunii. Inimesed pole oma tegemistes ja mõtetes jäägitult kinni seotud, nagu sa mõtled.

vipu kirjutas:
Mänguloojad vaatavad ise, kuidas omale palka teenivad. See sõltub nendest, mitte sinust kullakene. Minul on täiesti pohhui kuidas ja kui palju nad omale palka teenivad, sest see on nende endi asi, mitte minu. Mul pole seda mängu ilmtingimata vaja, ma mängin seda lihtsalt selle pärast, et saan ja tahan. Muidu mängiks midagi muud lihtsalt. Kui on turgu, tuleb ja teeb mängu keegi nagunii. Kui too mäng peaks mingi dinosaurusemaagia tõttu välja surema nagu sa ette kujutad, tuleb lihtsalt keegi uus ja teeb uue mängu.

Sul on vist mingi eriline kana minuga kitkuda. Lahendaks selle äkki foorumi väliselt ära icon_question.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
halfik
HV vaatleja

sõnum 10.12.2014 14:37:25 vasta tsitaadiga

Vaatan, et Cyril-il lihtsalt vaja nokkida icon_biggrin.gif lihtsalt kisub mingit teksti sellises stiilis :

tsitaat:

mesi

Mis mesi, ega ma karu ei ole

Huumor kuubis
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 10.12.2014 14:42:02 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Cyril kirjutas:
vipu kirjutas:
õiguseid
vipu kirjutas:

vipu kirjutas:

Sul on vist mingi eriline kana minuga kitkuda. Lahendaks selle äkki foorumi väliselt ära icon_question.gif
Ei ole sinuga. Sinu kaassõltuvusliku suhtumisega meisse kõigisse siin teemas ja sellesse mängu.

Kui sa tuled meile kõigile seletama, et kuna sa plekkisid wargamingule 700 eurot peame me kõik maha kummardama sinu ees, sest muidu poleks meil midagi mängida siis no anna andeks, aga see on puhas häma. Ja on ebameeldiv küll, mulle vähemalt.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 14:47:26 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
vipu kirjutas:
Cyril kirjutas:
vipu kirjutas:
õiguseid
vipu kirjutas:

vipu kirjutas:

Ei ole sinuga. Sinu kaassõltuvusliku suhtumisega meisse kõigisse siin teemas ja sellesse mängu.

Mul on hüpertoonia ja vahest minu kontrollile allumatult on mul kõrgenenud närvilisus ja eks ma siis elan seda omamoodi välja ilma, et ma kellegisse halvasti suhtuks.
Sa pole mind ju reaalis näinud, pole sa isegi kunagi minuga koos mänginud. Sa oled alles siia tekkinud inimene ja ma olengi koguaeg selline olnud, loe selle alateema esimesi lehti. Pole ma kedagi siin ptsi saatnud vms.
Eks ma omamoodi vaidlen ja arutlen, big deal. Terve planeet on omamoodi tegelasi täis. Saa üle. Kui tahad edasi kana kitkuda, sõida Tallinna ja ma olen oma füüsise eest väga head hoolt kandnud, saab su probleem ometi lahendatud:D
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 10.12.2014 14:56:12 vasta tsitaadiga

Mine siis meditsiini teemasse ja saa oma tervis korda. Ma pole sinuga kana kitkunud, vaid ainult ennast kaitsnud ja seda teen ma ka alati edasi. Kui sa siin foorumis räägid räägid sa alati igaühega, kes seda foorumit külastab nii et arvesta sellega. See arvamus, et see on sinuga mingi kana kitkumine on puhtalt sinu egotsentristliku ja kaassõltuvusliku maailmavaate vili. Teiste inimeste tunded ja mõtted ei keerle ainult sinu ümber.

See kaassõltuvus on siin praegu see, et sa arvad, et ma ei mõtlekski ilma selleta, kui mul poleks sind, kelle ümber oma mõtted kujundada. Pole nii. Mõtlen samamoodi ka ilma sinuta. Mõtlen samamoodi ka igast teisest suvalisest pässist, kes endas nii kinni on.

viimati muutis Cyril 10.12.2014 14:58:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 14:57:59 vasta tsitaadiga

Ignoreeri siis ära mind noob icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Massohist oled?
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 10.12.2014 15:03:43 vasta tsitaadiga

vipu kirjutas:
Ignoreeri siis ära mind noob icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Massohist oled?
Ma vaatan ja otsustan ise, kas sind ignoreerida või mitte. Mul pole selleks sind ja sinu arvamust vaja. Ikka veel mõtled, et see, mis ma kommenteerin siin teemas, keerleb sinu ümber. Ei keerle. Mul on pohhui sinust. Mul on pohhui sinu tervisest, kus sa elad või milline oled. Ma kommenteerin lihtsalt suhtlemiseks ja selleks, et tõde välja sakutada/tuua. See on mulle põnev ja see ei seostu sinuga nagu üldse. Iseenda pärast ikka suhtlen siin, mitte sinu.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 15:07:55 vasta tsitaadiga

Ma soovitan ignoreerida, sest mina kahjuks jään selliseks ja mind terveks ravida ei oska ükski arst icon_lol.gif
Mis su mängunimi on kui saladus pole? Niisama uudishimust küsin.
tagasi üles
Skewp
HV kasutaja
Skewp

sõnum 10.12.2014 15:11:27 vasta tsitaadiga

vipu, Cyril, mõlemad kõvad mehed, las jääda nüüd.

Tõmban taas sae käima ilmselt, aga mõni omapoolne tähelepanek ka modide teemal. Proovisin ka mingise modpacki ära. Mapi peal vastase last know position väga juurde ei andnud, kuna need jäid niigi enamasti meelde, aga no 30x zoom viis küll statsid korralikult ülespoole. Muidu selline below average mängija, aga zoomiga lihtsalt nii mahe sihtida täpselt sinna kuhu tahad. My 2 cents.

Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 10.12.2014 15:14:13 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 15:17:34 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 10.12.2014 16:03:38 vasta tsitaadiga

Skewp kirjutas:
Tõmban taas sae käima ilmselt, aga mõni omapoolne tähelepanek ka modide teemal. Proovisin ka mingise modpacki ära. Mapi peal vastase last know position väga juurde ei andnud, kuna need jäid niigi enamasti meelde, aga no 30x zoom viis küll statsid korralikult ülespoole. Muidu selline below average mängija, aga zoomiga lihtsalt nii mahe sihtida täpselt sinna kuhu tahad. My 2 cents.

Ise olen viimasel ajal vaadanud just vastupidist - et 30x zoom segab mängimist. Liiga palju scrollimist, ei saa kiireid laske teha nii. Kolisin hetkel 16x Zoomi peale (default mängus on 8x, niiet 1 aste rohkem) ja loobusin J1mbo sihikust, kuna selle reload timer on tihti rikkis. Kasutan nüüd täiesti tavalist ingame sihikut - eks siis näeme, mitutuhat punkti mu WN8 kukub icon_biggrin.gif
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 10.12.2014 16:05:26 vasta tsitaadiga

Skewp kirjutas:
vipu, Cyril, mõlemad kõvad mehed, las jääda nüüd.

Lihtsalt mainin ära, et ega mürsk sellepärast täpsemalt lenda. Enamus kasutavad zoommodi lihtsalt selleks, et põõsastest läbi näha vahepeal. Muud erilist pointi sellel pole.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 10.12.2014 16:29:34 vasta tsitaadiga

Reaalselt on väga palju minu (algaja) mängu mõjutanud see arty mod, samas 30X suum on ka lahe, kuigi tavaliselt nii suurt ei kasuta. TD'ga hea lasta.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 16:32:10 vasta tsitaadiga

J1mbo täpp on palju suurem kui tavasihiku rist või kolmnurk, mida keegi kasutab. J1mbo täpp võib mõnes olukorras olla samasuur kui weakpoint ise. Ära harjuda siis tavaline sihik on palju parem.
tagasi üles
Skewp
HV kasutaja
Skewp

sõnum 10.12.2014 16:53:45 vasta tsitaadiga

Smati kirjutas:
Reaalselt on väga palju minu (algaja) mängu mõjutanud see arty mod, samas 30X suum on ka lahe, kuigi tavaliselt nii suurt ei kasuta. TD'ga hea lasta.

Kust seda arty modi leida?

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 17:27:46 vasta tsitaadiga

Ma olen nüüd mitmes mängus näinud kuidas Abistaja medalit saab tiimis mitu mängijat. Varem sai ainult üks. Täitsa huvitav kala.
-------
Miks artyga mängides on mäng ebaaus? Mängisin artyga, sain ülevalt alla võttes 4 koha, jäin ellu, aga isiklik skoor punkti võrra ei tõusnud. Oleks sama tulemuse teinud suvalise tankiga, oleks tõusnud punkti võrra.
Aga kaotuse puhul punkti võtab naksti maha.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 10.12.2014 17:50:02 vasta tsitaadiga

vipu, mida hekki sa ajad. Mul tõuseb PR skoor heal juhul 20 mängu peale 2 punkti, ja on pigem mulje, et see on seotud winrate ja survival ratega. Sellist asja, et ühe mängu peale tõuseb 1 punkt, ei tohiks küll juhtuda peale 20K mängu...
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2014 17:55:40 vasta tsitaadiga

Njah oleks tahtnud tiba rohkem dammi aga tross uputas ära.

Link

brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 10.12.2014 17:57:05 vasta tsitaadiga

Mis ta mõtleb seda WG enda skoori w? Mine tee Team Battleid, seda lendab aknast ja uksest sisse kohe. Täiesti mõttetu näitaja.
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.12.2014 18:19:53 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
vipu, mida hekki sa ajad. Mul tõuseb PR skoor heal juhul 20 mängu peale 2 punkti, ja on pigem mulje, et see on seotud winrate ja survival ratega. Sellist asja, et ühe mängu peale tõuseb 1 punkt, ei tohiks küll juhtuda peale 20K mängu...

Mul tõuseb tankiga mängides kenasti kui olen esimese viie seas ja mäng on võit ja ma jään ellu. Vbl mida suurem isiklik skoor, seda aeglasemaks ta läheb. 11k isiklikku skoori ma vist polegi näinud, 10,5k on küll.
Aga artyga mängides ei tõuse üldse jah.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 598, 599, 600 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.