Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Pro Evolution Soccer 2014 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tristano
HV vaatleja

sõnum 25.09.2013 00:58:12 Pro Evolution Soccer 2014 vasta tsitaadiga

Developer: PES Productions
Distributor: Konami
Producer: Kei Masuda
Series: Pro Evolution Soccer
Genre: Sports
Homepage: http://pes.konami.com/

Pro Evolution Soccer 2014 väljas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Mõned videod:

Spoiler Spoiler Spoiler

Tore master league online livestream:

http://www.twitch.tv/policymaker

Proovisin fifa ka ära , võin öelda pes on parem see aasta.(See minu arvamus)Mõned bugid on mis lähiajal kaovad koos patchiga. Soovitan proovida ja harjuda;).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.09.2013 02:48:09 vasta tsitaadiga

FIFA 14 vs PES 14 – 9 Reasons Why FIFA 14 Will Win The War
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
tristano
HV vaatleja

sõnum 25.09.2013 11:34:15 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:

Ahaa ainult mõned asjad vastavad tõele, mind huvitab rohkem gameplay mis on parem.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 25.09.2013 11:43:50 vasta tsitaadiga

tristano

Ma juba Fifa 14 teemas ootasin huviga sinu argumente PES 2014 kasuks. Siiani pole sa mitte midagi konkreetset öelnud miks Sina arvad et PES see aasta Fifast parem on.
Kõik mis on, on stiilis "PES RUULIB", aga miks? Samuti eelmises postituses oleksid võinud välja tuua, mis asjad need siis ei vasta tõele ja tuua näiteid mis seda tõestavad.

Mina need 9 põhjust seal läbi sirvisn, siis ma ei leidnud küll ühtegi asja mis ei vastaks tõele.

tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 25.09.2013 11:57:24 vasta tsitaadiga

Selle aasta versioon tundub lahjam olema:(

PS! Selline pela nagu FIFA veel alles ja seda mängitakse? wow!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
tristano
HV vaatleja

sõnum 25.09.2013 11:57:43 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
tristano

Ma juba Fifa 14 teemas ootasin huviga sinu argumente PES 2014 kasuks. Siiani pole sa mitte midagi konkreetset öelnud miks Sina arvad et PES see aasta Fifast parem on.
Kõik mis on, on stiilis "PES RUULIB", aga miks? Samuti eelmises postituses oleksid võinud välja tuua, mis asjad need siis ei vasta tõele ja tuua näiteid mis seda tõestavad.

Mina need 9 põhjust seal läbi sirvisn, siis ma ei leidnud küll ühtegi asja mis ei vastaks tõele.

Nagu ma ütlesin mind huvitab rohkem gameplay:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 25.09.2013 12:07:40 vasta tsitaadiga

Oeh. Ei jah selge. Järelikult on PES gameplay Fifa omast 100% parem igas ajast.
tagasi üles
zeso
HV vaatleja

sõnum 25.09.2013 12:41:57 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:

9. Vihm - kui vihm teeb platsi libedamaks ja muudab palli ''iseloomu'', siis saab Fifa siit plussi, kui vihm sajab niisama ilu pärast, siis pole see mingi pluss.
8. 20 staadionit - see ei ole mingi pluss, kui mina mängin on staadionit näha ainult ennem mängu ja ma skipin seda alati, nii et see lähe plussina kirja.
7. ei lähe ka plussina kirja, sest ma mängin arvutil.
6. FIFA Is More Than Just Playing The Game - aitäh, aga mulle piisab ainult mängimiseks ja treening mode on ka pesil olemas, ei ole pluss
5. Legends mode - ainult xboxile - ei ole pluss
4. Better visuals - better visuals ei tähenda different visuals, nad on erinevatel mootoritel tehtud, nad peavadki natukene erinevad välja nägema, ei ole pluss
3. Career Mode - õunad ja apelsiinid, pealegi mulle ei meeldi ühe mängija eest mängida, ei ole pluss
2. World Cup ei ole pesis - see on vale, ta ei kanna world cupi nime, aga saab mängida küll, ei ole pluss
1. FIFA Has More Leagues, Players & Clubs - jep, see ongi Fifa ainuke pluss
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 25.09.2013 13:04:05 vasta tsitaadiga

Lõpuks mingi mõistlik postitus. thumbs_up.gif

Vihm / lumi muudab muidu palli / mängijate käitumist tunduvalt. Niiet, selle saad teiseks plussiks lugeda fifale.
Muudes punktides pole vaielda midagi, ilmselgelt isiklik eelistus ja antud plussid on tõesti vähe teisele mängijaskonnale.

tagasi üles
tanel1984
HV vaatleja

sõnum 25.09.2013 21:09:14 vasta tsitaadiga

pes2014 gameplay on seekord väga hea....olen fifat mänginud aastatst 98 ja pes-i peaaegu üldse mitte icon_biggrin.gif.......pilt on pes-il ilus ja mehed liiguvad ka nagu vaataks reaalselt telekast jalgpalli.....kindlasti plaanin endale selle muretseda icon_biggrin.gif...fifa-s on hea FUT icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.09.2013 09:55:05 vasta tsitaadiga

Mis online gamemode'd PESis muidu on? Fifa ainult sellepärast ostsingi, et seal ultimate team... PESis midagi taolist ei ole?(ei pea kaartidega olema, aga üleüldine nagu online liiga vms)
PES gameplay vaatamine tegi natuke kurvaks, et fifa ostetud sai seekord icon_biggrin.gif
tagasi üles
tristano
HV vaatleja

sõnum 26.09.2013 10:20:41 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Mis online gamemode'd PESis muidu on? Fifa ainult sellepärast ostsingi, et seal ultimate team... PESis midagi taolist ei ole?(ei pea kaartidega olema, aga üleüldine nagu online liiga vms)
PES gameplay vaatamine tegi natuke kurvaks, et fifa ostetud sai seekord icon_biggrin.gif

Täitsa olemas:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 26.09.2013 10:25:47 vasta tsitaadiga

korralike mode veel pole, mis kõik vead (taaskord) ära parandaks. Võlusõna on PESEdit. (isegi esimene PESEdit 0.1 suht suur - 800 mega, niiet lihtsam on seda torrentist tõmmata). Aga ka 0.1 ei paranada kõiki transfere ega lisa Bundesligat näiteks. Aga see tehti ka 2 päevaga peale reliisi niiet isegi fantastiliselt hea asi selle ajaga. Uurige
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Abec7
HV vaatleja

sõnum 28.09.2013 16:14:39 vasta tsitaadiga

PES ikka läbi aegade FIFAst parem olnud. Menüüd ja muu tähtsusetu väga ei huvita - peamine ikka gameplay ise.
Viimane PES on eelnevatest päris erinev. Loodan, et üllatusi jagub. icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 13.10.2013 22:23:26 vasta tsitaadiga

Kui muidu arenevad mängud edasi, siis PES on viimased aastad minu arvates tagasi arenenud. K.a ka selle aasta osa. Esiteks keerati mingist aastast see meeskonna lineupi paigutamine jumala pea peale ja ebamugavaks.
Master Leagues enam mängijate arengut ei näegi. Vanasti tuli nurgalööki tehes sinu meeskonna kaaslane ka ligi, et said sööta. Nüüd ei jää muud üle kui ainult kaarega pall peale lüüa. Olen täna mängind seda päris palju, ning vastane pole ühtegi korda kollast kaarti saanud. Vigu nad samuti ei tee. Kommentaarid on juba oma 5 aastat samad olnud. thumbs_down.gif thumbs_down.gif

Kohutav lihtsalt, FIFA pole nagu eriti meeldinud, kuid PES nagu käib ka vastukarva juba viimased aastad. Mingit arengut ei ole.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madness
HV veteran
madness

sõnum 14.10.2013 09:19:26 vasta tsitaadiga

Annab küll lahti mängida nurgalööke.. puldiga mängides default nupp LB.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 14.10.2013 10:24:52 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Annab küll lahti mängida nurgalööke.. puldiga mängides default nupp LB.

Võibolla tõesti, mängin klaviatuuriga. Eks selle üle võib ka ju nuriseda, et mängu on aastaid tehtud, kuid siiamaani näidatakse sulle Xboxi nuppe. icon_evil.gif
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 20.10.2013 12:33:34 vasta tsitaadiga

Leidsin netist hea postituse, kus üks tõi välja mis selles mängus kõik puudu on. Täielik taandareng. Ennast kõige rohkem häirivad asjad tegin punaseks.

tsitaat:
-Coach mode bug in ML offline. Its disabled in this mode while the rest of the game modes have Coach mode working.

-ML offline has no injuries, did a hole season without problems with my players. What a let down, Master league used to be the only advantage in game modes PES had over FIFA and its ruined now.

-Bad collisions. Any touch between players makes one of them do a jump even with the slightest collision. The animation is so ridiculous and and takes so long that the COM always benefits from it.

-Bad touches on the players with no rebound. You switch directions fast and some defender misses the ball and tackles u with a soft touch making you lose control of the player and he just STOPS! while the defender easily gets the ball. In most of the cases the referee does nothing.

-annoying bug on the throws, sometimes after a dispute the game gives the throw to the wrong team

-Master league offline still 90% left to complete! (no player development, no coach mode, no calendar days, crappy transfers system, no cutscenes, no training field with the players, no preview of the opposing team tactics, no staff choosing, no items shop, etc…).

-slower loading of edited teams logos and kits

-Anywhere in the pitch sometimes when u double press for a tackle the player only bends forward but he doesn’t stretch the the leg to clear the ball or he doesn’t responds even if u smash the button and the ball is in front of u.

-slow moving arrow in game plan

-Most of the time the game doesn’t show the players substitutions cutscene
tagasi üles
olari9
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 00:13:50 vasta tsitaadiga

tervist, mul üks semu palus siia ka teada anda, kuna tal endal pole siin foorumis kasutajat. ehk on huvilisi.

ühesõnaga neil tuli idee, et paneks eesti asjad käima.
Niisiis, idee on luua Eestisse PESi kommuun. Kõrini sellest, et midagi ei toimu. Tegime fb lehe, mis ühendaks kõiki eesti PESi mängijaid. Plaan on seal hakata korraldama "goal of the week", "goal of the month", "goal of the season" jne võistlusi. Samuti on plaan hakata korraldama eestis PESi turniire.

Noh, aga nüüd ongi kõige raskem osa ees - algus. Postitangi siia üleskutse, et kes on huvitatud, on väga oodatud liituma! Samuti kui kedagi väga huvitab, siis hetkel otsime ka meeskonda lisaks liikmeid.

https://www.facebook.com/pages/Pro-Evolution-Soccer-Estonia/943312589030448

Aitäh tähelepanu eest.
tagasi üles
tristano
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 11:44:29 vasta tsitaadiga

olari9 kirjutas:
tervist, mul üks semu palus siia ka teada anda, kuna tal endal pole siin foorumis kasutajat. ehk on huvilisi.

ühesõnaga neil tuli idee, et paneks eesti asjad käima.
Niisiis, idee on luua Eestisse PESi kommuun. Kõrini sellest, et midagi ei toimu. Tegime fb lehe, mis ühendaks kõiki eesti PESi mängijaid. Plaan on seal hakata korraldama "goal of the week", "goal of the month", "goal of the season" jne võistlusi. Samuti on plaan hakata korraldama eestis PESi turniire.

Noh, aga nüüd ongi kõige raskem osa ees - algus. Postitangi siia üleskutse, et kes on huvitatud, on väga oodatud liituma! Samuti kui kedagi väga huvitab, siis hetkel otsime ka meeskonda lisaks liikmeid.

https://www.facebook.com/pages/Pro-Evolution-Soccer-Estonia/943312589030448

Aitäh tähelepanu eest.

Naiss.

Varsti (13.11.2015) Pro Evolution Soccer 2015 tuleb välja , endal Euronicsist eeltellimus tehtud.

Mõned Videod:

My Club:
Spoiler Spoiler Spoiler

Gameplay:
Spoiler Spoiler Spoiler

Intervjuu Adam Bhattiga:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
romjo
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 16:51:40 vasta tsitaadiga

Tegin ikkagi kasutaja omale ära siia. icon_biggrin.gif
PES 15 tundub ikka väga uhke edasiminek ning ei jaksa seda ära oodata.

Kommuuni kohta nii palju, et kui kedagi vähegi kotib ja soovib kaasa lüüa, siis igati abiks oleks näiteks lehekülje sheerimine ja/või lihtsalt hea sõna levitamine. Samuti otsime endiselt meeskonda liikmeid. Kui huvi on, siis võib teada anda julgelt. icon_smile.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 05.11.2014 19:11:23 vasta tsitaadiga

Mis seal nüüd sama keiss, et saab pärisraha eest ingame punkte osta?
EDIT: Vastus: Jep thumbs_down.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 05.11.2014 19:23:30 vasta tsitaadiga

FIFA-s on handicap. See peaks kõik ütlema.
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 05.11.2014 20:06:15 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:

Oleneb mida handicapi all silmas pidada, kui sitt connection vastasega või mingi muu läägi sarnane asi siis seda ka PESis. Mingit muud handicapi ma kohanud ei ole, kipub olema ikka nende loll vabandus kes lakki saavad palju.
Kuna FUTis mul tiim kinni pandi siis Seasonsis näiteks ma olin ilma kaotuseta ca 35 mängu järjest, handicapiga ilmselt poleks võimalik?(see siis online mängude kohta, offline ei viitsi mängida[ja olen kursis, et seal raskemad raskused liiga rasked])

EDIT: ega ma PESi vastane ei ole, ma elus rohkem PESi ilmselt pelanud kui fifat(fifa peale läksin alles eelmine aasta). Aga lihtsalt kahju, et nad ka selle rahaaugu endale leidsid. Oleks võinud ilma IRL coinideta asi käia.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 05.11.2014 21:53:17 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Oleneb mida handicapi all silmas pidada, kui sitt connection vastasega või mingi muu läägi sarnane asi siis seda ka PESis. Mingit muud handicapi ma kohanud ei ole, kipub olema ikka nende loll vabandus kes lakki saavad palju.
Kuna FUTis mul tiim kinni pandi siis Seasonsis näiteks ma olin ilma kaotuseta ca 35 mängu järjest, handicapiga ilmselt poleks võimalik?(see siis online mängude kohta, offline ei viitsi mängida[ja olen kursis, et seal raskemad raskused liiga rasked])

EDIT: ega ma PESi vastane ei ole, ma elus rohkem PESi ilmselt pelanud kui fifat(fifa peale läksin alles eelmine aasta). Aga lihtsalt kahju, et nad ka selle rahaaugu endale leidsid. Oleks võinud ilma IRL coinideta asi käia.

Handicapi all mõtlen HANDICAP-i!!! Kui sa oled FUT-i mänginud siis tead mis see on ja ei esitaks nii lolle vastuväiteid. Iga inimene, kes on Fut-i mänginud teab, et handicap eksisteerib.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Pro Evolution Soccer 2014 mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.