Preload failid on krüpteeritud ja ei sisalda kõike vajalikku mängu tööle panemiseks. Eelmisel aastal suudeti sealt lahti murda ainult helifailid ja kino/tv videod. Töötav mäng kohe kindlasti sealt preloadist ei saanud lekkida.
Selline tunne, et trailerite rekord on küll selle mängu käes.
Tegin oma elu esimese eeltellimuse, loodan, et Euronicsile need õigel ajal kohale toimetatakse
Preload failid on krüpteeritud ja ei sisalda kõike vajalikku mängu tööle panemiseks. Eelmisel aastal suudeti sealt lahti murda ainult helifailid ja kino/tv videod. Töötav mäng kohe kindlasti sealt preloadist ei saanud lekkida.
E: Kapitan jõidis poolminutit ette.
OP ilmselt mõtles seda, et PS3´le ja Xbox360´le lekkisid kohe ka mängitavad piraversioonid. Uuema põlvkonnaga "yarr" meestel seda õnne õnneks antud pole.
Väidetavalt on preloadid mõlemal konsoolil üleval.
Playstation 4 - 41,8 GB
Xbox One - 42,44 GB
Mitte,et see tähtsust väga omaks,aga kust see nr tuleb kui küsida tohib sest ma näen ainult minimum 55gb minu ps4 pre orderi all.Mul pani klots kokku ära
Ja mul siiamaani rahad arvel ja väidab,et võtab rahakotist 16-19 nov raha maha pre orderi eest _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
Ehk on keegi alla saanud tirida ja näeb õiget suurust või on see suurus ilma 11 dlc lisata,kuid minul näitab 55GB.Laadisin pildi fb kus on näha minimum
Üksikmängu story DLC tuleb väidetavalt Episodes from Liberty City'ga samas suurusjärgus. CVG.
ma täna paaris kohas näinud juttu franklin dlc story,et seda mõtled v ? Ma ise arvasin franklin dlc vanale konsoolile,aga ei uurinud ka enne _________________ PSN: Happy-Gamings
Ei ole mingeid detaile selle kohta teada. Rockstar on varem lihtsalt maininud "some very exciting Story Mode DLC" ja nüüd siis prantslastele öeldi, et samas mahus kui GTA IV oma. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Ei ole mingeid detaile selle kohta teada. Rockstar on varem lihtsalt maininud "some very exciting Story Mode DLC" ja nüüd siis prantslastele öeldi, et samas mahus kui GTA IV oma.
mängu juba striimitakse ps4 peal , streamitakse muidugi läbi kartuli , panen alla poole paar pilti mõne gifi ja video, mitte vaadata kui ei soovi teada milline first person view välja näeb
mängu juba striimitakse ps4 peal , streamitakse muidugi läbi kartuli , panen alla poole paar pilti mõne gifi ja video, mitte vaadata kui ei soovi teada milline first person view välja näeb
läbi kartuli ? kust näha oleks võimalik streami v läbi juba ? ma twitchis otsin,kuid ei näe hetkel _________________ PSN: Happy-Gamings
läbi kartuli ? kust näha oleks võimalik streami v läbi juba ? ma twitchis otsin,kuid ei näe hetkel
läbi kartuli ehk sitt kvaliteet , see vend sai juba ammu twitchist banni , promos ennast kui playstation croatia töötajat ja lubas homme far cry 4 stream ka teha
läbi kartuli ? kust näha oleks võimalik streami v läbi juba ? ma twitchis otsin,kuid ei näe hetkel
läbi kartuli ehk sitt kvaliteet , see vend sai juba ammu twitchist banni , promos ennast kui playstation croatia töötajat ja lubas homme far cry 4 stream ka teha
PÄris hea jah lugesin ta olevat lubanud täna uuesti streamida,kuid vaatasin see kasutajanimi on jah lännu twitchist eks hoian õhtul silma peal ehk ilmub kui maha ei joostud _________________ PSN: Happy-Gamings
Pilt on küll megailus... jummala puhas
Aga krdima pult noo ei suuda ma sellega lasta First Person moodis..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mäng on super,kuid mul mure.ma transferesin oma characteri ja sain 500k singleplayeris arvele,kuid online ei tulnud mingi money bonus üle.Enesest fail money bonus on laetud ja installitud.kellelgi veel sama jama v tuleb kuidagi see aktiveerida ? _________________ PSN: Happy-Gamings
Fantastiliselt kena on see mäng tõepoolest. Terve õhtu käisin lihtsalt FPS vaates ringi ja imetlesin detaile. Ülejäänud tegevused toimivad esimeses isikus ka üllatavalt hästi.
Üks poemüüja aga jäigi kadunuks.
Mäng on super,kuid mul mure.ma transferesin oma characteri ja sain 500k singleplayeris arvele,kuid online ei tulnud mingi money bonus üle.Enesest fail money bonus on laetud ja installitud.kellelgi veel sama jama v tuleb kuidagi see aktiveerida ?
Tead, ma lihtsalt eeldan, et see võib natuke aega võtta. Kui ei jõuagi, siis kirjuta lihtsalt supporti. Ilmselt see probleem hakkab nii mõnelgi tekkima.
Redditist vaatan, et osad pole selle transferiga oma autosid saanud jms. Reddit
Kui mäng ostetud US psniga, aga soov mängida UK omaga siis see rahaline boonus, mis preorderiga tuleb on kasutatav ainult US kontoga? Kuidagi ümber ei saa kanda or smth? _________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
Mäng on super,kuid mul mure.ma transferesin oma characteri ja sain 500k singleplayeris arvele,kuid online ei tulnud mingi money bonus üle.Enesest fail money bonus on laetud ja installitud.kellelgi veel sama jama v tuleb kuidagi see aktiveerida ?
Tead, ma lihtsalt eeldan, et see võib natuke aega võtta. Kui ei jõuagi, siis kirjuta lihtsalt supporti. Ilmselt see probleem hakkab nii mõnelgi tekkima.
Redditist vaatan, et osad pole selle transferiga oma autosid saanud jms. Reddit
ma vaatan ootan.naljakas et singleplayeril olemas 500k a online oli ainult mu 80k mis mul ps3 saadik arvel _________________ PSN: Happy-Gamings
Kui mäng ostetud US psniga, aga soov mängida UK omaga siis see rahaline boonus, mis preorderiga tuleb on kasutatav ainult US kontoga? Kuidagi ümber ei saa kanda or smth?
Kas sa USA kasutaja alla said selle boonuse? Mina pole siiani enda 500000 USA konto alla saanud.. _________________ PSN:M2sterUs3r
Kui mäng ostetud US psniga, aga soov mängida UK omaga siis see rahaline boonus, mis preorderiga tuleb on kasutatav ainult US kontoga? Kuidagi ümber ei saa kanda or smth?
Kas sa USA kasutaja alla said selle boonuse? Mina pole siiani enda 500000 USA konto alla saanud..
Täitsa olemas oli mul seal store all see 650k, aga alla reaalselt ei tõmmanud kuna tahaks kuidagi UK kontole selle häkkida. _________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
Kas sa USA kasutaja alla said selle boonuse? Mina pole siiani enda 500000 USA konto alla saanud..
Täitsa olemas oli mul seal store all see 650k, aga alla reaalselt ei tõmmanud kuna tahaks kuidagi UK kontole selle häkkida.
Mängust lähed store ja seal olemas sul v ? mul näitab ainult 6 erinevat kaarti mida seal osta saab kuid minu boonusest pole haisugi :S _________________ PSN: Happy-Gamings
Täitsa olemas oli mul seal store all see 650k, aga alla reaalselt ei tõmmanud kuna tahaks kuidagi UK kontole selle häkkida.
Mängust lähed store ja seal olemas sul v ? mul näitab ainult 6 erinevat kaarti mida seal osta saab kuid minu boonusest pole haisugi :S
Täpselt nii. Ma hommikul vaatasin ja siis ta oli olemas. Midagi muud stores ei olnud , ainult see boonuse värk. _________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
Mängust lähed store ja seal olemas sul v ? mul näitab ainult 6 erinevat kaarti mida seal osta saab kuid minu boonusest pole haisugi :S
Täpselt nii. Ma hommikul vaatasin ja siis ta oli olemas. Midagi muud stores ei olnud , ainult see boonuse värk.
Väga imelik. SIngleplayeris kirjutas money bonus added,sain 500k ja onlines pole midagi.Poes mul ainult kaardid mida osta saab. eks ma panin rockstar suporti ticketi.Loodan kunagi addivad mulle rahad _________________ PSN: Happy-Gamings
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.