Mina näiteks ka ei viitsi minna viimast paari-kolme tanki taga ajama, kui juba nende baasis otsapidi olen. Kindel võit on alati hea asi.
No täpselt. Ma ka ei viitsi, ei paku absoluutselt lõbu see tegevus. Expist jumala pohhui, saab teda natuke rohkem või vähem. Ja no rääkimata premium tankidega mängimisest, kus exp ei loe üldse.
Premium tankiga on veel kõige mõttetum käppis istuda. Raha saad seal sisuliselt 0. Üks lask vastase tanki pihta või näiteks 500 spot dmg annab sulle rohkem krediiti kui kümnes mängus üksinda 100% käpp.
Kui on väikenegi võimalus, et saad veel ühe lasu teha või spotud vastase tanki, siis soovitan mitte käppis istuda.
Cappimisel on oma koht olemas, ja seda on siin ka viidatud - cappida võiks alati arvulisest vähemusest, kui on tihe rebimine mid-games ja vaja vastaseid rindelt nn tagasi tõmmata, kui on nt 2v2 või 1v1 seis, kus esimene cappi jõudja võib automaatselt võita.
Sellistel puhkudel, kus seis on nt 10:7 või 12:6, on kiire cappimine kohatu. Võitjad saavad lisaks oma saavutustele juurde ju ka 50% kaotajatiimi expist - seega nii kaua kui vaenlase tankid lasevad su tiimikaaslasi, teenivad nad sulle lisaexpi. Samuti on võimalik, et liiga varase cappimisega rikud ära kellegi elu parima mängu või vähemalt Ace Tankeri. Loomulikult on oma roll ka sellel, et kui matši lõpus on viimased elusolevad 3 tanki mingid rasvased heavy'd või TD'd, siis nende arvelt võib nii mõnigi mängija veel korralikult oma matši WN8-t tõsta.
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe. Vähemalt üks masin peaks capis sitsima ja vajadusel võidu ära vormistama kui asi kiiva kisub. Niisama mängu algul kohe cappi sõita ja ära ka veel cappida on üpris mage variant. Päris närvi ajab kui kolmekordne sinna nahka läheb,ei jõua oma rasketankiga positsioonile jõuda ega laskugi teha kui võit ära tehakse. Eriti Erlenbergis, Redshires ja Murovanka kaardil on seda ette tulnud.
Cappimisel on oma koht olemas, ja seda on siin ka viidatud - cappida võiks alati arvulisest vähemusest, kui on tihe rebimine mid-games ja vaja vastaseid rindelt nn tagasi tõmmata, kui on nt 2v2 või 1v1 seis, kus esimene cappi jõudja võib automaatselt võita.
Sellistel puhkudel, kus seis on nt 10:7 või 12:6, on kiire cappimine kohatu. Võitjad saavad lisaks oma saavutustele juurde ju ka 50% kaotajatiimi expist - seega nii kaua kui vaenlase tankid lasevad su tiimikaaslasi, teenivad nad sulle lisaexpi. Samuti on võimalik, et liiga varase cappimisega rikud ära kellegi elu parima mängu või vähemalt Ace Tankeri. Loomulikult on oma roll ka sellel, et kui matši lõpus on viimased elusolevad 3 tanki mingid rasvased heavy'd või TD'd, siis nende arvelt võib nii mõnigi mängija veel korralikult oma matši WN8-t tõsta.
Selge. Viisakusest võin ehk küll lihtsalt exit to garage teha selle asemel, et cappida, kui olen täiesti kindel, et ülejäänud meeskond võidab ära. Samas selles ei saa kunagi täiesti kindel olla, eriti kui ise minema lähen. Ei oskagi mida põhjapanevat järeldada, tuleb paindlik olla ja olukorra järgi käituda ehk.
Mauno Lurbe kirjutas:
Niisama mängu algul kohe cappi sõita ja ära ka veel cappida on üpris mage variant. Päris närvi ajab kui kolmekordne sinna nahka läheb,ei jõua oma rasketankiga positsioonile jõuda ega laskugi teha kui võit ära tehakse. Eriti Erlenbergis, Redshires ja Murovanka kaardil on seda ette tulnud.
Ei ole mage, hirmus naljakas minu meelest Naljakas nii nende arvelt, kes oma meeskonnas pettunud, kui vastaste arvelt kes nii samadel kui erinevatel põhjustel "pettunud"
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe. Vähemalt üks masin peaks capis sitsima ja vajadusel võidu ära vormistama kui asi kiiva kisub.
Tead, mäletan isegi, et kunagi niimoodi juhtus. Aga isiklikult pole enam ammu kogenud seda.
Võibolla on mängijad veidi targemad, aga võibolla mingist tasemest alates seda enam ei näe lihtsalt, kuna sa ise lööd end-game'is hoogsalt kaasa ja hindad riske piisavalt hästi.
Naljakas et täna just selle teema peale cappisin vastaste baasi üle pika aja ära. T-44ga T10 mängus, kus meie T10 oli maha võetud ja seis meie kahjuks 10-5. Tundus mõistlik tegevus.
Ei olnud isiklikult mõeldud sinu pihta, väljendusin halvasti. Aga TOG on ju nii kuradi aeglane, etm inutiga on jube keeruline surma saada _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
No ma ei tea tüübid suruvad kiirelt peale ja soomust pole ollagi, lihtsalt pani imestama täna kuidas enamus mängudes nii kiirelt see hp neil tühjaks tiksub t6 kohta ikkagi 1400hpd ulme
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe. Vähemalt üks masin peaks capis sitsima ja vajadusel võidu ära vormistama kui asi kiiva kisub. Niisama mängu algul kohe cappi sõita ja ära ka veel cappida on üpris mage variant. Päris närvi ajab kui kolmekordne sinna nahka läheb,ei jõua oma rasketankiga positsioonile jõuda ega laskugi teha kui võit ära tehakse. Eriti Erlenbergis, Redshires ja Murovanka kaardil on seda ette tulnud.
Huvitav kus kohas kõik selliseid mänge näevad. Ma pole mingi 20k battle korral kordagi midagi sellist näinud.
Mauno Lurbe kirjutas:
Huvitav kus kohas kõik selliseid mänge näevad. Ma pole mingi 20k battle korral kordagi midagi sellist näinud.
Ma ei tea kus kiviall sa siis 20k lahingut olnud oled, olen näinud korduvalt siukest huumorit kus edu on nt. 12-6 ja seis muutub kaotuseks. Lihtsalt vastase botid on surma saand ja sinu tiimi paremad mängijad kah, alles vastase proskillskillallnomercy mängijad vs sinu botid kes lasevad IS7 kuplit He-ga
TOG-i kohta tõesti, keskmiselt läheb 2min et vastaseni jõuda nii et 1 min ja surnud on küll vastase rape train peale lennanud ?
Mauno Lurbe kirjutas:
Ma ei tea kus kiviall sa siis 20k lahingut olnud oled, olen näinud korduvalt siukest huumorit kus edu on nt. 12-6 ja seis muutub kaotuseks. Lihtsalt vastase botid on surma saand ja sinu tiimi paremad mängijad kah, alles vastase proskillskillallnomercy mängijad vs sinu botid kes lasevad IS7 kuplit He-ga
TOG-i kohta tõesti, keskmiselt läheb 2min et vastaseni jõuda nii et 1 min ja surnud on küll vastase rape train peale lennanud ?
No sinu võrdlus on hoopis midagi muud. Sama hästi võib sinu näite alla lugeda duo platooni mingi 2v10 mängu carryd siis, mida juhtub pidevalt.
Ma mõtlen ikka seda, et sõidetakse vastasest üle, baasi välja ja siis minnakse tagasi terve tiimiga ja suudetakse mingi ühele Mausile ära surra.
Aga no, ma eelistan ikkagi nappe kaotusi, kuna enamasti olen #1, saab ikka sama palju XP kui võites.
Mauno Lurbe kirjutas:
No sinu võrdlus on hoopis midagi muud. Sama hästi võib sinu näite alla lugeda duo platooni mingi 2v10 mängu carryd siis, mida juhtub pidevalt.
Ma mõtlen ikka seda, et sõidetakse vastasest üle, baasi välja ja siis minnakse tagasi terve tiimiga ja suudetakse mingi ühele Mausile ära surra.
Aga no, ma eelistan ikkagi nappe kaotusi, kuna enamasti olen #1, saab ikka sama palju XP kui võites.
Mis moodi on minu võrdlus midagi muud ?
"Mauno Lurbe kirjutas:
Samas on omajagu olnud mänge, kus kisaga "kill all" minnakse arvulises ülekaalus viimaseid hevisid killima ja saadakse hoopis pähe."
Sa ei saand vist asjast aru ? Ei rääkinud ju duo pluton carrist
Nu escape väheke teise taseme mängija ja tema tõesti ilmselt selliseid mänge ei näe kuna suudab üksi kenasti carryda võiduni... Minusugused siiski mõnikord satuvad sellistesse lahingutesse.
Eks tuleb silmad lihtsalt lahti teha, neid silmaklappidega mängijaid on liiga palju, kes midagi ei märka ega tea mis toimub. Seda "dont cap kill all" näeb pidevalt. Mängin ca 50% mänge arty'ga, siis on mul kõigest koguaeg ülevaade olemas ja olen tavaliselt ka lõpuni elus...
Üks näide, kuidas vastased oleks võinud võidu võtta, kui keegi jälle poleks karjunud "dont cap kill all"
Näiteks Bishop'iga mängides on mulle korduvalt 4-5 vastast järjest mind lõpetama tulnud ja kõik on nad lõpetanud garaažis, selle asemel, et võit ära vormistada...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.