Hmm. Ilmselt tegu kõrget krediidiriski omava sihtgrupiga. Saab kasutada teenuste tellimiseks VÕS § 142 lg 3 sätestavat käenduslepingut või tagatisraha.
No siis keerake see oma minu tv sinna samusesse kuskil võlgu pole elus olnud mujal pole probleeme ja elionis käib täiega diskrimineerimine
Helista ja kysi mis toimub _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Isikud ei pruugi ainult lepingute sõlmimisel lähtuma ainult seaduses sätestatust, vaid võivad poolte kokkuleppel seaduses sätestatust kõrvale kalduda ja teha kokkuleppeid, mis muudavad oluliselt seaduses kindlaks määratud tingimusi. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
See on nii vahva kuidas tähed tähestiku algusest, keskelt ja lõpust muud ei teegi kui kogu aeg jauravad ringiratast..
A, M ja P ?
Mark0 kirjutas:
Loomulikult kui pidevalt nuttu ja halada kuidas karjuv ebaõiglus on õuele tulnud siis ongi maailm pidevalt tumedates toonides. Ma saan aru jah, et on liiga tehtud - meile kõigil tarbijatena on mingil hetkel - aga no kaua võib? Vägisi jääb mulje, et osad AHVid jäävadki eluaeg rusikas tasku ringi kõndima ja sisisevad kui tänavapildis lillat autot näevad.
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette). _________________ Dima oli siin
Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
Kui filmiriiulis olevate vene seriaalide vahel kiiresti klõpsida, jookseb VIP digiboksil juhe kokku, st. restardib. Teiste seriaalidega probleeme pole.
Mul on tekkinud Arrise boxiga ja nuppudega puldiga üks huvitav probleem. Vahetevahel viskab digiboxi heli põhja kui heli valjust näppida. Vajutad korraks heli üles nuppu ja selleasemel, et ühe nõksatuse teeks viskab täiesti põhja....
pult keelekastet saanud ja nupp "kleepub" kinni kui vajutad?
Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta
kas seda minutv saab mitte elioni klient kah tasuta proovida või ,mul viskab ette :Kahjuks ei ole võimalik negatiivse reitingu korral teenuseid tellida
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).
Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2
viimati muutis inah 24.11.2014 12:45:32, muudetud 1 kord
Mul oli sama jama.
Tegelikult pole seal võlgnevustega mingit pistmist - pead end vaid Elioni kliendiks registreerima (oma seadeid vaatama hakates või kuskilt hüppab vorm ette).
Peale lepingu sõlmimist sain sisse aga nüüd on ees ainult valge leht kui sisse login,see ei ole beta pigem pre alpha
ps proovisin nutitelefoniga sellega kuidagi töötab aga pidevalt pillub igasugu erroreid
ps 2
Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.
Mul oli sama jama.
ps 2
Logi välja ja uuesti sisse, siis on korras. See viga on teada ja saab edaspidises versioonis ka korda. Lisaks, kui lepingu sõlmimisel kohe minuTV'd kasutama lähed, ei pruugi see kohe töötada - sõsteemides sünk võtab 5..15 minutit.
Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid
Mul oli sama jama.
ps 2
Helistasin infosse ja sain teada et täitsa haige logimine on tehtud minutv le.Esiteks esimesel korral peab nii arvutis kui ka moblas või tabletis sisse logima nn. turvaliselt kas id-kaardi või panga koodidega sama moblas aga mul ei ole panga koode ega mobiil-id ja telefonis ega tabletis sellepärast ma vaadata ei saa. Sellest esmasest logimisest võiks mõni rida ikka olla kodulehe peal kah kõik ei ole hiromandid
Haige see pole vaid loogiline nõue - sellega seostatakse sind, kui klienti, tootega (isikukood). Nõus, et selle kohta peab olema teade esmakordselt sisselogijale. Seda flowd ka parandatakse ja tehakse kasutajale loogilisemaks
armjan, nii elementaarsed asjad tehakse süsteemis kõigepealt korda.
Ehk mis esmamulje süsteemist jääb, kui sissesaamine tekitab juba negatiivse fooni? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
A.S., see on alati nii. Keegi ei vaata enam märget "beeta" ja seepärast ei anta ka asju niiväga public testi. Seda kiunu ei jõua ära kuulata. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
/OT/ Mina kui arendaja annan asju teistele näppida alles siis kui olen ise veendunud, et minu jaoks asi toimib või on küll osa funktsionaalsust puudu mille kohta ka testijatele infot annan, et seda pole mõtet proovidagi.
Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.
See sisselogimise "anomaalia" muideks on alates testimise algusest teada olnud (tegijatele).
Tundub eriti raske rakenduse avalehele sellehohane hoiatus panna.
Loota, et kusagil avalikult on nimekiri asjadest, mis on teadaolevalt katki/tegemata, on juba liig mis liig. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ei usu. Seda võib väga harva ette tulla. Pole küll kuulnud ega ise näinud aga ma ei kahtle ta teates. Kui saame pihta, kus kratt jalutab, kõrvaldame ta
Mul sama - tihti jääks nagu tutikal puldil numbriklahv nö. sisse, ehk siis plõksib lõputult 111 või 999 või mida iganes. Vahel jääb seda tegema või kanaleid kerima õrnalt puldile pihta minnes.
Kuna mul renditud boks ja puldil patareikaas niikuinii "punnitab" ning tundub sõrme all kõver, siis mõtlesin minna ja puldi ringi vahetada.
Avalikule testile peaks ka ikka mingid kvaliteedinõuded kehtima, eriti kui selle eest veel raha küsitakse.
Teine võimalus oleks teha tasuta ning seda ka otse arenduskoodi pealt, ehk koos igaöiste uuendustega.
Mõni Samsungi peal vaataja võiks kommenteerida kas Muusika kanal Seitse ja Universal töötavad normaalselt või mitte? Mul hetkel hakib.
Eelmise versiooniga ruudutasid mõlemad. Miski varasem versioon suutis Universalit näidata normaalselt - ainult Seitse ruudutas. _________________ All there is to do - recon...
MinuTv app - fullscreenis iga puudutuse peale läheb pilt kitsamaks, kuni ekraanil on üks kitsas riba. Portraiti ja tagasi liigutades pilt jälle korras.
Mõtle järele, kas sul on elamises veel mingeid pulte, mis võiksid telekat mõjutada. Mul juhtus sama asi, vahetasin puldi patareisid jne aga ei miskit.. tegelik põhjus oli teleka taga asjade all vedelenud mittekasutuses elioni pult, millele oli mingi raskem asi volüüminupu peale vajunud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.