Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pohmakas,
käed värisevad

|
16.11.2014 01:58:28
|
|
|
ot: |
libeda topeltkonto?  |
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.11.2014 03:12:30
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
ot: |
libeda topeltkonto?  |
|
eip, kui mulle pela ei sobi või muudmood häirib, siis ma lihtsalt ei pela seda ega näita korduvalt oma pettumust kuskil foorumis üles
ma ei ole nii kibestunud inimene
ma ei läinud preorderi õnge, ma ostsin pela 2 päeva tagasi, lootsin võtme pisut varem kätte saada, et kohe esimesel hetkel pelama hakata
mind eelnev info netist ei huvitanud karvavõrdki
mäng on täpselt sama hea, kui eelnevad ja sisu poolest ehk pisut rohkemgi kui varem
parem pelan seda 30-40fpsiga low peal, kui vingun foorumis ja sügan kotte
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
16.11.2014 06:09:51
|
|
|
Sain läbi lõpuks. Hakkan homme veel MP-d pelama livestreamis ja sidemissioneid, et siis esmasp ülevaade valmis saada.
Hetkel suht meh ikka kokkuvõttes... story tundus nii hea olema esimesed paar chapterit ja siis läks kõik jumala mõttetuks... nagu story kirjutajad lihtsalt ei oska.. niivõrd hea universum millest midagi eriti võimast teha ja ei viitsita või ma ei tea... loodetavasti Rogue parem. Rogue muidugi jumal teab millal PC peale nagu ikka.
Kui lootust oli endal, et story on norm siis jahm... bugid, framerate teema, graafika kõik on lihtsalt kohutav. Graafika vajab erilist mainimist sest alates juba 5-10m on kõik tekstuurid lännu.. jääb asemele mingi tekstuur aastast 97. SRSLY mida kuradit nagu? Kõige idiootsem vist on see, et igasugu tavalised asjad on skill punktide alla topitud.. double kill ja siis avastad, et kui tahad air double kille ka vajad veel eraldi sinna skill punnide panemist BTW, ÜHTEGI air double killi ei suutnud mängu jooksul teha, MEIBI üks aga kaheldav... lihtsalt ei tapnud.. sama oli ka maas tehtavate double killidega, võimaaatuuu.. kui sepad väga väga koos olid nagu suudlema hakkaksid vot siis sai teha.
Krt niipalju asju mille üle viriseda, et kohutav. Maailm ka muidugi jube pisike.
AHJAA, mis kurat siis nende asjadega on, mis mängu KÕIGE KÕIGE alguses nägime? See menüü??? Kuidas ma saan valida neid teisi nüüd sealt valikust?
Siit peaks kõik mu läbimängimise leidma erinevate osadena:
http://www.twitch.tv/hdtanelest/profile/past_broadcasts
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
16.11.2014 09:39:19
|
|
|
Kokkuvõtet kirjutad siis võiksid kogenud mänguri ja juutuuberina pisut proffesionaalsemalt seda juba teha. Mitte, et see oli kohutav, too oli kohutav, story oli kohutav jne. Selgita laiemalt. Midagi head pidi ka ju ikkagi olema selles pelas või mis.
Muidu intervjuud teed kellegagi, siis soovitaksin ka äkki küsimused varakult valmis mõelda või kasvõi üles kirjutada. Muidu lihtsalt võib natuke totakas mulje jääda kaamera ees kui ei oska midagi küsida ja siis küsid lihtsalt midagi random.org laadset.
Ei ole hate postitus, lihtsalt avaldan mõtteid ja soovitusi
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
16.11.2014 11:58:21
|
|
|
Või palka tööle keegi ma tulen!
*review'de kirjutamine on tegelikult suht raske kui korralikult teha. 90% ülevaadetest muljetavad niisama random mõtteid ja võluvad lõpus kuidagi õhust mingi hinde mängule... sama on ka filmidega.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
16.11.2014 16:55:59
|
|
|
labidas, märksõna: TotalBiscuit. Ilmselt paremat ei leia..vähemalt mängude review-de osas.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.11.2014 18:36:08
|
|
|
Naysayer kirjutas: |
labidas, märksõna: TotalBiscuit. Ilmselt paremat ei leia..vähemalt mängude review-de osas. |
too on ju ise tunnistanud, et räägib seda, mida inimesed kuulda tahavad
ses mõttes, kui tema revüüd on sinu arvamustega kooskõlas, siis oled sa kenasti tema sihtgrupis ehk siis küünilised inimesed
kui tb'le miski pela meeldib, kuigi sel on puudusi, siis ta ka seda kiidab ja canceldab need puudused ära, samuti ka vastupidi - ta ei ole objektiivne
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
16.11.2014 18:41:33
|
|
|
libe, ma vaidleks sulle vastu,et kus sa selles nii kindel oled et need mängud mis talle meeldivad,ta kiidab ja mis mitte laidab maha ? niipalju kui mina olen tema ülevaateid vaadanud siis ei ütleks küll et päris nii on.. kusjuures black flag meeldis talle küll... sai seda ülevaasdet ise alguset lõpuni tähelepanelikult kuulatud-vaadatud.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.11.2014 18:42:38
|
|
|
Gap kirjutas: |
libe, ma vaidleks sulle vastu,et kus sa selles nii kindel oled et need mängud mis talle meeldivad,ta kiidab ja mis mitte laidab maha ? niipalju kui mina olen tema ülevaateid vaadanud siis ei ütleks küll et päris nii on.. kusjuures black flag meeldis talle küll... sai seda ülevaasdet ise alguset lõpuni tähelepanelikult kuulatud-vaadatud. |
sa lugesid vist valesti
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
16.11.2014 18:45:44
|
|
|
kle jah minu viga.... aga miks sa ikkagi arvad et ta need puudused maha laidab ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.11.2014 18:56:47
|
|
|
Gap kirjutas: |
kle jah minu viga.... aga miks sa ikkagi arvad et ta need puudused maha laidab ? |
kui pela muidu meeldib, siis suudab sellest üle olla, kuid kui pela ei meeldi, siis millestki on vaja rääkida, ehk positiivsusi ei jätku piisavalt
oled tema tuhandet ülevaadet selle pilguga vaadanud, kuidas sarnased vead erinevate pelade läbilõikes häirivad ja siis ei häiri jne?
see on inimlik ja einstein kirjutas selle õpikutesse
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
16.11.2014 20:07:50
|
|
|
libe kirjutas: |
labidas, märksõna: TotalBiscuit. Ilmselt paremat ei leia..vähemalt mängude review-de osas. |
ses mõttes, kui tema revüüd on sinu arvamustega kooskõlas, siis oled sa kenasti tema sihtgrupis ehk siis küünilised inimesed
kui tb'le miski pela meeldib, kuigi sel on puudusi, siis ta ka seda kiidab ja canceldab need puudused ära, samuti ka vastupidi - ta ei ole objektiivne |
Objektiivsemat tüüpi annab otsida. Too näide, kus ta mängu alusetult maha teeb. (Tean mänge, mida ta liialt on kiitnud.)
Teiseks küünilisus. Kui sa pole kriitiline ja küüniline kõige suhtes, siis pole mõtet arvustustest rääkidagi, sest oled automaatselt oma hinnangus mõjutatud. A la casual gamers.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.11.2014 20:31:54
|
|
|
labidas kirjutas: |
libe kirjutas: |
kui tb'le miski pela meeldib, kuigi sel on puudusi, siis ta ka seda kiidab ja canceldab need puudused ära, samuti ka vastupidi - ta ei ole objektiivne |
Objektiivsemat tüüpi annab otsida. Too näide, kus ta mängu alusetult maha teeb. (Tean mänge, mida ta liialt on kiitnud.)
Teiseks küünilisus. Kui sa pole kriitiline ja küüniline kõige suhtes, siis pole mõtet arvustustest rääkidagi, sest oled automaatselt oma hinnangus mõjutatud. A la casual gamers. |
järjekordne, kes luges valesti
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
16.11.2014 23:21:34
|
|
|
Pole väitnud, et ma tüübiga 100% alati nõus olen, kuid panen nii mõndagi tema reviewdest kõrva taha, kui too põhjalikult seletab, miks miski hea/halb on. Kui mängu vastu huvi on, siis ilmselt ei mõjutaks ükski review mind..mis tahes mängu kohta räägitakse või mis hinnangu mäng saaks. Sama kehtib ka Unity kohta, mis on nii palju taha saanud kui vähegi võimalik, kuid mingi aeg ma ostan selle ikka, sest mulle on AC-d senini meelinud..praegu on see lihtsalt liiga katki. Minu jaoks on tema review-d kõige arvestatavamad..olen ajuloputatud casual küüniline gamer. Illuminati!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
16.11.2014 23:54:54
|
|
|
on asjal mingeid sisulisi (game breaking) vigasid või bugge ka? või halatakse ainult graafika kallal?
cash shopi võime välja jätta, see on idiootsus ofc
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.11.2014 00:31:03
|
|
|
nardae kirjutas: |
on asjal mingeid sisulisi (game breaking) vigasid või bugge ka? või halatakse ainult graafika kallal?
cash shopi võime välja jätta, see on idiootsus ofc |
ei ole veel millegi otsa koperdanud
ühe korra on mingil põhjusel pangenud, kuid isegi siis oli poolelt missioonilt asi autosavetud
neid silmad paruka all pilte pole ka näinud, ei tea, kuidas need tekivad
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.11.2014 12:27:23
|
|
|
tsitaat: |
neid silmad paruka all pilte pole ka näinud, ei tea, kuidas need tekivad
|
Need vist aint konsoolidel ?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
17.11.2014 14:25:15
|
|
|
Minu jaoks on gamebreaking see effing hickup mis mängul üsna tihedalt juhtub. Ma usun, et ma pole ainus, kellel seda ette juhtub selles mängus. Näiteks on vaja paati jõe peal taga ajada ja maha väga ei tohi jääda. Selle käigus tuleb jõeäärset radapidi joosta speedruni kasutades. Fps tiksub kenasti üle 40 ja järsku mäng nagu luksuks (0.5-1 s tõksub/hakib) ja viskab Arno sihi/suuna hoopis teisele poole, mille tagajärjel arno hüppab vette/kõrvalolevale seinale/hakkab vastassuunas jooksma. Ühesõnaga suund muutub lambist ise sinnapoole, kuhu üldse vaja pole ja see värk ajab jubedalt närvi, kui pead selle luksumise pärast missiooni tosin korda uuesti tegema. Kõige imelikum asja juures on, et FPS ei lange alla 35 neil hetkedel, aga mäng nagu konkreetselt luksuks. Muud glitchid ja bugid väga ei sega.
Täna näiteks kohtasin glitchi, milles jääd kinni aia- või trepipiirde sisse/peale. Midagi teha ei saa, vastased annavad tina, aga surma saada sel hetkel ei saa. See on piece of cake - reload checkpoint ja korras. Tolle mängu tõksumise või luksumise pärast missiooni 10x uuesti tegemine aga ajab kettasse küll.
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.11.2014 14:34:21
|
|
|
Mõistan mõistan... olen mingi vanema osa selle pärast ka maha lasknud (jäigi läbi tegemata), põhiosa oli muidugu siis selles, et kaamera suutis vahepeal anda ülihalva vaate.
Mis puutub sujuvusse, siis input pole kindlasti see mis kolmel eelmisel osal. Seda võis tajuda juba 5min mängimisega.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.11.2014 15:00:44
|
|
|
thebull kirjutas: |
Minu jaoks on gamebreaking see effing hickup mis mängul üsna tihedalt juhtub. Ma usun, et ma pole ainus, kellel seda ette juhtub selles mängus. Näiteks on vaja paati jõe peal taga ajada ja maha väga ei tohi jääda. Selle käigus tuleb jõeäärset radapidi joosta speedruni kasutades. Fps tiksub kenasti üle 40 ja järsku mäng nagu luksuks (0.5-1 s tõksub/hakib) ja viskab Arno sihi/suuna hoopis teisele poole, mille tagajärjel arno hüppab vette/kõrvalolevale seinale/hakkab vastassuunas jooksma. Ühesõnaga suund muutub lambist ise sinnapoole, kuhu üldse vaja pole ja see värk ajab jubedalt närvi, kui pead selle luksumise pärast missiooni tosin korda uuesti tegema. Kõige imelikum asja juures on, et FPS ei lange alla 35 neil hetkedel, aga mäng nagu konkreetselt luksuks. Muud glitchid ja bugid väga ei sega.
Täna näiteks kohtasin glitchi, milles jääd kinni aia- või trepipiirde sisse/peale. Midagi teha ei saa, vastased annavad tina, aga surma saada sel hetkel ei saa. See on piece of cake - reload checkpoint ja korras. Tolle mängu tõksumise või luksumise pärast missiooni 10x uuesti tegemine aga ajab kettasse küll. |
ma seostan seda videokaardi mälu ületäituvusega mingil perioodil vms
mingi teise pela puhul parandas taolist hakkimist windowsi event midagi sevice disablemine
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.11.2014 15:06:58
|
|
|
See Event loogika pole ka ehk vale - CPU kasutus on päris karm.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
17.11.2014 16:51:07
|
|
|
libe, is service see täpsemalt olla võis ?
GPU-Z näitab mängu jooksutades 1900mb VRAM kasutust. Sama luksumine on mängul sees ka väiksematel resodel ja muudel sätetel (kus VRAM kasutus jääb 1600mb kanti). Ja ma väga ei usu, et mu profiilis olev 6-core sellise mängu puhul nõrgaks saaks jääda. Ühegi teise uue mänguga sellist jama ei ole.
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
17.11.2014 16:54:53
|
|
|
Kui story on läbi mängitud, siis kuidas saab mängus sinna helix lehele kus need muud asjad on ?
Spoiler 
Seal pildil on näha 12 erinevat teemat ja ainult seda ülemist vasak nurgas kasti saab mängida. Ülejäänud on lihtsalt Locked. Kas sellel mängul tuleb siis 11 DLC lisa ?
See ilus kuldne ulmeline mõõk on ka ainult iluelement. Täiesti mõttetu asi. Miks ta peab videotes näitama et pritsib mingit energiat välja ja mängu viimases story missioonis ka pritsib mingit energiat välja jne.
Aga kui ise selle endale saad, siis on nagu ükspuha mis teine mõõk samade liigutustega ja ainult mõõga välimus on lahe ja muud midagi. Storist lootsin ma ka midagi enamat ja rohkem seda AC mängudest tulenevat ulme teemat.
Mängu ei saa otsast peale ka alustada, kuna pole menüüs võimalik start new game nuppe pole Pmst kui tahad algusest alustada, siis pead savegame mängust välja tõstma või kustutama.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.11.2014 18:13:28
|
|
|
thebull kirjutas: |
libe, is service see täpsemalt olla võis ?
GPU-Z näitab mängu jooksutades 1900mb VRAM kasutust. Sama luksumine on mängul sees ka väiksematel resodel ja muudel sätetel (kus VRAM kasutus jääb 1600mb kanti). Ja ma väga ei usu, et mu profiilis olev 6-core sellise mängu puhul nõrgaks saaks jääda. Ühegi teise uue mänguga sellist jama ei ole. |
ei mäleta täpsemalt
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
17.11.2014 18:16:20
|
|
|
thebull, mul täpselt sama jama. Eriti häiriv ikka. Enne mul näitas videomälu kasutust kõik 2GB. Nüüd lisasin teise GTX660ti SLI-sse ja näitab ca 1,5GB mõlemil kuid probleem eksisteerib. Seaded on üsna madalad, FPS 40-60.
Samas tundub, et pelamist alustades, seda ei ole vaid tekib mingi aeg.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|