Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa lisas kõikidesse arvuti- ja mobiiltelefoni pakettidesse 4G Interneti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.11.2014 20:56:16 vasta tsitaadiga

Ma ei mõista sideoperaatorit kes annab kogu oma masti ressursi vaid 39€ eest kliendile kasutada.
Valin Mint Unlimited 39€ ja piiramatu kiirus, piiramatu maht 4G võrgus.
Teoreetilised kiirused on siis ju 150/50 millega võin triiki 24x7 tervet masti koormatuna hoida, arvestades seda, et mastide vahelised lingid pole ka alati optika peal, vaid raadiolingi peal võivad naabrid näppu imeda kui mina torri vaatan.

Selles suhtes soodne hind kuniks ma ainukesena masti all olen, kui meid on rohkem siis kaeban Elisale aeglase kiiruse üle aga said ju KUNI piiramatu ühenduse. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 19.11.2014 21:14:38 vasta tsitaadiga

pistyk kirjutas:
Mul naisele helistati Elisast,et te kasutate internetti,mis on kiviajast juba ja soovitasid võtta uus pakett,mis maksab 16 euri kuus,praegu maksab 5.- Keeldus viisakalt ja ütles,et talle sellest kiviaegsest piisab küll. Krt saan aru et sama raha eest tehakse parem pakkumine või odavam,aga et tahetakse kolm korda kallimat pähe määrida,on ikka tüübid
Mul vanematele määriti kah midagi sarnast elisas pähe. Kahe numbri peale kokku tuli uue paketiga arve 16€. Enne helistasid mingi iidvanas paketis vaevu 10...12€ eest. Telefonis lubati, et hakkate vähem maksma aga hiljem muidugi ei väitnud ega mäletanud seda keegi. Öeldi, et see inimene kes teile seda pakkus pole enam tööl. Klienditeenindus ütles, et tagasi vanale paketile ei saa minna ja mingit muud paketti ei pakutud. Esinduste vahet jooksutati ka niisama. Lõpuks sai iseteeninduses neile soodne 2,5 perepakett vms valitud ja nüüd kahe numbri peale arve 5€. Keegi seda muidugi välja ei pakkunud, sest see ju nende jaoks kahjulik.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 20.11.2014 02:58:38 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
http://raadio1.ee/?powerpress_pinw=6457-podcast @10:25-13:43
Juttu millist karmi metoodikat ELISA kasutab pakettide pealesurumiseks icon_eek.gif

ma peaks seda vist korra veel kuulama, aga enne tehakse sellist apple'i reklaami, et see on lihtsalt rõve.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 20.11.2014 03:53:48 vasta tsitaadiga

pistyk kirjutas:
Mul naisele helistati Elisast,et te kasutate internetti,mis on kiviajast juba ja soovitasid võtta uus pakett,mis maksab 16 euri kuus,praegu maksab 5.- Keeldus viisakalt ja ütles,et talle sellest kiviaegsest piisab küll. Krt saan aru et sama raha eest tehakse parem pakkumine või odavam,aga et tahetakse kolm korda kallimat pähe määrida,on ikka tüübid

Helistas ka mulle üks meeldiva häälega naisterahvas. Tervitas nimepidi, ning kiitis mind olemast väärtuslik püsiklient.
Küsis koduinterneti kohta, vastasin, et elioni optika. Siis "nojaah, aga kas mujal ka netiühendust vaja?". Ma liigun suhteliselt vähe (enamasti kodust-tööle, töölt-koju. Harva kuskil võõras kohas.), niiet ütlesin, et vajadusel lükkan telefonis hotspoti sisse. Siis hakkas pihta... Hotspot sööb akut ja tapab telefoni hoopiski ära jms, ning pulgaga palju parem.
Njah, kaua see kõne ei kestnud. Lõpus oli kuulda veidi pettunud hääletooni, aga mis teha...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 20.11.2014 04:06:29 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Ma ei mõista sideoperaatorit kes annab kogu oma masti ressursi vaid 39€ eest kliendile kasutada

Ega see mast ainult ühe kanali peal jookse, mida sa kinni saad tõmmata. Lisaks ma ei tahaks eriti uskuda, et sulle päris unlimited per kanal üldse antakse.

rex
HV Guru
rex

sõnum 20.11.2014 11:57:05 vasta tsitaadiga

Ma ähvardasin oma vanematest lahti öelda, kui nad Elisa pakkumise ilma minuga konsulteerimata vastu võtavad. Need pakkujad on tõesti kuradi pealetükkivad. Ütlesin, et andku minu nr. Sealt kaudu pole mulle paraku kõnet tulnud. Niisama hea õnne peale ikka aegajalt helistavad nagu teisedki operaatorid (isegi EMT-ist tuli ca kuu tagasi esimest korda kõne icon_eek.gif). Üldiselt on nende pakkumistega nagu Tallinki aktsiatega: kuni neid sulle nii väga pähe määrida soovitakse, pole see sulle kasulik.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 12:01:08 vasta tsitaadiga

See on küll pettumus. Kel vanad paketid alles, ega nad seda ei saa ära võtta. Aga uutele tulijatele on küll jama suur. Ja nii see internet ära tapetakse. Kindlasti oleks paljud tulevased nutitelefoni oman8ikud soovinud endale inertnetti telefoni nüüd aga paljud loobuvad. Äärmiselt nõme on see,et enne oli mahupiiranguta aga nüüd on mahupiirang. Oleks veel, et saad mõistliku hinnaga seda aga kooritakse seitse nahka. See tähendab vaid seda, et teenusepakkujad on rasva läinud ja on muutunud ahneks. Kui tarbijaid tagant ära kukuvad, küll muutuvad viisakamaks.

viimati muutis tonis12 20.11.2014 12:16:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
blackrider
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 12:01:24 Internetilt koorimine vasta tsitaadiga

Võtke ZEN kõnekaart. Laadige 5 EUR peale. Saatne sõnum NET30 numbrile 15300. Saate 50Gb piisavalt kiiret netti.
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 12:35:35 vasta tsitaadiga

its2cold kirjutas:
Ehk siis esmalt oli mahupiirang, siis kiirusepiirang ja nüüdsetes "kolmanda generatsiooni" pakettides on mõlemad icon_neutral.gif .

Elisal on plaanis juurde tuua ka võimalus osta lisamahtu, aga seda juhul, kui meil leidub kliente, kes seda teenust reaalselt kasutada sooviksid. Klientide tagasiside põhjal otsustame, kas see lisavõimalus leiaks reaalselt kasutust.
tagasi üles
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 12:49:43 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
4G tehnoloogial põhinevat internetti iseloomustab eriti kiire mobiilne internet, mis tähendab, et Sa saad oma asjad aetud korda rutem

Just - 4G tehnoloogia on kliendi jaoks palju enamat kui pelgalt teoreetilised maksimaalsed kiirused. 4G tehnoloogia kasutamine annab kliendi kasutusse täiesti uue leviala ning uutel sagedustel leviva interneti. Sagedustel, mis pääsevad oluliselt paremini siseruumidesse, sealhulgas autosse, bussi, koju ja kontorisse. Ka võrguressurssi on 4G levialas oluliselt rohkem, tänu millele on ühenduse kvaliteet stabiilsem. Seega kasutuskogemus, mida saame pakkuda 4G internetis on vägagi erinev 3G omast.

viimati muutis Võrguspets 20.11.2014 12:50:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.11.2014 12:50:32 vasta tsitaadiga

Muidugi, tehke uuring kas keegi lsiamahtu tahab, kohe pakketides seda pkkuda ei ole mõtet thumbs_up.gif

Lõhnab nagu Elioni puldi saaga, kellelgi pole vaja numbrinuppudega pulti, meie tagasiside ütles seda.
8 kuud hiljem tulime klientide tungivale soovile vastu ja tõime täiesti uue põlvkonna puldi turule, kus on ka numbri klahvid.

Jabur näide kas pole?

Vabandage minu otsekohesust icon_redface.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 12:52:34 vasta tsitaadiga

its2cold kirjutas:
Ehk siis esmalt oli mahupiirang, siis kiirusepiirang ja nüüdsetes "kolmanda generatsiooni" pakettides on mõlemad icon_neutral.gif .

Meie uus paketiloogika ei põhine enam tehnilistel parameetritel milleks on näiteks maht ja kiirus, sest need on paljude klientide jaoks raskesti tajutavad ning kauged. Uus paketiloogika põhineb tegevustel, mille jaoks klient neid pakette kasutada soovib. Seejuures on Elisa meie operaatorina see, kes arvutab välja, milliseid tehnilisi näitajaid selliste tegevuste teostamiseks (parima kogemusega) vaja läheb.
Taoline lähenemine võimaldab pakkuda väga soodsaid lahendusi klientidele, kes soovivadki teha lihtsamaid tegevusi ning pakkuda väga head kasutuskogemust neile, kelle nõudmised on kõrgemad. Nii ei pea klient ennast kurssi viima keeruliste terminitega, vaid saab valida just enda tegevustest lähtuva sobivaima lahenduse.

Piiramatut mahtu (ja kiiruseid) vajavad meie kõige nõudlikumad kliendid, kes soovivad seadmest nö võtta maksimumi. Elisa on endiselt ainus operaator Eestis, kes üleüldse pakub klientidele võimalust kasutada piiramatus mahus ja kiirusel mobiilset internetti. Pakume seda paketis MiNT Unlimited ning see on mõeldud tahvelarvutis või tavalises arvutis kasutamiseks. Telefoniekraanil Elisa kliendid ei tee reeglina tegevusi, mis nii palju mahtu vajaksid. Sellegipoolest on tõelistele netigurmaanidele olemas ka nutitelefonis Nutipakett 35, mis võimaldab piiramatuid üles- ja allalaadimiskiirusi ning 40 GB andmemahtu.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.11.2014 12:54:24 vasta tsitaadiga

Mina saan sellest nii aru, et maht sai üle müüdud (raporteeriti ju rekordilistest liitunute arvust jne.)
Sellest ka mahupiirangud uutele pakettidele ja 4G võrgu täiendused (Tallinnas).

tagasi üles
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 12:55:26 vasta tsitaadiga

tonis12 kirjutas:
See on küll pettumus. Kel vanad paketid alles, ega nad seda ei saa ära võtta. Aga uutele tulijatele on küll jama suur. Ja nii see internet ära tapetakse. Kindlasti oleks paljud tulevased nutitelefoni oman8ikud soovinud endale inertnetti telefoni nüüd aga paljud loobuvad. Äärmiselt nõme on see,et enne oli mahupiiranguta aga nüüd on mahupiirang. Oleks veel, et saad mõistliku hinnaga seda aga kooritakse seitse nahka. See tähendab vaid seda, et teenusepakkujad on rasva läinud ja on muutunud ahneks. Kui tarbijaid tagant ära kukuvad, küll muutuvad viisakamaks.

Oleme endiselt veendunud, et turul on kliente, kes vajavad suuri kiiruseid ning piiramatut mahtu - pakume neid võimalusi paketis MiNT Unlimited ning see on mõeldud tahvelarvutis või tavalises arvutis kasutamiseks. Telefoniekraanil Elisa kliendid ei tee reeglina tegevusi, mis nii palju mahtu vajaksid. Sellegipoolest on tõelistele netigurmaanidele olemas ka nutitelefonis Nutipakett 35, mis võimaldab piiramatuid üles- ja allalaadimiskiirusi ning 40 GB andmemahtu.. Elisa ei ole oma seisukohta selles osas muutnud. Küll aga näeme, et paljude klientide jaoks on oluline lihtsus ja arusaadavus ning see, et internetiteenus toimiks tõrgeteta ja nii, et teenuse toimivuse peale ei peaks mõtlema. Seega pakume oma paketivalikus erinevaid versioone lähtuvalt kliendi enda soovidest.

Me ei leia, et poole aastaga oleks internetitarbimine vähenenud. Küll aga on turule lisandunud palju selliseid kliente, kelle jaoks tehnilised parameetrid kõlavad kui hiina keel ja muudavad mobiilse interneti tehnokraatlikuks ning keeruliseks. Ka meie varasemas paketivalikus ei pakkunud soodsamad paketid keerulisemate toimingute teostamiseks piisavalt head kogemust - seega otsustasime kommunikatsiooni muuta kliendikesksemaks ning kliendikeelsemaks.

Valdava osa klientide jaoks ei ole olulised mitte tehnilised näitajad, vaid see, et nende poolt soovitud tegevused saaksid tehtud mugavalt ning tõrgeteta - oleme oma paketivaliku muutnud selliseks, et kliendil oleks enda vajadustele vastavat lahendust kergem üles leida.
tagasi üles
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 13:03:09 vasta tsitaadiga

tonis12 kirjutas:

Kliendile, kes soovib maksimaalset kogemust ka oma nutitelefonist (parimaid kiirusi tegevuste jaoks, mis vajavad ka suuremaid mahte), soovitame Maksimalistile mõeldud paketti Nutipakett 35 (kuutasuga 35€) või siis olemasolevale kõnepaketile lisaks Filmisõbrale mõeldud Mint Brilliant lisateenust (kuutasu 20 €)

Uusi pakette ei saa võrrelda varasemate soodsamate kuutasudega pakettidega, sest klient väärtustab saadavat teenuse kasutamise kogemust ja teenuse toimivuse sujuvust. Varasemad 3G paketid ei suuda tänapäevaste teenuste puhul paraku alati klienti rahuldavat kasutuskogemust pakkuda.
tagasi üles
Võrguspets
HV kasutaja
Võrguspets

sõnum 20.11.2014 13:08:15 vasta tsitaadiga

Parameter kirjutas:
See on küll nüüd suur pettumus. Kuni praeguseni oli Elisa minu silmis oma M-Interneti pakettidega teistest (vähemalt paberi peal) peajagu üle.

Ise olen õnneks 6 eurose kuutasuga Mint mobiilis paketi kasutaja - 3G 2Mbit/s ilma mahupiiranguta.

Need tegevused, mille jaoks sobisid varasemalt soodsama hinnaga paketid, ei vaja ka palju mahtu.
Paremat kliendikogemust saame pakkuda 4G võrgus mitte ainult teoreetiliste kiiruste mõttes, vaid tänu eristuvale tehnoloogiale – mis pakub veelgi paremat siselevi, teenuse sujuvat toimimist, laiemat katvust ning seetõttu avasime 4G võrgu kõikides pakettides, ka kõige soodsamates
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 20.11.2014 13:50:17 vasta tsitaadiga

Võrguspets kirjutas:
Telefoniekraanil Elisa kliendid ei tee reeglina tegevusi, mis nii palju mahtu vajaksid.

kas telefonid lähevad põlema, kui hotspoti kasutada?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.11.2014 13:54:02 vasta tsitaadiga

Mul ka pole teist SIM kaarti läpaka jaoks, kuna hotspoti tegemine telefonis on "no brainer" ja lisa SIM kaart ja/või selle tegemine maksab.
Keskmine tädi Maali muidugi sellest eriti midagi ei tea. icon_rolleyes.gif

tagasi üles
kaimpss
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 14:01:27 vasta tsitaadiga

Millal Elisa teeb 300Mbit/s mobiilse interneti klientidele kättesaadavaks?
Emt võttis Augusti keskel kasutusele.
http://uudisvoog.postimees.ee/?DATE=20140815&ID=344808
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 20.11.2014 14:01:34 vasta tsitaadiga

Kui oma paketid pööblile suunate, tuleb teil tahes-tahtmata arvestada, et need, kes siiski saavad selgelt aru, mida mõjutab kiirus ja maht, teile vee peale tõmbavad. Arvate, et need on üksikud liivaterad rannas? Arvake uuesti.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.11.2014 14:01:42 vasta tsitaadiga

kaimpss, Elisa oli muuseas esimene, kes selle kommertsiaalseks kasutuseks avas, küll esialgu vaid Lauluväljakul.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=612963

tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 14:03:37 vasta tsitaadiga

Nii head näidet pole ma ammu juba lugenud . Minu poolt raudselt 10 points !!!! thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif Siinkohal meenub viking loto avaldus märtsist 2011: '' Tulles vastu lotomängijate soovile, tõstis Eesti Loto lotopiletite hinda: Bingo Loto ühe mänguvälja hind tõusis 96 sendilt 1 eurole'' Kliendid arvasid, et piletid on odavad ja nõudsid hinnatõusu ! Lihtsalt super ju ! icon_lol.gif

WäntWõll kirjutas:
Muidugi, tehke uuring kas keegi lsiamahtu tahab, kohe pakketides seda pkkuda ei ole mõtet thumbs_up.gif

Lõhnab nagu Elioni puldi saaga, kellelgi pole vaja numbrinuppudega pulti, meie tagasiside ütles seda.
8 kuud hiljem tulime klientide tungivale soovile vastu ja tõime täiesti uue põlvkonna puldi turule, kus on ka numbri klahvid.

Jabur näide kas pole?

Vabandage minu otsekohesust icon_redface.gif

viimati muutis tonis12 20.11.2014 14:11:50, muudetud 5 korda
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 20.11.2014 14:06:50 vasta tsitaadiga

kaimpss, mis vahet seal on, 0.2% kasutajates otsiksid võib olla sellist teenust.
Või see muudab kuidagi 15/5 teenuse kvaliteeti paremaks nagu siin juba korra prooviti meile selgeks teha.
Uued edastus kanalid ja, ahh jne...

No brainer teema.

Kui mahud ja kvaliteedid paranaved nagu lubatakse, siis miks kasutada eelmise GEN-i marignaale teenuse pakkumisel on omaette geniaalsus.
Saad vähe aga jõhkrat kvaliteetselt.

4K kvaliteediga filmi teriler on ikka parem kui 240p kvalitediga täis pikk film.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
hardi76
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 14:11:55 vasta tsitaadiga

Inimene läheb poodi, ostab endale esimese nutitelefoni, võtab Nutipaket 5 paketi, läheb koju, paneb tel tööle ja telefon teeb oma updated ära ja vb tõmbab mõne soovitusliku api veel ja 300 MB on ühe päevaga täis. Kes üldse nii lolli idee peale saab tulla et panna piirang 0.3GB 4G internetile, pakun et nende pakettide looja isegi ei tea mis see andmemaht on. Pandi lihtsalt mingid lamp numbrid sinna.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.11.2014 14:14:05 vasta tsitaadiga

Huvitav on see, et just mõni päev tagasi tehti mulle Elisa-st pakkumine, kus kõned+Internet ja arve 5€.
Kiirus: 3Mbit/s
Maht: 5GB
Kõned: 1sent/min
SMS: 100 tasuta, edaspidised 1sent/SMS

Hakkas täitsa huvitama, aga jäi võtmata sest peamine põhjus, miks EMT-sse läksin, oli levi... Elisal oli kahjuks kehv levi :/

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa lisas kõikidesse arvuti- ja mobiiltelefoni pakettidesse 4G Interneti mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.