Ainsad koomilised asjad siin teemas on Scardi postitused kus tüüp on veendunud, et Cod AW on nekst kenn mäng. Ju tüüp on juba kulutatud raha peale vihane.
Ma olen kohe nii vihane, et esmaspäeva öösel kell 1 launchinud mängu mängutunde on Steamis hetkel 15. Yep, nii vihane. Ainsad probleemsed tegelased on siin threadis kutid, kellel on silmanägemisega tõsiseid probleeme või kes pole MPd ise proovinudki ja lasevad pira SPd ja arvavad, et teavad millest räägivad.
Single playerit pole veel proovinud, ainult originaalmängu multiplayerit. Aga seisukoht on sama. Mul on järgmise generatsiooni mängu suhtes kas liiga kõrged nõudmised või on sinul igasugune seina tekstuurimuutus next-gen mängu tunnus. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
olgem ausad p2p killib selle mängu igasuguse next gennsuse otse kanni
kui ping on bf4 serveris 15, cs-is mõnes ligemas isegi 5.
Siis võib endale sisse istuda lause "osta parem nett" kui Eestis enam paremat saada pole.
Kas sa nägid mu videotes ühtegi P2P matchmakingust põhjustatud latentsuse-momenti? Ja mäng saab lähema paari nädala jooksul dedi-serverid, mis ei olnud launchi ajaks lihtsalt valmis. Aga ära ometi lase mind oma jauramisele vahele, see oleks kohatu.
Naljakas lugeda kommentaare , südamest naeran . Tõesti cod4 oli viimane korralik pela ja peale selle eiole midagi toredat olnud aga olen lugenud kommentaare ja isegi Machininima tegi video juba, et kas AW on worth ja hetkel öeldakse, et on ja usun et jääb ka, te olete oma battlefieldidega nii ara harjunud lihtsalt. Siis kui Bad Company 2 ja COD4 ajad olid siis keegi eivirisenud.
Ise endiselt otsin, kellel oleks PayBal'i endal ka soov AW muretseda, peale WaW'o eiole enam codid huvitanud .
olgem ausad p2p killib selle mängu igasuguse next gennsuse otse kanni
kui ping on bf4 serveris 15, cs-is mõnes ligemas isegi 5.
Siis võib endale sisse istuda lause "osta parem nett" kui Eestis enam paremat saada pole.
Kas sa nägid mu videotes ühtegi P2P matchmakingust põhjustatud latentsuse-momenti? Ja mäng saab lähema paari nädala jooksul dedi-serverid, mis ei olnud launchi ajaks lihtsalt valmis. Aga ära ometi lase mind oma jauramisele vahele, see oleks kohatu.
ma ei jaura.. anna source dedide kohapealt parem. kui see on tõsi siis võib kõik veel muutuda.
Imo SingelPlayer polegi nii jama kui sisseelada end väheke. Story on üsna huvitav ja actionit jagub. Uued vidinad, mis sissetoodud on ka üsna huvitavad. Multiplayer on üsna niru ilmselt jep ja ainult SP pärast väljakäia nii suur summa. Ei tasu vist ära
Toetan siinkohal scarti öeldut, pole küll nii eufoorias, aga mäng on mängitav. Niipalju võib tunnikese pela järel öelda. Enamus vastalised on siin ikkagi "naabrinaise sääre vahtijad". Kui pole proovinud, siis pole ka mõtet halvustada.
no tra ma olen seda lugenud juba 10x 100 eri lehe pealt ja ka redditis. Siiani on otseselt devvid ignoreerinud igasuguseid küsimusi pc dedi vallas, või üleüldse dedi servude kohapealt.
“We’ve got some announcements coming. Yes, we will be supporting dedicated servers and there will be announcements soon on which providers and platforms. I can’t answer just yet, but you can let your community know that it’s coming.”
The new GeForce Game Ready driver, release 344.60 WHQL, includes improvements which allows GeForce owners to continue to
have the ultimate gaming platform. In addition, this Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare
Game Ready
Best gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare
SLI Technology
Call of Duty: Advanced Warfare – SLI profile added
Kas kellelgi veel muidu on loading screen aeg ülipikk. Kohati ikkagi nii pikk, et jõuab suitsul ära käia kiirelt all ja siis valma alles.
Ajaliselt pole mõõtnuda aga imo minut - poolteist kuskil laeb. Alguses tõmbab poole peale ära ja siis hangub nagu maiteamisasi.
Disable Shader Preload või mis ta oligi. See on fiitsur, mis teoorias peaks kogu kräpi korraga sisse lugema, aga on nii aeglane, et ma sain selle peal olles timeouti, kuna ei laadinudki mängu sisse ära.
Scart, ma nüüd ka natuke proovisin "demo" ja midagi uut ja head ei leidnud... leebelt öeldes. Mida sina leidsid, ma ei saa aru. Selgitaksid äkki!? Võibolla ma loll ei oska lihtsalt vaadata.
Kui lasta piraga SPd, ei saagi millestki ju üldse rääkida. COD on MP ja selle aasta outing on nende parim läbi aegade.
Suhteliselt koom on lugeda kommentaare stiilis: "hakkasin sprintima ja relv ei laadinudki ära!" Võtab selliste meeste võimekuse päris hästi kokku. Selleks, et relv sprindi või lendamise ajal laeks, on vaja perk võtta. Aga kui reaalselt mängida, siis ju teaks seda
kordan küsimust: MIDA SINA LEIDSID HEAD SELLES MÄNGUS JA/VÕI MIDA ENNEM POLE NÄHTUD?
tsitaat:
COD on MP ja selle aasta outing on nende parim läbi aegade.
Naljakas lugeda kommentaare , südamest naeran . Tõesti cod4 oli viimane korralik pela ja peale selle eiole midagi toredat olnud aga olen lugenud kommentaare ja isegi Machininima tegi video juba, et kas AW on worth ja hetkel öeldakse, et on ja usun et jääb ka, te olete oma battlefieldidega nii ara harjunud lihtsalt. Siis kui Bad Company 2 ja COD4 ajad olid siis keegi eivirisenud.
Ise endiselt otsin, kellel oleks PayBal'i endal ka soov AW muretseda, peale WaW'o eiole enam codid huvitanud .
Need olidki parimad mängud seerias Puhas sitt on pärast seda tulnud mõlemalt poolt
Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole nii, et ma ei tea, ilmselt bänn lendab livestreamedele kohe sellepärast. Noo täis retarded mõni ettevõte ikka kui nüüd peaksid mu otseülekande ka maha võtma. Nüüd veel uued Youtube reeglid ka, et kui mingi jama on siis kuueks kuuks võetakse ka igasugune kopikate teenimine maha su videotelt Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina tõsiselt nagu.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
mäng on vist nii "toores" et nvidia andis täna selle mängu kohta driverite update. tegin ära ja kohe ilmus ekraanile: G-Sync connected
Või siis AAA tiitlid saavad alati AMD/Nvidia poolt spetsiaalselt optimiseeritud driverid
HDTanel kirjutas:
Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina tõsiselt nagu..
Oh, mida neil ikka karta peale fakti, et on inimesi, kes reaalselt ostavad CODi SP pärast ning siis mõni vend laseb ööpäev peale release'i kogu SP sisu Juutuubi üles ja arvab, et on õige mees kunagi.
Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole nii, et ma ei tea, ilmselt bänn lendab livestreamedele kohe sellepärast. Noo täis retarded mõni ettevõte ikka kui nüüd peaksid mu otseülekande ka maha võtma. Nüüd veel uued Youtube reeglid ka, et kui mingi jama on siis kuueks kuuks võetakse ka igasugune kopikate teenimine maha su videotelt Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina tõsiselt nagu..
Tanel tee 7-1ni siis saad ta läbi ka,6 tunniga teeb selle siva läbi.Walkthrouhtid ammu üleval,paljud sepad sinna 5-6 tunni kanti läbi teinud _________________
Oh, mida neil ikka karta peale fakti, et on inimesi, kes reaalselt ostavad CODi SP pärast ning siis mõni vend laseb ööpäev peale release'i kogu SP sisu Juutuubi üles ja arvab, et on õige mees kunagi.
Kui ta release hetkel MP'd streamis, siis see ilmselt ei välista nende silmis piraatlust?
Ning tõepoolest, tahaks ka Scartilt miskit mini-ülevaate moodi jutukest näha. Sellest, et iga potitusega kisendada "parim mäng eales, best graafika, best gameplay" ei anna teistele lugejatele midagi.
Kui ta release hetkel MP'd streamis, siis see ilmselt ei välista nende silmis piraatlust?
Ning tõepoolest, tahaks ka Scartilt miskit mini-ülevaate moodi jutukest näha. Sellest, et iga potitusega kisendada "parim mäng eales, best graafika, best gameplay" ei anna teistele lugejatele midagi.
Selles osas ta pidevalt pingutab üle, kui vaadata kasvõi filmiteemat. Seal ikka ka pidevalt eepilisi lugusid. Vahepeal paneb ka täppi muideks. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Ausalt öeldes jääb mulje, et keskmise siin teemas kaagutaja tase piirdubki HVs trollimisega ning välismaist mängumeediat ega revüüsid lihtsalt ignoreeritakse. Terve nett on inffi täis, mine ja loe ja ära ole nii abitu.
Fine, teeme ära lühikese bussi meestele:
+ Kaardid on suurepärased ning vertikaalsed, disainitud täpselt uue liikumismehhaanika järgi. Sisse- ja väljaliikumise teid on palju ning kuna kaardid on vertikaalsed, on kadunud see retarded vanakooli CODi pingpong mööda koridore.
+ Uus liikumismehhaanika tõstab mängutempot, loob tõelise vertikaal-gameplay vektori ning annab heale mängijale võimaluse kuulirahe eest pääseda ilma automaatselt surma saamata. See muidugi ei kehti neile, kes endiselt vantsivad mööda maad ja lasevad oma stand-crouch-prone combot, lootes mängida nagu aasta aasta on 2009 ning mänguks MW2 (see above). Paar sellist humoristi on mu lingitud videotes ka näha.
+ Gunplay on veelgi rafineeritum ja täpsem, igal relval on oma feel ning so far on kõik kasutatud tukid olnud unikaalse handlinguga.
+ Graafika on teinud massiivse hüppe edasi ning MP näeb lõpuks ometi välja nagu proper mäng aastal 2014 peaks. Kes seda ei näe, on silmaprobleemne. Hea soovitus - veel on prillipoodides suured aled, tasuks äkki ära käia?
+ PC port on suurepärane, jookseb nagu siid ning puuduvad probleemid. Mäng ei ole kordagi kokku jooksnud, hangunud ega käitunud ebaootuspäraselt.
+ Modesid on piisavalt ning Uplink on fantastiline. Pole väga kaua aega sellist adrelaksu saanud FPSi mängides.
pohmakas, kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole
Toredad vanad Activisionis.
Helistasin supporti, et mis värk on... videole worldwide blokk pandud ja mul asi vaja korda saada kuna täiesti alusetu.
Tuleb välja, et Activisioni mängude pealt ei tohi raha teenida, monetize ei või panna. Lisaks rääkis telefoni otsas tsikk mulle, et kui sa teed video Youtube siis sa ei tohi mingi hinna eest seal RÄÄKIDA. Hiljem selgus, et mõtles selle all õpetamist.. ehk siis sa ei tohit näidata kuidas hästi mängida, kuidas mingit kohta läbida või muidu kaebavad mu kohtusse nagu tõsiselt? Selliseks on Activision läinud?
Eks üritavad sõnavabadust piirata nii kuidas jaksavad, et jumala eest keegi halba COD-ist ei räägiks.
Pikem jutt FB-s fännikal.
Kokkuvõttes võin tänada siis juba ette ära vist Activisionit kellepärast elu lõpuni jään igasugusest Youtube rahast ilma nüüd sest Youtube uuendas oma monopoli õigusi ja kui sul peaks mingi worldwide blokk olema ja sa ei saa seda disputetud siis oled eluks ajaks Youtube rahadest ilma. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.