Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1253, 1254, 1255 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
inah
HV kasutaja

sõnum 23.11.2014 17:42:06 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Hmm. Ilmselt tegu kõrget krediidiriski omava sihtgrupiga. Saab kasutada teenuste tellimiseks VÕS § 142 lg 3 sätestavat käenduslepingut või tagatisraha.

No siis keerake see oma minu tv sinna samusesse kuskil võlgu pole elus olnud mujal pole probleeme ja elionis käib täiega diskrimineerimine kopp.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2014 17:45:16 vasta tsitaadiga

Helista ja kysi mis toimub icon_idea.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 23.11.2014 18:04:26 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Helista ja kysi mis toimub icon_idea.gif

Just!!! icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif

Isikud ei pruugi ainult lepingute sõlmimisel lähtuma ainult seaduses sätestatust, vaid võivad poolte kokkuleppel seaduses sätestatust kõrvale kalduda ja teha kokkuleppeid, mis muudavad oluliselt seaduses kindlaks määratud tingimusi.

Jänes
HV kasutaja

sõnum 23.11.2014 18:10:33 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
See on nii vahva kuidas tähed tähestiku algusest, keskelt ja lõpust muud ei teegi kui kogu aeg jauravad ringiratast..

A, M ja P ? icon_rolleyes.gif

Mark0 kirjutas:
Loomulikult kui pidevalt nuttu ja halada kuidas karjuv ebaõiglus on õuele tulnud siis ongi maailm pidevalt tumedates toonides. Ma saan aru jah, et on liiga tehtud - meile kõigil tarbijatena on mingil hetkel - aga no kaua võib? Vägisi jääb mulje, et osad AHVid jäävadki eluaeg rusikas tasku ringi kõndima ja sisisevad kui tänavapildis lillat autot näevad.

Ka rahulolematu Elioni klient ?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2014 19:39:16 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

See ei ole enam naljakas... doh.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 23.11.2014 20:38:13 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Jänes kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

See ei ole enam naljakas... doh.gif

Miks mitte ? Minuarust on taolist "nalja" antud teema paksult täis. Alates mingite "tähtede" pidevast jauramisest jätkudes jumal teab millega. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 24.11.2014 00:41:18 vasta tsitaadiga

inah kirjutas:
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida

Mul oli sama jama.

Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).

Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 24.11.2014 09:41:13 vasta tsitaadiga

Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
dave55
HV vaatleja

sõnum 24.11.2014 10:15:12 vasta tsitaadiga

Kui filmiriiulis olevate vene seriaalide vahel kiiresti klõpsida, jookseb VIP digiboksil juhe kokku, st. restardib. Teiste seriaalidega probleeme pole.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.11.2014 10:32:05 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
pult keelekastet saanud ja nupp "kleepub" kinni kui vajutad?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2014 11:37:55 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
PCman kirjutas:

Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
inah
HV kasutaja

sõnum 24.11.2014 12:36:47 vasta tsitaadiga

jt234 kirjutas:
inah kirjutas:
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida

Mul oli sama jama.

Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).

Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha thumbs_down.gif
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2
Manus

viimati muutis inah 24.11.2014 12:45:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 24.11.2014 12:39:07 vasta tsitaadiga

Siis on küll jah natukene pahasti kui nad isegi lehe värvi valida ei anna.

Sul ikka igasugu "blokkerid" välja lülitatud?
Aga error on hea, sealt annab lugeda, mis halvasti on.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2014 13:23:03 vasta tsitaadiga

inah kirjutas:
jt234 kirjutas:
inah kirjutas:

Mul oli sama jama.

Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha thumbs_down.gif
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2

Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.
tagasi üles
inah
HV kasutaja

sõnum 24.11.2014 13:53:52 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
inah kirjutas:
jt234 kirjutas:
inah kirjutas:

Mul oli sama jama.

ps 2

Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.

Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. thumbs_down.gif Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2014 14:20:44 vasta tsitaadiga

inah kirjutas:
armjan kirjutas:
inah kirjutas:
jt234 kirjutas:
inah kirjutas:

Mul oli sama jama.

ps 2

Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. thumbs_down.gif Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid

Haige see pole vaid loogiline nõue - sellega seostatakse sind, kui klienti, tootega (isikukood). Nõus, et selle kohta peab olema teade esmakordselt sisselogijale. Seda flowd ka parandatakse ja tehakse kasutajale loogilisemaks
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.11.2014 14:34:05 vasta tsitaadiga

armjan, nii elementaarsed asjad tehakse süsteemis kõigepealt korda.
Ehk mis esmamulje süsteemist jääb, kui sissesaamine tekitab juba negatiivse fooni?

A.S.
HV Guru

sõnum 24.11.2014 15:19:59 vasta tsitaadiga

Inimesed ju nõudsid kangesti, et andke see poolpidune asi ruttu-ruttu meile testida. Nüüd siis antigi, ikka on pahasti.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 24.11.2014 15:36:00 vasta tsitaadiga

A.S., see on alati nii. Keegi ei vaata enam märget "beeta" ja seepärast ei anta ka asju niiväga public testi. Seda kiunu ei jõua ära kuulata.
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.11.2014 15:49:57 vasta tsitaadiga

/OT/ Mina kui arendaja annan asju teistele näppida alles siis kui olen ise veendunud, et minu jaoks asi toimib või on küll osa funktsionaalsust puudu mille kohta ka testijatele infot annan, et seda pole mõtet proovidagi.

Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.

See sisselogimise "anomaalia" muideks on alates testimise algusest teada olnud (tegijatele).
Tundub eriti raske rakenduse avalehele sellehohane hoiatus panna.

Loota, et kusagil avalikult on nimekiri asjadest, mis on teadaolevalt katki/tegemata, on juba liig mis liig.

timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 24.11.2014 16:09:26 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
olafsand kirjutas:
PCman kirjutas:

Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta

Mul sama - tihti jääks nagu tutikal puldil numbriklahv nö. sisse, ehk siis plõksib lõputult 111 või 999 või mida iganes. Vahel jääb seda tegema või kanaleid kerima õrnalt puldile pihta minnes.
Kuna mul renditud boks ja puldil patareikaas niikuinii "punnitab" ning tundub sõrme all kõver, siis mõtlesin minna ja puldi ringi vahetada.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 24.11.2014 16:22:30 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.
Ongi 31 päeva tasuta.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 24.11.2014 17:51:52 vasta tsitaadiga

Mõni Samsungi peal vaataja võiks kommenteerida kas Muusika kanal Seitse ja Universal töötavad normaalselt või mitte? Mul hetkel hakib.

Eelmise versiooniga ruudutasid mõlemad. Miski varasem versioon suutis Universalit näidata normaalselt - ainult Seitse ruudutas.

somnambuul
HV veteran

sõnum 24.11.2014 20:08:57 vasta tsitaadiga

MinuTv app - fullscreenis iga puudutuse peale läheb pilt kitsamaks, kuni ekraanil on üks kitsas riba. Portraiti ja tagasi liigutades pilt jälle korras.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 25.11.2014 00:51:53 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:

Mõtle järele, kas sul on elamises veel mingeid pulte, mis võiksid telekat mõjutada. Mul juhtus sama asi, vahetasin puldi patareisid jne aga ei miskit.. tegelik põhjus oli teleka taga asjade all vedelenud mittekasutuses elioni pult, millele oli mingi raskem asi volüüminupu peale vajunud icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1253, 1254, 1255 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.