Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2014 01:58:28 vasta tsitaadiga

ot:
libeda topeltkonto? icon_lol.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.11.2014 03:12:30 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
ot:
libeda topeltkonto? icon_lol.gif
eip, kui mulle pela ei sobi või muudmood häirib, siis ma lihtsalt ei pela seda ega näita korduvalt oma pettumust kuskil foorumis üles
ma ei ole nii kibestunud inimene

ma ei läinud preorderi õnge, ma ostsin pela 2 päeva tagasi, lootsin võtme pisut varem kätte saada, et kohe esimesel hetkel pelama hakata
mind eelnev info netist ei huvitanud karvavõrdki

mäng on täpselt sama hea, kui eelnevad ja sisu poolest ehk pisut rohkemgi kui varem

parem pelan seda 30-40fpsiga low peal, kui vingun foorumis ja sügan kotte

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.11.2014 06:09:51 vasta tsitaadiga

Sain läbi lõpuks. Hakkan homme veel MP-d pelama livestreamis ja sidemissioneid, et siis esmasp ülevaade valmis saada.
Hetkel suht meh ikka kokkuvõttes... story tundus nii hea olema esimesed paar chapterit ja siis läks kõik jumala mõttetuks... nagu story kirjutajad lihtsalt ei oska.. niivõrd hea universum millest midagi eriti võimast teha ja ei viitsita või ma ei tea... loodetavasti Rogue parem. Rogue muidugi jumal teab millal PC peale nagu ikka.
Kui lootust oli endal, et story on norm siis jahm... bugid, framerate teema, graafika kõik on lihtsalt kohutav. Graafika vajab erilist mainimist sest alates juba 5-10m on kõik tekstuurid lännu.. jääb asemele mingi tekstuur aastast 97. SRSLY mida kuradit nagu? Kõige idiootsem vist on see, et igasugu tavalised asjad on skill punktide alla topitud.. double kill ja siis avastad, et kui tahad air double kille ka vajad veel eraldi sinna skill punnide panemist icon_lol.gif BTW, ÜHTEGI air double killi ei suutnud mängu jooksul teha, MEIBI üks aga kaheldav... lihtsalt ei tapnud.. sama oli ka maas tehtavate double killidega, võimaaatuuu.. kui sepad väga väga koos olid nagu suudlema hakkaksid vot siis sai teha.
Krt niipalju asju mille üle viriseda, et kohutav. Maailm ka muidugi jube pisike.

AHJAA, mis kurat siis nende asjadega on, mis mängu KÕIGE KÕIGE alguses nägime? See menüü??? Kuidas ma saan valida neid teisi nüüd sealt valikust?

Siit peaks kõik mu läbimängimise leidma erinevate osadena:
http://www.twitch.tv/hdtanelest/profile/past_broadcasts

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 16.11.2014 09:39:19 vasta tsitaadiga

Kokkuvõtet kirjutad siis võiksid kogenud mänguri ja juutuuberina pisut proffesionaalsemalt seda juba teha. Mitte, et see oli kohutav, too oli kohutav, story oli kohutav jne. Selgita laiemalt. Midagi head pidi ka ju ikkagi olema selles pelas või mis.
Muidu intervjuud teed kellegagi, siis soovitaksin ka äkki küsimused varakult valmis mõelda või kasvõi üles kirjutada. Muidu lihtsalt võib natuke totakas mulje jääda kaamera ees kui ei oska midagi küsida ja siis küsid lihtsalt midagi random.org laadset.

Ei ole hate postitus, lihtsalt avaldan mõtteid ja soovitusi icon_smile.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 16.11.2014 11:58:21 vasta tsitaadiga

Või palka tööle keegi icon_biggrin.gif ma tulen!
*review'de kirjutamine on tegelikult suht raske kui korralikult teha. 90% ülevaadetest muljetavad niisama random mõtteid ja võluvad lõpus kuidagi õhust mingi hinde mängule... sama on ka filmidega.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 16.11.2014 16:55:59 vasta tsitaadiga

labidas, märksõna: TotalBiscuit. Ilmselt paremat ei leia..vähemalt mängude review-de osas.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.11.2014 18:36:08 vasta tsitaadiga

Naysayer kirjutas:
labidas, märksõna: TotalBiscuit. Ilmselt paremat ei leia..vähemalt mängude review-de osas.
too on ju ise tunnistanud, et räägib seda, mida inimesed kuulda tahavad
ses mõttes, kui tema revüüd on sinu arvamustega kooskõlas, siis oled sa kenasti tema sihtgrupis ehk siis küünilised inimesed icon_lol.gif

kui tb'le miski pela meeldib, kuigi sel on puudusi, siis ta ka seda kiidab ja canceldab need puudused ära, samuti ka vastupidi - ta ei ole objektiivne

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 16.11.2014 18:41:33 vasta tsitaadiga

libe, ma vaidleks sulle vastu,et kus sa selles nii kindel oled et need mängud mis talle meeldivad,ta kiidab ja mis mitte laidab maha ? niipalju kui mina olen tema ülevaateid vaadanud siis ei ütleks küll et päris nii on.. kusjuures black flag meeldis talle küll... sai seda ülevaasdet ise alguset lõpuni tähelepanelikult kuulatud-vaadatud.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.11.2014 18:42:38 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
libe, ma vaidleks sulle vastu,et kus sa selles nii kindel oled et need mängud mis talle meeldivad,ta kiidab ja mis mitte laidab maha ? niipalju kui mina olen tema ülevaateid vaadanud siis ei ütleks küll et päris nii on.. kusjuures black flag meeldis talle küll... sai seda ülevaasdet ise alguset lõpuni tähelepanelikult kuulatud-vaadatud.
sa lugesid vist valesti icon_rolleyes.gif
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 16.11.2014 18:45:44 vasta tsitaadiga

kle jah icon_redface.gif minu viga.... aga miks sa ikkagi arvad et ta need puudused maha laidab ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.11.2014 18:56:47 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
kle jah icon_redface.gif minu viga.... aga miks sa ikkagi arvad et ta need puudused maha laidab ?
kui pela muidu meeldib, siis suudab sellest üle olla, kuid kui pela ei meeldi, siis millestki on vaja rääkida, ehk positiivsusi ei jätku piisavalt

oled tema tuhandet ülevaadet selle pilguga vaadanud, kuidas sarnased vead erinevate pelade läbilõikes häirivad ja siis ei häiri jne?
see on inimlik ja einstein kirjutas selle õpikutesse icon_lol.gif

labidas
HV veteran
labidas

sõnum 16.11.2014 20:07:50 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:
ses mõttes, kui tema revüüd on sinu arvamustega kooskõlas, siis oled sa kenasti tema sihtgrupis ehk siis küünilised inimesed icon_lol.gif

kui tb'le miski pela meeldib, kuigi sel on puudusi, siis ta ka seda kiidab ja canceldab need puudused ära, samuti ka vastupidi - ta ei ole objektiivne

Objektiivsemat tüüpi annab otsida. Too näide, kus ta mängu alusetult maha teeb. (Tean mänge, mida ta liialt on kiitnud.)

Teiseks küünilisus. Kui sa pole kriitiline ja küüniline kõige suhtes, siis pole mõtet arvustustest rääkidagi, sest oled automaatselt oma hinnangus mõjutatud. A la casual gamers.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 16.11.2014 20:31:54 vasta tsitaadiga

labidas kirjutas:
libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:

Objektiivsemat tüüpi annab otsida. Too näide, kus ta mängu alusetult maha teeb. (Tean mänge, mida ta liialt on kiitnud.)

Teiseks küünilisus. Kui sa pole kriitiline ja küüniline kõige suhtes, siis pole mõtet arvustustest rääkidagi, sest oled automaatselt oma hinnangus mõjutatud. A la casual gamers.
järjekordne, kes luges valesti icon_rolleyes.gif
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 16.11.2014 23:21:34 vasta tsitaadiga

Pole väitnud, et ma tüübiga 100% alati nõus olen, kuid panen nii mõndagi tema reviewdest kõrva taha, kui too põhjalikult seletab, miks miski hea/halb on. Kui mängu vastu huvi on, siis ilmselt ei mõjutaks ükski review mind..mis tahes mängu kohta räägitakse või mis hinnangu mäng saaks. Sama kehtib ka Unity kohta, mis on nii palju taha saanud kui vähegi võimalik, kuid mingi aeg ma ostan selle ikka, sest mulle on AC-d senini meelinud..praegu on see lihtsalt liiga katki. Minu jaoks on tema review-d kõige arvestatavamad..olen ajuloputatud casual küüniline gamer. Illuminati!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 16.11.2014 23:54:54 vasta tsitaadiga

on asjal mingeid sisulisi (game breaking) vigasid või bugge ka? või halatakse ainult graafika kallal?
cash shopi võime välja jätta, see on idiootsus ofc

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.11.2014 00:31:03 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
on asjal mingeid sisulisi (game breaking) vigasid või bugge ka? või halatakse ainult graafika kallal?
cash shopi võime välja jätta, see on idiootsus ofc
ei ole veel millegi otsa koperdanud icon_rolleyes.gif

ühe korra on mingil põhjusel pangenud, kuid isegi siis oli poolelt missioonilt asi autosavetud

neid silmad paruka all pilte pole ka näinud, ei tea, kuidas need tekivad

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 17.11.2014 12:27:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

neid silmad paruka all pilte pole ka näinud, ei tea, kuidas need tekivad

Need vist aint konsoolidel ?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 17.11.2014 14:25:15 vasta tsitaadiga

Minu jaoks on gamebreaking see effing hickup mis mängul üsna tihedalt juhtub. Ma usun, et ma pole ainus, kellel seda ette juhtub selles mängus. Näiteks on vaja paati jõe peal taga ajada ja maha väga ei tohi jääda. Selle käigus tuleb jõeäärset radapidi joosta speedruni kasutades. Fps tiksub kenasti üle 40 ja järsku mäng nagu luksuks (0.5-1 s tõksub/hakib) ja viskab Arno sihi/suuna hoopis teisele poole, mille tagajärjel arno hüppab vette/kõrvalolevale seinale/hakkab vastassuunas jooksma. Ühesõnaga suund muutub lambist ise sinnapoole, kuhu üldse vaja pole ja see värk ajab jubedalt närvi, kui pead selle luksumise pärast missiooni tosin korda uuesti tegema. Kõige imelikum asja juures on, et FPS ei lange alla 35 neil hetkedel, aga mäng nagu konkreetselt luksuks. Muud glitchid ja bugid väga ei sega.
Täna näiteks kohtasin glitchi, milles jääd kinni aia- või trepipiirde sisse/peale. Midagi teha ei saa, vastased annavad tina, aga surma saada sel hetkel ei saa. See on piece of cake - reload checkpoint ja korras. Tolle mängu tõksumise või luksumise pärast missiooni 10x uuesti tegemine aga ajab kettasse küll.

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.11.2014 14:34:21 vasta tsitaadiga

Mõistan mõistan... olen mingi vanema osa selle pärast ka maha lasknud (jäigi läbi tegemata), põhiosa oli muidugu siis selles, et kaamera suutis vahepeal anda ülihalva vaate.
Mis puutub sujuvusse, siis input pole kindlasti see mis kolmel eelmisel osal. Seda võis tajuda juba 5min mängimisega.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.11.2014 15:00:44 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
Minu jaoks on gamebreaking see effing hickup mis mängul üsna tihedalt juhtub. Ma usun, et ma pole ainus, kellel seda ette juhtub selles mängus. Näiteks on vaja paati jõe peal taga ajada ja maha väga ei tohi jääda. Selle käigus tuleb jõeäärset radapidi joosta speedruni kasutades. Fps tiksub kenasti üle 40 ja järsku mäng nagu luksuks (0.5-1 s tõksub/hakib) ja viskab Arno sihi/suuna hoopis teisele poole, mille tagajärjel arno hüppab vette/kõrvalolevale seinale/hakkab vastassuunas jooksma. Ühesõnaga suund muutub lambist ise sinnapoole, kuhu üldse vaja pole ja see värk ajab jubedalt närvi, kui pead selle luksumise pärast missiooni tosin korda uuesti tegema. Kõige imelikum asja juures on, et FPS ei lange alla 35 neil hetkedel, aga mäng nagu konkreetselt luksuks. Muud glitchid ja bugid väga ei sega.
Täna näiteks kohtasin glitchi, milles jääd kinni aia- või trepipiirde sisse/peale. Midagi teha ei saa, vastased annavad tina, aga surma saada sel hetkel ei saa. See on piece of cake - reload checkpoint ja korras. Tolle mängu tõksumise või luksumise pärast missiooni 10x uuesti tegemine aga ajab kettasse küll.
ma seostan seda videokaardi mälu ületäituvusega mingil perioodil vms

mingi teise pela puhul parandas taolist hakkimist windowsi event midagi sevice disablemine

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.11.2014 15:06:58 vasta tsitaadiga

See Event loogika pole ka ehk vale - CPU kasutus on päris karm.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 17.11.2014 16:51:07 vasta tsitaadiga

libe, is service see täpsemalt olla võis ?
GPU-Z näitab mängu jooksutades 1900mb VRAM kasutust. Sama luksumine on mängul sees ka väiksematel resodel ja muudel sätetel (kus VRAM kasutus jääb 1600mb kanti). Ja ma väga ei usu, et mu profiilis olev 6-core sellise mängu puhul nõrgaks saaks jääda. Ühegi teise uue mänguga sellist jama ei ole.

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 17.11.2014 16:54:53 vasta tsitaadiga

Kui story on läbi mängitud, siis kuidas saab mängus sinna helix lehele kus need muud asjad on ?
Spoiler Spoiler Spoiler

Seal pildil on näha 12 erinevat teemat ja ainult seda ülemist vasak nurgas kasti saab mängida. Ülejäänud on lihtsalt Locked. Kas sellel mängul tuleb siis 11 DLC lisa ?
See ilus kuldne ulmeline mõõk on ka ainult iluelement. Täiesti mõttetu asi. Miks ta peab videotes näitama et pritsib mingit energiat välja ja mängu viimases story missioonis ka pritsib mingit energiat välja jne.
Aga kui ise selle endale saad, siis on nagu ükspuha mis teine mõõk samade liigutustega ja ainult mõõga välimus on lahe ja muud midagi. Storist lootsin ma ka midagi enamat ja rohkem seda AC mängudest tulenevat ulme teemat.
Mängu ei saa otsast peale ka alustada, kuna pole menüüs võimalik start new game nuppe pole icon_razz.gif Pmst kui tahad algusest alustada, siis pead savegame mängust välja tõstma või kustutama.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.11.2014 18:13:28 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
libe, is service see täpsemalt olla võis ?
GPU-Z näitab mängu jooksutades 1900mb VRAM kasutust. Sama luksumine on mängul sees ka väiksematel resodel ja muudel sätetel (kus VRAM kasutus jääb 1600mb kanti). Ja ma väga ei usu, et mu profiilis olev 6-core sellise mängu puhul nõrgaks saaks jääda. Ühegi teise uue mänguga sellist jama ei ole.
ei mäleta täpsemalt
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 17.11.2014 18:16:20 vasta tsitaadiga

thebull, mul täpselt sama jama. Eriti häiriv ikka. Enne mul näitas videomälu kasutust kõik 2GB. Nüüd lisasin teise GTX660ti SLI-sse ja näitab ca 1,5GB mõlemil kuid probleem eksisteerib. Seaded on üsna madalad, FPS 40-60.
Samas tundub, et pelamist alustades, seda ei ole vaid tekib mingi aeg.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 106
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.