praegune kellaaeg 25.06.2025 19:09:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Arx07
HV veteran

|
05.11.2014 22:24:14
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Arx07 kirjutas: |
Dj-E kirjutas: |
FIFA-s on handicap. See peaks kõik ütlema. |
Oleneb mida handicapi all silmas pidada, kui sitt connection vastasega või mingi muu läägi sarnane asi siis seda ka PESis. Mingit muud handicapi ma kohanud ei ole, kipub olema ikka nende loll vabandus kes lakki saavad palju.
Kuna FUTis mul tiim kinni pandi siis Seasonsis näiteks ma olin ilma kaotuseta ca 35 mängu järjest, handicapiga ilmselt poleks võimalik?(see siis online mängude kohta, offline ei viitsi mängida[ja olen kursis, et seal raskemad raskused liiga rasked])
EDIT: ega ma PESi vastane ei ole, ma elus rohkem PESi ilmselt pelanud kui fifat(fifa peale läksin alles eelmine aasta). Aga lihtsalt kahju, et nad ka selle rahaaugu endale leidsid. Oleks võinud ilma IRL coinideta asi käia. |
Handicapi all mõtlen HANDICAP-i!!! Kui sa oled FUT-i mänginud siis tead mis see on ja ei esitaks nii lolle vastuväiteid. Iga inimene, kes on Fut-i mänginud teab, et handicap eksisteerib. |
FUTi olen mänginud küllalt jah ja ei ole mul mingit handicapi olnud. Kui ise mängu käest lased siis ei tasu mängu kaela asja ajada
Kohati on gameplay kuidagi uimasem või kahvatum, aga seda ka vastasel ilmselt. Kui oled teisi mänge mänginud siis seal ka koged, et igapäev ja iga mäng ei lähe samahästi... handicap ilmselt..
Igatahes see PESi teema. Hetkel kaalumisel kas FIFAs uus klubi üles ehitada(ja loota uuesti reseti saada) või proovida PES ära, rahaliselt tuleb sama välja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
romjo
HV vaatleja
|
06.11.2014 01:00:00
|
|
|
Eks näis, ma millegipärast ei usu et PESi fifa sarnast handicappi tuleb. pes on alati olnud siiski pigem jalgpalli trueheadide mäng kui rikaste laste oma.
_________________ PES Eesti kommuun ootab liikmeid: |
|
tagasi üles |
|
 |
tristano
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|