praegune kellaaeg 04.08.2025 21:47:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
Tompa
HV kasutaja
|
06.12.2014 08:08:27
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Samsa äpiga on digiheli OK.
roller, arris osade ressiveritega DD,DTS töötab, osadega mitte, mina olen ka viimaste hulgas. Arendusele teavitatud, et tuleb mitmete resiiveritega selgeks teha, milles kala.
Mul uuem Yamaha, ei tule ei HDMI, Coax ega ka TOSLINK kaudu digi välja, ainult PCM. |
Mul ka uus Yamaha ja DD läbi ei tule. Oli mõned kuud tagasi Pioneer ja sellega ka DD läbi ei tulnud. Olen vanema Yamahaga proovinud, ikka sama tulemus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
06.12.2014 08:48:05
|
|
|
Ei tule DD läbi ka siin, Pioneer VSX-500-K
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.12.2014 11:09:54
|
|
|
olafsand kirjutas: |
..., 8 on aktiivne siis iseenesest juba? |
Näiteks läbi STV Go juba alates 27.11. nähtav olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.12.2014 11:59:24
|
|
|
mul vana nuti ja motorola, kunagi ammu tuli 5.1 läbi, aga hetkel vist põhi ja lisapaketis pole kanalit, millega seda kontrollida saaks?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.12.2014 13:07:44
|
|
|
tsitaat: |
Küsija Miks öeldakse, et seda rakendust ei saa Nexus5-le paigaldada?
Like · Reply · Yesterday at 9:42am
Elion (Maarja) Tere, Küsija. Tegelikult on hetkel takistuseks hoopis Android 5, mis ei luba videostriimimist ja see on nii ka Teiste teenuspakkujate sarnaste APPidega. Ükski telefoni mudel siiani ei ole takistuseks osutunud.
Like · Reply · Yesterday at 10:04am
Küsija Kas antud probleemile on lahendust loota?
Like · Reply · Yesterday at 10:05am
Elion (Maarja) Tere taas. Lahendus saab olla vaid Adroidi poolt tehtav uuendus. Loodame väga, et Androidile selline uuendus tehakse aga kahjuks ei saa me anda lubadust, et millal see võiks juhtuda.
|
Leidsin sellise vestluse Facebookist, aga kõlab minu jaoks kuidagi uskumatult. On reaalselt ka selles põhjus? Mul küll kõik teised VOD äppid toimivad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
06.12.2014 13:37:55
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Elion (Maarja) Tere, Küsija. Tegelikult on hetkel takistuseks hoopis Android 5, mis ei luba videostriimimist ja see on nii ka Teiste teenuspakkujate sarnaste APPidega. Ükski telefoni mudel siiani ei ole takistuseks osutunud.
Elion (Maarja) Tere taas. Lahendus saab olla vaid Adroidi poolt tehtav uuendus. Loodame väga, et Androidile selline uuendus tehakse aga kahjuks ei saa me anda lubadust, et millal see võiks juhtuda.
|
Leidsin sellise vestluse Facebookist, aga kõlab minu jaoks kuidagi uskumatult. On reaalselt ka selles põhjus? Mul küll kõik teised VOD äppid toimivad... |
Tundub natuke jabur vastus jah, loomulikult lubab Android 5 Lollipop video streamimist, pigem ehk probleem mingis DRM lahenduses, mida Elion kasutab, vaevalt 5 välja anti nii, et see lihtsalt ei tööta
Võid ju proovida APK poe väliselt ka installida, kas tõesti ei tööta. Siis mingit teist telefoni vaja, et see kätte saada muidugi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.12.2014 13:50:17
|
|
|
Donald kirjutas: |
|
Leidsin sellise vestluse Facebookist, aga kõlab minu jaoks kuidagi uskumatult. On reaalselt ka selles põhjus? Mul küll kõik teised VOD äppid toimivad... |
Tundub natuke jabur vastus jah, loomulikult lubab Android 5 Lollipop video streamimist, pigem ehk probleem mingis DRM lahenduses, mida Elion kasutab, vaevalt 5 välja anti nii, et see lihtsalt ei tööta
Võid ju proovida APK poe väliselt ka installida, kas tõesti ei tööta. Siis mingit teist telefoni vaja, et see kätte saada muidugi. |
Mul on installitud, aga mul ei töötanud see Android 4.4.4 peal ka.
Edit: Selles mõttes et seriaale ja filme ei saanud vaadata. Live tv toimis ja toimib praegu Android 5'ga ka. Seega minu jaoks ei muutnud Android 5 midagi. Täpselt sama seis on mul ka Nexus 7 tahvliga Android 4.4.4.
|
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
06.12.2014 15:58:29
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Motorola S/PDIF annab vähemalt minu yamaha ressi jaoks DD 5.1 kenasti välja.
Seda on siin varem arutatud, et osad ressid saavad heli kätte ja osad mitte. |
Samsa äpiga on digiheli OK.
roller, arris osade ressiveritega DD,DTS töötab, osadega mitte, mina olen ka viimaste hulgas. Arendusele teavitatud, et tuleb mitmete resiiveritega selgeks teha, milles kala.
Mul uuem Yamaha, ei tule ei HDMI, Coax ega ka TOSLINK kaudu digi välja, ainult PCM. |
Tompa kirjutas: |
Mul ka uus Yamaha ja DD läbi ei tule. Oli mõned kuud tagasi Pioneer ja sellega ka DD läbi ei tulnud. Olen vanema Yamahaga proovinud, ikka sama tulemus. |
Etz kirjutas: |
Ei tule DD läbi ka siin, Pioneer VSX-500-K  |
Onkyo 929 ja DD ei toimi. HDMI sisendis näitab ressiiver 2.0 PCM ja COAX sisendis samuti. Kui meenutada, siis ma pole kunagi DD heli kohanud motorola boxi ja onkyo ressiiveriga.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.12.2014 18:34:39
|
|
|
JazZ, nexus 7 4g tahvel android 4.4.4 töötavad nii kanalid, seriaalid, salvestused kui filmid ja lastesaated. Mõni üksik seriaal andis veateate.
Nexus 5 android 5 tõepoolest, jätkuvalt ei tööta peale live tv ükski järelvaadatav video. Lahenduse osas pole kursis, mis viga ja millal korda saab.
Nexus 5 enne 4.4.4 androidiga toimis ilusti.
spezwend, Vana nutitv õige kreatv motorola tarkvaraga toimis DD ilusti. Tol korral oli mingi kindla motorola tarkvaraga probleeme, ootan ise samuti lahendust, et saaks korraliku heli kätte.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.12.2014 19:19:05
|
|
|
JazZ, nexus 7 4g tahvel android 4.4.4 töötavad nii kanalid, seriaalid, salvestused kui filmid ja lastesaated. Mõni üksik seriaal andis veateate.
Nexus 5 android 5 tõepoolest, jätkuvalt ei tööta peale live tv ükski järelvaadatav video. Lahenduse osas pole kursis, mis viga ja millal korda saab.
spezwend, Vana nutitv õige kreatv motorola tarkvaraga toimis DD ilusti. Tol korral oli mingi kindla motorola tarkvaraga probleeme, ootan ise samuti lahendust, et saaks korraliku heli kätte. |
Miks mul ei tööta siis? Pole algusest peale töötanud. Olen mõlemas mitu korda välja loginud ja Clear Data ka proovinud, ikka ei toimi. Peale live tv ei saa ma midagi vaadata. Kui ma hästi mäletan, siis alguses salvestusi sain vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.12.2014 19:59:50
|
|
|
Kui mõni tüüp siin foorumis on ikka jäägitult pühendununud Elioni prse lakkumisele, siis seda juttu pole väga vaja tõe pähe võtta ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
06.12.2014 20:23:59
|
|
|
spezwend, Vana nutitv õige kreatv motorola tarkvaraga toimis DD ilusti. Tol korral oli mingi kindla motorola tarkvaraga probleeme, ootan ise samuti lahendust, et saaks korraliku heli kätte. |
Miks mul ei tööta siis? Pole algusest peale töötanud. Olen mõlemas mitu korda välja loginud ja Clear Data ka proovinud, ikka ei toimi. Peale live tv ei saa ma midagi vaadata. Kui ma hästi mäletan, siis alguses salvestusi sain vaadata. |
Sa pole ainus, mul ka ei tööta. Järelvaatamine ka mitte, salvestuste arvu kuvas, kuid mitte salvestusi endit. APK läks prügikasti. Tagasiside muidugi andsin.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
06.12.2014 22:31:37
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Miks mul ei tööta siis? Pole algusest peale töötanud. Olen mõlemas mitu korda välja loginud ja Clear Data ka proovinud, ikka ei toimi. Peale live tv ei saa ma midagi vaadata. Kui ma hästi mäletan, siis alguses salvestusi sain vaadata. |
Sa pole ainus, mul ka ei tööta. Järelvaatamine ka mitte, salvestuste arvu kuvas, kuid mitte salvestusi endit. APK läks prügikasti. Tagasiside muidugi andsin. |
Ok, asi selge. Ma juba hakkasin arvama et asi minu seadmetes või kontos miskit pidi on.
Aga see väide Elion'i Facebook'i kontolt "Android 5 ei luba videostriimimist ja Lahendus saab olla vaid Adroidi poolt tehtav uuendus" on siis lihtsalt klienditeenindaja enda väljamõeldis või ajas teema Samsungi äppi teemaga sassi? Kõlab küll kahtlaselt sarnaselt...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.12.2014 22:36:42
|
|
|
lugesin play poes kommentaare, suht "positiivsed" eranditult peale 1
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.12.2014 13:15:10
|
|
|
seeru kirjutas: |
Kui mõni tüüp siin foorumis on ikka jäägitult pühendununud Elioni prse lakkumisele, siis seda juttu pole väga vaja tõe pähe võtta ka. |
Vajuta ebasobiva postituse juures paremal X märki ja ei pea seda demagoogiat lugema.
Sama teen ise kui mingi maitselage, sisutu postitus silma jääb.
Igaks juhuks lisan oma sõnade kinnituseks Nexus 7 Android 4.4.4 minuTV klipi:
https://www.youtube.com/watch?v=UlBYeqnDrS4&feature=youtu.be
Absoluutselt ei vaidle vastu, et võivadolla erisused ka näiteks nex7 wifi ja 4g seadmetel vms. muide tasuta testi mõte oli ka tagasisidet saada aadressile minutv@elion.ee
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
07.12.2014 13:26:28
|
|
|
Kui mõni tüüp siin foorumis on ikka jäägitult pühendununud Elioni prse lakkumisele, siis seda juttu pole väga vaja tõe pähe võtta ka. |
Vajuta ebasobiva postituse juures paremal X märki ja ei pea seda demagoogiat lugema.
Absoluutselt ei vaidle vastu, et võivadolla erisused ka näiteks nex7 wifi ja 4g seadmetel vms. muide tasuta testi mõte oli ka tagasisidet saada aadressile minutv@elion.ee |
Mul on Nexus 7 LTE (2013) Android 4.4.4 ja peale live tv ei toimi mitte üks asi. Alguses sain Minu kava alt salvestusi vaadata, aga enam ei saa seda ka. Täpselt sama seis on ka Nexus 5'ga algusest peale. Milles siis point on?
Mul on muidugi majapidamises veel vanemaid seadmeid, Nexus 7 wifi (2012), Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Note 8.0 ja mingi ipad ka, aga nendega ma pole proovinud. Kas mõnel nendest peaks kõik funktsioonid teoorias toimima? Saaks teada kas äkki on mu kontol miskit viga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.12.2014 13:52:09
|
|
|
Absoluutselt ei vaidle vastu, et võivadolla erisused ka näiteks nex7 wifi ja 4g seadmetel vms. muide tasuta testi mõte oli ka tagasisidet saada aadressile minutv@elion.ee |
Mul on Nexus 7 LTE (2013) Android 4.4.4 ja peale live tv ei toimi mitte üks asi. Alguses sain Minu kava alt salvestusi vaadata, aga enam ei saa seda ka. Täpselt sama seis on ka Nexus 5'ga algusest peale. Milles siis point on?
Mul on muidugi majapidamises veel vanemaid seadmeid, Nexus 7 wifi (2012), Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Note 8.0 ja mingi ipad ka, aga nendega ma pole proovinud. Kas mõnel nendest peaks kõik funktsioonid teoorias toimima? Saaks teada kas äkki on mu kontol miskit viga? |
iPad rakendus peaks igast asendist sujuvam olema kui Androidil, proovi seal kontot.
Tegin ka veel ühe katse, taastasin algseaded nexus 7 4G 4.4.4 androidil ja lisasin minuTV, logisin sisse vaid hot kontoga, ehk isegi mitte mobiilIDga ja kõik videod toimivad.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.12.2014 16:45:11
|
|
|
Sama teen ise kui mingi maitselage, sisutu postitus silma jääb. |
Ma pean seda postitust lugema ikka enne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
07.12.2014 20:00:27
|
|
|
Mul on muidugi majapidamises veel vanemaid seadmeid, Nexus 7 wifi (2012), Samsung Galaxy Tab 7.7, Samsung Note 8.0 ja mingi ipad ka, aga nendega ma pole proovinud. Kas mõnel nendest peaks kõik funktsioonid teoorias toimima? Saaks teada kas äkki on mu kontol miskit viga? |
iPad rakendus peaks igast asendist sujuvam olema kui Androidil, proovi seal kontot.
Tegin ka veel ühe katse, taastasin algseaded nexus 7 4G 4.4.4 androidil ja lisasin minuTV, logisin sisse vaid hot kontoga, ehk isegi mitte mobiilIDga ja kõik videod toimivad. |
Jap, ipadis toimib kõik peale Minu kava alt salvestuste vaatamise. Ühesõnaga paistab et asi pole minu kontos ja ilmselt peab lihtsalt ootama kuni rohkem asju tööle saadakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
07.12.2014 20:34:48
|
|
|
Minult tahetakse selle mittetöötava asja eest raha saada, võiks pikendada tasuta aega kui asju ei suudeta tööle saada.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.12.2014 20:46:00
|
|
|
Lükkasin ka välja ära. Peamiselt siiski sellepärast, et pole sealt telekast mitte kolbigi vaadata ja ega seda vaba aega ka suurt pole. Algul mõtlesin, et hakkan ohtralt NBAd vaatama, aga reaalselt ajasin seda asja paar korda moblas käima.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.12.2014 20:53:14
|
|
|
Cloner kirjutas: |
Minult tahetakse selle mittetöötava asja eest raha saada, võiks pikendada tasuta aega kui asju ei suudeta tööle saada. |
Juba võetakse raha, peaks tasuta kuu aega näppida olema ju?
Tegelikult edaspidi on see 1 konto ka tasuta, salvestusteenuse klientidele. Vaadata saad ju erinevates seadmetes, ka nendes mis töötavad.
Tõenäoliselt hakkavad minutv lehele rakenduste tingimuste alla linnukesed tekkima kui mõned telefonid teenust näidata ei suuda, mingi tasuta aeg ei paranda mittetöötavat riistvara-tarkvara suhet.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.12.2014 21:07:06
|
|
|
Tore on see, et tasuliseks läheb asi automaatselt pärast prooviperioodi, õnneks märkasin ja sain ise ära katkestatud teenuse. Olge siis sellega ettevaatlikud.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.12.2014 21:10:07
|
|
|
Mulle vähemalt kirjutati, et kahe päeva pärast on 5 €, kui tahad katkesta ära.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 21:23:06
|
|
|
Kas Samsung H6400 on mõnel foorumlasel kasutusel? Kuulaks kogemust...
Milline on Samsungi SmartTV "kiirus" võrreldes Motorola digiboksiga? Sujuvam või sama hakkiv, kui see uue NutiTV-ga...
Kas Tallinnas saab kuskil Samsungi nutiTV-d ka omal käel proovida?
Ülemiste Elionis neil sellist valikut igal juhul ei olnud.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|