ega varsti ei imestaks kui Ferrari roolis on Ecclestone ise et sporti taas populariseerida
põrutab Monza sirgel kiirabiautod tuules juhul kui süda peaks seiskuma erutusest.
Mida effi...kust otsast on see ajaloo suurim on? Ametlikult keegi muidugi ei räägi aga juba Schumacheril oli see number ligi 40 ja otsides suurimaid palganumbreid siis Alonso sai Ferraris 2010. aastal hooaja eest 40 milli. Delfi on millestki valesti aru saanud?
Kõik palganumbrite edetabelid on hinnangulised - reeglina kumbki osapool numbreid ei avalikusta ning mingid numbrid lekivad kusagilt kolmandate isikute poolt.
Kirjaneegrid aga vajavad klikke ja nii see sopakirjandus tekibki.
Aga et post päris raisku ei läheks - Rosberg sai siis kokku enim esistardikohti (Hamiltonil oli enne etappi võimalik viigistada esimesed kohad aga mitte teised) ning Hamilton sai kokku enim kiireimaid ringe. Kumbki saab selle eest karika aga vea kihla et kumbki sellest karikast ei hooli
Siiamaani on Mercedes, vähemalt minu arvates, aus poiss olnud aga olgem ausad... Mercedes on saksa toodang ja Rosberg on pooleldi sakslane Kui Hamil peaks auto tehniliselt poolel midagi viimasel etapil juhtuma, siis võivad ilmselt Mercedese esindused Suurbritannias poe kinni panna
Ah ei ole häda midagi, isegi kui Hamiltonil auto alt ära pudeneb, siis järgmisel aastal on võitlus selle võrra pingelisem, ja reklaami veelgi rohkem. Lasnamäel küll siis muidugi äri enam ei lähe
ei ela küll lasnamäel, aga mina isiklikult oleks ilmselt ülemõistuse kettas
ma nii suur hamiltoni fänn, et vahest mõtlen lausa, et mis mul viga on
ma üritan enamusajast ratsionaalne olla, aga ma lihtsalt ei suuda mitte mingi nurga alt taluda seda rosbergi peale monacot ja belgiat.
ta on tugev solid kvalifitseeruja, aga üsna pask võidusõitja. ta ei ole sõitnud maailmameistri kombel see aasta. ham on teinud temaga sõidus mis tahab terve see hooaeg ja alles nüüd brasiilias suutis ros oma hoida. palju õnne!
aga pöidlad pihku! olen väga positiivne, et ham tuleb meistriks see hooaeg. abu dhabi on tal hea rada ja isegi kui nico teeb parema töö, siis selle legendaarse W05'ga tuleb ta pimesilmi teiseks.
ma nii suur hamiltoni fänn, et vahel mõtlen lausa, et mis mul viga on
sorri, otseselt ei midagi isiklikku aga osad sinu hamiltonile kaasa-elamised meenutavad platooni hiilge-aegu, kus ta lausa tooliga ringi hüppas. Veits overkill lihtsalt
ma nii suur hamiltoni fänn, et vahel mõtlen lausa, et mis mul viga on
sorri, otseselt ei midagi isiklikku aga osad sinu hamiltonile kaasa-elamised meenutavad platooni hiilge-aegu, kus ta lausa tooliga ringi hüppas. Veits overkill lihtsalt
ot:
iga järgneva postiga olen ma rhokem veendunud, et Rinaldo näol on tegemist ultratannu kadunud vennaga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 11.11.2014 08:56:47, muudetud 1 kord
Väga hea
Järgmine kord kui neid tonte kuskil poes näen, siis vastan "Tänan ei, ma pole Lewis Hamiltoni fänn" _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Horner paistab muidu täitsa normaalse jutuga aga et ta sellise otsa kukkus
mis tal viga siis on ? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Horner paistab muidu täitsa normaalse jutuga aga et ta sellise otsa kukkus
mis tal viga siis on ?
Tahab lihtsalt puhata kvaliteetselt. Vaimsest teemast tal ilmselt ka kõrini...siis ongi hea kui on naine natuke erksam.
Äkki viitsib veel kunagi tagasi tulla.
Muusikast ei maksa rääkida, me rääkisime ikka "inspiratsioonist"
Halvemal/Paremal juhul läheb roosa mantli ja koeraga järve äärde ja avastab, et F1 oli ikka palju parem
Caterham rahadega poole peal Neil on eriti põhjust rajale tulla, sest reeglites on kirjas, et kui kolmel viimasel aastal kahel korral oled top10 meeskond, saad päirs hea boonuse. Ja 2012,2013 oli Caterham top10 meeskond.
https://www.crowdcube.com/caterham/
kimi, ma vaatan kui naist, mitte tüdrukute bändi.
Vaevalt horner nüüd tibi ära võtab, et see oli kunagi vürtsikas tüdruk _________________ This message was sent from space using stargate
Selles suhtes, et kui kuskil keegi on, kes F1 tahaks siseneda, siis paremat võimalust raske ilmselt ette kujutada - kui nad oma 9. koha sel aastal välja teenivad, siis järgmiseks aastaks peaks nad ca 50 milli saama auhinnarahasid, mis nende eelarve suurusjärku arvestades võib sellest ligi pool olla. http://www.autosport.com/news/report.php/id/114170
Ma imestan, et F1 nii sitas seisus on... mis krdi jutt on, et raha pole... tõsiselt nagu? Bernie peaks veidi rohkem uurima miks tiimidel raha pole enam sest kui mingit tobedat Nascari vaadata siis pole haisugi, et raha pole, sport, mis jäädaval igavesti.
F1 hetkel minemas WRC teed, jääb üks kaks suur tiimi ja ülejäänu on lõpuks kõik nagu Catheramid. Paar aastat spordis ja siis quitivad... kuda krt selliseid sarja üldse võetakse? Mis point neil on? Lihtsalt, et full grid oleks? Sest sõidavad aeglasemalt kui GP3.
Ühel aastal selline seis, et elu lill ja järgmine aasta politsei võtab vara jõuga ära nagu srsly... ülimalt närvi ajab iga krdi spordiala mida nautima hakkan läheb pankrotti... WRC suri koos Markkoga, kahjuks või õnneks.
Lotusel nii sitt hooaeg olnud, et ei imesta kui järgmisel hooajal sama sitt seis ning 2016 ütlevad, et raha otsas
RedBull.. NELJAKORDNE järjestikune MM ja rahad otsas... ei suuda kolme autoga gridile tulla, Vettel tõmbab kohe jeebat kui tiim ei võida jne.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
No totaalne näide, kui minnakse reeglitega lolliks ja hakatakse oma säästujama ajama. Nüüd on tagajärjed käes, säästeti nii, et mõnele tiimile ei jätkunudki raha. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Nascaris pole ka puruvana bernit _________________ This message was sent from space using stargate
berni jagab õigusi, mis jagavad raha. _________________ This message was sent from space using stargate
You must be fucking retarded.. kuskohas ma LASTELT raha nurunud olen?
hdtannu kommuun või mis selle nimi oli, vidiki per euro või mis selle nimi oligi, liituge mu klubiga, või mis selle nimi oligi
vabandan ette kui panin mõne asjaga puusse _________________ This message was sent from space using stargate
You must be fucking retarded.. kuskohas ma LASTELT raha nurunud olen?
hdtannu kommuun või mis selle nimi oli, vidiki per euro või mis selle nimi oligi, liituge mu klubiga, või mis selle nimi oligi
vabandan ette kui panin mõne asjaga puusse
Vaba mikrofoni eest ka küsitakse raha, arvad, et kõik on siin täisealised?
Kui su mõistus lapse oma on siis oskadki sellist prahti suust välja ajada ainult _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
McLaren @McLarenF1 8m8 minutes ago
Getting set for Silverstone tomorrow for a filming day. We'll be parading the interim Honda-engined MP4-29H/1X1 & 2 classic McLaren-Hondas.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.