Kindlasti kõvasti rohkem kui 200M, kuna mul oli mingiaeg juba ~80M.
Neid mängijaid küll, kes ainult premi sõidavad ja siis on mingi 20-30K lahinguid 1 premiga, teiste tankidega kokku mingi 2-5k ehk.
Siis mingi tüüp, kel oli 9m free xp jne. Siin kuskil seikles mingi 2,5m või 3,5m free xp tüüp kah.
Ausalt öeldes see vöid või kaotus mind nii väga ei huvitagi.
Rohkem on asi sellest ,et nagu näha on siis enamus liikmetest on alla 1000 dmg poisid.Ja mingi ime läbi nad on endale tier 10 kätte saanud
Mõtle ka korraks, mida sa räägid. Kui sa saad E100 kätte, siis vaevalt su enda overall WN8 oluliselt kõrgem on kui praegu - 522 (ehk punane). Oleksid tavaline E-100ga tomat T10 lahingus, kellest tehakse WoT'is meeme. Ja usu mind, neid mehi on igas lahingus kes viskavad ühe pilgu XVMi kui sa oled Top Tier ja paremal juhul ahastavad omaette, halvemal juhul kommenteerivad üldchatis
Nüüd, seda korraks kõrvale jättes, siis viimased paar päeva on sul tomati kohta üsna korralikud WN8 1200+ sessioonid olnud. Soovitaks aru saada, mis tank neid tõstab (vbaddict.net ehk abiks, see pakub WN8-t tanki kohta, aga saab vaadata ka kliendis sees average expi järgi, mis on ka päris tugev indikaator), ja mängida oma hea paarsada lahingut seda masinat ja veel mängu õppida, enne kui hakkad T10 peale mõtlema. Võibolla lausa tuhat. Sul on veel vähe mänge all, niiet iga korralik mäng loeb väga palju.
Loodan, et sa kasutad www.noobmeter.com -i, et oma igapäevast arengut jälgida. Kui veel ei kasuta, siis vut vut
Hea koht kus enda tankide seast sobilik WN8 booster leida on http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
Klikkad "WN8 suggested tanks" ja leiad valikud "Worth trying out" ning "Not worth trying out"
No see indu mäng on paras kino ja tulemus täiesti arusaamatu . Indu tavapärase stiiliga võrreldes tundub, et ta sõitis purjuspäi. Aga - misiganes töötab... _________________ Tšudes ne bõvajet.
No läks sitalt jah. Ära hellitatud medium tankidega ...
Enamus ajast lähevad snapshotid pihta. See aparaat tahab aga juba 100m peal aimimist. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Tühja möla asemel aga, lubasin siin paar päeva tagasi teha modideta pikema sessi, agap ole suutnud siiani leida aega ühegi mängu tegemiseks, peale ühe tarkusehamba eelmadamist ei ole väga energiat nolifemiseks olnud. Aga ehk jõuan lähiajal siiski tegutsema. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud perse pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.
Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud <b>piix</b> pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.
Päris huvitav homofiilne vaade tankidele. Ja vaid selle kirjatüki jaoks tegidki lausa päris oma konto siia HV-sse? Poleks vaja olnud nõnna palju vaeva näha...
Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud <b>piix</b> pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.
Mulle meeldib ka jääääääätis _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Vähemalt sai üle tüki aja naerda siin. Muidu ainult mingi arutu vaidlus WN8 ja modide teemal
Ühesõnaga tuleb kuu aega kõvasti krediiti grindida ja masinaid lahti mängida, enne jõuluale saabumist ei ole mõtet midagi välja osta. Igatahes paistavad olevat küllalt meeldivad pakkumised tulemas.
Vähemalt sai üle tüki aja naerda siin. Muidu ainult mingi arutu vaidlus WN8 ja modide teemal
Sama loll on see post kui see vaidlus
No kõik ju teavad et punased autod on kiiremad ja ralli triibud lisavad 25kw. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.