Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mosq
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 19:14:23 vasta tsitaadiga

erick, on ainult paar üksikut tanki millega 2450+wn8 ei suuda hoida(lightidega/artidega ei sõida üldse), kas see tähendab et ma olen pro ?
Mõtlesin paar nädalat tagasi et proovin ka siis 3000wn8 mingi nädal aega hoida, nagu arvata oli ei olnud seal mitte midagi rasket, muidu harrastasin koguaeg YOLO modi (eemaldun tiimist niipalju eemale et hakkan 2v1, 3v1 tegema) kuna siis ma sain wotist selle "funi" kätte. Võibolla aitas see mul seda 3000wn8+ lõdva randmega hoida. Igastahes see nädal kui ma "pingutasin" põhimõtteliselt ma vist paari reeglit järgisingi- tee nii palju dmg kui saab, võit pole oluline, püüa nii kaua elus olla kui suudad ja väldi close combat fighte. Nädala lõpuks tuli keskmiseks wn8 3400 oli päevi kus päeva lõpuks oli wn8 4000+ ja oli ka päevi kus oli wn8 2900.

Omast kogemusest võin öelda et lilladel ja sinistel erilist vahet pole, lillad lihtsalt higistavad rohkem. 1v1 olukord tuleb siis mõlematel on skill sama ja võidab see kellel on mapi/tanki/rng eelis
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 19:28:30 vasta tsitaadiga

mosq kirjutas:
erick, on ainult paar üksikut tanki millega 2450+wn8 ei suuda hoida(lightidega/artidega ei sõida üldse), kas see tähendab et ma olen pro ?
Mõtlesin paar nädalat tagasi et proovin ka siis 3000wn8 mingi nädal aega hoida, nagu arvata oli ei olnud seal mitte midagi rasket, muidu harrastasin koguaeg YOLO modi (eemaldun tiimist niipalju eemale et hakkan 2v1, 3v1 tegema) kuna siis ma sain wotist selle "funi" kätte. Võibolla aitas see mul seda 3000wn8+ lõdva randmega hoida. Igastahes see nädal kui ma "pingutasin" põhimõtteliselt ma vist paari reeglit järgisingi- tee nii palju dmg kui saab, võit pole oluline, püüa nii kaua elus olla kui suudad ja väldi close combat fighte. Nädala lõpuks tuli keskmiseks wn8 3400 oli päevi kus päeva lõpuks oli wn8 4000+ ja oli ka päevi kus oli wn8 2900.

Omast kogemusest võin öelda et lilladel ja sinistel erilist vahet pole, lillad lihtsalt higistavad rohkem. 1v1 olukord tuleb siis mõlematel on skill sama ja võidab see kellel on mapi/tanki/rng eelis

Kui see nii oleks, siis poleks 1on1 turniiride topis koguaeg samad näod.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Mart77
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 20:05:40 vasta tsitaadiga

Panen üle pika aja ka paar pilti. Jagdtiger ja õiges positsioonis, no rohkem pole vajagi- masin teed seda tööd, mida talt oodataksegi... kui ülejäänud tiim ei lendaks nagu peata kanad mööda mappi ringi icon_confused.gif Pole kunagi vist rohkem dämmi teinudki.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mosq
HV vaatleja

sõnum 05.11.2014 20:12:32 vasta tsitaadiga

brokenarm, ei ole kursis 1v1 turniiridega, ei näe üldse neile kohta wotis
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 05.11.2014 20:22:00 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
mosq kirjutas:

Kas 1v1 turniirid toimuvad ka nii, et kes saab pubides kõvema wn8? icon_lol.gif Muidu suht kehtimatu võrdlus ju.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 20:56:09 vasta tsitaadiga

mosq kirjutas:

Viska oma ingame nick alustuseks, enne seda pole millestki rääkida.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.11.2014 04:11:03 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
brokenarm kirjutas:
mosq kirjutas:

Kas 1v1 turniirid toimuvad ka nii, et kes saab pubides kõvema wn8? icon_lol.gif Muidu suht kehtimatu võrdlus ju.

What?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2014 11:09:30 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
brokenarm kirjutas:

Peaks teadma, et kõik on inimesed ja kõigil juhtub olema halbu päevi.
Ja seda ka, et kui nad sulle kunagi probleemiks pole, siis miks sa 1600 WN kandis sitsid, Kristoferr?

Kas sa oled veidi juhmard või peab sulle tõesti seletama, mis as on WN ja kuidas WN hoorajad mängivad? Mine guugelda.

Kui tanke tunned ja premiumi lasta ei karda, siis oledki 1:1 sisuliselt samahea kui (super)unicum, kes mängib väga kitsaste reeglite järgi.
Minule ei paku unicumide stiil lõbu, aga kui sa mulle ja mu paarile sõbrale näiteks me nädalapalga kinni maksad, siis võime eksperimendi korraldada ja tõestamiseks nädal aega lillasid statse sõita. Paljud mängijad on rohelised/sinised oma mängustiili tõttu, sest nii mängida meeldib neile rohkem.

Võtsin meie eilse vestluse südamesse ja tegin sulle ühepäevase näite, et ka üks 1600ish "roheline tomat" suubab lillat mängida.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kõrvalinfoks niipalju, et balanseerimata putukaid hetkel mul pole. Kõik tavalised T5-T9 tankid said duublid sõidetud.
Kuna lillade mängustiil ajab haigutama, siis heategevuslikus korras ma rohkem nii sõita ei viitsi. Kui kokkuleppele saame, siis võin ka pikema perioodi samasse auku kulgeda.
Kui nüüd tanke valima hakata, veidi rohkem positsiooni valida ja ka T10 randomis sõita viitsiks, siis 3000+ poleks eriliseks probleemiks.

Kui kõik mängijad mängiksid nagu lillad, siis oleks WoT üks ütlemata igav mäng.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2014 11:15:34 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
Kui TOP10s on 7 tanki statpadderi omad, siis pole mõtet nagu rääkidagi sel teemal.
T10tega sõida, siis võiksid postitada. Ma ei ütle, et sa halb oled, aga sa arvad lihtsalt endast kõvasti paremini WoTis.

Tegin siis eile FV4202-ga mõned mängud, on nagu kena non-OP T10 medium erinevalt Obj 140-st, T62A-st jne. Kui täiesti aus olla, siis T10s mängimine on märksa lihtsam mu jaoks kui kusagil allpool. Mitte kunagi ei satu kokku tankidega, keda sa peneda ei suuda, näiteks. Kahurite mürsukiirused on sellised, et praktiliselt ette sihtima ei pea, täpsus + sihtimiskiirus on parimaid mängus jne.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kristoferr, thumbs_up.gif

30-päeva lõikes oleks muidugi parem, sest see silub statistilised good luck run'id ära. Aga peamine küsimus mul sulle oleks see, et miks sulle meeldib keskpärane mängija olla? Ilmselgelt on näha, et sul on potentsiaali enamaks, kas yolo-instinkti on siis raske taltsutada? icon_smile.gif
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.11.2014 11:57:43 vasta tsitaadiga

erick, mhmh, eile läks vaidluseks ja täpselt eile kohe joppas mul statsidega? Muidugi...

See niinimetatud "yolo" ehk agressiivne stiil meeldib rohkem. Kahjuks randomites enamus rahvale meeldib tiimikaaslasi ignoreerida, enda ümber toimuvat mitte jälgida ja selle asemel et vastaseid persse lasta, istuvad kivi taga peidus ja ootavad millal neid persse laskma hakatakse.

Sinu arusaam "keskpärasest" mängijast on erinev minu omast. Ma ei pea sugugi rohelisi keskpärasteks. Paljud neist on väga head.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.11.2014 12:40:52 vasta tsitaadiga

Milline see lilla mängustiil on siis? Mediumiga 3,5k wn hoida tahad, siis peab toru paukuma terve lahingu jooksul eesliinil.
Selle mingi camp/snipe asja võid kohe ära unustada. Sellise gameplayga ei hoia sa never-ever longterm 3k. See on noobide märg saunajutt ainult, et SU'ks saad premi spammides ja nurgas snipedes.

Ning sa ei saa oma WNi kohe kindlasti mitte mingi YOLO mängustiili kaela ajada. Ma pakun, et ma "YOLON" sinust kõvasti rohkem, aga ikka tuleb 3k ära. Siis võin ma ka siin öelda, et kui vähem agrom oleks, poleks 4k WN hoidmine mingi probleem.
See on sama hea, kui öelda, et Hamilton võidaks praegu vabalt F1s kõik, mis võita annab, kui ta suudaks end taltsutada. See aga ongi osa su no "tasemest".

Neid häid rohelisi on CWdes näha, tihti ise mõelda ei suudeta ja tehakse ikka väga imelikke asju.
Ütleme nii, et rohelised on taseme poolest ikka algajad alles.

viimati muutis brokenarm 06.11.2014 12:50:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.11.2014 12:50:24 vasta tsitaadiga

Nii rumalat juttu on raske kommenteerida. Mitte ükski lilla ei lähe medikaga mitte kunagi esimesena flänkima kui on oht, et palju valusaid torusid vastu vahib. Seepärast nad lillad ongi. Mine vaata lillade striime kui muidu aru ei saa.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.11.2014 13:26:56 vasta tsitaadiga

No aga miskipärast on minu tX medid need, mis on 3,5k WN ja üle, mitte sinu. Nii et mul vaevalt siin arusaamisega muresid on.
Ja võid minna ning küsida inimestelt, kellega BESTis platoonin, et ma yolon kõvasti rohkem kui su enamus rohelisi ja muid loomi. Lihtsalt mida rohkem yolod, seda rohkem on sul kompenseerimiseks micromanagmenti, awarenessi jms vaja.
Agrot maha võtta, siis 4k wn pole mingi probleem. Aga näed, mulle ka ei meeldi. Täpselt nagu sullegi. Et jah, eks igal ühel ole vabandusi.

Kui kõik torud flanki vahivad, siis sõidetakse otse või teisest flankist üle, mitte flankist #1. Ja miks sa pead esimesena minema üldse flanki, kus hunnik torusid on? Sa pead juba enne kuskile liigutamist teadma, mis sind ees ootab. Mitte, et paned kuskile flanki ära ja vahid 10 toruga üksi tõtt. Enne kui mäng käima läheb, näed ju vastase setupi ja tead 95% vastase asukohtadest.

Aga noh, 9.4 tuleb, siis võime plattida ja näitan, kuidas YOLOdes tXs hoitakse 3,5k wni easylt.
Mõttetu vaielda sel teemal. Ise pole asjas sees, siis ei saa midagi aru. 9.4 tulles võid siis teada anda.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.11.2014 13:30:29 vasta tsitaadiga

No täpselt, sinu Yolo definitsioon on enamvähem selline: "lasen tomatitel end kahurilihaks spottida ja siis lähen koristan räbalad ära". Sa ei lähe esimesena kui sa 100% ei tea, mis sind seal ees ootab.
Lihtne fakt on see, et kui poleks kollaseid ja punaseid mängijaid, siis poleks ka lillasid. Lihtsalt meie arusaamad lõbusast mängustiilist on erinevad. Ma ei mängi ainult statistika pärast.
Samuti pole ma kordagi väitnud, et kõik rohelised mängijad head on. Ütlesin, et on olemas väga häid rohelisi ja siniseid mängijaid, kellel lillasid nähes tilgad püksi ei tule vaid oskavad vajadusel pea samahästi tanki omadusi kasutada.
Ilmselt saaks ma superunicumilt 1:1'le 60-70% kordadest peksa, sest ta on must "tiba rohkem harjutanud", aga see ei tähenda, et ma teda kuidagi kardaks või end niisama ära laseks lasta nagu mõned lambad seda teevad.

Platti võib mõnikord teha küll.

tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 06.11.2014 13:57:53 vasta tsitaadiga

Sa ei pea tomatitel end kahurilihaks laskma spottida, kuna suuremas osas mängudest nad seda teevadki esimese 30 sekundiga. See on mängu osa ja seda pead sa ära kasutada oskama, olema siis seal samas positsioonis, et kui tomat peksa saab, siis sina saad vastast peksta mitmelt poolt. Seda lusti muidugi igas mängus ei anta ning peab rohkem hoomama, et võita ja ise harutama hakkama vastast.
Miks sa ei tea, mis sind ees ootab? Kui mäng laeb, siis sa ju näed vastase setupi, randomis on 95% juhtudest kindlatel tankidel kindlad positsioonid ja mäng on väga kergesti loetav. WNi järgi saab ka enamus mängijate positsioonid ära öelda. Selleks ei pea selgeltnägija olema. Enamus WOTi mängijaskonda kasutab täpselt kindlaks määratud positsioone. Kui sa aga hea tahad olla, siis ühe plussi annab see, kui suudad igas lahingus vastavalt vastase setupi lugemisele mängida. Mitte, et: "Oh, olen tX med malinovkas, rushin äärest, lähen mäkke või passin keskel põõsas."

Selleks, et hea olla, ei pea statistika pärast mängima.
See on sama hea nagu neil bottidel vabandused oma 1k wni kohta 15k lahingus: "I play for fun."
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 06.11.2014 15:16:04 vasta tsitaadiga

brokenarm, patch 9.4 tuli eile välja, muide.

Kristoferr kirjutas:
See niinimetatud "yolo" ehk agressiivne stiil meeldib rohkem. Kahjuks randomites enamus rahvale meeldib tiimikaaslasi ignoreerida, enda ümber toimuvat mitte jälgida ja selle asemel et vastaseid piixu lasta, istuvad kivi taga peidus ja ootavad millal neid piixu laskma hakatakse.

Sul on ekslik arusaam siiski uunikumi-superuunikumi tasemel mängimisest. Yolo-stiili taltsutamise all ma pean siiski silmas seda, et tuleb vältida rumalaid vigu, mitte seda, et ei tohi eesliinil tööd teha - vastupidi, ma teen alati eesliinil tööd ja ka aktiivselt spotin vastaseid.
Aga et see kõik ei jääks ainult jutu tasemele, siis ma lingin teile reaalset lindistust live-mängust koos minu ja mu platoonikaaslaste jooksvate kommentaaridega. Kristoferr, soovitan tähelepanu pöörata sellele, mitu korda ma ise ennast rumala vea tegemise pealt taban ja mitu korda ma platoonikaaslastel aitan neid mitte teha.

Tegu on siis carry mänguga, kusjuures tuleb võit ära tuua situatsioonist kus meie tiimis on elus 3 mediumit (STA-1, T-44 ja WZ-120) kombineeritud HP pooliga 1306HP, kusjuures kaks viimast on oneshotid, ning vastaste tiimis on IS-8, IS-3, T34, IS & GW Tiger arty kombineeritud HP pooliga 4512.
Ainus viis võita on mitte teha lolle vigu ja mängida hästi taktikaliselt. Samas ei usu, et keegi saaks väita, nagu see poleks fun olnud - meil endil vähemalt oli küll adrenaliin & fun factor laes.

Läheb (kvaliteet võiks parem olla, aga vast käib 720p kah):

Link
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 06.11.2014 16:11:46 vasta tsitaadiga

erick, no olgem ausad, need tomatid oleks ka iga roheline ära "kärrinud". Täpselt seepärast selliseid mängijaid vaja ongi. Oleks, mida lasta...
Rohelised ongi rohelised just seetõttu, et nemad alati ei viitsi turret üle ääre snaiperdada vaid sõidavad flänki ja saavad selle "vea" tõttu tihti madal dmg lahinguid.
Lõppsõnana soovitan Fury't vaatama minna. Seal üsna tõene stseen, kus Tiger tõmbab maha 4 Shermani seni kuni loo kangelane lõpuks flänki jõuab ja ta maha võtab. Need 4 hukkunud Shermani on "rohelised või tomatid" ja Fury on"lilla". thumbs_up.gif
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 06.11.2014 16:33:40 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Lõppsõnana soovitan Fury't vaatama minna. Seal üsna tõene stseen, kus Tiger tõmbab maha 4 Shermani seni kuni loo kangelane lõpuks flänki jõuab ja ta maha võtab. Need 4 hukkunud Shermani on "rohelised või tomatid" ja Fury on"lilla". thumbs_up.gif

Midagi erilist polnud. Lõpp oli absurdne.

kasutajake
HV vaatleja

sõnum 06.11.2014 19:39:19 vasta tsitaadiga

Tere

Mul selline probleem, et varem oli monitor ühendatud DVI kaabliga ja Wotiga oli kõik korras. Nüüd on ühendatud monitor HDMI kaabliga ja tekkis probleem.
Nimelt mängu käima pannes ei lähe enam fullscreeni pilt vaid tekib leinaraam ümber ja pilt suht udune. Tundub nagu läheks pixel format paigast millegipärast?
Videokaardiks R9 290. Teiste mängudega pole probleeme esinenud fullscreenis. Loodan, et keegi oskab aidata.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 06.11.2014 22:39:36 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
erick, no olgem ausad, need tomatid oleks ka iga roheline ära "kärrinud". Täpselt seepärast selliseid mängijaid vaja ongi. Oleks, mida lasta...
Rohelised ongi rohelised just seetõttu, et nemad alati ei viitsi turret üle ääre snaiperdada vaid sõidavad flänki ja saavad selle "vea" tõttu tihti madal dmg lahinguid.

thumbs_up.gif ilus mäng kuid, kui need tomatid oleks koostööd teinud poleks teist midagi alles jäänud... is8 cäppis nagu viimane noob....
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
Ladvik
HV vaatleja

sõnum 07.11.2014 01:51:46 vasta tsitaadiga

Meeskonna kaaslased ei väsi üllatamast.
Artyga enam-vähem mäng. Lõpus olukord, kus meil elus mina artyga, IS ja FV215 183. Vastastel tier x Batchat arty.
Vastane tuli baasi cappima. Samal ajal alustas meie IS cappimist ja FV hakkas baasi poole tagasi liikuma. Mõlemad lasime üksteisest mööda. Kuna järgi ei tulnud ja hakkas mööda baasi ringi kihutama, siis sain aru et laeb. Hea võimalus uuesti teda lasta - jälle mööda. Siis tegin rumala vea. Mõtlesin, et lähen rammin teda ja resetin capi ära. FV ka kohe-kohe kohal, kui peaks ebaõnnestuma. Soovisin parimat, aga välja tuli nagu alati...batchat hakkas ümber minu ringe sõitma. GW E100ga batchati taga ajama minna ei ole just kõige targem idee. icon_lol.gif Kui paar ringi oli peale ära teinud ja cap hakkas lõpule lähenema, viskasin pilgu FV poole. Kurat! Ringiga tuleb! Mõtlesin, et nüüd lips läbi, kuna batchatil peaks kohe-kohe olema laetud. Natukene veel tiirutamist ja FV jõudis kohale. Mäng läbi. GG, minu võit! FV laseb ja... minu arty lendab vastu taevast. Mõlemad meeskonnad capivad baasi. Draw. Vähemalt saab FV veel viimastel sekunditel batcati käest ära. icon_smile.gif

Jutule pilti ka: http://wotreplays.com/site/1307330
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 07.11.2014 06:13:59 vasta tsitaadiga

kasutajake kirjutas:
Tere

Mul selline probleem, et varem oli monitor ühendatud DVI kaabliga ja Wotiga oli kõik korras. Nüüd on ühendatud monitor HDMI kaabliga ja tekkis probleem.
Nimelt mängu käima pannes ei lähe enam fullscreeni pilt vaid tekib leinaraam ümber ja pilt suht udune. Tundub nagu läheks pixel format paigast millegipärast?
Videokaardiks R9 290. Teiste mängudega pole probleeme esinenud fullscreenis. Loodan, et keegi oskab aidata.

Mängu seadetes pane reso paika ja linnuke täisekraani ette.

erick
HV Guru
erick

sõnum 07.11.2014 16:22:09 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:

Olgem ausad, rohelised oleks läinud kahekesi ühelt poolt ja lihtsalt omangut saanud. Rääkimata sellest, kas oleks nii kaua eluski püsinud, võttes arvesse su kommetaari - "ei viitsi alati (STA-1 Hull Armor 45/35/25 mm Turret Armor 70/60/35 mm) turret üle ääre sniperdada vaid sõidavad flanki". T9 mängus, Obj 704, T-54 ja Foch on vastas, lähed oma 45mm esisoomusega hullama v? icon_lol.gif Rohelistel mehikestel ikka mingi täiesti oma loogika, õigustuse sakkimiseks leiab alati thumbs_up.gif
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 07.11.2014 16:24:10 vasta tsitaadiga

Second that
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 07.11.2014 16:33:17 vasta tsitaadiga

Mängijatüüpe erinevaid,
Mõned arvavad, et nad on parimad, aga nad ei viitsi olla parimad.
Mõni mängib enda arust lõbu pärast, sealjuures olles pinnuks silmas teistele.
Mõni pingutab koguaeg et saada veel paremaks.

Mina isiklikult olen ka see arvaja tüüp, et olen parim ja lihtsalt laiskuse pärast ei viitsi olla lilla.
ridade vahel on ka vahest vahe yawn.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 576, 577, 578 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.