Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iguaan
HV veteran

|
14.03.2004 16:46:37
Gforce 4 MX ei lähe tööle(kuda nullida settinguid) KIIRE |
|
|
niisiis juhtus siuke asi et paar juhet läxid lyhisesse ja nüüd videokaardi GPU läheb VÄGA kuumaks. asi oli klokitud enne, kuid ma arvan et probleem võibki selles olla. niisiis oleks igasugune abi oodatud kuda nn nullida videokaarti. (proovisin ctrl all hoides yles buutida aga ei aidanud)
kaardiks on: Nvidia GForce 4 MX 440 64MB
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
14.03.2004 18:51:36
|
|
|
et ma mõtsin, et kas on võimalik seda videokaardi settinguid nn nullida(nagu BIOS'ile clear CMOS), sest ma arvan et asi võib selles olla et kellad liiga kõrgel ja seeperast ei taha tööle minna kuid vb siis asi omadega õhtul
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
14.03.2004 18:57:13
|
|
|
hey! kui sa harrastasid kruvikeerajaga töötavas masinas koukida ja kogemata mõne skeemi vastu läksid, siis võib täitsa nii olla, et lasid videokaardil mõne raja ribadeks või siis mõni elektroonikaelement pekkis. äkki lasin mõne takisti ribadeks ja nüüd saavad sul mõned asjad liiga vinget voolu ja kuumenevadki üle..
taolisel juhul pole midagi muud nentida, kui shit happens. kui sa just pole mingi suuremat sorti teadjast elektroonik, siis pole sul paljut loota.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
14.03.2004 19:08:12
|
|
|
karta on et asi õhtal millega sa need kellad siis kõrgeks ajasid? Ma küll ei tea aga arvan et kui wini all abi progrega tõstetud kellad ei tohiks näiteks bioses ehk veel aktiivsed olla kui sa just videot üle ei flashind !
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
14.03.2004 19:08:17
|
|
|
videokaardi pihta ma ei läinud ja lihtsalt läks toitejuhe 12v vastu korpust e GND'i. arvti lylitas välja kui sisse panin siis pilti ette ei võtnud ja nüüd tuleb pilt otse emmest(monitor emme kyljes)
EDIT: videot ple flashind ega modind. aint klokkisin win'is seal kus saab video settinguid muuta(algul oli see klokkimine peidetud kuid registrit muutes sain lahti selle ja sial klokkisin)
PS: siis kui veel töötas täheldasin mängus ka väikest nn lagi(mäng oli UT)
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
14.03.2004 19:17:53
|
|
|
kui seal integreeritud video siis äkki on biosest vaja emme video disableda ja sundida siis AGP-le või PCI-le! Paraku ma rohkem ei oska aidata
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
15.03.2004 17:35:34
|
|
|
jah niisiis proovisin seda teises arvutis ja nagu selgus on asi omadega õhtal . ex siis tule miski aeg uus osta.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|