Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
danny
Kreisi kasutaja

|
04.12.2014 12:27:27
|
|
|
LKits kirjutas: |
Oot, selles mängus siis saab reaalselt "free roam" stiilis USA ühest rannikust teiseni sõita? Reaalselt need tuhanded, tuhanded kilomeetrid? |
Ole nüüd ikka vähendatud kujul kus umbes 1km=1m või midagi sellist.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
04.12.2014 12:37:34
|
|
|
LKits kirjutas: |
Kurat - ma juba lootsin, et on tehtud mingi ülimalt massive, RL-scale, openworld, free-roam... jama  |
Ei, nii päris ei ole jah Võiks muidugi olla..hehe. Aga idarannikult läänerannikule sõita vms on reaalselt oma tund aega sõitu ikka. Selles mõttes on maailm ikka päris suur ja imiteerib reaalset USA-t. Ja maailm on iseenesest open, sa võid sõita igale poole mida silm näeb, kasvõi jõkke, või mäkke või kanjonist alla
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
04.12.2014 13:39:35
|
|
|
Equinox, poolt väga hea kokkuvõte. Just sellist ongi hea vahelduseks simudele või mõnele rpg'le mängida. Trenni päevadel ei jõua niigi eelnimetatutesse väga süveneda ja siis ongi 1-2h paarutamist mõnus lõõgastus. Mingeid game mängu lõhkuvaid vigasid pole märganud. Mõnest AI autost olen saanud läbi sõita ja lähiümbrus paistab ka olevat teisi mängijaid täis. Eile sai paar sõitu miski suvakaga koos ka tehtud. Mõned korrad viskas serverist ka välja, aga noh...alguse asi.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
04.12.2014 19:10:42
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Ja TDU poisid eiolesiiamaani ara fixinud seda. Tegu siiski haigelt suure mapiga ja based on MMORacing(Massively Multiplayer Online) ja soidad uksi linnapeal ringi. Nad eiole seda fixind 2006 aastast saati. Mida tee kiitlete UBI bs'itti, Kolme manguga jarjest sellist paska meisterdand. Oh teid lolle...  |
Ei ole sellist asja nagu MMORacing. Vaid on MOOR ehk siis Massively Open Online Racing
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
04.12.2014 19:29:11
|
|
|
sai eile porschega umbes 10 maailmarekordit tehtud, pakun et praeguseks enamus üle löödud
väga nauditav racer, korraliku asjaga hakkama saadud. loodan ainult, et tulevikus hakatakse mängijate arvu kahekordistama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.12.2014 21:26:49
|
|
|
Mul mingi päeva challenge tegemisel oli vaja PVP sõite teha. 5tk oli vaja kokku teha ja peale igat sõitu pidin serverist väljuma ja uuesti sisenema, et sõit kirja läheks.
Tegin mingi kolm sõitu järjest ja ainult üks läks kirja, kuigi kõik sõitsin esimeseks või teiseks. Ja teine koht läks kirja muidu. 2 või kolm sõitu jäi tegemata, kuna ei viitsinud neid oodata pidevalt 5min kaupa, et kuskile sisse loadiks.
Leiab 4/4 playerit küll, kuid ikka ei lähe serverisse, et sõitu saaks teha. Häirib ka see, et ei saa ise valida kaarti, sõitu ja tingimusi. Pidevalt sattusin dirt seeriasse kus vastased olid ghostid ja see on juba mõttetu.
Kurvides keegi matsu ei pane ja sõidavad üksteistest läbi. Samas jälle dirtis auto pöörded põhjas ja ei liigu üldse. Mis mõtte on autole see dirt teema, kui ta sel maastikul ei sõida ja siis kui murule satud, siis on nagu liiva sees tõmbab hoo maha.
Miski Porsche sõit oli ka vahepeal, pikk ja lai rada oli korralik nauding.
Libe mis sa selle Ferrariga sõitsid alguses ? Neid tava missioone ei tee sellega ju kust kõige enam punkte saab.
Ranki võiks aeglasemalt koguda ja rohkem raha anda. Sain miski 120k kokku ja tuunisin põhilised autod ära, et oleks valikut millega sõita ja ei peaks ainult challengeriga sõitma.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.12.2014 21:32:26
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Mul mingi päeva challenge tegemisel oli vaja PVP sõite teha. 5tk oli vaja kokku teha ja peale igat sõitu pidin serverist väljuma ja uuesti sisenema, et sõit kirja läheks.
Tegin mingi kolm sõitu järjest ja ainult üks läks kirja, kuigi kõik sõitsin esimeseks või teiseks. Ja teine koht läks kirja muidu. 2 või kolm sõitu jäi tegemata, kuna ei viitsinud neid oodata pidevalt 5min kaupa, et kuskile sisse loadiks.
Leiab 4/4 playerit küll, kuid ikka ei lähe serverisse, et sõitu saaks teha. Häirib ka see, et ei saa ise valida kaarti, sõitu ja tingimusi. Pidevalt sattusin dirt seeriasse kus vastased olid ghostid ja see on juba mõttetu.
Kurvides keegi matsu ei pane ja sõidavad üksteistest läbi. Samas jälle dirtis auto pöörded põhjas ja ei liigu üldse. Mis mõtte on autole see dirt teema, kui ta sel maastikul ei sõida ja siis kui murule satud, siis on nagu liiva sees tõmbab hoo maha.
Miski Porsche sõit oli ka vahepeal, pikk ja lai rada oli korralik nauding.
Libe mis sa selle Ferrariga sõitsid alguses ? Neid tava missioone ei tee sellega ju kust kõige enam punkte saab.
Ranki võiks aeglasemalt koguda ja rohkem raha anda. Sain miski 120k kokku ja tuunisin põhilised autod ära, et oleks valikut millega sõita ja ei peaks ainult challengeriga sõitma. |
ma niisama proovisin selle ferrariga, ja dirt sõitudeks pead endale dirt spec masina tegema, ega tavaline käru ei saagi mudas hakkama
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
04.12.2014 21:39:04
|
|
|
Mis teema selle DLCga oli ning et Koeningsegg 30taala?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.12.2014 23:14:04
|
|
|
libe, Mul ongi dirt spec autod ja see perf spec autod ka. Ma miski 25 level ka vms.
Dirt spec võib ju auto olla, aga kui sõidus pisut liiga palju lõikad, siis võtab murupeal enamus hoost maha.
Keegi seda Mini Cooper S ka proovinud on ? Igas sõidus on AI nendega mingi eriti pro ja kimab nagu postist mööda kohati. Praegu tegin just mingit sõitu kus oli vaja see mini ära kõrvaldada ja 370Z ei jõudnud kohati järgigi.
Miskid faction sõidud avastasin miami lähedalt ja ühel on duration pandud 60min ja teisel on 10-60min Seda 60min versiooni proovisin oma dodge challengeriga ja miskid mini ja foocus jne andsid nii eest ära minna,
et kätte ei saanud, siis vaatasin et olin miski paar min sõitnud ja polnud veel ühtegi checkpoint läbitud Ja neid oli miski 35. Panin abort kuna ei viitsi hetkel. Oleks mingit parema varustusega käru vaja.
On keegi proovinud erinevaid driving aid teemasi, millega lihtsam driftida. Nagu ka betas oli, siis dirt speciga pidi kõige paremini saama, aga millise driving aid peale panna ei tea.
Muusika võiks ka mängus kõvemini olla, et ei peaks kõlarid põhja keerama. Mul kõik peale muusika ja selle dialoogi on keskmise peal ja ikka karjub auto muusikast üle
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
05.12.2014 09:23:34
|
|
|
lopes39, Key Westil 2 factioni sõitu. Ühe pikkuseks näitas 2.5h või midagi sellist. Ei hakanud eile proovima
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
05.12.2014 12:07:19
|
|
|
aivo80, Neid tunni ajaseid sõite on veel seal. Fractioni valikus on ju ka miski 5-6 erinevat embleemi. Ma võtsin algul selle wolf factioni ja jäin selle peale.
Samas need sõidud tahavad miski 350level autosi ka Mul on mingi 370level auto, kuid jääb nendega seal ikka lahjaks
Raha võiks rohkem tiksuda, või ma lihtsalt pole leidnud sellist sõitu kus korralikult plekki viskab iga sõidu eest
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
05.12.2014 12:24:11
|
|
|
Mul endal ka hundi oma praegu aktiivne. Mingit pappi viskab iga päev sisse logides ka peale, aga vähe natuke jah teda ikka. Auto mul vist sutsu alla 300 hetkel. Pole olnud väga aega süveneda ka, paaril õhtul mõned tunnid oled mänginud. Ehk nädalavahetusel õnnestub rohkem näppida asja.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
05.12.2014 13:23:50
|
|
|
Factioni valikul saab 100k cc ehk crew credits. Kas tulevikus veel natuke neid saab (muidu kui päris raha eest) ning millele on neid mõistlik kulutada? Autode ostmisele ei ole mõtet, neid saab ka mänguraha eest.
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
05.12.2014 14:36:19
|
|
|
No mänguraha põhiliselt kulubki. See CC on mingi tühi leiutis seal mängus. Kõiki asjade eest tahab 10x rohkem raha kui neid punkte.
Kui see 100k cc annab, siis ütleb küll, et mine nüüd kuluta autode peale, aga kui Bucks ei ole, siis väga ei kuluta neid.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
05.12.2014 15:24:06
|
|
|
Üks asi mis ennast on tänaseks päevaks natuke häirima hakanud on nendel võistlustel AI-autode kunstlik tugevus. Just selles mõttes, et sul ei teki kunagi võimalust AI-autode eest ära sõita. Me räägime siin veel juhust kus autod on kas võrdsed või enamasti näiteks minu auto nende omast 2x parema leveliga. Näiteks tuleme kõrvuti ratas-rattas kinni ja siis AI-auto veel paneb nitrot, et minust natuke mööda minna, kuna tema sõidab ka põhjagaasiga juba. Ok, täitsa arusaadav olukord, kel rohkem nitrot jätkub saab sellel hetkel rohkem boosti, võibolla olin mina ka just varem vea teinud, kiirus maas jne, hetkel tema võimalus mind püüda. Nüüd näiteks teeb AI-auto vea kuskil kurvi võttes (täiesti arusaadav ja ilmselgelt mängu programmeeritud käitumine, et luua ebaühtlase tasemega AI-sõitjaid) ja jääb maha, mina viga ei teinud ning saan korraliku eelise, hakkan niiöelda eest ära vajuma, teised jäävad maha. Koguaeg, sõidame põhjagaasiga sisuliselt, koguaeg kasutan ka kogunenud nitro ära, et veel boosti saada. Natukese aja pärast ülla-ülla on 1-2 vea teinud ja palju maha jäänud AI-autot (vea tõttu näiteks 5-6 sekundit kaotust minule) mul uuesti müstiliselt sabas ning lähevad nagu seisvast postist mööda. Kiirus on laes, rohkem kiiremini mina sõita ei saa, nagu ka tema ennem minu kõrval (v.a boosti lisamine nitro abil), nüüdseks järsku saanud enneolematu kiiruse kuskilt (isegi enamasti veel nõrgema autoga). Vot see ajab närvi Tegelikult on see täiesti kunstlikult tekitatud olukord, et sul ei oleks võimalik kunagi eest ära sõita ja ma ei tea säiliks põnevus sõidu lõpuni vms. Aga samas kui mina panen rämeda matsu ja peale tükki aega näiteks saan uuesti teele tagasi siis mul osadel juhtudel ei teki iialgi enam võimalust 1-seks tagasi sõita, sest füüsiliselt osutub see võimatuks (aeg versus kiirus). Mina aga tahaks just, et näiteks mingis sõidu faasis (eriti kui on pikem võistlus), teeksin vahe sisse AI-autodega ning saaksin siis kindla peale võidu võtta. Paraku hetkel seda võimalust ei teki, seda kõik jäetakse kunstlikult alati finishi sirge otsustada niiöelda. Võidud tulevad pea alati kõik samma aega 2 või 3 autoga, vahed on täiesti marginaalsed, käsi väriseb kuni viimase finishi sirgeni Mulle tekitab selline asi stressi, ei lase sõitu nautida Mõni üksik kord vist olen saanud nii, et vahe tuleb sinna ~10 sekundi alla 2-se kohaga, sest viimases kurvis ennem finishi sirget, tegid AI-autod näiteks grupicrashi seal. Muideks sama jutt kehtib politsei kohta, lugesin netist ja päris paljud nurisevad samuti sama probleemi üle, et politsei on ebareaalselt kiire, väga vaevaliselt ja teatud õnnega suudad neilt eest ära saada. Aga ok, eks ma sõidan rohkem freeride-i siis..hehe
Muidu ise lvl21 hetkel ja vingem auto on lvl300 millegagi. Esimese hotrodi sain ka kätte
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
deFt
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
05.12.2014 20:08:49
|
|
|
Taga ajamine on samamoodi puhas nüri luck. esimene kord sõbraga sõites vaatame kust sõidab, järgmine katse üks sõidab sinna ristmikule ette ja rammib ja mina tagant sisse, kuna auto on korraks seisma jäänud.
Ma sain aru, et tegemist pidi olema ikkagi suht asjaliku automänge tootva tiimiga, kuid see "põnevus" tekitav catchup ja arkaad ralli on kokkuvõttes päris nüri.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
05.12.2014 20:46:23
|
|
|
karvane, Ära otsi arkaadi mängust simulatsiooni ja reaalsust, sest see nagu nimigi ütleb et on lõbu jaoks ja mitte mingi über reaalsuse peale.
Kas sa ostad põrsa alati kotis ja siis imestud et midagi pole see mis oli oodatud.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.12.2014 23:24:35
|
|
|
see rubber band või catch up efekt töötab mõlematpidi
seega , kui tundub, et olete lootusetult maha jäänud, siis sõitke puhtalt lõpuni ning te jõuate AI'le järgi ning on isegi võimalus võita
konkreetset pela pole nii palju küll pelanud, et oleks probleeme märganud, kuid NFS seerias pidas see paika - näiliselt lootusetus olukorras ei tasu alla anda
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
05.12.2014 23:47:26
|
|
|
xb1 peal siiani crew sõidud suht ei toimi, pvp asi ei leia ühtegi mängijat. Tundub, et teen story läbi ja mäng müüki ...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.12.2014 23:55:28
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
xb1 peal siiani crew sõidud suht ei toimi, pvp asi ei leia ühtegi mängijat. Tundub, et teen story läbi ja mäng müüki ... |
mitte xbox pela ei toimi, vaid su ühendus ei toimi
suuna pordid ja jutud - kui probleem oleks xboxi versioonis, siis oleks internet juba kummuli nendest uudistest
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
06.12.2014 00:02:54
|
|
|
libe, mul toimivad kõik teised mängud ja xbox näitab connection: open. see mäng on lihtsalt katki praegu, mängu minnes on kaart teisi täis, 10 sekki hiljem kaovad ära ja siis näed lihtsalt aegajalt mõnda tüüpi, aga quick crewsse mängijaid ei leia.
Sama kirjutas rockpapershotguni review..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.12.2014 00:44:54
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
libe, mul toimivad kõik teised mängud ja xbox näitab connection: open. see mäng on lihtsalt katki praegu, mängu minnes on kaart teisi täis, 10 sekki hiljem kaovad ära ja siis näed lihtsalt aegajalt mõnda tüüpi, aga quick crewsse mängijaid ei leia.
Sama kirjutas rockpapershotguni review.. |
vajalikud jutud suunasid siis ilmselt ära, mis game specific on?
sesmõttes, et xbox võib sulle näidata, et avatud ja teised pelad võivad töötada, kuid kas vajalikud pordid on kõik suunatud?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|