Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Advanced Warfare (2014) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MaitK
HV veteran
MaitK

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.11.2014 13:43:39 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Dj-E kirjutas:
Ainsad koomilised asjad siin teemas on Scardi postitused kus tüüp on veendunud, et Cod AW on nekst kenn mäng. icon_razz.gif Ju tüüp on juba kulutatud raha peale vihane. icon_razz.gif

Ma olen kohe nii vihane, et esmaspäeva öösel kell 1 launchinud mängu mängutunde on Steamis hetkel 15. Yep, nii vihane. Ainsad probleemsed tegelased on siin threadis kutid, kellel on silmanägemisega tõsiseid probleeme või kes pole MPd ise proovinudki ja lasevad pira SPd ja arvavad, et teavad millest räägivad.

Single playerit pole veel proovinud, ainult originaalmängu multiplayerit. Aga seisukoht on sama. Mul on järgmise generatsiooni mängu suhtes kas liiga kõrged nõudmised või on sinul igasugune seina tekstuurimuutus next-gen mängu tunnus.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 13:44:16 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
olgem ausad p2p killib selle mängu igasuguse next gennsuse otse kanni

kui ping on bf4 serveris 15, cs-is mõnes ligemas isegi 5.
Siis võib endale sisse istuda lause "osta parem nett" kui Eestis enam paremat saada pole.

Kas sa nägid mu videotes ühtegi P2P matchmakingust põhjustatud latentsuse-momenti? Ja mäng saab lähema paari nädala jooksul dedi-serverid, mis ei olnud launchi ajaks lihtsalt valmis. Aga ära ometi lase mind oma jauramisele vahele, see oleks kohatu.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 04.11.2014 14:01:02 vasta tsitaadiga

Naljakas lugeda kommentaare icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif, südamest naeran . Tõesti cod4 oli viimane korralik pela ja peale selle eiole midagi toredat olnud aga olen lugenud kommentaare ja isegi Machininima tegi video juba, et kas AW on worth ja hetkel öeldakse, et on ja usun et jääb ka, te olete oma battlefieldidega nii ara harjunud lihtsalt. Siis kui Bad Company 2 ja COD4 ajad olid siis keegi eivirisenud.

Ise endiselt otsin, kellel oleks PayBal'i endal ka soov AW muretseda, peale WaW'o eiole enam codid huvitanud .
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.11.2014 14:18:43 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
ottf kirjutas:
olgem ausad p2p killib selle mängu igasuguse next gennsuse otse kanni

kui ping on bf4 serveris 15, cs-is mõnes ligemas isegi 5.
Siis võib endale sisse istuda lause "osta parem nett" kui Eestis enam paremat saada pole.

Kas sa nägid mu videotes ühtegi P2P matchmakingust põhjustatud latentsuse-momenti? Ja mäng saab lähema paari nädala jooksul dedi-serverid, mis ei olnud launchi ajaks lihtsalt valmis. Aga ära ometi lase mind oma jauramisele vahele, see oleks kohatu.

ma ei jaura.. anna source dedide kohapealt parem. kui see on tõsi siis võib kõik veel muutuda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 04.11.2014 14:22:24 vasta tsitaadiga

Imo SingelPlayer polegi nii jama kui sisseelada end väheke. Story on üsna huvitav ja actionit jagub. Uued vidinad, mis sissetoodud on ka üsna huvitavad. Multiplayer on üsna niru ilmselt jep ja ainult SP pärast väljakäia nii suur summa. Ei tasu vist ära icon_sad.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
markol
HV vaatleja

sõnum 04.11.2014 14:23:19 vasta tsitaadiga

Toetan siinkohal scarti öeldut, pole küll nii eufoorias, aga mäng on mängitav. Niipalju võib tunnikese pela järel öelda. Enamus vastalised on siin ikkagi "naabrinaise sääre vahtijad". Kui pole proovinud, siis pole ka mõtet halvustada.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 14:27:15 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:

ma ei jaura.. anna source dedide kohapealt parem. kui see on tõsi siis võib kõik veel muutuda.

No milles küsimus - http://gamerant.com/call-duty-advanced-warfare-dedicated-servers/
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.11.2014 14:32:27 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
ottf kirjutas:

No milles küsimus - http://gamerant.com/call-duty-advanced-warfare-dedicated-servers/

no tra ma olen seda lugenud juba 10x 100 eri lehe pealt ja ka redditis. Siiani on otseselt devvid ignoreerinud igasuguseid küsimusi pc dedi vallas, või üleüldse dedi servude kohapealt.

kus on lause, et dedi servud tulevad?
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 15:12:37 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:

kus on lause, et dedi servud tulevad?

Sa vist ei märkaks elevanti ka keset tuba?

“We’ve got some announcements coming. Yes, we will be supporting dedicated servers and there will be announcements soon on which providers and platforms. I can’t answer just yet, but you can let your community know that it’s coming.”
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.11.2014 15:22:43 vasta tsitaadiga

no soon tm hakkab juba vaikselt läbi saama.

aga nu mis seal ikka ootame siis.. seni tuleb next-genn laghole nautida
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 04.11.2014 15:43:28 vasta tsitaadiga

nvidial uued driverid väljas
tsitaat:
The new GeForce Game Ready driver, release 344.60 WHQL, includes improvements which allows GeForce owners to continue to
have the ultimate gaming platform. In addition, this Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare
Game Ready
Best gaming experience for Call of Duty: Advanced Warfare
SLI Technology
Call of Duty: Advanced Warfare – SLI profile added
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 04.11.2014 15:44:31 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel muidu on loading screen aeg ülipikk. Kohati ikkagi nii pikk, et jõuab suitsul ära käia kiirelt all ja siis valma alles.

Ajaliselt pole mõõtnuda aga imo minut - poolteist kuskil laeb. Alguses tõmbab poole peale ära ja siis hangub nagu maiteamisasi.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 04.11.2014 15:51:59 vasta tsitaadiga

http://www.guru3d.com/articles-pages/call-of-duty-advanced-warfare-vga-graphics-performance-benchmark-review.html
keda huvitab, kuidas mäng erinevate kaartidega jookseb

ja irw icon_lol.gif too next-gen
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20141102150651AASYefC

õnneks on fix ka olemas
http://steamcommunity.com/app/209650/discussions/0/613940477930501790/
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 16:14:41 vasta tsitaadiga

VisaHinGG kirjutas:
Kas kellelgi veel muidu on loading screen aeg ülipikk. Kohati ikkagi nii pikk, et jõuab suitsul ära käia kiirelt all ja siis valma alles.

Ajaliselt pole mõõtnuda aga imo minut - poolteist kuskil laeb. Alguses tõmbab poole peale ära ja siis hangub nagu maiteamisasi.

Disable Shader Preload või mis ta oligi. See on fiitsur, mis teoorias peaks kogu kräpi korraga sisse lugema, aga on nii aeglane, et ma sain selle peal olles timeouti, kuna ei laadinudki mängu sisse ära.
tagasi üles
liiv
HV Guru
liiv

sõnum 04.11.2014 17:28:32 vasta tsitaadiga

mäng on vist nii "toores" et nvidia andis täna selle mängu kohta driverite update. tegin ära ja kohe ilmus ekraanile: G-Sync connected
Kommentaarid: 627 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 6 :: 517
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 04.11.2014 17:32:52 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
villu70 kirjutas:
Scart, ma nüüd ka natuke proovisin "demo" ja midagi uut ja head ei leidnud... leebelt öeldes. Mida sina leidsid, ma ei saa aru. Selgitaksid äkki!? Võibolla ma loll ei oska lihtsalt vaadata.

Kui lasta piraga SPd, ei saagi millestki ju üldse rääkida. COD on MP ja selle aasta outing on nende parim läbi aegade.

Suhteliselt koom on lugeda kommentaare stiilis: "hakkasin sprintima ja relv ei laadinudki ära!" Võtab selliste meeste võimekuse päris hästi kokku. Selleks, et relv sprindi või lendamise ajal laeks, on vaja perk võtta. Aga kui reaalselt mängida, siis ju teaks seda icon_rolleyes.gif

kordan küsimust: MIDA SINA LEIDSID HEAD SELLES MÄNGUS JA/VÕI MIDA ENNEM POLE NÄHTUD?
tsitaat:
COD on MP ja selle aasta outing on nende parim läbi aegade.

Selgita, miks ta on parim läbi aegade!? Lihtne.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 04.11.2014 17:40:42 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Naljakas lugeda kommentaare icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif, südamest naeran . Tõesti cod4 oli viimane korralik pela ja peale selle eiole midagi toredat olnud aga olen lugenud kommentaare ja isegi Machininima tegi video juba, et kas AW on worth ja hetkel öeldakse, et on ja usun et jääb ka, te olete oma battlefieldidega nii ara harjunud lihtsalt. Siis kui Bad Company 2 ja COD4 ajad olid siis keegi eivirisenud.

Ise endiselt otsin, kellel oleks PayBal'i endal ka soov AW muretseda, peale WaW'o eiole enam codid huvitanud .

Need olidki parimad mängud seerias icon_biggrin.gif Puhas sitt on pärast seda tulnud mõlemalt poolt

COD AW SP pakub isegi huvi, MP küll mitte
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.11.2014 17:47:17 vasta tsitaadiga

Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole icon_lol.gif nii, et ma ei tea, ilmselt bänn lendab livestreamedele kohe sellepärast. Noo täis retarded mõni ettevõte ikka kui nüüd peaksid mu otseülekande ka maha võtma. Nüüd veel uued Youtube reeglid ka, et kui mingi jama on siis kuueks kuuks võetakse ka igasugune kopikate teenimine maha su videotelt icon_biggrin.gif Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif tõsiselt nagu..
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 17:50:39 vasta tsitaadiga

liiv kirjutas:
mäng on vist nii "toores" et nvidia andis täna selle mängu kohta driverite update. tegin ära ja kohe ilmus ekraanile: G-Sync connected

Või siis AAA tiitlid saavad alati AMD/Nvidia poolt spetsiaalselt optimiseeritud driverid icon_rolleyes.gif

HDTanel kirjutas:
Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif tõsiselt nagu..

Oh, mida neil ikka karta peale fakti, et on inimesi, kes reaalselt ostavad CODi SP pärast ning siis mõni vend laseb ööpäev peale release'i kogu SP sisu Juutuubi üles ja arvab, et on õige mees kunagi.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 04.11.2014 17:54:34 vasta tsitaadiga

Link

haha päris hea
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 04.11.2014 18:02:55 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole icon_lol.gif nii, et ma ei tea, ilmselt bänn lendab livestreamedele kohe sellepärast. Noo täis retarded mõni ettevõte ikka kui nüüd peaksid mu otseülekande ka maha võtma. Nüüd veel uued Youtube reeglid ka, et kui mingi jama on siis kuueks kuuks võetakse ka igasugune kopikate teenimine maha su videotelt icon_biggrin.gif Oi jahh, Activision kardab midagi või mis? Twitchis kõik striimivad, teevad mängu algusest lõpuni läbi, no problem.... ja ma siis tunnen ennast nagu mingi piraadina thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif tõsiselt nagu..

Tanel tee 7-1ni siis saad ta läbi ka,6 tunniga teeb selle siva läbi.Walkthrouhtid ammu üleval,paljud sepad sinna 5-6 tunni kanti läbi teinud

käed värisevad
pohmakas,

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 04.11.2014 18:06:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Oh, mida neil ikka karta peale fakti, et on inimesi, kes reaalselt ostavad CODi SP pärast ning siis mõni vend laseb ööpäev peale release'i kogu SP sisu Juutuubi üles ja arvab, et on õige mees kunagi.

Kui ta release hetkel MP'd streamis, siis see ilmselt ei välista nende silmis piraatlust? icon_rolleyes.gif

Ning tõepoolest, tahaks ka Scartilt miskit mini-ülevaate moodi jutukest näha. Sellest, et iga potitusega kisendada "parim mäng eales, best graafika, best gameplay" ei anna teistele lugejatele midagi.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 04.11.2014 18:12:02 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
tsitaat:

Kui ta release hetkel MP'd streamis, siis see ilmselt ei välista nende silmis piraatlust? icon_rolleyes.gif

Ning tõepoolest, tahaks ka Scartilt miskit mini-ülevaate moodi jutukest näha. Sellest, et iga potitusega kisendada "parim mäng eales, best graafika, best gameplay" ei anna teistele lugejatele midagi.

Selles osas ta pidevalt pingutab üle, kui vaadata kasvõi filmiteemat. Seal ikka ka pidevalt eepilisi lugusid. Vahepeal paneb ka täppi muideks.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.11.2014 18:35:34 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:

Ausalt öeldes jääb mulje, et keskmise siin teemas kaagutaja tase piirdubki HVs trollimisega ning välismaist mängumeediat ega revüüsid lihtsalt ignoreeritakse. Terve nett on inffi täis, mine ja loe ja ära ole nii abitu.

Fine, teeme ära lühikese bussi meestele:

+ Kaardid on suurepärased ning vertikaalsed, disainitud täpselt uue liikumismehhaanika järgi. Sisse- ja väljaliikumise teid on palju ning kuna kaardid on vertikaalsed, on kadunud see retarded vanakooli CODi pingpong mööda koridore.
+ Uus liikumismehhaanika tõstab mängutempot, loob tõelise vertikaal-gameplay vektori ning annab heale mängijale võimaluse kuulirahe eest pääseda ilma automaatselt surma saamata. See muidugi ei kehti neile, kes endiselt vantsivad mööda maad ja lasevad oma stand-crouch-prone combot, lootes mängida nagu aasta aasta on 2009 ning mänguks MW2 (see above). Paar sellist humoristi on mu lingitud videotes ka näha.
+ Gunplay on veelgi rafineeritum ja täpsem, igal relval on oma feel ning so far on kõik kasutatud tukid olnud unikaalse handlinguga.
+ Graafika on teinud massiivse hüppe edasi ning MP näeb lõpuks ometi välja nagu proper mäng aastal 2014 peaks. Kes seda ei näe, on silmaprobleemne. Hea soovitus - veel on prillipoodides suured aled, tasuks äkki ära käia?
+ PC port on suurepärane, jookseb nagu siid ning puuduvad probleemid. Mäng ei ole kordagi kokku jooksnud, hangunud ega käitunud ebaootuspäraselt.
+ Modesid on piisavalt ning Uplink on fantastiline. Pole väga kaua aega sellist adrelaksu saanud FPSi mängides.

pohmakas, kirjutas:

HDTanel kirjutas:
Hakkan täna otseülekandes kell 19:00-22:00 üksikmängu osa läbi mängima Youtubes. Activision viskas mulle worldwide bloki esimese chapteri videole icon_lol.gif

Pohmakas, jutt oli SPst.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.11.2014 18:39:09 vasta tsitaadiga

Toredad vanad Activisionis.
Helistasin supporti, et mis värk on... videole worldwide blokk pandud ja mul asi vaja korda saada kuna täiesti alusetu.
Tuleb välja, et Activisioni mängude pealt ei tohi raha teenida, monetize ei või panna. Lisaks rääkis telefoni otsas tsikk mulle, et kui sa teed video Youtube siis sa ei tohi mingi hinna eest seal RÄÄKIDA. Hiljem selgus, et mõtles selle all õpetamist.. ehk siis sa ei tohit näidata kuidas hästi mängida, kuidas mingit kohta läbida või muidu kaebavad mu kohtusse icon_lol.gif nagu tõsiselt? Selliseks on Activision läinud?
Eks üritavad sõnavabadust piirata nii kuidas jaksavad, et jumala eest keegi halba COD-ist ei räägiks.
Pikem jutt FB-s fännikal.

Kokkuvõttes võin tänada siis juba ette ära vist Activisionit kellepärast elu lõpuni jään igasugusest Youtube rahast ilma nüüd sest Youtube uuendas oma monopoli õigusi ja kui sul peaks mingi worldwide blokk olema ja sa ei saa seda disputetud siis oled eluks ajaks Youtube rahadest ilma.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Advanced Warfare (2014) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.