Ja et videofailid on vigased, selles on jälle samsa süüdi?
Pailaps kirjutas:
...
Vigast videofaili ei suuda Samsungi FW endiselt maha mängida, millega Motorola/Arris hakkama saavad. Samsung jookseb lihtsalt kokku, nii, et menüü ei funktsioneeri ja pult ei tööta. Motorola-l hakkab vigase koha peal heli ja pilt dekodeerimise peale hakkima.
...
Ära arvasid! Kuid ilma ironiseerimata siiski. Tegu on siiski Samsungi FW ja videofaili vormingu koostööga. Selleks, et asi paraneks, peavad saama FW-s vead parandatud ja pleieris endas. Elioni poolt on pleieri uuendused saadetud, nüüd peab FW järgi tulema
Ma ilmselt saan jälle sõimata et oma teooria julgen siis kirjutada, aga no vahet pole. Mulle paistab et elion salvestab kõik järjest ja et fail liiga suureks ei läheks siis jagatakse see mingi aja (mahu?) järel järgmiseks failiks. Ja see koht ongi see kust samsungi player üle ei suuda mängida. Ma oletan et nüüd on lihtsalt failid suuremaks tehtud ja seega on neid katkemis kohti vähem ja sellepärast ma pole nende otsa viimasel ajal sattunud. Teleri firmware ja äppi ma igal juhul uuendanud ei ole ja kuu aega tagasi oli samas firmwares ja äppis veel probleem olemas, seega jääb üle ainult serveri pool mingi muutus või mul on lihtsalt vedanud.
Algusest siiani on olnud see Samsungi FW tõttu ja on seda endiselt. Seda teab ka Samsung. Tean et nad on teema tõsiselt ette võtnud.
Mis Elioni koormus, failid jamad jms jutt. Miskit pole muutunud ja Samsung endiselt lahendab seda FW tasemel.
Pole vaja uusi teooriaid toota. Kui see oleks Elioni teha, oleks see teema ammu ajalugu.
Pailaps kirjutas:
...
Vigast videofaili ei suuda Samsungi FW endiselt maha mängida, millega Motorola/Arris hakkama saavad. Samsung jookseb lihtsalt kokku, nii, et menüü ei funktsioneeri ja pult ei tööta. Motorola-l hakkab vigase koha peal heli ja pilt dekodeerimise peale hakkima.
...
Ära arvasid! Kuid ilma ironiseerimata siiski. Tegu on siiski Samsungi FW ja videofaili vormingu koostööga. Selleks, et asi paraneks, peavad saama FW-s vead parandatud ja pleieris endas. Elioni poolt on pleieri uuendused saadetud, nüüd peab FW järgi tulema
Ma ilmselt saan jälle sõimata et oma teooria julgen siis kirjutada, aga no vahet pole. Mulle paistab et elion salvestab kõik järjest ja et fail liiga suureks ei läheks siis jagatakse see mingi aja (mahu?) järel järgmiseks failiks. Ja see koht ongi see kust samsungi player üle ei suuda mängida. Ma oletan et nüüd on lihtsalt failid suuremaks tehtud ja seega on neid katkemis kohti vähem ja sellepärast ma pole nende otsa viimasel ajal sattunud. Teleri firmware ja äppi ma igal juhul uuendanud ei ole ja kuu aega tagasi oli samas firmwares ja äppis veel probleem olemas, seega jääb üle ainult serveri pool mingi muutus või mul on lihtsalt vedanud.
Algusest siiani on olnud see Samsungi FW tõttu ja on seda endiselt. Seda teab ka Samsung. Tean et nad on teema tõsiselt ette võtnud.
Mis Elioni koormus, failid jamad jms jutt. Miskit pole muutunud ja Samsung endiselt lahendab seda FW tasemel.
Pole vaja uusi teooriaid toota. Kui see oleks Elioni teha, oleks see teema ammu ajalugu.
Kusjuures teooria paneb praktika juures üsnagi paika. Samsungit on osad kindlad saated nagu kirjeldasin võimelised kokku jooksma.
Tihtipeale tuleb minu kogemuse peale seda ette kindlatel ajavahemikel. Jääb justkui mulje, et suur hulk päringuid koostatakse UI poole, millega alusFW-s hakkama ei saada.
Tulemuseks pult ei reageeri ja menüü ei liigu. Ootad paar minutit, toimib taas.
FW viga?
Kuna minu ala rohkem andmeside, siis paraku ei puutu ma Samsungiga suurt kokku. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Pailaps kirjutas:
...
...
Selge, siis on mul ilmselt terve kuu vedanud et ühegi selle "jätkukoha" otsa pole sattunud. Mis on saavutus omaette sest siiani sisaldasid kõik seriaali "Sajandi armastus" osad seda kohta... Tead Sa kindlalt et serveris pole midagi muudetud?
Pailaps: ma kardan et me räägime erinevatest probleemidest. Kui mul probleem on, siis see on mingi konkreetse salvestusega konkreetses kohas. Näiteks x salvestus ei mängi 13 minutist edasi, äpp ütleb et salvestus on läbi saanud ja pakub välju nupu (mitte ei pane pange). Salvestuse uuesti käivitamine ei muuda midagi. Kui mingi salvestus on selle probleemiga, siis see ei mängi sellest x kohast edasi ka homme, ega kahe nädala pärast. Sama koht jääb seisma ka hoopis teises Samsung'i mudelis (olen proovinud kolme erineva aasta telekatega).
Ainuke variant sellest kohast edasi saada on enne seda kohta x2-x16 kiirusega kerima panna, siis kerib sellest kohast üle ja saab selle probleemse saate vähemalt lõpuni vaadata. Kusjuures mängimis aega näitab äpp siis sellest "katkenud" kohast ja saatest väljudes või kerides kiiremini kui x16 jooksutab asja kokku.
Suvalises kohas pange panemistega pole mul juba pikka aega probleeme olnud. Samas ma muidugi kasutan ka suht vähe seda äppi, vaatan sellest ainult salvestusi.
On uue keskkonna ja ka uue puldiga tehtud palju teste välisklientide peal. Sama tehti ka nuppude tagasitoomisel.
Listid on uues alt üles! Sealt ka numbrid alt üles. Teistpidi oleks ülimalt ebaloogiline.
Tagasiside küsitluses on just uus pult see, mis saab kõige positiivsema tagasiside.
Ei tasu hakata väitma oma eelistuste põhjal, et suurem osa kasutajaid sama arvab.
Vot selline on arendajate loogika. Korduvalt olen öelnud, et arendaja ei otsusta seda, mis järjekord, mis pult jne. Anname muudatuste jaoks omad hinnangud küll aga et näidata näpuga arendajate peale ja titulleerida nad ebamõistlikeks, räägid asjast, millest mingit aimu pole.
Kordan ka Samsungi teema üle: see probleem pole äpi versioonist vaid Samsungi oma tarkvara vea tõttu.
Iga uue äpi versiooni tulekul pean selle üle kordama?
... kes olid need kliendid, kui palju neid oli ja mis alustel see küsitlus läbi viidi? Kas neil oli olemas ka adekvaatne võrdlusvõimalus ja kasutajakogemus? Me ei tea sellest absoluutselt midagi ja seetõttu ei oma sellised väited mingit tõsiseseltvõetavat kaalu. Kaua võib seda personaalsete eelistuste jama ajada? Juba siitsamast foorumist kokku lugedes kõik need rahulolematud kasutajad saab täiesti arvestatava statistika, mis on kordades kõnekam, kui mingi väide, mida ei saa kontrollida ...
... mis puutub listide järjestust alt üles, siis esimest korda kuulen, et selline loogika üldse eksisteerib minu jaoks on ebaloogiline, et listil peab olema üldse mingi pealesunnitud loogika, miks ei võiks see olla valikuline? Ilmselgelt viitab see mingile väga kummalistest aspektidest lähtuvale (fantaasiavaesele, laisalae?) arendustegevusele, ei vaadelda seda kui universaalselt loogilist lahendust vaid kellegi personaalsest loogikast (või piiratusest?) lähtuvalt. Jällegi oleme jõudnud omajagu iroonilise momendini - arendustegevus võib olla mõjutatud (personaalselt) kiitsakast nägemusest, kasutamiskogemus aga mitte, kellele see lahendus õigupoolest siis mõeldud on? - go figure ...
... ok, seda ma usun, et Samsungiga on raske asju ajada, sama moodi nagu teie klientidel Elioniga ... _________________
DigeBeni, on asju millepärast tava inimesed ei peaks pead vaevama. Meiesugused pole nii targad, et õpetame ärimehi ettevõtet juhtima. Telekomil on eesmärgid paigas ja need tuleb igal juhul täita. Seega pole ka absoluutselt oluline kes olid need testijad kellele meeldis või ei meeldinud mingi teenus või seade. Kui ei meeldi, siis teeb telekom kõik selleks, et meeldiks ja kui ikka ei meeldi peaks see tulemustes kajastuma.
Ma olen näinud Elioni võrgus mingitel hetkedel kehvasid neti kui tv seadmeid, bugiseid menüüsid ja aeglaseid digibokse. Ei saa öelda, et seda pole olnud, samas ma justkui näen hetkel töötavat komplekti mille kallal pole põhjust viriseda, Inteno, Arris, uus pult (kumb kellelegi sobib) ja need toimivad (ka teenused nende sees toimivad), küsimus on ainult igaühe harjumuses, kes tahaks midagi endale menüüs kohandada. Ka Elionil on oma nägemus olemas mida kohandada.
indrekp, et siis sinu arvates peaks lõuad pidama ja edasi teenima? Peame pimesi usaldama mingit statistikat, millest tundub, et ei tea sa ise kah suurt midagi, kuid oled siiski valmis julge hundina kuulide ette hüppama? Ma arvan, et keegi pole siin nii loll, et ei saaks aru, mis toimub, kuid see ei tähenda, et me peaks suu vett täis niisama istuma. Edukad firmad kuulavad väga täpselt, mida kliendid soovivad ja adapteeruvad sellele võimalikult ligilähedaseks. Paraku on ka ports firmasid, kellel on nö. "näritud õuna matkimise" sündroom. Need firmad ei oska õigeid järeldusi teha, mis edulugude taga tegelikult on ja üritavad neid lausa silmaklapistatult iga hinna eest jäljendada. Minu diagnoos Elionile kaldub just sellesse viimasesse gruppi, üritatakse seale vägisi sadulat selga saada ja seejuures unustatakse ära, kelle jaoks nad seda tegelikult teevad. Oma nägemus on väga väärtuslik, kui selles on arvestatud sihtgrupiga, kuid mulle jääb küll mulje, et hetkel üritatakse pigem sihtgruppi ümber kasvatada oma nägemust järgima. Just see ongi tõrke koht, mis minu jaoks iga kell sae käima tõmbab. Eesti ei ole nii vaba ja arenenud turumajandusega riik, et oleks võimalik igas kohas ja iga kell paati vahetada, seega ei jää muud üle, kui meelt avaldada ja ärge tulge väitma, et mina olen ainuke! _________________
DigeBeni, selle koha pealt, et kui ütleme, et Elion teeb kõike valesti, siis ütlen jah, mõistlikum on tõesti vait olla. Nii võib ju iga ettevõtte kohta, ainult pobiseda, et see on sitasti ja teine on sitasti, märkamata, et kokkuvõttes on ikkagi kõik hästi. Mille saadana pärast siis kõik ettevõtted üldse rahulolu uuringuid teevad, loomulikult ikka selleks, et tulemusi saada.
See on nii vahva kuidas tähed tähestiku algusest, keskelt ja lõpust muud ei teegi kui kogu aeg jauravad ringiratast. Loomulikult kui pidevalt nuttu ja halada kuidas karjuv ebaõiglus on õuele tulnud siis ongi maailm pidevalt tumedates toonides. Ma saan aru jah, et on liiga tehtud - meile kõigil tarbijatena on mingil hetkel - aga no kaua võib? Vägisi jääb mulje, et osad AHVid jäävadki eluaeg rusikas tasku ringi kõndima ja sisisevad kui tänavapildis lillat autot näevad. Ma saaks joonelt kümme brändi/teenusepakkujat ette lugeda, kellega mul on olnud kehv kogemus - kas ma peaksin nüüd aastate kaupa HV foorumis nende teemades silmi peast nutma? Cmon, tulge mõistusele.
Mis jutt siin käib!!! Elion'il on siin tuhandeid lehekülgi nn. tasuta tootearendust, kuid selle firma mõne töötaja ego on nii suur, et ei talu kriitikat. Hetkel olen liiga ärritatud, et kirjutada pikemalt. Pean veel mõtlema, kas üldse kirjutada(mitte ei pritsi lihtsalt sülge suust välja nagu indrekp).
See siin läheb absurdseks kätte. Mis ajast peab Elion HV foorumlaste käest saama kinnituse mingi uue või täienduse tegemiseks? Selleks tuleb siia anda andmed, tagasiside ja uuringute vastused, kaalukausi protsendid jms ning kui siit saab "OK", asume arendama.
Olge reaalsed. Seda ei tule iial. Samuti ei näe ma mingit vajadust ega kohustust anda siia numbreid uuringutest. Kui ütlen tagasiside tulemusel on saanud positiivse või ka negatiivse vastukaja teemad see ja see, on minule see piisav. Kui ma ei teaks, millest räägin, seda ka ei kirjutaks.
Foorum pole koht, kus peame saama kinnitusi enne, kui miskit tegema lähme. Selleks on kaasatud kordades rohkem inimesi, kui siin kirjutajaid.
Vastuseks küsijale, et kelle peal tehakse kasutusuuringuid, siis küsija võiks teada tavapraktikat - kaasatakse need kliendid, keda see puudutab. Uustv puhul vanatv kliendid ja uue puldi numbrite puhul juba nii olemasolevad uue Nuti kui ka vana nuti kasutajad.
Tembeldate meid siin rumalateks aga mul osa kirjutajate puhul jääb teine mulje. Kui pole aimu, kuidas asju tehakse, küsige, mitte ärge spekuleerige teemal, mille sisust on teil vähe aimu.
Pole kellelegi siin enam uudiseks, et olen tv arenduste core hulka kuuluv. Pean vist ametit vahetama ja kutsun teadjamaid ühinema tv arendusega. Häid päid on alati vaja.
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida
viimati muutis inah 23.11.2014 14:49:54, muudetud 2 korda
Mis jutt siin käib!!! Elion'il on siin tuhandeid lehekülgi nn. tasuta tootearendust, kuid selle firma mõne töötaja ego on nii suur, et ei talu kriitikat. Hetkel olen liiga ärritatud, et kirjutada pikemalt. Pean veel mõtlema, kas üldse kirjutada(mitte ei pritsi lihtsalt sülge suust välja nagu indrekp).
Täiendame üksteise ignore listi ja saamegi puhtama teema, tõsimeeli katsetan ära kas elan üle, kui jääb nägemata selline tekst, mis ei ütle mitte midagi.
Mul ei ole küll kriitikaga probleeme, olen ju ise samamoodi kriitiline sobimatute teemade suhtes. Ärritus tuleb kuidagi välja elada aga pigem mitte teiste peal. Sülge pritsin ehk pisut vähem kui "vähem kogenud" kasutajad.
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida
Huvitav kas elion hakkab nüüd neid kes kritiseerivad elioni lahterdama kellele lubame oma teenuseid kasutada ja kellele mitte.
Huvitav kas elion hakkab nüüd neid kes kritiseerivad elioni lahterdama kellele lubame oma teenuseid kasutada ja kellele mitte.
Oled kindel, et pole varem klient olnud? See teade viitab, et sul on üleval võlg.
MinuTV jaoks pole vaja olla Elioni klient. Selleks saad, kui MinuTV teenusega liituda. Arveldus käib ikka läbi Elioni, ka proovi ajal.
inah, võlgnevusi Elioni ees pole? Või oled kunagi pikalt neile võlgu olnud? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Täiendame üksteise ignore listi ja saamegi puhtama teema, tõsimeeli katsetan ära kas elan üle, kui jääb nägemata selline tekst, mis ei ütle mitte midagi.
Mul ei ole küll kriitikaga probleeme, olen ju ise samamoodi kriitiline sobimatute teemade suhtes. Ärritus tuleb kuidagi välja elada aga pigem mitte teiste peal. Sülge pritsin ehk pisut vähem kui "vähem kogenud" kasutajad.
indrekp ignore list ei vii kuhugi. See on pea liiva alla peitmine. Ära nüüd solvu, aga sa oled omal alal tark mees, kuid ära liigita enam kedagi millegiks. Kust kurat sa tead, mis firma omanik keegi siin kasutajatest on? Tava inimeseks nimetamine tervet foorumi lugejaskonda nimetada on äärmiselt solvav. Meil kõigil on omad oskused. Elioni töötajana toetuks mina pigem faktidele konkreetses temale tekitatud teemas, mitte ei elaks ennast välja. Selle jaoks on teised teemad. Jah, öeldakse vahel halvasti ning noritakse, kuid see tuleb alla neelata ning jääda rahulikuks. Ka mind ajavad töö juures paljud asjad endast välja, kuid firma esindajana tuleb jääda rahulikuks ning 100x järgi mõelda. Näiteks armjan ja pailaps on foorumis tunduvalt professionaalsemad(minu lgp. neile). Jää rahulikuks ja mulle suuna kättenäitamine pole soovitav. Tasub meeles pidada, et alati tuleb vastus. Meeldiv või ebameeldiv, see on juba teiste teha. Mina sind ignore listi igatahes ei pane. Nagu mainisin, pole sa rumal mees.
Mulle meeldib kui entusiastlikud on inimesed televisiooni suhtes...
Vägisi tekivad mõtted, et kas üldse inimesed midagi muud teevad või siis valavad niisama viha teenusepakkuja peale. Jahtuge maha tibud.
Sul ei ole hetkel maksehäireid
selline info siis krediidiinfost
Siis ei oska tõesti öelda miks, usun et vastuse saad 165'st kui pole just tegu mingi tehnilise viperdusega.
Võid ka proovida ID kaardiga sisse logida Iseteenindusse ning sõlmi ka Kliendileping.
Hmm. Ilmselt tegu kõrget krediidiriski omava sihtgrupiga. Saab kasutada teenuste tellimiseks VÕS § 142 lg 3 sätestavat käenduslepingut või tagatisraha. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Hmm. Ilmselt tegu kõrget krediidiriski omava sihtgrupiga. Saab kasutada teenuste tellimiseks VÕS § 142 lg 3 sätestavat käenduslepingut või tagatisraha.
No siis keerake see oma minu tv sinna samusesse kuskil võlgu pole elus olnud mujal pole probleeme ja elionis käib täiega diskrimineerimine
Helista ja kysi mis toimub _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Isikud ei pruugi ainult lepingute sõlmimisel lähtuma ainult seaduses sätestatust, vaid võivad poolte kokkuleppel seaduses sätestatust kõrvale kalduda ja teha kokkuleppeid, mis muudavad oluliselt seaduses kindlaks määratud tingimusi. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
See on nii vahva kuidas tähed tähestiku algusest, keskelt ja lõpust muud ei teegi kui kogu aeg jauravad ringiratast..
A, M ja P ?
Mark0 kirjutas:
Loomulikult kui pidevalt nuttu ja halada kuidas karjuv ebaõiglus on õuele tulnud siis ongi maailm pidevalt tumedates toonides. Ma saan aru jah, et on liiga tehtud - meile kõigil tarbijatena on mingil hetkel - aga no kaua võib? Vägisi jääb mulje, et osad AHVid jäävadki eluaeg rusikas tasku ringi kõndima ja sisisevad kui tänavapildis lillat autot näevad.
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette). _________________ Dima oli siin
Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
Kui filmiriiulis olevate vene seriaalide vahel kiiresti klõpsida, jookseb VIP digiboksil juhe kokku, st. restardib. Teiste seriaalidega probleeme pole.
Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
pult keelekastet saanud ja nupp "kleepub" kinni kui vajutad?
Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).
Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2
viimati muutis inah 24.11.2014 12:45:32, muudetud 1 kord
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).
Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2
Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.
Mul oli sama jama.
ps 2
Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.
Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid
Mul oli sama jama.
ps 2
Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid
Haige see pole vaid loogiline nõue - sellega seostatakse sind, kui klienti, tootega (isikukood). Nõus, et selle kohta peab olema teade esmakordselt sisselogijale. Seda flowd ka parandatakse ja tehakse kasutajale loogilisemaks
armjan, nii elementaarsed asjad tehakse süsteemis kõigepealt korda.
Ehk mis esmamulje süsteemist jääb, kui sissesaamine tekitab juba negatiivse fooni? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
A.S., see on alati nii. Keegi ei vaata enam märget "beeta" ja seepärast ei anta ka asju niiväga public testi. Seda kiunu ei jõua ära kuulata. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
/OT/ Mina kui arendaja annan asju teistele näppida alles siis kui olen ise veendunud, et minu jaoks asi toimib või on küll osa funktsionaalsust puudu mille kohta ka testijatele infot annan, et seda pole mõtet proovidagi.
Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.
See sisselogimise "anomaalia" muideks on alates testimise algusest teada olnud (tegijatele).
Tundub eriti raske rakenduse avalehele sellehohane hoiatus panna.
Loota, et kusagil avalikult on nimekiri asjadest, mis on teadaolevalt katki/tegemata, on juba liig mis liig. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta
Mul sama - tihti jääks nagu tutikal puldil numbriklahv nö. sisse, ehk siis plõksib lõputult 111 või 999 või mida iganes. Vahel jääb seda tegema või kanaleid kerima õrnalt puldile pihta minnes.
Kuna mul renditud boks ja puldil patareikaas niikuinii "punnitab" ning tundub sõrme all kõver, siis mõtlesin minna ja puldi ringi vahetada.
Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.
Mõni Samsungi peal vaataja võiks kommenteerida kas Muusika kanal Seitse ja Universal töötavad normaalselt või mitte? Mul hetkel hakib.
Eelmise versiooniga ruudutasid mõlemad. Miski varasem versioon suutis Universalit näidata normaalselt - ainult Seitse ruudutas. _________________ All there is to do - recon...
MinuTv app - fullscreenis iga puudutuse peale läheb pilt kitsamaks, kuni ekraanil on üks kitsas riba. Portraiti ja tagasi liigutades pilt jälle korras.
Mõtle järele, kas sul on elamises veel mingeid pulte, mis võiksid telekat mõjutada. Mul juhtus sama asi, vahetasin puldi patareisid jne aga ei miskit.. tegelik põhjus oli teleka taga asjade all vedelenud mittekasutuses elioni pult, millele oli mingi raskem asi volüüminupu peale vajunud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.