Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 21.11.2014 20:14:53 vasta tsitaadiga

Sain täna HAVI B3 Pro1 kätte

Esmamuljed:
1. Väga hea pakendus ja koostekvaliteet. Lisavidinaid ja otsikuid kah omajagu.
2. Kõrvas istuvad ülimugavalt. Paremini kui Pistonid.
3. Väga avara helipildiga ja hästi üksteisest eraldatud instrumendid/helid.
4. Bassid on nõrgavõitu. Väga nö. flat heliga ja võrreldes Pistonitega jätab suht emotsioonituks.
5. Võrreldes Pistonitega on täiesti surmvaiksed ülivaiksetes kohtades. Pistonitega imeõrn sahin kuulda.

Jätan nad mõneks ajaks DX50 taha mängima ja vaatab kas bassid paranevad. Vb. proovin veel DX50-le üht teist tarkvara mis ei ole nii neutraalse heliga, äkki aitab bassidele tiba kaasa.
Vaatamata mugavusele ja koostekvaliteedile ütleks esmamulje põhjal, et olen pettunud ja 64€ eest ostaksin pigem
3x Piston V2.1-ed.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2014 20:18:35 vasta tsitaadiga

CoiL, kui sul juba ostlemiseks läks, võta need ka
http://solrepublic.com/shop/amps-hd-in-ear-headphones-with-i6-sound-engine-speakers.html
maksavad mingi 50€ icon_razz.gif

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 21.11.2014 20:38:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Amps HD In-Ear Headphones feature bass-rich i6 Sound Engines for a premium music listening experience.

Ei tea, ma ei ole absoluutselt bassipede kui need peaks mingid nö. "basshead" nööbid olema.
Piston V2.1 bass on täpselt paras minu kõrvadele - ei ole üleliia ja ei jäta nö. külmaks kui kontrabass vms. mängib.
Mulle isiklikult istub kergelt "lisatud" bassi ja nö. sujuvate mahedate kõrgetega heli. B3-ed on hetkel kõige suhtes Pistonitest paremad v.a. bassid.

Edit: Jäi mainimata, et B3 kaabeldus Y ühendusest pulga poole on kah suht ebamugav - lapik kaabel.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2014 20:43:08 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
tsitaat:
Amps HD In-Ear Headphones feature bass-rich i6 Sound Engines for a premium music listening experience.

Ei tea, ma ei ole absoluutselt bassipede kui need peaks mingid nö. "basshead" nööbid olema.
Piston V2.1 bass on täpselt paras minu kõrvadele - ei ole üleliia ja ei jäta nö. külmaks kui kontrabass vms. mängib.
Mulle isiklikult istub kergelt "lisatud" bassi ja nö. sujuvate mahedate kõrgetega heli. B3-ed on hetkel kõige suhtes Pistonitest paremad v.a. bassid.

Edit: Jäi mainimata, et B3 kaabeldus Y ühendusest pulga poole on kah suht ebamugav - lapik kaabel.
bassi teevad nood ampsid hästi, väga hästi - ei peegeldust ega kumisemist thumbs_up.gif
kuid ma ei ole hea sound stagega in-eare kunagi kuulnud ja nood on ka selles vast parimad, mida omanud
muidugi beyerite kõrval on pask

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 21.11.2014 20:48:58 vasta tsitaadiga

Ma ei tea palju see ütleb aga iseenesest on B3-ed heliruumi avaruse suhtes isegi suht lähedale Fidelio X1-le (mis on VÄGA avara helipildiga). Kuramuse kahju kui bassid ei parane. Oleks vist pidanud Pro2 versiooni võtma millel väidetavalt rohkem bassi ja "tummisemad" kõrged. Kuigi Pro1 puhul kõrged väga head. Mnjah, egas enne reaalset pilti ei saagi kui ise ära ei proovi. Eks annan teada kui bassid paremaks lähevad.

Järgmisena prooviksin ilmselt Vsonic VSD3S.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2014 20:53:10 vasta tsitaadiga

ei parane need bassid midagi, see burn in on pseudo ja enim mõjutaks too suure pindalaga elemente, mingil 1mm tviiteril ei ole mingit venimist sul, nondel pole võnkeamplituudigi olla
hea bass eeldab korralikku kanalit ja ruumi kestas

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 21.11.2014 21:51:53 vasta tsitaadiga

Kanal neil sama suur kui Pistonitel ja kestas ruumi vist rohkemgi kui Pistonitel. Või noh, tegu siiski dual-driver IEM`ga ja neil vb. ses suhtes vähem "ruumi" bassi jaoks. Ei tea, eks näis.
X1 puhul burn-in igatahes pseudo ei olnud aga ei hakka selle üle arutlema/vaidlema kah icon_wink.gif IEM puhul muidu burn-in kogemust ei oma ja ise ka eriti ei usu et miskit sellise pisikese elemendi puhul mõjutab. Muidu mõttest käis korra läbi, et äkki DX50 HO väljund liiga nõrguke, et B3 bassi "mütsuma" panna? icon_rolleyes.gif
Kui see viimane variant, siis ei soovi küll kaasaskantavat võimu lisaks osta. Pigem loobun B3-st ja jään Pistonitele püsima kuniks miskit paremat silmapiirile (kõrvu) satub.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2014 21:52:31 vasta tsitaadiga

järgmine müstika on mingi klapivõimu eelis 16-32oomiste klappide puhul icon_rolleyes.gif
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.11.2014 01:45:46 vasta tsitaadiga

Nõus, vaevalt see miskit erilist mõjutab selle bassi suhtes. Eks siis lähevad head-fi foorumis ja siin müüki ilmselt. Kellel huvi, siis PS, uue hinda ei küsi.

Edit: Mnjah, brain-in hakkab vist mõjuma. Helide avaruse ja eraldatuse suhtes on ikka väga tasemel need B3`d.
Hetkel kuulan Alt-J - This is all Yours FLAC albumit ja ikka väga super heli. Lasen mõned päevad ajul ka sisse töötada ja siis proovin uuesti Piston V2.1-ga võrrelda ja vaatan kumb rohkem meeldib. L'oniraunote - Les chimères exquises kõlab ka ikka väga hästi B3`ga: http://dezordrrecords.bandcamp.com/album/les-chim-res-exquises
Samas O.R.Lopez - Cryptomnesia FLAC albumi puhul ikka täiega bass "puudu" icon_confused.gif

Edit2: Ei ole ikka päris minu maitsele ja panin ikkagi müüki: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=627817
Hea võimalus proovida hea hinnaga üsna kiidetud ja siinmail mitte nii laialdaselt müügil olevat IEM`i icon_wink.gif

EDIT:

AKG K7XX on hetkel Massdropis 215$ eest müügil (post hinna sees)! Tegu siis K702 65th Anniversary baasil tehtud uue mudeliga.
Head-fi ülevaate leiab siit: http://www.head-fi.org/t/743280/new-release-the-k7xx-massdrop-first-edition-an-exclusive-from-massdrop-and-akg

Hoian ennast praegu täiega tagasi, sest vaja tegelikult ei ole aga no hind on küll hea ja paneb sügelema icon_razz1.gif
Pakkumise leiab siit: link

edit: alles oli 424 ostjat ja juba 566. See diil on 2000 limiteeritud. Krabage veel kes tahab ja saab!

PS, Piston V2.1 on ibuygou`s hetkel 17€ eest müügil (tasuta lennupostiga). Endale sai veel mõned paarid juurde võetud kingituseks ja modimiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
robis00
HV vaatleja

sõnum 25.11.2014 20:47:20 vasta tsitaadiga

Võtsin massdropist ligi need akg klapid, soovitage mingi hea soodne dac/amp combo, võiks portable olla.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.11.2014 20:59:18 vasta tsitaadiga

robis00 kirjutas:
Võtsin massdropist ligi need akg klapid, soovitage mingi hea soodne dac/amp combo, võiks portable olla.
need ju 62 oomised, neile pole mingit võimu/DAC'i vaja, veitsa soliidsemast heliallikast piisab icon_rolleyes.gif
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 25.11.2014 21:08:28 vasta tsitaadiga

http://test.tidalhifi.com/
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.11.2014 21:14:54 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

5-st neli läks täppi, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 25.11.2014 21:29:09 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
robis00 kirjutas:
need ju 62 oomised, neile pole mingit võimu/DAC'i vaja, veitsa soliidsemast heliallikast piisab icon_rolleyes.gif

Tundlikkus on samas madal neil, telefoni taga K701/702 mängib ikka väga vaikselt.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.11.2014 21:29:40 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
jäin hätta icon_lol.gif
olavsu1
külaline

sõnum 25.11.2014 21:37:45 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

hetkel sony mdr-xd200 klappidega läks täppi ainult kaks icon_razz.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 25.11.2014 22:45:56 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

4/5 - http://www.upload.ee/image/4378715/tidaltest.png

Killers`i loo masterdus oli/on minu jaoks suht jama icon_rolleyes.gif

Teisel korral 5/5 - http://www.upload.ee/image/4378730/tidaltest2.png

Testiks kasutasin Aune T1 (Siemens E88CC + ELNA SilmicII) + Fidelio X1
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 25.11.2014 22:49:07 vasta tsitaadiga

Oleneb kuidas lugusid tead ka. Killersist mul pole õrna aimugi, aga James Blake võiksin unepealt arvata.
Need lood mis teadsin panin pihta.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.11.2014 07:08:13 vasta tsitaadiga

Ma ei teadnud ühtegi lugu icon_rolleyes.gif Killersi lugu kuulasin HD kvaliteediga takkajärgi netist ja mnjah, ei ole hea masterdusega lugu imo.

Edit: Valetan, Hotel Californiat ikka tean aga "sada aastat" polnud kuulnud.

Edit2: Muuseas, sellest asjalikum versioon ka ühe h-fi kasutaja poolt: http://www.head-fi.org/t/743658/tidal-lossless-listening-test-whats-going-on-here#post_11076487

Põhjalikum test asub siin: http://abx.digitalfeed.net NB! Test töötab ainult chrome ja FF browseriga!

Ise sain esimesel korral lühima testi tulemuse 88% (hommikul unise peaga kiiruga tehtud) - http://www.upload.ee/image/4379180/ABXtest.png
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 26.11.2014 10:56:53 vasta tsitaadiga

Shure 215 ja 315 - on 60 eurost hinnavahet väärt?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.11.2014 13:06:20 vasta tsitaadiga

Muuseas, selle TIDAL testi kohta käivad jutud, et see on võib-olla sihilikult töödeldud, et kuulaja teeks lihtsamini vahet. Samas ei ole veel keegi suutnud kindlalt tõestada ja võib ka tuleneda encoderi tekitatud vahest.
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 26.11.2014 14:23:07 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

Vale teema, kuid tegin kõlaritega (Yamaha NS-555, ressiiver Sony STR DG-520) ning 5/5. Mõnel juhul oli ikka vahe täitsa kuuldav. 2 laulul panin vähemalt tunde järgi, kumb tundus olevat parem.

tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.11.2014 15:09:22 vasta tsitaadiga

Proovi ABX testi ka ja vaata mis siis tuleb. Kuigi jah, kahtlen ka natuke selle testi õigsuses kuna tundub liiga lihtne vahet teha icon_rolleyes.gif
CoiL kirjutas:
Põhjalikum test asub siin: http://abx.digitalfeed.net NB! Test töötab ainult chrome ja FF browseriga!
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 26.11.2014 15:15:02 vasta tsitaadiga

Creative xf music + Pioneer S-DJ60X.

Ikkagi parem tulemus kui enne, ALC662 ja sony mdr-xd200 läksid täppi ainult keskmine ja viimane . Kiivrimehe kõrval olevad näited on lihtsalt koledad, mingilt ivan julma aegselt vinüülilt salvestatud.

Peab ikka parema helikaardi hankima....
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 26.11.2014 15:45:47 vasta tsitaadiga

olavsu1, võta parem ABX test mida post üleval mainisin. H-Fi liige parandas sync probleemi ka ära niiet mingeid klõpse vahetamise vahel ei kuule ja ABX test on ka täpsema tulemusega.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.11.2014 20:02:30 vasta tsitaadiga

krt ma ei teadnudki, et keset kuulamist on võimalik allikaid vahetada

aga enam ei viitsi seda testi hoolimata sellest teha

ma ei ole oma muusikakuulamisel rõhunud eriti kodeerimiskvaliteedile, pigem salvestuskvaliteedile ja salvestusele endile
loomulikult, kui mingis mp3'es sisinad lihtsalt lolliks ajavad, siis otsin parema

kasvõi spotify'st niisama taustaks kuulates vahel hakkab häirima ja otsin FLAC'i

samas mingitest vanematest tegijatest on 101 salvestust tehtud ja igasugu remasterid - küll üks stuudio on tämbreid erinevalt nihutanud ja nii edasi
seega on samast masterist ka parema salvestusega versioone, ala led zeppelini plaadid
hea näide on pink floydi dark side of the moon (toshiba black triangle) - kus pole mingisugust helinivoo kompressiooni kasutatud
tihtilugu igasugused remasterid on kehvemad, samas mõni on ka õnnestunud

erinevus on täiesti võrreldav erinevate klappide ja võimudega kuulamisega - mõnega kõlab üks salvestus paremini, teisega teine

teine asi on veel igasugused orkestri esitused, kus sama noodivihikut esitavad erinevad esitajad ja erinevates kohtades

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 11:42:07 vasta tsitaadiga

Huvitav oleks ikka teada, mis tulemuse oma Beyer T1 ja iBasso klapivõimuga ABX testis saad icon_wink.gif

Re-masterduste suhtes olen ka siiani üldjuhul pidanud pettuma ja originaal ikkagi parem. Samas mõni remaster aegajal ikka joppab ka. Pink Floyd`i uusi remastereid ei ole veel näiteks kuulnud.
Huvitav, et sul mp3-ga sisinate probleem. Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 27.11.2014 12:41:11 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:

Huvitav, et sul mp3-ga sisinate probleem. Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms.

Hakkab jälle pihta icon_lol.gif
http://www.music.mcgill.ca/~hockman/documents/Pras_presentation2009.pdf
Üle 200kbps teste ei vaevu enamus teemakohaseid portaale enam tegemagi. Tulemused on statistiliselt ebaolulised.
On-line voogesitus on teine teema.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 13:18:18 vasta tsitaadiga

pacho, midaiganes. Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema icon_smile.gif
Foobar/winamp ABX testimise plugin ka muideks olemas ja saab ka oma lugudega testida aga noh, kuidas seda niimoodi teha, et keegi tulemust võltsida ei saaks, seda ei tea. Ei ole veel ise proovinud.
Ja kui nö. teine teema see on-line voodesitus siis on kah? Äkki räägid lähemalt. Ei ole nende brauserite API-dega kursis.
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 27.11.2014 16:12:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms.

seda ja kõiki muid ebameeldivaid kuuldusi põhjustab kehv helirezii. mul on plaate millel orkestri heli kumiseb ja solist on ok.
näiteks see: http://www.lasering.ee/index.php?make=item_show&toote_id=12150
vägisi tahaks väänata mõnd nuppu mis saateansambli kumina ära võtaks.
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 27.11.2014 16:27:54 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema icon_smile.gif

ja
CoiL kirjutas:
Foobar/winamp ABX testimise plugin ka muideks olemas ja saab ka oma lugudega testida aga noh, kuidas seda niimoodi teha, et keegi tulemust võltsida ei saaks, seda ei tea. Ei ole veel ise proovinud.

Ma näen siin selget vastuolu - ühelt poolt sa väidad, et vahe on ja oma kõrv on kuningas - teiselt poolt jällegi, et sa pole tegelikult testinud - mille alusel sa siis väidad, et vahe on? Milleks peaks midagi võltsima, see test on enda jaoks. Ja ennast selle testiga petta ei saa, kui ei taha.
Igal juhul on asi nii lihtne, et võtad selle oma FLACi, pakid selle 320 mp3ks ja mitte mingi dinosauruste ajast pärit Fraunhoferi või Xingiga (või mis need seal eelmisel sajandil olid), vaid mingi uuema Lamega. Ja seejärel teed testi - seda lihtsam, kui vajalikud asjad juba olemas. 15-20 trialit ja pilt selge.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.11.2014 18:03:17 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
CoiL kirjutas:
Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema icon_smile.gif

ja
CoiL kirjutas:

Ma näen siin selget vastuolu - ühelt poolt sa väidad, et vahe on ja oma kõrv on kuningas - teiselt poolt jällegi, et sa pole tegelikult testinud - mille alusel sa siis väidad, et vahe on? Milleks peaks midagi võltsima, see test on enda jaoks. Ja ennast selle testiga petta ei saa, kui ei taha.
Igal juhul on asi nii lihtne, et võtad selle oma FLACi, pakid selle 320 mp3ks ja mitte mingi dinosauruste ajast pärit Fraunhoferi või Xingiga (või mis need seal eelmisel sajandil olid), vaid mingi uuema Lamega. Ja seejärel teed testi - seda lihtsam, kui vajalikud asjad juba olemas. 15-20 trialit ja pilt selge.
lisaks veel ei lõika kõrgemaid sagedusi ära ega kasuta mingeid joint stereosid
kui ikka sitasti kodeeritud, siis olgu või 1Mbps mp3

ihvike
HV Guru

sõnum 27.11.2014 18:06:41 vasta tsitaadiga

Joint stereo on ka pigem hea asi, kuigi 320 puhul pole nagunii vahet, kas stereo või joint stereo.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.11.2014 18:08:53 vasta tsitaadiga

ihvike kirjutas:
Joint stereo on ka pigem hea asi, kuigi 320 puhul pole nagunii vahet, kas stereo või joint stereo.
see on soovituslik parameeter 192 ja alla selle
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 18:58:39 vasta tsitaadiga

Teate, ma ei viitsi siinsete kõrvade ja teoreetikutega vaidlema hakata. Hakkas jälle mingi paugutamine pihta. Klge mehed, tehke vähemalt isegi see TIDAL test ära mitte ärge nokkige teiste kallal icon_rolleyes.gif
Mittetestimise jutt käis konkreetselt foobar/winamp ABX plugina kohta, mida tõesti veel proovinud ei ole. Samas olen enda orig. CD`lt maha enkooditud FLAC vs. 320kbps (LAME) vahel pimetesti sõbraga koos teinud ja see protsent jäi 80-90 vahele (olen siin seda ka varem maininud). Sõbral nii hea tulemus ei olnud. Ma ei pea siinsetele pessimistidele midagi tõestama, mul suva mis arvate, targutage edasi icon_lol.gif
Ja samas siinne eelmise posti autor omab Beyer T1 ja iBasso klapivõimu kooslust ja jääb 5-lugu AB testiga hätta ja ei viitsi miskipärast lühemat TIDAL ABX testi käsile võtta (mille tulemus minul oli jällegi 88%) icon_rolleyes.gif Samuti herr ihvike, Pacho... äkki teete kah testi või mis? Ahjaa, õigus, siis tulevad ju igasugu vabandused nagu online-striiming on teine teema jne. icon_lol.gif
Mnjah... antud teemal rohkem ei arutle kuna ei näe sellel mingisugust mõtet. Räägime parem klappidest jms. edasi beer_yum.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.11.2014 19:30:13 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Ja samas siinne eelmise posti autor omab Beyer T1 ja iBasso klapivõimu kooslust ja jääb 5-lugu AB testiga hätta ja ei viitsi miskipärast lühemat TIDAL ABX testi käsile võtta (mille tulemus minul oli jällegi 88%) icon_rolleyes.gif Samuti herr ihvike, Pacho... äkki teete kah testi või mis? Ahjaa, õigus, siis tulevad ju igasugu vabandused nagu online-striiming on teine teema jne. icon_lol.gif
Mnjah... antud teemal rohkem ei arutle kuna ei näe sellel mingisugust mõtet. Räägime parem klappidest jms. edasi beer_yum.gif
ma tajun erinevust, kuid ei suuda otsustada, kumb on parem
selles tidal testis sain 3/5st proovisin seda mingi 4x vast, ma küll ei kasutanud seda A/B funktsiooni ning kuulasin nad algusest lõpuni ning seejärel vahetasin kvaliteeti
kõik lood olid mulle ka täiesti võõrad ja see killersi lugukõlas niivõiteisiti sitasti

ja kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle?

panen paugult ühe nendest mängima ja teist versiooni kõrvale ei lase, siis hui sa ütled, et see on nüüd küll pask mp3 või, et väga hea flac

A/B võrdlused on minu jaoks mõttetud - samas kui ma tunnen, et helipildis on midagi, mis mulle ei meeldi, siis olen nõus aabeetama, et mõista põhjust
enda plaatidest olen kõigist flaci tõmmised teinud ning erinevate seadmete jaoks siis flacist mp3'd teinud, kuid igapäevaseks kuulamiseks kasutan ABR 192 mp3'esid ja absull ei koti, et 320 või flac on paremad

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 19:43:31 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
a kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle?

Ega ei annagi midagi erilist icon_smile.gif Kui niisama taustal käib ja ei keskendu siis tõesti, olen nõus, et vahet tegelikult ei ole. Samas mulle meeldib teadmine, et mul oma orig. albumist nö. max kvaliteediga FLAC`id ja DX50 custom FW (Sound Unlocked 1.3.3) FLAC-only režiimis (kasutatakse ainult FLAC dekoodrit) on siiani parima heliga FW. Lisaks kuulan ma muusikat ka ilmselt tänapäeva generatsioonist tiba teisiti - terve albumi kaupa mõnusalt voodis või diivanis lesides, süvendun muusikasse ja naudin seda, mitte ei tiksu enamjaolt niisama taustaks. Melomaan noh icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.11.2014 19:47:46 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
libe kirjutas:
a kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle?

Ega ei annagi midagi erilist icon_smile.gif Kui niisama taustal käib ja ei keskendu siis tõesti, olen nõus, et vahet tegelikult ei ole. Samas mulle meeldib teadmine, et mul oma orig. albumist nö. max kvaliteediga FLAC`id ja DX50 custom FW (Sound Unlocked 1.3.3) FLAC-only režiimis (kasutatakse ainult FLAC dekoodrit) on siiani parima heliga FW. Lisaks kuulan ma muusikat ka ilmselt tänapäeva generatsioonist tiba teisiti - terve albumi kaupa mõnusalt voodis või diivanis lesides, süvendun muusikasse ja naudin seda, mitte ei tiksu enamjaolt niisama taustaks. Melomaan noh icon_biggrin.gif
kas need flacid on accurate rip'id?
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 20:06:49 vasta tsitaadiga

Jep! EAC / CTDB / Accurate rip icon_wink.gif Mul orikatest 1:1 arhiiv kah koostatud (wav image + cue) kui vaja CD kõrvetada autosse või tööle.

viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:11:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 27.11.2014 20:11:24 vasta tsitaadiga

Ja kui ei ole accurate rip, siis kuuled ka selle vahe kohe ära, onju? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 20:13:09 vasta tsitaadiga

Tsiteerime klassikuid siin teemas: "Hakkab jälle pihta" icon_lol.gif Midagi targemat ei ole öelda või kommenteerida? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 27.11.2014 20:13:43 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Teate, ma ei viitsi siinsete kõrvade ja teoreetikutega vaidlema hakata. Hakkas jälle mingi paugutamine pihta. Klge mehed, tehke vähemalt isegi see TIDAL test ära mitte ärge nokkige teiste kallal icon_rolleyes.gif
Mittetestimise jutt käis konkreetselt foobar/winamp ABX plugina kohta, mida tõesti veel proovinud ei ole. Samas olen enda orig. CD`lt maha enkooditud FLAC vs. 320kbps (LAME) vahel pimetesti sõbraga koos teinud ja see protsent jäi 80-90 vahele (olen siin seda ka varem maininud). Sõbral nii hea tulemus ei olnud. Ma ei pea siinsetele pessimistidele midagi tõestama, mul suva mis arvate, targutage edasi icon_lol.gif
Ise sa kilkad veits liiga kõvasti. Sellesse sinu "pimetesti" metoodikasse mul pole vähematki usku. Aga nagu näha, õigesti testida ei taha. Seega ära enam sellel teemal tõesti sõna võta, enne kui oled ära testinud.
Mis puutub sellesse Tidalisse, siis see on üsna tõenäoliselt käkitud test, kuna oma toote "eelist" on ju vaja maha müüa. 320 kbit/s AAC ja originaali vahe kuulmine on õigesti tehtud testi puhul veel lootusetum kui mp3 eristamine.
Ma kuulasin seda Killersi lugu ja kõrgeid on "AAC" versioonil kuuldavalt vähem. Tegelikult normaalne pakkimine sellist asja lihtsalt ei tee.

viimati muutis ihvike 27.11.2014 20:18:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 27.11.2014 20:17:09 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Jep! EAC / CTDB / Accurate rip icon_wink.gif Mul orikatest 1:1 arhiiv kah koostatud (wav image + cue) kui vaja CD kõrvetada autosse või tööle.
kui sul flacid accurateripid, siis saad nendest bit accurate koopia kõrvetada ju icon_rolleyes.gif
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 20:22:32 vasta tsitaadiga

eusa_wall.gif <- see käis ihvikese pihta.

Edit: ja ihvike, ma juba mainisin seda, et test võib olla "kallutatud". Aga sa ju ei loe korralikult ja ainult nokid pidevalt. Sellegipoolest, äkki näitad testele ka oma tulemust. Ja ABX testi lühema versiooni võiksid ka vähemalt läbi käia kui juba nii kerge tundub sulle icon_wink.gif

viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:27:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 27.11.2014 20:23:12 vasta tsitaadiga

Fiio X5 käes. Panin AC/DC uue plaadi mängima ja paar lugu lihtsalt naersin, et kui hästi kõik kõlab. Soovitan soojalt nii Fiio-t kui ACDC uut plaati beer_yum.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 20:27:09 vasta tsitaadiga

flameas, X5 peaks päris kobeda heliga DAP olema jah thumbs_up.gif Tartu satud ja aega on, siis võta ühendust ja võiksime DX50-ga võrrelda beer_yum.gif

libe kirjutas:
CoiL kirjutas:
kui sul flacid accurateripid, siis saad nendest bit accurate koopia kõrvetada ju icon_rolleyes.gif

Tean jah, see rohkem minu pseudo värk icon_biggrin.gif Kui juba siis juba.

viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:30:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 27.11.2014 20:28:46 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
eusa_wall.gif <- see käis ihvikese pihta.

Edit: ja ihvike, ma juba mainisin seda, et test võib olla "kallutatud". Aga sa ju ei loe korralikult ja ainult nokid pidevalt. Sellegipoolest, äggi näitad testele ka oma tulemust. Ja ABX testi lühema versiooni võiksid ka vähemalt läbi käia kui juba nii kerge tundub sulle icon_wink.gif

Näe palun, tegin FoobarABXiga selle Killersi läbi -
Spoiler Spoiler Spoiler

See oli suht labaselt lihtne, mistõttu ma ei hakka nende teiste failidega üldse jamama. Ma olen oma pakitud 320 kbit/s mp3 teste küllaga teinud ja nende puhul võib ainult unistada sellisest vahest. Mida pole, seda pole.
Seega see Tidal on jura ja ei tähenda midagi.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 27.11.2014 20:36:36 vasta tsitaadiga

Ja ihvike on kunn ning kõik mis tema suust tuleb on puhas kuld! icon_lol.gif Muuseas, miks sa seda neti testi ei tee ja skriini ei jaga? Too peaks siis eriti lihtne olema ju.
Hakkame ka pessimistiks nagu sina - ma võin ju ka siia igasugust teksti pahna kopeerida või mis? Meeldib kuidas nokitakse? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 27.11.2014 21:08:31 vasta tsitaadiga

Kellegi mõnda DAC-i ei vedele klappidele, mida müüa sooviks?
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 298
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 27.11.2014 21:11:16 vasta tsitaadiga

Ja see skriin tõestab midagi või? Ma lihtsalt tean ja olen KORDUVALT testinud, et tänapäevane õigesti tehtud 320 kbit/s mp3 ei eristu kuuldavalt originaalist. Sina aga ajad oma mulli "läbi teki" helist, mida ei ole olemas.
See konkreetne Tidali lugu, mille ma moe pärast läbi tegin, oli lihtsam eristada kui mõni 128 kbit/s mp3 vs originaal. Sellise jamaga ei ole üldse mõtet oma aega raisata.

Ning muuseas veel see ka, et see sinu Tidali testi tulemus näitab seda, et üsna tõenäoliselt tegid sa kahel lool vahet - need, mis sa 5st 5 said. Viiest katsest neli pihta saada ei tähenda pimetesti satistikas sisuliselt üldse mitte midagi.
10 trialit on miinimum, millest alates võib hakata tõsiseltvõetavast testist rääkima ja ka siis, kui tulemus on 10/10. Kui jääb 7-8/10, on see matemaatiliselt OK, kuid korrektses testis tuleks siis trialite arvu kasvatada, et positiivses tulemuses kindlam olla.

Küll aga ära muretse - ma ei kahtle, et sa teed nendel lugudel vahet. Proovi ise Foobari ABX pluginaga - see on palju parem, kiirem ja kindlam metoodika - kui vahe on olemas, siis on palju lihtsam see ka enda jaoks ära tõestada.

viimati muutis ihvike 27.11.2014 21:23:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.