|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
CoiL
HV Guru

|
21.11.2014 20:14:53
|
|
|
Sain täna HAVI B3 Pro1 kätte
Esmamuljed:
1. Väga hea pakendus ja koostekvaliteet. Lisavidinaid ja otsikuid kah omajagu.
2. Kõrvas istuvad ülimugavalt. Paremini kui Pistonid.
3. Väga avara helipildiga ja hästi üksteisest eraldatud instrumendid/helid.
4. Bassid on nõrgavõitu. Väga nö. flat heliga ja võrreldes Pistonitega jätab suht emotsioonituks.
5. Võrreldes Pistonitega on täiesti surmvaiksed ülivaiksetes kohtades. Pistonitega imeõrn sahin kuulda.
Jätan nad mõneks ajaks DX50 taha mängima ja vaatab kas bassid paranevad. Vb. proovin veel DX50-le üht teist tarkvara mis ei ole nii neutraalse heliga, äkki aitab bassidele tiba kaasa.
Vaatamata mugavusele ja koostekvaliteedile ütleks esmamulje põhjal, et olen pettunud ja 64€ eest ostaksin pigem
3x Piston V2.1-ed.
|
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
21.11.2014 20:38:43
|
|
|
| tsitaat: |
| Amps HD In-Ear Headphones feature bass-rich i6 Sound Engines for a premium music listening experience. |
Ei tea, ma ei ole absoluutselt bassipede kui need peaks mingid nö. "basshead" nööbid olema.
Piston V2.1 bass on täpselt paras minu kõrvadele - ei ole üleliia ja ei jäta nö. külmaks kui kontrabass vms. mängib.
Mulle isiklikult istub kergelt "lisatud" bassi ja nö. sujuvate mahedate kõrgetega heli. B3-ed on hetkel kõige suhtes Pistonitest paremad v.a. bassid.
Edit: Jäi mainimata, et B3 kaabeldus Y ühendusest pulga poole on kah suht ebamugav - lapik kaabel.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.11.2014 20:43:08
|
|
|
| CoiL kirjutas: |
| Amps HD In-Ear Headphones feature bass-rich i6 Sound Engines for a premium music listening experience. |
Ei tea, ma ei ole absoluutselt bassipede kui need peaks mingid nö. "basshead" nööbid olema.
Piston V2.1 bass on täpselt paras minu kõrvadele - ei ole üleliia ja ei jäta nö. külmaks kui kontrabass vms. mängib.
Mulle isiklikult istub kergelt "lisatud" bassi ja nö. sujuvate mahedate kõrgetega heli. B3-ed on hetkel kõige suhtes Pistonitest paremad v.a. bassid.
Edit: Jäi mainimata, et B3 kaabeldus Y ühendusest pulga poole on kah suht ebamugav - lapik kaabel. |
bassi teevad nood ampsid hästi, väga hästi - ei peegeldust ega kumisemist
kuid ma ei ole hea sound stagega in-eare kunagi kuulnud ja nood on ka selles vast parimad, mida omanud
muidugi beyerite kõrval on pask
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
21.11.2014 20:48:58
|
|
|
Ma ei tea palju see ütleb aga iseenesest on B3-ed heliruumi avaruse suhtes isegi suht lähedale Fidelio X1-le (mis on VÄGA avara helipildiga). Kuramuse kahju kui bassid ei parane. Oleks vist pidanud Pro2 versiooni võtma millel väidetavalt rohkem bassi ja "tummisemad" kõrged. Kuigi Pro1 puhul kõrged väga head. Mnjah, egas enne reaalset pilti ei saagi kui ise ära ei proovi. Eks annan teada kui bassid paremaks lähevad.
Järgmisena prooviksin ilmselt Vsonic VSD3S.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.11.2014 20:53:10
|
|
|
ei parane need bassid midagi, see burn in on pseudo ja enim mõjutaks too suure pindalaga elemente, mingil 1mm tviiteril ei ole mingit venimist sul, nondel pole võnkeamplituudigi olla
hea bass eeldab korralikku kanalit ja ruumi kestas
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
21.11.2014 21:51:53
|
|
|
Kanal neil sama suur kui Pistonitel ja kestas ruumi vist rohkemgi kui Pistonitel. Või noh, tegu siiski dual-driver IEM`ga ja neil vb. ses suhtes vähem "ruumi" bassi jaoks. Ei tea, eks näis.
X1 puhul burn-in igatahes pseudo ei olnud aga ei hakka selle üle arutlema/vaidlema kah IEM puhul muidu burn-in kogemust ei oma ja ise ka eriti ei usu et miskit sellise pisikese elemendi puhul mõjutab. Muidu mõttest käis korra läbi, et äkki DX50 HO väljund liiga nõrguke, et B3 bassi "mütsuma" panna?
Kui see viimane variant, siis ei soovi küll kaasaskantavat võimu lisaks osta. Pigem loobun B3-st ja jään Pistonitele püsima kuniks miskit paremat silmapiirile (kõrvu) satub.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.11.2014 21:52:31
|
|
|
järgmine müstika on mingi klapivõimu eelis 16-32oomiste klappide puhul
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
25.11.2014 01:45:46
|
|
|
Nõus, vaevalt see miskit erilist mõjutab selle bassi suhtes. Eks siis lähevad head-fi foorumis ja siin müüki ilmselt. Kellel huvi, siis PS, uue hinda ei küsi.
Edit: Mnjah, brain-in hakkab vist mõjuma. Helide avaruse ja eraldatuse suhtes on ikka väga tasemel need B3`d.
Hetkel kuulan Alt-J - This is all Yours FLAC albumit ja ikka väga super heli. Lasen mõned päevad ajul ka sisse töötada ja siis proovin uuesti Piston V2.1-ga võrrelda ja vaatan kumb rohkem meeldib. L'oniraunote - Les chimères exquises kõlab ka ikka väga hästi B3`ga: http://dezordrrecords.bandcamp.com/album/les-chim-res-exquises
Samas O.R.Lopez - Cryptomnesia FLAC albumi puhul ikka täiega bass "puudu"
Edit2: Ei ole ikka päris minu maitsele ja panin ikkagi müüki: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=627817
Hea võimalus proovida hea hinnaga üsna kiidetud ja siinmail mitte nii laialdaselt müügil olevat IEM`i
EDIT:
AKG K7XX on hetkel Massdropis 215$ eest müügil (post hinna sees)! Tegu siis K702 65th Anniversary baasil tehtud uue mudeliga.
Head-fi ülevaate leiab siit: http://www.head-fi.org/t/743280/new-release-the-k7xx-massdrop-first-edition-an-exclusive-from-massdrop-and-akg
Hoian ennast praegu täiega tagasi, sest vaja tegelikult ei ole aga no hind on küll hea ja paneb sügelema
Pakkumise leiab siit: link
edit: alles oli 424 ostjat ja juba 566. See diil on 2000 limiteeritud. Krabage veel kes tahab ja saab!
PS, Piston V2.1 on ibuygou`s hetkel 17€ eest müügil (tasuta lennupostiga). Endale sai veel mõned paarid juurde võetud kingituseks ja modimiseks
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robis00
HV vaatleja
|
25.11.2014 20:47:20
|
|
|
| Võtsin massdropist ligi need akg klapid, soovitage mingi hea soodne dac/amp combo, võiks portable olla.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.11.2014 20:59:18
|
|
|
| robis00 kirjutas: |
| Võtsin massdropist ligi need akg klapid, soovitage mingi hea soodne dac/amp combo, võiks portable olla. |
need ju 62 oomised, neile pole mingit võimu/DAC'i vaja, veitsa soliidsemast heliallikast piisab
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
25.11.2014 21:14:54
|
|
|
5-st neli läks täppi,
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
25.11.2014 21:29:09
|
|
|
| libe kirjutas: |
| robis00 kirjutas: |
| Võtsin massdropist ligi need akg klapid, soovitage mingi hea soodne dac/amp combo, võiks portable olla. |
need ju 62 oomised, neile pole mingit võimu/DAC'i vaja, veitsa soliidsemast heliallikast piisab  |
Tundlikkus on samas madal neil, telefoni taga K701/702 mängib ikka väga vaikselt.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.11.2014 21:29:40
|
|
|
jäin hätta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
25.11.2014 21:37:45
|
|
|
hetkel sony mdr-xd200 klappidega läks täppi ainult kaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
25.11.2014 22:49:07
|
|
|
Oleneb kuidas lugusid tead ka. Killersist mul pole õrna aimugi, aga James Blake võiksin unepealt arvata.
Need lood mis teadsin panin pihta.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
26.11.2014 10:56:53
|
|
|
| Shure 215 ja 315 - on 60 eurost hinnavahet väärt?
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.11.2014 13:06:20
|
|
|
| Muuseas, selle TIDAL testi kohta käivad jutud, et see on võib-olla sihilikult töödeldud, et kuulaja teeks lihtsamini vahet. Samas ei ole veel keegi suutnud kindlalt tõestada ja võib ka tuleneda encoderi tekitatud vahest.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
26.11.2014 14:23:07
|
|
|
Vale teema, kuid tegin kõlaritega (Yamaha NS-555, ressiiver Sony STR DG-520) ning 5/5. Mõnel juhul oli ikka vahe täitsa kuuldav. 2 laulul panin vähemalt tunde järgi, kumb tundus olevat parem.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.11.2014 15:09:22
|
|
|
Proovi ABX testi ka ja vaata mis siis tuleb. Kuigi jah, kahtlen ka natuke selle testi õigsuses kuna tundub liiga lihtne vahet teha
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
26.11.2014 15:15:02
|
|
|
Creative xf music + Pioneer S-DJ60X.
Ikkagi parem tulemus kui enne, ALC662 ja sony mdr-xd200 läksid täppi ainult keskmine ja viimane . Kiivrimehe kõrval olevad näited on lihtsalt koledad, mingilt ivan julma aegselt vinüülilt salvestatud.
Peab ikka parema helikaardi hankima....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.11.2014 15:45:47
|
|
|
| olavsu1, võta parem ABX test mida post üleval mainisin. H-Fi liige parandas sync probleemi ka ära niiet mingeid klõpse vahetamise vahel ei kuule ja ABX test on ka täpsema tulemusega.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.11.2014 20:02:30
|
|
|
krt ma ei teadnudki, et keset kuulamist on võimalik allikaid vahetada
aga enam ei viitsi seda testi hoolimata sellest teha
ma ei ole oma muusikakuulamisel rõhunud eriti kodeerimiskvaliteedile, pigem salvestuskvaliteedile ja salvestusele endile
loomulikult, kui mingis mp3'es sisinad lihtsalt lolliks ajavad, siis otsin parema
kasvõi spotify'st niisama taustaks kuulates vahel hakkab häirima ja otsin FLAC'i
samas mingitest vanematest tegijatest on 101 salvestust tehtud ja igasugu remasterid - küll üks stuudio on tämbreid erinevalt nihutanud ja nii edasi
seega on samast masterist ka parema salvestusega versioone, ala led zeppelini plaadid
hea näide on pink floydi dark side of the moon (toshiba black triangle) - kus pole mingisugust helinivoo kompressiooni kasutatud
tihtilugu igasugused remasterid on kehvemad, samas mõni on ka õnnestunud
erinevus on täiesti võrreldav erinevate klappide ja võimudega kuulamisega - mõnega kõlab üks salvestus paremini, teisega teine
teine asi on veel igasugused orkestri esitused, kus sama noodivihikut esitavad erinevad esitajad ja erinevates kohtades
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 11:42:07
|
|
|
Huvitav oleks ikka teada, mis tulemuse oma Beyer T1 ja iBasso klapivõimuga ABX testis saad
Re-masterduste suhtes olen ka siiani üldjuhul pidanud pettuma ja originaal ikkagi parem. Samas mõni remaster aegajal ikka joppab ka. Pink Floyd`i uusi remastereid ei ole veel näiteks kuulnud.
Huvitav, et sul mp3-ga sisinate probleem. Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
27.11.2014 12:41:11
|
|
|
Huvitav, et sul mp3-ga sisinate probleem. Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms. |
Hakkab jälle pihta
http://www.music.mcgill.ca/~hockman/documents/Pras_presentation2009.pdf
Üle 200kbps teste ei vaevu enamus teemakohaseid portaale enam tegemagi. Tulemused on statistiliselt ebaolulised.
On-line voogesitus on teine teema.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 13:18:18
|
|
|
pacho, midaiganes. Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema
Foobar/winamp ABX testimise plugin ka muideks olemas ja saab ka oma lugudega testida aga noh, kuidas seda niimoodi teha, et keegi tulemust võltsida ei saaks, seda ei tea. Ei ole veel ise proovinud.
Ja kui nö. teine teema see on-line voodesitus siis on kah? Äkki räägid lähemalt. Ei ole nende brauserite API-dega kursis.
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
27.11.2014 16:12:31
|
|
|
Mul üldjuhul häirib hoopis mp3-e "tuhm" kvaliteet, nagu tuleks "läbi teki" vms.
|
seda ja kõiki muid ebameeldivaid kuuldusi põhjustab kehv helirezii. mul on plaate millel orkestri heli kumiseb ja solist on ok.
näiteks see: http://www.lasering.ee/index.php?make=item_show&toote_id=12150
vägisi tahaks väänata mõnd nuppu mis saateansambli kumina ära võtaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
27.11.2014 16:27:54
|
|
|
Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema  |
ja
| Foobar/winamp ABX testimise plugin ka muideks olemas ja saab ka oma lugudega testida aga noh, kuidas seda niimoodi teha, et keegi tulemust võltsida ei saaks, seda ei tea. Ei ole veel ise proovinud. |
Ma näen siin selget vastuolu - ühelt poolt sa väidad, et vahe on ja oma kõrv on kuningas - teiselt poolt jällegi, et sa pole tegelikult testinud - mille alusel sa siis väidad, et vahe on? Milleks peaks midagi võltsima, see test on enda jaoks. Ja ennast selle testiga petta ei saa, kui ei taha.
Igal juhul on asi nii lihtne, et võtad selle oma FLACi, pakid selle 320 mp3ks ja mitte mingi dinosauruste ajast pärit Fraunhoferi või Xingiga (või mis need seal eelmisel sajandil olid), vaid mingi uuema Lamega. Ja seejärel teed testi - seda lihtsam, kui vajalikud asjad juba olemas. 15-20 trialit ja pilt selge.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 18:03:17
|
|
|
| ihvike kirjutas: |
Oma kõrv on kuningas. 320kbps vs. FLAC (lvl5), mis mul endal originaal CD`lt maha ripitud ON vahe sees. Kui ei usu, siis ära usu, ei hakka selle üle vaidlema  |
ja
| Foobar/winamp ABX testimise plugin ka muideks olemas ja saab ka oma lugudega testida aga noh, kuidas seda niimoodi teha, et keegi tulemust võltsida ei saaks, seda ei tea. Ei ole veel ise proovinud. |
Ma näen siin selget vastuolu - ühelt poolt sa väidad, et vahe on ja oma kõrv on kuningas - teiselt poolt jällegi, et sa pole tegelikult testinud - mille alusel sa siis väidad, et vahe on? Milleks peaks midagi võltsima, see test on enda jaoks. Ja ennast selle testiga petta ei saa, kui ei taha.
Igal juhul on asi nii lihtne, et võtad selle oma FLACi, pakid selle 320 mp3ks ja mitte mingi dinosauruste ajast pärit Fraunhoferi või Xingiga (või mis need seal eelmisel sajandil olid), vaid mingi uuema Lamega. Ja seejärel teed testi - seda lihtsam, kui vajalikud asjad juba olemas. 15-20 trialit ja pilt selge. |
lisaks veel ei lõika kõrgemaid sagedusi ära ega kasuta mingeid joint stereosid
kui ikka sitasti kodeeritud, siis olgu või 1Mbps mp3
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
27.11.2014 18:06:41
|
|
|
| Joint stereo on ka pigem hea asi, kuigi 320 puhul pole nagunii vahet, kas stereo või joint stereo.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 18:08:53
|
|
|
| ihvike kirjutas: |
| Joint stereo on ka pigem hea asi, kuigi 320 puhul pole nagunii vahet, kas stereo või joint stereo. |
see on soovituslik parameeter 192 ja alla selle
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 18:58:39
|
|
|
Teate, ma ei viitsi siinsete kõrvade ja teoreetikutega vaidlema hakata. Hakkas jälle mingi paugutamine pihta. Klge mehed, tehke vähemalt isegi see TIDAL test ära mitte ärge nokkige teiste kallal
Mittetestimise jutt käis konkreetselt foobar/winamp ABX plugina kohta, mida tõesti veel proovinud ei ole. Samas olen enda orig. CD`lt maha enkooditud FLAC vs. 320kbps (LAME) vahel pimetesti sõbraga koos teinud ja see protsent jäi 80-90 vahele (olen siin seda ka varem maininud). Sõbral nii hea tulemus ei olnud. Ma ei pea siinsetele pessimistidele midagi tõestama, mul suva mis arvate, targutage edasi
Ja samas siinne eelmise posti autor omab Beyer T1 ja iBasso klapivõimu kooslust ja jääb 5-lugu AB testiga hätta ja ei viitsi miskipärast lühemat TIDAL ABX testi käsile võtta (mille tulemus minul oli jällegi 88%) Samuti herr ihvike, Pacho... äkki teete kah testi või mis? Ahjaa, õigus, siis tulevad ju igasugu vabandused nagu online-striiming on teine teema jne.
Mnjah... antud teemal rohkem ei arutle kuna ei näe sellel mingisugust mõtet. Räägime parem klappidest jms. edasi
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 19:30:13
|
|
|
Ja samas siinne eelmise posti autor omab Beyer T1 ja iBasso klapivõimu kooslust ja jääb 5-lugu AB testiga hätta ja ei viitsi miskipärast lühemat TIDAL ABX testi käsile võtta (mille tulemus minul oli jällegi 88%) Samuti herr ihvike, Pacho... äkki teete kah testi või mis? Ahjaa, õigus, siis tulevad ju igasugu vabandused nagu online-striiming on teine teema jne.
Mnjah... antud teemal rohkem ei arutle kuna ei näe sellel mingisugust mõtet. Räägime parem klappidest jms. edasi  |
ma tajun erinevust, kuid ei suuda otsustada, kumb on parem
selles tidal testis sain 3/5st proovisin seda mingi 4x vast, ma küll ei kasutanud seda A/B funktsiooni ning kuulasin nad algusest lõpuni ning seejärel vahetasin kvaliteeti
kõik lood olid mulle ka täiesti võõrad ja see killersi lugukõlas niivõiteisiti sitasti
ja kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle?
panen paugult ühe nendest mängima ja teist versiooni kõrvale ei lase, siis hui sa ütled, et see on nüüd küll pask mp3 või, et väga hea flac
A/B võrdlused on minu jaoks mõttetud - samas kui ma tunnen, et helipildis on midagi, mis mulle ei meeldi, siis olen nõus aabeetama, et mõista põhjust
enda plaatidest olen kõigist flaci tõmmised teinud ning erinevate seadmete jaoks siis flacist mp3'd teinud, kuid igapäevaseks kuulamiseks kasutan ABR 192 mp3'esid ja absull ei koti, et 320 või flac on paremad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 19:43:31
|
|
|
| a kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle? |
Ega ei annagi midagi erilist Kui niisama taustal käib ja ei keskendu siis tõesti, olen nõus, et vahet tegelikult ei ole. Samas mulle meeldib teadmine, et mul oma orig. albumist nö. max kvaliteediga FLAC`id ja DX50 custom FW (Sound Unlocked 1.3.3) FLAC-only režiimis (kasutatakse ainult FLAC dekoodrit) on siiani parima heliga FW. Lisaks kuulan ma muusikat ka ilmselt tänapäeva generatsioonist tiba teisiti - terve albumi kaupa mõnusalt voodis või diivanis lesides, süvendun muusikasse ja naudin seda, mitte ei tiksu enamjaolt niisama taustaks. Melomaan noh
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 19:47:46
|
|
|
| a kui sa pead lugu kuulama silmad kinni ning A/B võrdlema, et erinevust märgata, siis mida see annab sulle? |
Ega ei annagi midagi erilist Kui niisama taustal käib ja ei keskendu siis tõesti, olen nõus, et vahet tegelikult ei ole. Samas mulle meeldib teadmine, et mul oma orig. albumist nö. max kvaliteediga FLAC`id ja DX50 custom FW (Sound Unlocked 1.3.3) FLAC-only režiimis (kasutatakse ainult FLAC dekoodrit) on siiani parima heliga FW. Lisaks kuulan ma muusikat ka ilmselt tänapäeva generatsioonist tiba teisiti - terve albumi kaupa mõnusalt voodis või diivanis lesides, süvendun muusikasse ja naudin seda, mitte ei tiksu enamjaolt niisama taustaks. Melomaan noh  |
kas need flacid on accurate rip'id?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 20:06:49
|
|
|
Jep! EAC / CTDB / Accurate rip Mul orikatest 1:1 arhiiv kah koostatud (wav image + cue) kui vaja CD kõrvetada autosse või tööle.
viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:11:36, muudetud 1 kord |
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
27.11.2014 20:11:24
|
|
|
Ja kui ei ole accurate rip, siis kuuled ka selle vahe kohe ära, onju?
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 20:13:09
|
|
|
Tsiteerime klassikuid siin teemas: "Hakkab jälle pihta" Midagi targemat ei ole öelda või kommenteerida?
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
27.11.2014 20:13:43
|
|
|
Teate, ma ei viitsi siinsete kõrvade ja teoreetikutega vaidlema hakata. Hakkas jälle mingi paugutamine pihta. Klge mehed, tehke vähemalt isegi see TIDAL test ära mitte ärge nokkige teiste kallal
Mittetestimise jutt käis konkreetselt foobar/winamp ABX plugina kohta, mida tõesti veel proovinud ei ole. Samas olen enda orig. CD`lt maha enkooditud FLAC vs. 320kbps (LAME) vahel pimetesti sõbraga koos teinud ja see protsent jäi 80-90 vahele (olen siin seda ka varem maininud). Sõbral nii hea tulemus ei olnud. Ma ei pea siinsetele pessimistidele midagi tõestama, mul suva mis arvate, targutage edasi
Mnjah... antud teemal rohkem ei arutle kuna ei näe sellel mingisugust mõtet. Räägime parem klappidest jms. edasi  |
Ise sa kilkad veits liiga kõvasti. Sellesse sinu "pimetesti" metoodikasse mul pole vähematki usku. Aga nagu näha, õigesti testida ei taha. Seega ära enam sellel teemal tõesti sõna võta, enne kui oled ära testinud.
Mis puutub sellesse Tidalisse, siis see on üsna tõenäoliselt käkitud test, kuna oma toote "eelist" on ju vaja maha müüa. 320 kbit/s AAC ja originaali vahe kuulmine on õigesti tehtud testi puhul veel lootusetum kui mp3 eristamine.
Ma kuulasin seda Killersi lugu ja kõrgeid on "AAC" versioonil kuuldavalt vähem. Tegelikult normaalne pakkimine sellist asja lihtsalt ei tee.
viimati muutis ihvike 27.11.2014 20:18:45, muudetud 1 kord |
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.11.2014 20:17:09
|
|
|
Jep! EAC / CTDB / Accurate rip Mul orikatest 1:1 arhiiv kah koostatud (wav image + cue) kui vaja CD kõrvetada autosse või tööle. |
kui sul flacid accurateripid, siis saad nendest bit accurate koopia kõrvetada ju
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 20:22:32
|
|
|
<- see käis ihvikese pihta.
Edit: ja ihvike, ma juba mainisin seda, et test võib olla "kallutatud". Aga sa ju ei loe korralikult ja ainult nokid pidevalt. Sellegipoolest, äkki näitad testele ka oma tulemust. Ja ABX testi lühema versiooni võiksid ka vähemalt läbi käia kui juba nii kerge tundub sulle
viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:27:31, muudetud 2 korda |
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
27.11.2014 20:23:12
|
|
|
Fiio X5 käes. Panin AC/DC uue plaadi mängima ja paar lugu lihtsalt naersin, et kui hästi kõik kõlab. Soovitan soojalt nii Fiio-t kui ACDC uut plaati
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 20:27:09
|
|
|
flameas, X5 peaks päris kobeda heliga DAP olema jah Tartu satud ja aega on, siis võta ühendust ja võiksime DX50-ga võrrelda
Jep! EAC / CTDB / Accurate rip Mul orikatest 1:1 arhiiv kah koostatud (wav image + cue) kui vaja CD kõrvetada autosse või tööle. |
kui sul flacid accurateripid, siis saad nendest bit accurate koopia kõrvetada ju  |
Tean jah, see rohkem minu pseudo värk Kui juba siis juba.
viimati muutis CoiL 27.11.2014 20:30:19, muudetud 1 kord |
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
27.11.2014 20:36:36
|
|
|
Ja ihvike on kunn ning kõik mis tema suust tuleb on puhas kuld! Muuseas, miks sa seda neti testi ei tee ja skriini ei jaga? Too peaks siis eriti lihtne olema ju.
Hakkame ka pessimistiks nagu sina - ma võin ju ka siia igasugust teksti pahna kopeerida või mis? Meeldib kuidas nokitakse?
|
|
   |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
27.11.2014 21:08:31
|
|
|
| Kellegi mõnda DAC-i ei vedele klappidele, mida müüa sooviks?
|
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
27.11.2014 21:11:16
|
|
|
Ja see skriin tõestab midagi või? Ma lihtsalt tean ja olen KORDUVALT testinud, et tänapäevane õigesti tehtud 320 kbit/s mp3 ei eristu kuuldavalt originaalist. Sina aga ajad oma mulli "läbi teki" helist, mida ei ole olemas.
See konkreetne Tidali lugu, mille ma moe pärast läbi tegin, oli lihtsam eristada kui mõni 128 kbit/s mp3 vs originaal. Sellise jamaga ei ole üldse mõtet oma aega raisata.
Ning muuseas veel see ka, et see sinu Tidali testi tulemus näitab seda, et üsna tõenäoliselt tegid sa kahel lool vahet - need, mis sa 5st 5 said. Viiest katsest neli pihta saada ei tähenda pimetesti satistikas sisuliselt üldse mitte midagi.
10 trialit on miinimum, millest alates võib hakata tõsiseltvõetavast testist rääkima ja ka siis, kui tulemus on 10/10. Kui jääb 7-8/10, on see matemaatiliselt OK, kuid korrektses testis tuleks siis trialite arvu kasvatada, et positiivses tulemuses kindlam olla.
Küll aga ära muretse - ma ei kahtle, et sa teed nendel lugudel vahet. Proovi ise Foobari ABX pluginaga - see on palju parem, kiirem ja kindlam metoodika - kui vahe on olemas, siis on palju lihtsam see ka enda jaoks ära tõestada.
viimati muutis ihvike 27.11.2014 21:23:10, muudetud 1 kord |
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|