Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
phljuh
HV kasutaja
phljuh

sõnum 04.11.2014 22:03:21 vasta tsitaadiga

selline cäppimine siis väga põnev mäng oli, ja muidugi ka kohe 3 kordne exp läks

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mrkristjan
HV vaatleja

sõnum 04.11.2014 23:22:31 vasta tsitaadiga

Algul sai vähe passitud aga lõpp oli fun.
http://wotreplays.com/site/1302300#serene_coast-mrkristjan-m103
tagasi üles
Scammy
HV vaatleja

sõnum 04.11.2014 23:54:30 vasta tsitaadiga

Kurat t54e1 on jõhker masin icon_eek.gif. 11 lasku ja juba 3000 kahju tehtud icon_lol.gif
Kui veab, siis 8 lasku.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 02:48:17 vasta tsitaadiga

halfik kirjutas:
tsitaat:

Mauno Lurbe kirjutas:
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe. Vähemalt üks masin peaks capis sitsima ja vajadusel võidu ära vormistama kui asi kiiva kisub. Niisama mängu algul kohe cappi sõita ja ära ka veel cappida on üpris mage variant. Päris närvi ajab kui kolmekordne sinna nahka läheb,ei jõua oma rasketankiga positsioonile jõuda ega laskugi teha kui võit ära tehakse. Eriti Erlenbergis, Redshires ja Murovanka kaardil on seda ette tulnud.

Huvitav kus kohas kõik selliseid mänge näevad. Ma pole mingi 20k battle korral kordagi midagi sellist näinud.

Ma ei tea kus kiviall sa siis 20k lahingut olnud oled, olen näinud korduvalt siukest huumorit kus edu on nt. 12-6 ja seis muutub kaotuseks. Lihtsalt vastase botid on surma saand ja sinu tiimi paremad mängijad kah, alles vastase proskillskillallnomercy mängijad vs sinu botid kes lasevad IS7 kuplit He-ga

TOG-i kohta tõesti, keskmiselt läheb 2min et vastaseni jõuda nii et 1 min ja surnud on küll vastase rape train peale lennanud ?

No sinu võrdlus on hoopis midagi muud. Sama hästi võib sinu näite alla lugeda duo platooni mingi 2v10 mängu carryd siis, mida juhtub pidevalt.
Ma mõtlen ikka seda, et sõidetakse vastasest üle, baasi välja ja siis minnakse tagasi terve tiimiga ja suudetakse mingi ühele Mausile ära surra.
Aga no, ma eelistan ikkagi nappe kaotusi, kuna enamasti olen #1, saab ikka sama palju XP kui võites.

Mis moodi on minu võrdlus midagi muud ?
"Mauno Lurbe kirjutas:
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe."
Sa ei saand vist asjast aru ? Ei rääkinud ju duo pluton carrist

Pole ma veel näinud, et tomatid jooksevad mõne teise tomati otsa cappimise asemel end surnuks ja kaotavad. Superunicumi vastu pole vahet kas capid või mitte, kui ta tahab, siis sured ja kaotad nii või naa.
Päris paljud võidud tulevad nii, et vastane mõtleb, et capib ära tapmise asemel, aga ei kuku välja see neil kunagi. Sellised mängijad ei arvesta enamus ajast seda, et cappijad on enamasti "free killid" tänu sellele, et nende positsioon on täpselt teada.
Igatahes sellise maagilise asjaga pole mina kokku puutunud, et capimise asemel minnakse tapma ja siis saadakse suures ülekaalus üle. 100% võit alati olnud.

Ja Andres, kui selliseid mänge pidevalt näete, siis on asi ikka teise oskamatuse ja saamatuse taga kinni. Peale lahingut võite siis mõelda, mis p*rse keerasite, et selline kaotus tuli.

Aga no eks seda cappimise kultuuri on randomis väga edukalt nõrkadelt mängijatelt näha, kelle põhieesmärk on ainult "cap" ja "võit". Sa oled vähemalt mingil määralgi laskmise ära õppinud. Mõned jõuavad lõpuks sinna punkti, kus saadakse aru, et cap on 99,9% juhul pointless randomis. Enamusele WOTis kahjuks see aga kohale ei jõuagi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.11.2014 09:18:46 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:

Superunicumi vastu pole vahet kas capid või mitte, kui ta tahab, siis sured ja kaotad nii või naa.

icon_lol.gif

Unikum on täpselt samasugune "üle keskmise mängija", kui talle peale lennata. Oskab lasta ja tanki hoida, aga pole kunagi surematu. Ei pea küll arvestust, aga pole vist veel ainsatki uunikumi näinud, kellega 1:1 ületamatuid probleeme oleks tekkinud. Ei ole neil nähtamatut kaitsekilpi, ei imemürske ega boonus armorit.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 05.11.2014 12:06:06 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
brokenarm kirjutas:

Superunicumi vastu pole vahet kas capid või mitte, kui ta tahab, siis sured ja kaotad nii või naa.

icon_lol.gif

Unikum on täpselt samasugune "üle keskmise mängija", kui talle peale lennata. Oskab lasta ja tanki hoida, aga pole kunagi surematu. Ei pea küll arvestust, aga pole vist veel ainsatki uunikumi näinud, kellega 1:1 ületamatuid probleeme oleks tekkinud. Ei ole neil nähtamatut kaitsekilpi, ei imemürske ega boonus armorit.
Põhiline sellest, mis uunikumi uunikumiks teeb on vist jah rohkem laiemalt strateegiline/taktikaline asi.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 12:10:57 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
brokenarm kirjutas:

icon_lol.gif

Sellepeale ütlen ainult seda, et ka Veerpalu võib amatöörile kaotada. Longtermis aga tõmbab talle odavalt kotti.
Ja jutt käis siiski superunidest, tavalised unid on suht sama, mis green. Lihtsalt tajuvad rohelistest veidi kauem elus püsida.
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 05.11.2014 12:11:35 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
brokenarm kirjutas:

icon_lol.gif

Sellepeale ütlen ainult seda, et ka Veerpalu võib amatöörile kaotada. Longtermis aga tõmbab talle odavalt kotti.
Ja jutt käis siiski superunidest, tavalised unid on suht sama, mis green.
Ei ole need superunid ka mingid imeinimesed. Aga räägi, milles ja kuidas Veerpalu amatöörile kaotab? Kui joota talle midagi sisse või icon_lol.gif ?
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 12:15:50 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
brokenarm kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
brokenarm kirjutas:

icon_lol.gif

Ja jutt käis siiski superunidest, tavalised unid on suht sama, mis green.
Ei ole need superunid ka mingid imeinimesed. Aga räägi, milles ja kuidas Veerpalu amatöörile kaotab? Kui joota talle midagi sisse või icon_lol.gif ?

Peaks teadma, et kõik on inimesed ja kõigil juhtub olema halbu päevi.
Ja seda ka, et kui nad sulle kunagi probleemiks pole, siis miks sa 1600 WN kandis sitsid, Kristoferr?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 12:33:35 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
tavalised unid on suht sama, mis green. Lihtsalt tajuvad rohelistest veidi kauem elus püsida.

Ma pasten siia BESTi jooksva 30-day WN8 Top 6 reality checkiks või nii. icon_wink.gif

Selgituseks siis niipalju, et Top 3 mängijatest 2 pole isegi uunikumid veel, ja üks pole veel superuunikum.

viimati muutis erick 05.11.2014 12:35:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 12:33:38 vasta tsitaadiga

Ja mida sa siin checkida tahad?
Ma mõtlen ikka neid tasemeid selle arvelt, et kui sa suudad nüüd püsivalt T8-T10 näidata 3000+ WNi. Overall WN ei koti kedagi WOTi maastikul, sul sellest ikka väga vale arusam (unless kui sa FAME liige just pole, kuna neil showoffiks overalli ka vaja).
Mingid lighti, type ja lowtier farmerid sinna alla ei kuulu.

Uunikum polegi suuresti parem kui keskmine roheline. Nende tulemuste vahe on ainult selles, et nad suudavad kauem elus püsida. Map awareness on mõlemal puudulik. Kui see korda saadakse, siis suudavad nad juba vabalt 2800+ kuni 3000 istuda.
Sina, kui inimene, kes botte treenis, peaks sellest nagu eriti hästi aru saama.

viimati muutis brokenarm 05.11.2014 12:45:41, muudetud 9 korda
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 12:47:02 vasta tsitaadiga

Sinu privileegi icon_biggrin.gif Ole normaalne, sa tead väga hästi et paljud bluunikumid mängivad jooksvalt kõrgemal tasemel kui (reroll) superuunikumid. Lajatada, et uunikum pole parem kui roheline on ikka väga laia labidaga lööma minemine.

brokenarm kirjutas:
Uunikum polegi parem kui keskmine roheline. Nende tulemuste vahe on ainult selles, et nad suudavad kauem elus püsida. Map awareness on mõlemal puudulik. Kui see korda saadakse, siis suudavad nad juba vabalt 2800+ kuni 3000 istuda.

Mul on 19K lahingut kokku, ja viimase 13K lahingu keskmine WN8 on 2869.

Minu arust sa ajad siin omavahel segamini keskmise sinise ja uunikumi. Selleks, et uunikumiks saada (eeldusel et sa ei mängi kohe algusest peale selle taseme läheduses puhtalt seljaajureflekside arvelt), peab ikkagi omama map awarenessi.

viimati muutis erick 05.11.2014 12:48:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 12:53:01 vasta tsitaadiga

Kui TOP10s on 7 tanki statpadderi omad, siis pole mõtet nagu rääkidagi sel teemal.
T10tega sõida, siis võiksid postitada. Ma ei ütle, et sa halb oled, aga sa arvad lihtsalt endast kõvasti paremini WoTis.
Ja sa tead ise ka väga hästi, et sõidad enamasti tanke, millega hea WNi grindida, kuna tahad raskelt paddida, et 3000 piiril püsida. Kui inimene ütleb, et ei käi CWs, kuna WN läheb alla, siis see ütleb kõik.
Aga okei, kõikide värvide skillide vahe on meeletu. Nüüd on su süda rahul. Ma ei postita enam selle teema koha pealt.
Igatahes mõttetu vaidlus. Sama komöödia oli LoLis, kus gold ja plat liiga omad väitsid, et võiksid vabalt Challenger/diamond olla, kuna neid võitnud küll. Lihtsalt matchmaking on s*tt.

///

Ise enne 9.4 mängida ei kavatse. Peale seda tuleb Stronghold uuendus. Mäng läheb kõvasti huvitavamaks ja siis saab mängida jälle.

viimati muutis brokenarm 05.11.2014 13:10:09, muudetud 4 korda
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 12:54:34 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:
Kui TOP10s on 7 tanki statpadderi omad, siis pole mõtet nagu rääkidagi sel teemal.

Millist Top 10 sa nüüd vaatad, kas mängude arvu põhjal või WN8 järgi? Suht erinevad Top 10-ned peaks mainima icon_lol.gif

Võin öelda et enamik mu isiklikke Top 10 tanke lahingute arvu poolest on mul juba ammu jalgu jäänud WN8 poolest ja hoiavad pigem tagasi (KV1, Type 59, T-54, KV1S, Hellcat, T-44, Tiger II).
Sa kogu aeg nagu unustaks ära et ma mängisin enamikke neist siis kui ma olin alles noob või siis kui need tankid polnud nii head kui praegu.

Soovitan sul endal teha noobina Type 59-ga 1200 mängu ja KV-1ga veel rohkem ja siis vaadata mida see teeb statsidega kui juba hea oled.
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 05.11.2014 13:15:17 vasta tsitaadiga

Aga mind üks pesuehtne superuunikum õpetas, et teiste vastu mängides pole mõtet tähelepanu pöörata, mis skilliga nad on (läbi xvmi). Ehk ka ainult siis ja ainult pisut, kui nad on uunikumid. Seega jah sisuliselt mitte.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 13:29:16 vasta tsitaadiga

Cyril kirjutas:
Aga mind üks pesuehtne superuunikum õpetas, et teiste vastu mängides pole mõtet tähelepanu pöörata, mis skilliga nad on (läbi xvmi). Ehk ka ainult siis ja ainult pisut, kui nad on uunikumid. Seega jah sisuliselt mitte.

Nii palju on hea vaadata, et kui kollane ja vähem on, siis nood ei tea isegi basic stuffi, et siis saad kiirelt üle sõita ja ei pea higistama.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 05.11.2014 13:37:08 vasta tsitaadiga

brokenarm kirjutas:

Peaks teadma, et kõik on inimesed ja kõigil juhtub olema halbu päevi.
Ja seda ka, et kui nad sulle kunagi probleemiks pole, siis miks sa 1600 WN kandis sitsid, Kristoferr?

Kas sa oled veidi juhmard või peab sulle tõesti seletama, mis as on WN ja kuidas WN hoorajad mängivad? Mine guugelda.

Kui tanke tunned ja premiumi lasta ei karda, siis oledki 1:1 sisuliselt samahea kui (super)unicum, kes mängib väga kitsaste reeglite järgi.
Minule ei paku unicumide stiil lõbu, aga kui sa mulle ja mu paarile sõbrale näiteks me nädalapalga kinni maksad, siis võime eksperimendi korraldada ja tõestamiseks nädal aega lillasid statse sõita. Paljud mängijad on rohelised/sinised oma mängustiili tõttu, sest nii mängida meeldib neile rohkem.
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
Cyril
Aeg maha 1p

sõnum 05.11.2014 13:50:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Starting with version 9.4, the format for Team Battles will be 7/54 instead of 7/42

Nii et 6 T8 + 1 T6. Huvitav mis tank T6st skaudiks võetakse.

Kristoferr kirjutas:
Paljud mängijad on rohelised/sinised oma mängustiili tõttu, sest nii mängida meeldib neile rohkem.
See on küll kuradi hea point ja ma usun, et see on väga võimalik. Eelnimetatud pesuehtne uunikum ka rääkis mulle et pingutama peab, või õigemini ta rääkis, et mängu ajal voice chatis jutustades on tema statsid oluliselt kehvemad, kuigi ta oli mängu õppimisest ka jõhkralt sisse võetud.

Aga ise tunnen, et ei viitsi vaata et õppidagi mängu hetkel rääkimata niisama pingutamisest icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 13:51:21 vasta tsitaadiga

Kogu progress WoT'is on meist enamiku jaoks (va loomulikud talendid) siiski puhtalt õppimisvõime taga kinni. Kui ikka aju välja lülitad mängu ajaks, siis kaugele ei jõua. Võid küll endale sisendada, et vat kui ennast kokku võtaks, siis mängiks kohe WN8 3000+ peal, aga päriselus see ei ole nii lihtne.

Jooksvalt superuunikumi tasemel mängimine nõuab siiski pidevat pühendumist ja keskendumist, kogu aeg tuleb õppida. Muidugi tuleb abiks, kui eelpoolmainitu ongi sulle piisav väljakutse, et fun'i pakkuda.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 13:58:15 vasta tsitaadiga

Mängustiil? See tuleneb ka skillist.
Kuna kui sa hakkad mängu paremini mõistma ja skilli tuleb juurde, siis sellest tulenevalt muutub ka su mängustiil. Seda on väga edukalt näha kasvõi selle pealt, kui sa alustades üle platsi yolo scoutimas käisid või niisama minutiga surma said, ilma et vastastki näinud oleks.

viimati muutis brokenarm 05.11.2014 14:07:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 14:07:44 vasta tsitaadiga

Ma ütleks nii, et hea viis kuidas rohelistel või alumise otsa sinistel ennast proovile panna oleks üritada saada 7-day average WN8 1000p kõrgemale kui overall (jätame hetkel uued light tankid kõrvale, nende WN8 numbrid ei põhine objektiivsel reaalsusel hetkel). Kui see õnnestub, siis arengupotentsiaal on väga hea.
750 punkti kõrgemal on lihtsalt head šansid kusagile jõuda järjekindla tööga.
Kui ei suuda aga 500 punktigi kõrgemale saada overallist, siis omal käel kaugele ei jõua. On vaja mentorit või siis ise väga tõsiselt mängu õppimine kätte võtta.

viimati muutis erick 05.11.2014 14:09:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 05.11.2014 14:09:14 vasta tsitaadiga

Bottomil pole raske meeletult enda WNi tõsta. Kõige tavalisema asjaga saab juba suure tõusu.
Ole kauem elus, vsjoo. Seda teete ja kohe tuleb WN tõus.

See ei tähenda muidugi kuskil campimist ja snipemist nagu osad lillade kohta arvavad. Sellise asjaga ei saa sa never-ever 2500WN+.

Pole mingi kunst, mingi 1200 WNiga tüübi ette võtaks, kes 5-7k lahingut teinud, siis kuu jooksul suudaks ta kindlasti 2600-2900+ peale mängima õpetada.

viimati muutis brokenarm 05.11.2014 14:19:01, muudetud 2 korda
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 05.11.2014 14:09:27 vasta tsitaadiga

erick, minu statsidega väga vehkida ei tasu.
Enamus viimase aja WN tuleb mul ELC arvelt. See lihtsalt mu lemmik tank praegu ja eks ta on üsna OP ka. Sellega ~4k keskmist WN hoida ei ole teab mis keeruline.
Muidu oleks ilmselt statsid omajagu madalamad.

erick
HV Guru
erick

sõnum 05.11.2014 14:12:02 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
erick, minu statsidega väga vehkida ei tasu.
Enamus viimase aja WN tuleb mul ELC arvelt. See lihtsalt mu lemmik tank praegu ja eks ta on üsna OP ka. Sellega ~4k keskmist WN hoida ei ole teab mis keeruline.
Muidu oleks ilmselt statsid omajagu madalamad.

Jah, ma olen kursis icon_smile.gif Ma ikka hoian klanni parima jooksva WN8-ga mängijatel silma peal ja vaatan ka seda, millega mängitakse. Sinu puhul ma liigitaks selle õppimiskogemuse alla, leidsid tanki milles oled ülihea ja eks sealt saadud kogemused kuluvad hiljem teisi sarnaseid, aga sinu jaoks raskemaid masinaid mängides ära ka.

Siit võibolla tuleks ka selline väike õpetussõna, et kui leiate tanki, milles suudate püsivalt näidata uunikumi-superuunikumi tasemel tulemusi (WN8 2450+), siis tasub seda mängida, ja palju. Mida kõrgemal WN8 tasemel mängite, seda rohkem te õpite mängu ajal asju, mida te mõnes enda jaoks viletsamas tankis kunagi hoomamagi ei hakkaks.

viimati muutis erick 05.11.2014 14:17:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 05.11.2014 14:17:16 vasta tsitaadiga

Ahjaa, peaks aegajalt vist WoT-i sisse logima vms, WN8 ei liigu icon_lol.gif
viimasel ajal koos igasugu töö ja kolimistega täitsa unarusse jäänud.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 575, 576, 577 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.