Ma sain naerda korralikult eile selle pela üle kui vaatasin kuidas tuttav 2 tundi üritas seda mängida Esiteks sain naerda kuidas ta oma riigil pidi asjad alla kõik keerama muidu tundus,et slideshow toimub mängus siis 5minutit hiljem plaks ja kogu arvuti väljas vend hakkas kohe värisema,et kuumenes üle ja mis juhtus,et varem pole nii olnud siis resu 720 peale pannes sai veel lausa 15 min mängida enne kui järgmine shutdown toimus siis keeras täitsa nulli kõik mis keerata andis ja ei tahtnud loobuda,ütles liiga meeldinud tal ac alati sai paar missiooni mängida veel ja naerda kuidas tekkis ei kusagilt 30 inimest+ mõni tuli läbi seina,mõni lendas niisama ringi:D muide fps püsivalt kukkumas ja käis uus plaks ära ja arvuti kinni happy ending mängul. Stoory oli nii mega,et slowmotion action lausa . Tean,et lopes39 ostis ka selle sitajunni,peaks täna v homme minema läbi jalutama ta juurest ja vaatama ehk näeb nalja kuidas ta oma riigi puruks peksab seda mängides.Lihtsalt jube palju kivi varuma ja inimestele külla.Tundub selle mänguga saab päris palju nalja niipidi isegi _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
Mul vist ainult ühe korra on mäng crashinud ja ainult ühe korra bug olnud kus jääb kuskil katusel seisma ja ainuke lahendus oli quit to desktop. Kuna last checkpointi ei saand siis kasutada.
Muidu mängin ka 720p peal, sest siis on enamvähem talutav 30-40 fps. Pole palju seda frapsi kasutanud ka ja samas pole väga palju seda laagi ette tulnud ka. Puldiga on seda kuidagi eriti keeruline mängida ka millegipärast.
Viimased nvidia driverid tegid muidugi asja ka paremaks, kuigi mäng vajaks ikkagi miskit Update-i mis paremini tööle mängu paneks. Kui seda mängu ei anna isegi mängida FHD resulatsiooniga, kui arvutis on SLI 980, siis peab asi ikka väga katki olema.
Töökaaslane saab rahuldavalt low peal mängida piraati kuid sõber 1:1 sama masina peal originaali mitte, eile käis läbi uudis et offlinei minek parandab konsoolidel FPSi peaaegu stabiilse 30fpsini ning PC peal 1/2 paremaks, ja seda järgi proovides oligi nii originaaliga, sellest ka piraadi parem fps- ta oli ju firewallis kinni blokeerinud mängu.
Kahju natukene et nii kehvasti läks Unity releasiga, pikalt oodanud seda mängu ja kibelenud ka pre-orderima aga miski käskis oodata ja vaadata mis tuleb enne raha välja käimist, nüüd siis tean, et ootan veel kuni korda tehakse mäng.
nii eile pelasin oma 3h.
ütleks nii ,et väljas ringi joostes on graafika ilus.aga majad seest on küll väga kenad ja detailised.
buge on muidugi kõvasti 1.1versioonis siis.story meeldib senini väga:)
panin kõik max ja 4xmsaa ja täitsa mängitav ,mängus enamus ajast 40-50 fps.
naljakas on see ,et cutscene on fps 24-30 max:D aga noh see on cutscene ja otseselt ei hakki,et ei sega gameplayd.
video mälu võtab mäng koguaeg stabiilselt 3500+
siven, kinnitus siis olemas, et gtx970 aitab, vaatan tuleva nädal, ehk ostan ka ära
far cry 4 tulemas ja ega see gta4 ka mu hetke kaardi peale kummardusi tee _________________ ☠
siven, kinnitus siis olemas, et gtx970 aitab, vaatan tuleva nädal, ehk ostan ka ära
far cry 4 tulemas ja ega see gta4 ka mu hetke kaardi peale kummardusi tee
noo aitab kindlasti kõvasti kaasa kuna videomälu tahab asi kõvasti. aga osad kurdavad et gtx 970 sli-ga ka neil ei jookse:D muidugi ma ei tea mis prose neil.
usun ,et probleem on tõesti sellels online teemas poob miskit kinni. ise mängin siis niiöelda proovi versiooni:P
hetkel mingi 800MB update saadaval, tea, mis see endaga kaasa toob
nii uurisin seda patchi siis.
Ubisoft recently deployed a patch to fix issues with purchasing and receiving Helix Credits for PlayStation 4 users, according to the franchise's official Facebook account. A fix is expected soon for Xbox One and PC.
ühesõnaga ubisoft jätkab naljade tegemist.... esimesena ofc mis ära fixiti on ju ,et saad creditsit juurde osta IRW. ainuke normaalne asi oli ,et lahjematel masinatel pidi cutscene fpsi ära fixima.
aga jah selle asemel ,et mingi major probleemidega tegeleda fixitakse ära in game cash shop epic...
edit:
The company plans to address other problems in future updates, including issues with frame rate, graphical and collision, matchmaking co-op
ühesõnaga kõik mis on basic tehakse tulevikus korda. seni nautike cash shopi ostke palju kraami sealt:)
Tundub, et Watch Dogs ei olnud piisav näide, miks Ubisofti tooteid mitte eel-osta. Mind küll mõjutas ja nagu näha, siis tegin õige otsuse. Ilmselt on selleks ajaks juba hind ka alla läinud, kui Ubi selle ükskord "korda" teeb. See microtransactions ja chestide avamine mingi telefoni appiga on ka hea huumor..Ubi$oft 2k14
Eile mängisin PC peal algust, see vanglast põgenemise koht.. kuidagi suutis mäng nii kiiluda hetkeks, et järgmisel sekundil olin mingis kõrval olevas kongis kust välja ei saanudki _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
hetkel mingi 800MB update saadaval, tea, mis see endaga kaasa toob
nii uurisin seda patchi siis.
Ubisoft recently deployed a patch to fix issues with purchasing and receiving Helix Credits for PlayStation 4 users, according to the franchise's official Facebook account. A fix is expected soon for Xbox One and PC.
ühesõnaga ubisoft jätkab naljade tegemist.... esimesena ofc mis ära fixiti on ju ,et saad creditsit juurde osta IRW. ainuke normaalne asi oli ,et lahjematel masinatel pidi cutscene fpsi ära fixima.
aga jah selle asemel ,et mingi major probleemidega tegeleda fixitakse ära in game cash shop epic...
edit:
The company plans to address other problems in future updates, including issues with frame rate, graphical and collision, matchmaking co-op
ühesõnaga kõik mis on basic tehakse tulevikus korda. seni nautike cash shopi ostke palju kraami sealt:)
sa vist mõistad prioriteete valesti
loomulikult ubisoft patchib eelkõige seda osa, kus kliendid kulutavad raha, aga ei saa seda, mida ostavad
prioriteet peabki olema sedasi - kui muidu rahulolev klient on nõus ekstrafüüri laduma, siis tema on rahulolev klient
umbes 75% internetis lärmavatest rahulolematutest "klientidest" on need, kes reaalselt ei ole sentigi veel kulutanud - nende nimel ei ole vaja ka tormata
siit teemast vast olengi ainus ostja
kõige lärmakam on alati klient, kes ei ole nõus maksma kauba eest, olgu siis kaup hinda väärt või mitte
ja mul töötab peale patchi pela kenasti _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.