Tagaklaas on küll libe. Algul libises igaltpoolt maha. Panid telefoni lauale, siis mingi minuti pärast on telefon kolaki maas.
Sul peab laud ikka julma kalde all olema... Jalad ikka ühepikkused all?
vaat et õlleklaasi selle laua peale ei pane
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kas orig. docki DK48 kuskil Eestis ka juba müüa on? Ja mis see maksab?
Elisas on müügil 29,90 (kodulehel ei ole välja toodud, aga Pärnu Kaubamajaka esinduses oli). Aku vastupidavus on ikka ulme eriti ooterežiimis (8,5 h kukus aku 0%, stamina režiim sees)!
Kas keegi on juba nende "iseenesest" pragunevate klaasidega ka kokku puutunud? Kui hull see asi tegelikult on ja kas see tehakse ka garantii poolt korda?
Kas keegi on juba nende "iseenesest" pragunevate klaasidega ka kokku puutunud? Kui hull see asi tegelikult on ja kas see tehakse ka garantii poolt korda?
Klickist ostes oli kaasas originaal UK laadija, output: 1500mA. Nemad andsid sealt minule kaasa meie seinale sobiliku laadija väljundiga 1A. Kas keegi on proovinud selle suurema vooluga laadijat? Oleks mõistlik 1500mA laadija soetada?
Klickist ostes oli kaasas originaal UK laadija, output: 1500mA. Nemad andsid sealt minule kaasa meie seinale sobiliku laadija väljundiga 1A. Kas keegi on proovinud selle suurema vooluga laadijat? Oleks mõistlik 1500mA laadija soetada?
Seda küll, aga kui suur ajaline võit selle 1500mA puhul üldse oleks?
Usun, et piisav vahejupi soetamiseks, need ju ei maksa eriti miskit. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Vahepeal ei kasutanud telefoni palju, st minimaalselt kõnesid, ei mänginud, ei kasutanud gpsi, ei tuhninud netis jne ja nii venitasin ilma stamina reziimita veidi rohkem kui 5 päeva ära. Stamina režiimis pole kestvustesti teinudki, et tavakasutus vs säästukasutus staminas.
Aga jah, minu jaoks tavakasutuses on keskmiselt akuiga 48-72h ja siis peab laadima, stamina reziimi ma ei kasuta. Aga tõsiselt kasutades, ekraan sees, kõned, märkmed, video, gps jne saab päeva kenasti õhtusse, ilma et peaks laadija peale poole päeva peal mõtlema.
Kasutusmugavuse ja aku poolest 5+ telefon tõesti. Isegi kinnastega hea kasutada kui kindarežiim sisse lülitatud...
Kuna enda telefonil kest ümber ja sellega on dockis laadime ebamugav, ega keegi juhuslikult olemasolevatest kasutajatest valgest magnetlaadimise dockist huvitatud pole?
Kahju vaadata, et kapi peal kasutuna hetkel seisab. PS sellisel juhul kui huvi.
Kas kellelgi on ilma USB auguta ümbrist ka silma jäänud?
Kui kasutada magnetlaadijat ei ole seda ava vaja kuid ava serva jääv peenike riba kipub silikoonkorpusel välja venima ja plastkorpusel katki minema autohoidjas.
kes nüüd algusest peale seda kasutanud on- kuidas siis aku REAALSELT vastu peab?
Julgen pakkuda et olenemata kasutusest peab päeva vastu mida ei tee kaugeltki mitte iga nutiföön.
Kasutus LIGHT juures muidugi kestab palju rohkem, mul näiteks hetkel tiksub kolmas päev, nüüd 19% järel. Nett, wifi, sinihammas, gps koguaeg sees. Eks ta on juba ses mõttes tark et gpsi, wifit jne kasutab vaid siis kui mingi proge seda nõuab, ei kurna koguaeg akut.
Aku kestab 6 päeva
5 päeva töös ja 20% alles
ZL kestis 2-3 päeva.
...
wifi Bt data koguaeg sees, hetkel olen hakanud rohkem muusikat kuulama ja kestab 3-4 päeva äkki? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Siis ikka päris hästi. Mina kasutan telefone tavaliselt nii, et gps on koguaeg sees (waze jaoks, kui tiksub). Bt ja wifi lülitan sisse vajadusel. Kuna ma pelan ajaviiteks candycrushi, siis see tarbibki vist kõige rohkem _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Siis ikka päris hästi. Mina kasutan telefone tavaliselt nii, et gps on koguaeg sees (waze jaoks, kui tiksub). Bt ja wifi lülitan sisse vajadusel. Kuna ma pelan ajaviiteks candycrushi, siis see tarbibki vist kõige rohkem
Kõige rohkem tarbib akut andmeside. Kui mobiilne andmeside on väljas peab ka aku kordades kauem vastu, see kas wifi on sees või väljas tuntavat aku tarbimist küll ei mõjuta. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
... kestad jõudsid kohale, paistavad täiesti viisakad ja kenasti tihkelt ümber smoke jätan endale, musta ja läbipaistva võin 12€/tk eest ära anda, kel soovi ...
-KRANTS- kirjutas:
kes nüüd algusest peale seda kasutanud on- kuidas siis aku REAALSELT vastu peab?
... väga üldistavalt võib öelda, et peab tõenäoliselt umbes 2 korda kauem, kui su eelmine nutitelefon pidas ja kui stamina režiimi kasutada, siis ilmselt kauemgi ... _________________
Mind ajab üks asi kasutades vihale.
Ma teen suht palju pilte. Aga ruumi jne pärast ma ei hoia kõiki pilte telefonis.
Ma ei pannud ennem tähele, kui sai tehtud üks vajalik pilt. Kopisin sisu arvutisse. Kustutasin telefonist hunniku pilte ära koos sellega. Siis tegin mitmeid uusi. Kopisin uuedki arvvutisse ja käsi vääratas, ja replace all sai pandud. Hiljem hakkasin vajalikku pilti otsima ja tee või tina - ei ole. Failide infot vaadates, ilmus õiges numbrijadas piltide vahele uuemaid pilte. Ja siis mulle jõudiski kohale, et failid kirjutatakse kogu aeg üle. Tegin katse ja nii ongi.
Noh, piltlikult siis: teed täna 10 pilti, faili lõpp 001-010. Kopid arvutisse. Kustutad telefonist pildid 006-010 ära. Teed homme uued pildid. Arvutisse kopides vaatad, et soovib kõik 10 pilti asendada. Vaatad failinimesid telefonis - jälle 001-010. Võtad uued pildid 006-010, aga samasse kausta ei saa panna, kuna jälle küsib, et replace. Ja kui replace paned, ongi vanade asemel uued pildid ja vanad jäädavalt kustunud.
Ikka eriti nõme Sellist jama ma ei oleks oodanud sõna otses mõttes pilditelefonilt.
Ja kuskilt menüüst ma seda ka muuta ei saa.
Selle pärast ma eespool küsisingi, et kas ei ole võimalust, et faili nimi oleks hoopis "2013-02-02_14-36-25_454.jpg". Sellega pole võimalust, et erinevatel aegadel tehtud pildid kannaksid kokku kopeerides sama nime ja 2 erinevat pilti võidakse asendada ja esimene lähebki kaotsi.
Täielik pardakk
Ehk siis Sony soovibki, et näiteks 2 aasta jooksul, ma ei kustutaks ühtegi pilti ma telefonist ära? Et kõik oleksid seal.
See ongi üks väga, väga idiootne failide nimetamise meetod! Mind ennast häirib see "stock" kaamerate puhul samuti.
Mulle endale meeldiks üks järgnevatest variantidest:
1) Fotode failinimed sisaldavad kuupäeva, näiteks: 20141201_001.jpg
2) Tehakse eraldi kataloog kuupäevaga, näiteks: 2014-12-01\001.jpg
Mind ajab üks asi kasutades vihale.
Ma teen suht palju pilte. Aga ruumi jne pärast ma ei hoia kõiki pilte telefonis.
Ma ei pannud ennem tähele, kui sai tehtud üks vajalik pilt. Kopisin sisu arvutisse. Kustutasin telefonist hunniku pilte ära koos sellega. Siis tegin mitmeid uusi. Kopisin uuedki arvvutisse ja käsi vääratas, ja replace all sai pandud. Hiljem hakkasin vajalikku pilti otsima ja tee või tina - ei ole. Failide infot vaadates, ilmus õiges numbrijadas piltide vahele uuemaid pilte. Ja siis mulle jõudiski kohale, et failid kirjutatakse kogu aeg üle. Tegin katse ja nii ongi.
Noh, piltlikult siis: teed täna 10 pilti, faili lõpp 001-010. Kopid arvutisse. Kustutad telefonist pildid 006-010 ära. Teed homme uued pildid. Arvutisse kopides vaatad, et soovib kõik 10 pilti asendada. Vaatad failinimesid telefonis - jälle 001-010. Võtad uued pildid 006-010, aga samasse kausta ei saa panna, kuna jälle küsib, et replace. Ja kui replace paned, ongi vanade asemel uued pildid ja vanad jäädavalt kustunud.
Ikka eriti nõme Sellist jama ma ei oleks oodanud sõna otses mõttes pilditelefonilt.
Ja kuskilt menüüst ma seda ka muuta ei saa.
Selle pärast ma eespool küsisingi, et kas ei ole võimalust, et faili nimi oleks hoopis "2013-02-02_14-36-25_454.jpg". Sellega pole võimalust, et erinevatel aegadel tehtud pildid kannaksid kokku kopeerides sama nime ja 2 erinevat pilti võidakse asendada ja esimene lähebki kaotsi.
Täielik pardakk
Ehk siis Sony soovibki, et näiteks 2 aasta jooksul, ma ei kustutaks ühtegi pilti ma telefonist ära? Et kõik oleksid seal.
Ma juhtisin ka sellele tähelepanu kunagi. Kui mingi rohu leiad, anna aga punaselt teada. See on tõesti idiootne. TÄnu sellel säilitan faile telefonis, et mitte üle count-reset tekitada hetk. _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
Ma ei tea kas see on mingi lahenduse variant aga ma kasutan dropboxi. Seal saab foto automaatselt uue nimekuju, näiteks "DSC_0541" asemele tekib nimi "2014-12-01 13.19.32" ehk siis kuupäeva ja kellaaja
Nii, ja nüüd kodune ülesanne: Kuidas saada SMSid kätte katkise ekraaniga telefonist?
Mina elasin terve tööpäeva netis aga kõik proged mida katsetasin eeldavad et on siiski eelnevalt ühildatud telefoniga, ekraanilukk ei lase midagi teha.
Lahendust netist ei leidnud aga mnemoturniiri õige vastus:
Spoiler
OTG kaabel ja juhtmega hiir
viimati muutis etsipongu 05.12.2014 20:16:14, muudetud 1 kord
Aku kestab 6 päeva
5 päeva töös ja 20% alles
ZL kestis 2-3 päeva.
...
wifi Bt data koguaeg sees, hetkel olen hakanud rohkem muusikat kuulama ja kestab 3-4 päeva äkki?
Siin vist tuleks hakata detailselt uurima, mida telefoniga tehakse. Nimelt sain mina oma lutsu eile kätte. Eellaetud oli 66%. Sisse lülitasin miski kella 13 paiku. Kell 20 oli 4% järel. Arvestama peaks ka sellega, et nanoSIMi sain tehtud alles kella 16.30 paiku...
Üks küsimus tekkis ka. Kas sellel androidil EI OLEGI sisseehitatud võimalust ajastatult hääletuks panna? L9-l oli funktsioon, et automaatselt määratud kellaajal keerab helid kinni ja hommikul lükkab hääle peale tagasi. Sellel ma eile sellist varianti ei leidnudki
Siin teemas on mitmeid linke "hard case" korpuse jaoks. Kas silikoonümbrist ka kuskil müüakse? Eeldan, et silikoonist ümbrisel võiks ju olla "pehmem" maandumine? Ja hard case tunduks ehk liiga "hard"? _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Kasutasin ise väikest raadioklaverit touchpadiga.
Aga taastamiseks vajadus lõpuks puudus, kuna ZR-il tehti vaid ekraanivahetus ja kõik muu info jäi alles.
Sai tööd jätkata samast kohast kust pooleli jäi.
Mul polnudki muus küsimus kui saadeti üks sms mida lugeda oli vaja. Kõik muu on onlines bäkkupitud.
Üks küsimus tekkis ka. Kas sellel androidil EI OLEGI sisseehitatud võimalust ajastatult hääletuks panna? L9-l oli funktsioon, et automaatselt määratud kellaajal keerab helid kinni ja hommikul lükkab hääle peale tagasi. Sellel ma eile sellist varianti ei leidnudki
Kui panna lauale ekraan allapoole, siis läheb hääletu peale. Mulle sellest piisab. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Kui panna lauale ekraan allapoole, siis läheb hääletu peale. Mulle sellest piisab.
Kas seda peab eelnevalt kuskilt seadistama? Mul ei lähe. _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
See on siis vist seotud liigutustega juhtimise sisselülitamisega. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
menüüs on kõik olemas. võta kasutusjuhend välja.
aku kestab nii nagu kestab. Mul vahepeal oli alati aktiivne ja wifi sees ning gps iga natukese aja tagant sees. Aru ei saa mis toimub... Kestis kaks päeva...
Sain jälile, et jälle google oma synciga üritab midagi syncida, aga stamina mode ei lase... Lubasin google stamina reziimis töötama ja nüüd on jälle 3 päeva ja 50% alles... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Maisaaaru, milleks z3c-l on see telefoni leidmise jubin peal? Locate telefon ja saada helimärguanne jne. Aktiveerisin, toimetasin ja korduvate katsetega (algul ilma gpsita, hiljem ka gpsiga) ei leia mu telefoni üles. Ütleb sorry. ja kui leiame, saadame emaili Isegi helimärguannet ei saada telefoni peale. Mõttetu kräpp? _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
sul on telefon kinni ja stamina mode peal? siis on ju kõik andmeside keelatud ja ta ei saagi seda leida... Kui arvuti magama paned siis sa ka sellele ju väljast sisse ei pääse.
Järgmine kord kui tööle paned lokaliseerib su asukoha ära ja saadab meili... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
aga milleks selline vidin siis üldse? Kas ma pean ette teadma, millal telefon kaob ja vahetult enne seda wifi, gpsi ja andmeside tööle panema? Sel juhul oleks lihtsam hoopis tasku kinni panna vms, et telefon EI kaoks ära. Kas leidja või varas ei oska siis neid maha keerata ja jääbki seade leidmata? See süsteem peaks ikka veits kavalam olema, et sellest kasu oleks.
Naisel oli paar aastat tagasi mingi xperia. Ei tea, mis süsteem ja seaded olid, aga see saatis kohe oma asukoha, kui võõras sim sisse pandi (garantiiremondis oli telefon). _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
varas ei saa neid maha keerata kui su avakuva lukus on.
kui sul lukku pole siis pole ka neist kasu.
Sa ennem olid dumbphone kasutaja? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.