Tagaklaas on küll libe. Algul libises igaltpoolt maha. Panid telefoni lauale, siis mingi minuti pärast on telefon kolaki maas.
Sul peab laud ikka julma kalde all olema... Jalad ikka ühepikkused all?
vaat et õlleklaasi selle laua peale ei pane
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kas orig. docki DK48 kuskil Eestis ka juba müüa on? Ja mis see maksab?
Elisas on müügil 29,90 (kodulehel ei ole välja toodud, aga Pärnu Kaubamajaka esinduses oli). Aku vastupidavus on ikka ulme eriti ooterežiimis (8,5 h kukus aku 0%, stamina režiim sees)!
Kas keegi on juba nende "iseenesest" pragunevate klaasidega ka kokku puutunud? Kui hull see asi tegelikult on ja kas see tehakse ka garantii poolt korda?
Kas keegi on juba nende "iseenesest" pragunevate klaasidega ka kokku puutunud? Kui hull see asi tegelikult on ja kas see tehakse ka garantii poolt korda?
Klickist ostes oli kaasas originaal UK laadija, output: 1500mA. Nemad andsid sealt minule kaasa meie seinale sobiliku laadija väljundiga 1A. Kas keegi on proovinud selle suurema vooluga laadijat? Oleks mõistlik 1500mA laadija soetada?
Klickist ostes oli kaasas originaal UK laadija, output: 1500mA. Nemad andsid sealt minule kaasa meie seinale sobiliku laadija väljundiga 1A. Kas keegi on proovinud selle suurema vooluga laadijat? Oleks mõistlik 1500mA laadija soetada?
Seda küll, aga kui suur ajaline võit selle 1500mA puhul üldse oleks?
Usun, et piisav vahejupi soetamiseks, need ju ei maksa eriti miskit. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Vahepeal ei kasutanud telefoni palju, st minimaalselt kõnesid, ei mänginud, ei kasutanud gpsi, ei tuhninud netis jne ja nii venitasin ilma stamina reziimita veidi rohkem kui 5 päeva ära. Stamina režiimis pole kestvustesti teinudki, et tavakasutus vs säästukasutus staminas.
Aga jah, minu jaoks tavakasutuses on keskmiselt akuiga 48-72h ja siis peab laadima, stamina reziimi ma ei kasuta. Aga tõsiselt kasutades, ekraan sees, kõned, märkmed, video, gps jne saab päeva kenasti õhtusse, ilma et peaks laadija peale poole päeva peal mõtlema.
Kasutusmugavuse ja aku poolest 5+ telefon tõesti. Isegi kinnastega hea kasutada kui kindarežiim sisse lülitatud...
Kuna enda telefonil kest ümber ja sellega on dockis laadime ebamugav, ega keegi juhuslikult olemasolevatest kasutajatest valgest magnetlaadimise dockist huvitatud pole?
Kahju vaadata, et kapi peal kasutuna hetkel seisab. PS sellisel juhul kui huvi.
Kas kellelgi on ilma USB auguta ümbrist ka silma jäänud?
Kui kasutada magnetlaadijat ei ole seda ava vaja kuid ava serva jääv peenike riba kipub silikoonkorpusel välja venima ja plastkorpusel katki minema autohoidjas.
kes nüüd algusest peale seda kasutanud on- kuidas siis aku REAALSELT vastu peab?
Julgen pakkuda et olenemata kasutusest peab päeva vastu mida ei tee kaugeltki mitte iga nutiföön.
Kasutus LIGHT juures muidugi kestab palju rohkem, mul näiteks hetkel tiksub kolmas päev, nüüd 19% järel. Nett, wifi, sinihammas, gps koguaeg sees. Eks ta on juba ses mõttes tark et gpsi, wifit jne kasutab vaid siis kui mingi proge seda nõuab, ei kurna koguaeg akut.
Aku kestab 6 päeva
5 päeva töös ja 20% alles
ZL kestis 2-3 päeva.
...
wifi Bt data koguaeg sees, hetkel olen hakanud rohkem muusikat kuulama ja kestab 3-4 päeva äkki? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Siis ikka päris hästi. Mina kasutan telefone tavaliselt nii, et gps on koguaeg sees (waze jaoks, kui tiksub). Bt ja wifi lülitan sisse vajadusel. Kuna ma pelan ajaviiteks candycrushi, siis see tarbibki vist kõige rohkem _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Siis ikka päris hästi. Mina kasutan telefone tavaliselt nii, et gps on koguaeg sees (waze jaoks, kui tiksub). Bt ja wifi lülitan sisse vajadusel. Kuna ma pelan ajaviiteks candycrushi, siis see tarbibki vist kõige rohkem
Kõige rohkem tarbib akut andmeside. Kui mobiilne andmeside on väljas peab ka aku kordades kauem vastu, see kas wifi on sees või väljas tuntavat aku tarbimist küll ei mõjuta. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.