Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 18.11.2014 16:30:09 vasta tsitaadiga

Huvitav oleks teada jah, rikkureid võib omajagu olla. icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 18.11.2014 16:53:23 vasta tsitaadiga

Kuskil foorumis lugesin mõni kuu tagasi, et mingil vennal hakkas miljard täis saama.
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 18.11.2014 17:48:34 vasta tsitaadiga

Pisut OT

Millised pordid peavad olema avatud WoT mängimiseks ning millised Teamspeak-i kasutamiseks?

Hannes
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 18.11.2014 18:51:47 vasta tsitaadiga

Kindlasti kõvasti rohkem kui 200M, kuna mul oli mingiaeg juba ~80M.
Neid mängijaid küll, kes ainult premi sõidavad ja siis on mingi 20-30K lahinguid 1 premiga, teiste tankidega kokku mingi 2-5k ehk.

Siis mingi tüüp, kel oli 9m free xp jne. Siin kuskil seikles mingi 2,5m või 3,5m free xp tüüp kah.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2014 21:55:02 vasta tsitaadiga

http://wotreplays.com/site/1347339#team
Statsid ei ütle midagi. Red army mees carrys asja lõpuni mida mina teha ei suutnud. Ju siis sai vahepeal modid peale, mis andsid 2000 wn8 juurde thumbs_up.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 19.11.2014 00:34:44 vasta tsitaadiga

zenker kirjutas:
Ausalt öeldes see vöid või kaotus mind nii väga ei huvitagi.
Rohkem on asi sellest ,et nagu näha on siis enamus liikmetest on alla 1000 dmg poisid.Ja mingi ime läbi nad on endale tier 10 kätte saanud

Mõtle ka korraks, mida sa räägid. Kui sa saad E100 kätte, siis vaevalt su enda overall WN8 oluliselt kõrgem on kui praegu - 522 (ehk punane). Oleksid tavaline E-100ga tomat T10 lahingus, kellest tehakse WoT'is meeme. Ja usu mind, neid mehi on igas lahingus kes viskavad ühe pilgu XVMi kui sa oled Top Tier ja paremal juhul ahastavad omaette, halvemal juhul kommenteerivad üldchatis icon_razz1.gif

Nüüd, seda korraks kõrvale jättes, siis viimased paar päeva on sul tomati kohta üsna korralikud WN8 1200+ sessioonid olnud. Soovitaks aru saada, mis tank neid tõstab (vbaddict.net ehk abiks, see pakub WN8-t tanki kohta, aga saab vaadata ka kliendis sees average expi järgi, mis on ka päris tugev indikaator), ja mängida oma hea paarsada lahingut seda masinat ja veel mängu õppida, enne kui hakkad T10 peale mõtlema. Võibolla lausa tuhat. icon_biggrin.gif Sul on veel vähe mänge all, niiet iga korralik mäng loeb väga palju.

Loodan, et sa kasutad www.noobmeter.com -i, et oma igapäevast arengut jälgida. Kui veel ei kasuta, siis vut vut icon_wink.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Ritsard
HV kasutaja

sõnum 19.11.2014 00:39:50 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:

Statsid ei ütle midagi. Red army mees carrys asja lõpuni mida mina teha ei suutnud. Ju siis sai vahepeal modid peale, mis andsid 2000 wn8 juurde thumbs_up.gif

icon_biggrin.gif
Paremini poleks saanud öelda thumbs_up.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 19.11.2014 01:16:52 vasta tsitaadiga

see noobmeter.com arendus on toppama jäänud. Fury ja veel mõned tankid löövad seal statsid segamini.
Performance Rating:    � (Unknown)    � (+�)    � (+�)    � (+�)    � (+�)
Efficiency Rating:    � (Unknown)    � (+�)    � (+�)    � (+�)    � (+�)
WN7 Rating:    � (Unknown)    � (+�)    � (+�)    � (+�)    � (+�)

Hea koht kus enda tankide seast sobilik WN8 booster leida on http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
Klikkad "WN8 suggested tanks" ja leiad valikud "Worth trying out" ning "Not worth trying out" icon_wink.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
Guido43
HV vaatleja
Guido43

sõnum 19.11.2014 02:03:01 vasta tsitaadiga

indu jälle actionis teises mängus! icon_wink.gif

Link
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 19.11.2014 13:15:55 vasta tsitaadiga

Guido43 kirjutas:
indu jälle actionis teises mängus! icon_wink.gif

Link

No see indu mäng on paras kino ja tulemus täiesti arusaamatu icon_smile.gif. Indu tavapärase stiiliga võrreldes tundub, et ta sõitis purjuspäi. Aga - misiganes töötab...

indu
HV veteran
indu

sõnum 19.11.2014 13:56:14 vasta tsitaadiga

No läks sitalt jah. Ära hellitatud medium tankidega ...
Enamus ajast lähevad snapshotid pihta. See aparaat tahab aga juba 100m peal aimimist.

sakinaga
HV Guru

sõnum 19.11.2014 14:01:28 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
No läks sitalt jah. Ära hellitatud medium tankidega ...
Enamus ajast lähevad snapshotid pihta. See aparaat tahab aga juba 100m peal aimimist.
Kui mul ka nii sitalt läheks...
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 19.11.2014 14:07:16 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Kui mul ka nii sitalt läheks...

git gud! icon_lol.gif

Tühja möla asemel aga, lubasin siin paar päeva tagasi teha modideta pikema sessi, agap ole suutnud siiani leida aega ühegi mängu tegemiseks, peale ühe tarkusehamba eelmadamist ei ole väga energiat nolifemiseks olnud. Aga ehk jõuan lähiajal siiski tegutsema.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 19.11.2014 17:18:21 vasta tsitaadiga

Päris häid üritusi ja premmi tleb kui aega mängida jõulu aeg.
http://ftr.wot-news.com/2014/11/19/decemberjanuary-missions-for-eu/#more-19320
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 19.11.2014 17:55:15 vasta tsitaadiga

ehhh, päris kobedad üritused, aeg tolm hiirelt puhuda ja tagasi lammutama tulla icon_smile.gif
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 19.11.2014 18:22:41 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
ehhh, päris kobedad üritused, aeg tolm hiirelt puhuda ja tagasi lammutama tulla icon_smile.gif

Viimane aeg, veab end isamaa lipu alla tagasi icon_wink.gif

IH8Intact
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 00:23:23 vasta tsitaadiga

Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud perse pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.
tagasi üles
_seapea_
HV vaatleja

sõnum 20.11.2014 00:38:35 vasta tsitaadiga

Iihhh icon_eek.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 20.11.2014 01:04:15 vasta tsitaadiga

IH8Intact kirjutas:
Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud <b>piix</b> pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.

Päris huvitav homofiilne vaade tankidele. Ja vaid selle kirjatüki jaoks tegidki lausa päris oma konto siia HV-sse? Poleks vaja olnud nõnna palju vaeva näha...

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 20.11.2014 01:17:51 vasta tsitaadiga

IH8Intact kirjutas:
Aga ikkagi on minu arust see jama et sellised mängijad nagu (Intact) ja teised superuunicumid ajavad kõik oma wn8 kokku kasutades mode ja t18 tanke see on petmine ja minu arust tuleks need vennad risti lüüa palja persega ülemiste keskuse ette aheldada ja suur tiger tanki toru neile sisse tagant sõita vanad perrrrrsed raisk.ma sõitsin rahulikult oma t28 ja siis lendas nurga tagant mingi lilla ära modifitseeritud <b>piix</b> pani paugu ära kõmmmdi laadur lendas vastu ammot pea ees oimetuks tra sihturil silmist verd pritsis nagu narkarist harakal ja juht vana pede pani lihtsalt jooksu ja jättis crew surema nagu mingi kamba kodutuid see polnud üldse nagu seal filmis FURY ja kõik tänu sellele modi pedele raisk.

Mulle meeldib ka jääääääätis

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
merku
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 09:43:30 vasta tsitaadiga

IH8Intact kirjutas:

Vähemalt sai üle tüki aja naerda siin. icon_lol.gif Muidu ainult mingi arutu vaidlus WN8 ja modide teemal kopp.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 20.11.2014 10:16:29 vasta tsitaadiga

mrkristjan kirjutas:
Päris häid üritusi ja premmi tleb kui aega mängida jõulu aeg.
http://ftr.wot-news.com/2014/11/19/decemberjanuary-missions-for-eu/#more-19320

Ühesõnaga tuleb kuu aega kõvasti krediiti grindida ja masinaid lahti mängida, enne jõuluale saabumist ei ole mõtet midagi välja osta. Igatahes paistavad olevat küllalt meeldivad pakkumised tulemas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 20.11.2014 11:10:41 vasta tsitaadiga

merku kirjutas:
IH8Intact kirjutas:

Vähemalt sai üle tüki aja naerda siin. icon_lol.gif Muidu ainult mingi arutu vaidlus WN8 ja modide teemal kopp.gif

Sama loll on see post kui see vaidlus kopp.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 20.11.2014 11:24:29 vasta tsitaadiga

j2pe kirjutas:
merku kirjutas:
IH8Intact kirjutas:

Sama loll on see post kui see vaidlus kopp.gif

No kõik ju teavad et punased autod on kiiremad ja ralli triibud lisavad 25kw. beer_yum.gif icon_razz.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 20.11.2014 11:47:08 vasta tsitaadiga

Väljendusstiili järgi ütleks, et vana Intact ise käis siin paroodiat tegemas meile icon_wink.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.