Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 19.08.2014 09:03:15 vasta tsitaadiga

l3mpz kirjutas:
Leveldamise kohapealt on hea kui kuskil on juba max lvl char
Siis saab heirloome osta ja neid saata teise maailma vajadusel
Kiirem leveldamine tänu paremale gearile

Mnjaa, ma ise tegin RDF'i ükspäev ja vaatasin, et maru madal DPS on mul. Varem näiteks Moltenis minule DPSi koha pealt võrdset vastast polnud. Peale teiste DPS'de inspectimist sain teada, et tüüpidel oli full heirloom setid ja siis oli asi selge. Siiski leidsin eile ühe RDFi kus kõigil oli roheline/sinine gear ning seal olin ikkagist 10-20 DPS'ga teistest ees. Mängin siis Feral Druidina.

Aga seni mulle meeldib originaal WoW, seda ei anna võrreldagi mingi privakga. Mäletan kui Moltenis olin, siis Durotaris oli üks quest kus pidi vee all mingeid ninasarvikuid tapma. Koguaeg mõtlesin, et mille kuradi pärast nad vee all on. Nüüd pelasin originaal WoWi ja seal olid need ninasarvikud ammu surnud - pidi ainult trossi külge panema mis nad veest välja tõmbas. Samuti trolli alustus alal on originaalis üks NPC kes koguaeg järgi jookseb ja jutustab ka, aga Moltenis seda polnud. Kuidagi palju mõnusam pelada kui saab muud ka teha kui lihtsalt tappa ja tappa. Nagu näha pole Molteni arendajad questide scriptimisega absull vaeva näinud ja seal hulgas nad suutsid täiesti toimivad starting aread täiesti nässu keerata mis veel aasta tagasi töötasid perfektselt.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sten260
HV kasutaja

sõnum 19.08.2014 14:57:08 vasta tsitaadiga

Athunik noh eelmisel lehel ei väsi Molteni saasta kiitmast, nüüd siis vähe teine arvamus kui originaalile käpad taha saand icon_lol.gif
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 19.08.2014 15:08:04 vasta tsitaadiga

sten260, eks ta ole. icon_biggrin.gif
Aga tuleb tõdeda, et kui võrrelda Moltenit teiste privakatega, siis nendest on ta parim. Aga jah, originaalile pole sel vastast ja kuidas saakski olla? icon_smile.gif
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 19.08.2014 15:15:31 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
sten260, eks ta ole. icon_biggrin.gif
Aga tuleb tõdeda, et kui võrrelda Moltenit teiste privakatega, siis nendest on ta parim. Aga jah, originaalile pole sel vastast ja kuidas saakski olla? icon_smile.gif

ega ei saagi jah, lihtsalt vahest need elupõlised piramehed ajavad naerma oma jutuga stiilis, et "tulge pirasse mängima, täpselt nagu originaal!" (ei räägi sinust) thumbs_up.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2014 15:22:46 vasta tsitaadiga

Millegi eest tuleb 13€ kuus kasseerida. Tervikuna on wow seda väärt ka. Kahjuks aga vanadele olijatele ammendab mäng ennast üpris kähku. Tegin panda munga siin mõnede päevadega 40 pealt 90 peale, paar päeva tegin LFD ja LFR i ja timeless isle farmi ja siis jälle kadus isu icon_lol.gif . Mõtlen, et ehk leveldaks hunterit nüüd, pole kordagi hunterit max levelini saanud. 85 peal istuvad veel Paladin, Mage ja Rogue ootel, 80 peal warrior. Wowi isu tuleb ja läheb, aga tervet kuud vist ei suuda enam kunagi püsivalt mängida.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 19.08.2014 15:30:45 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Millegi eest tuleb 13€ kuus kasseerida. Tervikuna on wow seda väärt ka. Kahjuks aga vanadele olijatele ammendab mäng ennast üpris kähku. Tegin panda munga siin mõnede päevadega 40 pealt 90 peale, paar päeva tegin LFD ja LFR i ja timeless isle farmi ja siis jälle kadus isu icon_lol.gif . Mõtlen, et ehk leveldaks hunterit nüüd, pole kordagi hunterit max levelini saanud. 85 peal istuvad veel Paladin, Mage ja Rogue ootel, 80 peal warrior. Wowi isu tuleb ja läheb, aga tervet kuud vist ei suuda enam kunagi püsivalt mängida.

mul on täpselt sama probleem endal ,esimesed 2 nädalat kuus mängin ära, peale seda ei pane kordagi käima ja paar kuud hiljem tuleb jälle korraks mänguisu tagasi. Päris lahti ei saagi vist WoWist enam. Ehk peale WoDi launchi on jälle midagi mängus teha
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 19.08.2014 15:33:37 vasta tsitaadiga

painkillah, i feel ya bro'.
Mul endal Moltenis oli ka räigelt palju karaktereid mis olid maxed levelid või selles suunas. Pelasin ka selliste vahelduvate edudega, et paar päeva pelasin ja seejärel oli nädalake või isegi kuu aega vahet. Aga seni orikas ikka kisub pelama, ei jõua oodatagi millal tööpäev lõppeks, et saaks oma seiklust jätkata.

Eile tuli suureks üllatuseks kui leidsin, et see vana [Travel Form] minu Druidil on asendunud põdraga. Mis ajast see veel tehti? Ma tean, et WoTLK ajast oli see raudselt tiiger või mingi leopard.

Also kuulsin kuulujuttu siin eile, et osad said Blizzardilt kirja kus kutsutakse uuesti pelama ja peale subscribemist saavad tasuta Mists of Pandaria lisapaki kaasa. Daymn' kuidas tahaks ise sihukest diili.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 19.08.2014 15:54:26 vasta tsitaadiga

MoP on hetkel ainult 10€ battle.neti poes kui sul ostmata, ma ei tea kas mingi kampaania või jääbki nii odavaks
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 19.08.2014 15:58:32 vasta tsitaadiga

sellist crapi nagu mop oli oleks pidanud tasuta jagama
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 19.08.2014 16:10:44 vasta tsitaadiga

sten260, see minuarust seal juba tükk aega olnud sellise hinnaga.
Võibolla eksin, aga jah ostan ma selle alles siis kui ma edasi ei saa leveldada or something. Muidu kui osta lisapakk, kas tuleb 30 päeva subscription ka lisaks? Ma mäletan, et TBC ja WoTLK aegadel oli nõnda. Aga kuna nüüd tegu sellise e-poega, siis ma pole päris kindel selles enam.
tagasi üles
l3mpz
Kreisi kasutaja
l3mpz

sõnum 19.08.2014 19:45:24 vasta tsitaadiga

Pandaga ei saa gametime

Priva servude kohta ütlen nii palju, et poisid teevad seda tasuta omast ajast
seega ofc sealt ei saa loota midagi originaali laadset, samas Molten hetkel on üks parimaid mis saada on privadest
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 47
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 20.08.2014 15:25:31 vasta tsitaadiga

Kust peale g2play.neti mänguaja koode soovitate osta? Tellisin sealt just kolm koodi, sõpradele ka, ja hakati näkku panema, et miks nii palju tellid ja kas kavatsed müüa neid. Jumal teab, millal need nüüd kätte saab, ja edaspidi pole soovi enam sealt ostagi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 20.08.2014 15:37:14 vasta tsitaadiga

s4nder, kui kasutasid paypal-i siis tee dispute. Endalgi sarnane kogemus, kui lubasin dispute claimiks edasi tõsta anti koodid kobisemata. Enne seda suht null suhtlus või tühi jutt.
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 20.08.2014 15:39:35 vasta tsitaadiga

kinguin
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Peanut
HV vaatleja

sõnum 20.08.2014 15:40:15 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
Kust peale g2play.neti mänguaja koode soovitate osta? Tellisin sealt just kolm koodi, sõpradele ka, ja hakati näkku panema, et miks nii palju tellid ja kas kavatsed müüa neid. Jumal teab, millal need nüüd kätte saab, ja edaspidi pole soovi enam sealt ostagi.

Mina olen kasutanud https://www.instant-gaming.com/en/, olen seal nii mõndagi võtnud ja siiamaani pole probleemi olnud icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 28.08.2014 18:47:54 vasta tsitaadiga

Mis seal wowis üldse toimub hetkel?
Ikka see pandade jama või on midagi uut ka tehtud vahepeal?
Seda uus expansiot ju veel ei ole niipea...

Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 29.08.2014 14:00:51 vasta tsitaadiga

Täna hommikul juhtus huvitav seik. Nimelt avastasin postkastist kirja Blizzardilt ning selle kohaselt oli minu kontole nende poolt tasuta WoW:Cataclysm pandud ning lisaks veel 30 päeva tasuta mänguaega. Kas keegi veel sai sellise üllatuse osaliseks?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 29.08.2014 14:08:42 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:
Täna hommikul juhtus huvitav seik. Nimelt avastasin postkastist kirja Blizzardilt ning selle kohaselt oli minu kontole nende poolt tasuta WoW:Cataclysm pandud ning lisaks veel 30 päeva tasuta mänguaega. Kas keegi veel sai sellise üllatuse osaliseks?

See on suhteliselt tavaline kampaania. Väidetavalt said mõned nädalad tagasi osad inimesed isegi tasuta Pandamaa seiklused, aga ei oska selle kohta täpsemalt rääkida.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.08.2014 15:27:33 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:

Palju õnne. Samas eks see on päris läbinähtav.

Catat niikuinii keegi enam ei osta. Seega on see neile ideaalne toode, mida ära anda. Aga kui sa "päris" mängu tahad mängida, siis pead ostma juurde ka wow:panda ja kui sa päris päris mängu novembris mängida tahad, pead ostma wow:warlords of farmville ja loomulikult ka mänguaega.

Kuid igatahes lahe icon_smile.gif Usun, et saad vähemalt mõne päeva jagu mõnusat tasuta meelelahutust.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
kikaskilla
HV kasutaja
kikaskilla

sõnum 29.08.2014 16:16:32 vasta tsitaadiga

No Cata saad juba nagunii battle chestiga kaasa, seega täitsa mõistlik Blizzardi poolt Cata exp juurde lisada ning inimestes huvi äratada.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 29.08.2014 17:20:36 vasta tsitaadiga

Kuna jah see WoW-i bandwagon oli minust suure kaarega just oma hinnapoliitika pärast mööda käinud, siis selle kuu aega kavatsen kindlasti sisustada mõõdukalt seda mängides.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.08.2014 18:28:35 vasta tsitaadiga

Rauno266 kirjutas:
Kuna jah see WoW-i bandwagon oli minust suure kaarega just oma hinnapoliitika pärast mööda käinud, siis selle kuu aega kavatsen kindlasti sisustada mõõdukalt seda mängides.

Oled paljust ilma jäänud. Vanilla ajal oli tohutult vahva mäng. Ei olnud nii lihvitud ja igav see kogemus.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 29.08.2014 23:10:52 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Rauno266 kirjutas:

Oled paljust ilma jäänud. Vanilla ajal oli tohutult vahva mäng. Ei olnud nii lihvitud ja igav see kogemus.

vanilla mängijate arust muidugi igav kui ~10 aastat nühkind juba, uute jaoks kindlasti mitte
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 30.08.2014 23:21:00 vasta tsitaadiga

Lahe on see, et kaks päeva enne selle promotioni kirja saamist ostsin battlechesti ära ja nüüd lihtsalt tiksub see 30 päeva teisel wow kontol niisama maha icon_cool.gif.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Peanut
HV vaatleja

sõnum 24.10.2014 17:37:35 vasta tsitaadiga

Jällegi siis jagatud promo aega WoW'ile 7 päeva jagu.Nagu aru sain, peaks olema kõigile.Et siis kellel huvi veel,kindlasti üle vaadata enda battle.net konto alt. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 740, 741, 742 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.