Leveldamise kohapealt on hea kui kuskil on juba max lvl char
Siis saab heirloome osta ja neid saata teise maailma vajadusel
Kiirem leveldamine tänu paremale gearile
Mnjaa, ma ise tegin RDF'i ükspäev ja vaatasin, et maru madal DPS on mul. Varem näiteks Moltenis minule DPSi koha pealt võrdset vastast polnud. Peale teiste DPS'de inspectimist sain teada, et tüüpidel oli full heirloom setid ja siis oli asi selge. Siiski leidsin eile ühe RDFi kus kõigil oli roheline/sinine gear ning seal olin ikkagist 10-20 DPS'ga teistest ees. Mängin siis Feral Druidina.
Aga seni mulle meeldib originaal WoW, seda ei anna võrreldagi mingi privakga. Mäletan kui Moltenis olin, siis Durotaris oli üks quest kus pidi vee all mingeid ninasarvikuid tapma. Koguaeg mõtlesin, et mille kuradi pärast nad vee all on. Nüüd pelasin originaal WoWi ja seal olid need ninasarvikud ammu surnud - pidi ainult trossi külge panema mis nad veest välja tõmbas. Samuti trolli alustus alal on originaalis üks NPC kes koguaeg järgi jookseb ja jutustab ka, aga Moltenis seda polnud. Kuidagi palju mõnusam pelada kui saab muud ka teha kui lihtsalt tappa ja tappa. Nagu näha pole Molteni arendajad questide scriptimisega absull vaeva näinud ja seal hulgas nad suutsid täiesti toimivad starting aread täiesti nässu keerata mis veel aasta tagasi töötasid perfektselt.
sten260, eks ta ole.
Aga tuleb tõdeda, et kui võrrelda Moltenit teiste privakatega, siis nendest on ta parim. Aga jah, originaalile pole sel vastast ja kuidas saakski olla?
sten260, eks ta ole.
Aga tuleb tõdeda, et kui võrrelda Moltenit teiste privakatega, siis nendest on ta parim. Aga jah, originaalile pole sel vastast ja kuidas saakski olla?
ega ei saagi jah, lihtsalt vahest need elupõlised piramehed ajavad naerma oma jutuga stiilis, et "tulge pirasse mängima, täpselt nagu originaal!" (ei räägi sinust)
Millegi eest tuleb 13€ kuus kasseerida. Tervikuna on wow seda väärt ka. Kahjuks aga vanadele olijatele ammendab mäng ennast üpris kähku. Tegin panda munga siin mõnede päevadega 40 pealt 90 peale, paar päeva tegin LFD ja LFR i ja timeless isle farmi ja siis jälle kadus isu . Mõtlen, et ehk leveldaks hunterit nüüd, pole kordagi hunterit max levelini saanud. 85 peal istuvad veel Paladin, Mage ja Rogue ootel, 80 peal warrior. Wowi isu tuleb ja läheb, aga tervet kuud vist ei suuda enam kunagi püsivalt mängida. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Millegi eest tuleb 13€ kuus kasseerida. Tervikuna on wow seda väärt ka. Kahjuks aga vanadele olijatele ammendab mäng ennast üpris kähku. Tegin panda munga siin mõnede päevadega 40 pealt 90 peale, paar päeva tegin LFD ja LFR i ja timeless isle farmi ja siis jälle kadus isu . Mõtlen, et ehk leveldaks hunterit nüüd, pole kordagi hunterit max levelini saanud. 85 peal istuvad veel Paladin, Mage ja Rogue ootel, 80 peal warrior. Wowi isu tuleb ja läheb, aga tervet kuud vist ei suuda enam kunagi püsivalt mängida.
mul on täpselt sama probleem endal ,esimesed 2 nädalat kuus mängin ära, peale seda ei pane kordagi käima ja paar kuud hiljem tuleb jälle korraks mänguisu tagasi. Päris lahti ei saagi vist WoWist enam. Ehk peale WoDi launchi on jälle midagi mängus teha
painkillah, i feel ya bro'.
Mul endal Moltenis oli ka räigelt palju karaktereid mis olid maxed levelid või selles suunas. Pelasin ka selliste vahelduvate edudega, et paar päeva pelasin ja seejärel oli nädalake või isegi kuu aega vahet. Aga seni orikas ikka kisub pelama, ei jõua oodatagi millal tööpäev lõppeks, et saaks oma seiklust jätkata.
Eile tuli suureks üllatuseks kui leidsin, et see vana [Travel Form] minu Druidil on asendunud põdraga. Mis ajast see veel tehti? Ma tean, et WoTLK ajast oli see raudselt tiiger või mingi leopard.
Also kuulsin kuulujuttu siin eile, et osad said Blizzardilt kirja kus kutsutakse uuesti pelama ja peale subscribemist saavad tasuta Mists of Pandaria lisapaki kaasa. Daymn' kuidas tahaks ise sihukest diili.
sten260, see minuarust seal juba tükk aega olnud sellise hinnaga.
Võibolla eksin, aga jah ostan ma selle alles siis kui ma edasi ei saa leveldada or something. Muidu kui osta lisapakk, kas tuleb 30 päeva subscription ka lisaks? Ma mäletan, et TBC ja WoTLK aegadel oli nõnda. Aga kuna nüüd tegu sellise e-poega, siis ma pole päris kindel selles enam.
Priva servude kohta ütlen nii palju, et poisid teevad seda tasuta omast ajast
seega ofc sealt ei saa loota midagi originaali laadset, samas Molten hetkel on üks parimaid mis saada on privadest
Kust peale g2play.neti mänguaja koode soovitate osta? Tellisin sealt just kolm koodi, sõpradele ka, ja hakati näkku panema, et miks nii palju tellid ja kas kavatsed müüa neid. Jumal teab, millal need nüüd kätte saab, ja edaspidi pole soovi enam sealt ostagi.
s4nder, kui kasutasid paypal-i siis tee dispute. Endalgi sarnane kogemus, kui lubasin dispute claimiks edasi tõsta anti koodid kobisemata. Enne seda suht null suhtlus või tühi jutt.
Kust peale g2play.neti mänguaja koode soovitate osta? Tellisin sealt just kolm koodi, sõpradele ka, ja hakati näkku panema, et miks nii palju tellid ja kas kavatsed müüa neid. Jumal teab, millal need nüüd kätte saab, ja edaspidi pole soovi enam sealt ostagi.
Mis seal wowis üldse toimub hetkel?
Ikka see pandade jama või on midagi uut ka tehtud vahepeal?
Seda uus expansiot ju veel ei ole niipea... _________________ Aita suve, söö lund!
Täna hommikul juhtus huvitav seik. Nimelt avastasin postkastist kirja Blizzardilt ning selle kohaselt oli minu kontole nende poolt tasuta WoW:Cataclysm pandud ning lisaks veel 30 päeva tasuta mänguaega. Kas keegi veel sai sellise üllatuse osaliseks?
Täna hommikul juhtus huvitav seik. Nimelt avastasin postkastist kirja Blizzardilt ning selle kohaselt oli minu kontole nende poolt tasuta WoW:Cataclysm pandud ning lisaks veel 30 päeva tasuta mänguaega. Kas keegi veel sai sellise üllatuse osaliseks?
See on suhteliselt tavaline kampaania. Väidetavalt said mõned nädalad tagasi osad inimesed isegi tasuta Pandamaa seiklused, aga ei oska selle kohta täpsemalt rääkida.
Palju õnne. Samas eks see on päris läbinähtav.
Catat niikuinii keegi enam ei osta. Seega on see neile ideaalne toode, mida ära anda. Aga kui sa "päris" mängu tahad mängida, siis pead ostma juurde ka wow:panda ja kui sa päris päris mängu novembris mängida tahad, pead ostma wow:warlords of farmville ja loomulikult ka mänguaega.
Kuid igatahes lahe Usun, et saad vähemalt mõne päeva jagu mõnusat tasuta meelelahutust.
Kuna jah see WoW-i bandwagon oli minust suure kaarega just oma hinnapoliitika pärast mööda käinud, siis selle kuu aega kavatsen kindlasti sisustada mõõdukalt seda mängides.
Kuna jah see WoW-i bandwagon oli minust suure kaarega just oma hinnapoliitika pärast mööda käinud, siis selle kuu aega kavatsen kindlasti sisustada mõõdukalt seda mängides.
Oled paljust ilma jäänud. Vanilla ajal oli tohutult vahva mäng. Ei olnud nii lihvitud ja igav see kogemus.
Oled paljust ilma jäänud. Vanilla ajal oli tohutult vahva mäng. Ei olnud nii lihvitud ja igav see kogemus.
vanilla mängijate arust muidugi igav kui ~10 aastat nühkind juba, uute jaoks kindlasti mitte
Lahe on see, et kaks päeva enne selle promotioni kirja saamist ostsin battlechesti ära ja nüüd lihtsalt tiksub see 30 päeva teisel wow kontol niisama maha .
Jällegi siis jagatud promo aega WoW'ile 7 päeva jagu.Nagu aru sain, peaks olema kõigile.Et siis kellel huvi veel,kindlasti üle vaadata enda battle.net konto alt.
Krt mõtlesin, et tsekin ka korra aga näe pole seda free 7 days
Vaata oma accounti refferals&revards menüü/ikooni taha. Mul seisab seal ka 7 vaba päeva. Mul pole õrna aimugi kuna see aeg anti. Täiesti võimalik, et need 7 päeva on seal paar aastat seisnud.
Nad annavad seda 7-t tasuta päeva iga paari kuu tagant, vähemalt mulle. Võtan siis selle ära, login sisse, ütlen "meh", login välja ja jään järgmist tasuta sutsu ootama. Nii juba pikemat aega ja korduvalt.
Ei hakand isegi veel aktiveerima.Launcher peksab ka mulle errorit ja hetkel saab Beyond Earthi pelatud kõvasti. Arvatavasti läheks see nädal lihtsalt tühja seisma
Kas tänapäeval saab wowi ka EU serveris mängida, kui mul on usa battlenetis wow olemas? Avastasin, et mingil põhjusel on blizzard mu usa battleneti kontole pannud wowi koos kõigi expansionitega (va viimane).
Battlenet launcher tuleb uuesti installida siis korras. Uus human design oli mu tegelasest paraja pede teinud. Õnneks saab barberi juures ka nägu valida
Midagi on ikka väga nihu seal mängus. Nagu ma aru saan siis dps, health jne tõmmati miljonitest alla. lvl 85 peal oli kõik ok, tegin queste deepholmis, loomulikult olin liiga uber tugev nagu ikka WoW's aga nii kui sain lvl 86 tõusis dps mingi 10-12 korda ja lihtsalt oneshottin kõike. Mis toimus?
Midagi on ikka väga nihu seal mängus. Nagu ma aru saan siis dps, health jne tõmmati miljonitest alla. lvl 85 peal oli kõik ok, tegin queste deepholmis, loomulikult olin liiga uber tugev nagu ikka WoW's aga nii kui sain lvl 86 tõusis dps mingi 10-12 korda ja lihtsalt oneshottin kõike. Mis toimus?
Tõmmati numbreid väiksemaks ning põhimõtteliselt saad kõike vana soloda nüüd ning MoP raide väikse grupiga ära teha. _________________ anna mu tammetõru tagasi, eksole!
Suht ajuvaba kui üks hetk lööd mobi 3k ja järgmisel hetkel täpselt sama mobi 50k, ehk siis lvl 85 --> 86 on selline erinevus.
mõned kohad ongi vana moodi millegipärast, näiteks igalpool pandarias critin mingi 4 kohalisi numbreid ja kui molten coresse või kuhu iganes vanasse raidi lähen ,seal on ikka dmg nagu enne 6.0 patchi.. Proovi korra BG teha ja vaata mis seal su numbrid on (peaks väiksed olema jälle)
Kuidas praegu muidu Eesti guildidega lood on? On neid peale Kalevlaste ja Hüljatute veel? Ja kas keegi oskab öelda kuidas Kalevlastel ja Hüljatutel läheb?
Olen ise praegu Tarren Mill realmis, aga kole igav on. Tahaks jälle omadega koos mängida.
Kuidas praegu muidu Eesti guildidega lood on? On neid peale Kalevlaste ja Hüljatute veel? Ja kas keegi oskab öelda kuidas Kalevlastel ja Hüljatutel läheb?
Olen ise praegu Tarren Mill realmis, aga kole igav on. Tahaks jälle omadega koos mängida.
Kas keegi teab kuidas hetkel expansionite süsteem töötab? Mul on hetkel üks kasutaja, kus on kuni pandadeni asjad olemas ning teine, kus on ainult trial. Kas tavaline WoW ost on nüüd kuni pandani ning siis tuleb ainult WoD lisaks osta? Sest sellisel juhul poleks ju vahet, saaks 30 päeva tasuta kaasa ning hind tuleks sama mis vanale kasutajale WoD + gametime osta
10a Kogemust ja kõige hullem Exp packi relase. Võimatu mängida. Well Done Blizz _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.