Viilutaja, hetkel on ekraan nii halb, et filmide nautimisest ei tule midagi välja. Lisaks ma eelistaks tsillida teleka taga kui mingi suur raske kolakas pea peal, mis näo higistama võtab. Aga noh tulevikus näiteks lennukis läpparist filme nii vaadata on küll mega
USB-st saab kõik voolu.
Ammu on olema mingid päikseprilli laadsed asjandused millega manatakse alla fullHD resoga kaks pilti klaasidele, mis siis peaks tegema välja näiteks 100" ekraani vaatamise 3m pealt. Ise pole selliseid asju küll proovinud, kuid vast 5 aastat on sellised no-name asjadused turul küll olnud.
Arvan, et Oculus võiks nendest asjadest juba tunnduvalt parem olla. Kui vaid keegi testiks.
Kuule, ära aja udu. Uus OR on 350 doltsi + saatime.
500 ei tule sealt mitte kuidagi kokku .
Ootamise hind on ka, aga samas on ka paki avamise hind.
Eestisse tellides lisandub sinna ilmselt tolli maks, kuigi minu D1 läks kokku maksma vist 335 eur.
DK2 on sama hinnaga. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Huvitav, et nii kõrge tax on. 50 € ca vahe DK1-ga kokkuvõttes... Kummaline. Tänud täpsustuse eest. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Kui sa just friik ei ole nagu mina (ma just ostsin täna), siis mitte jah. See on ikkagi nö. arendajatele mõeldud ja täna saad seda rohkem tech demona kasutada. Lõppversioon tuleb kindlasti veelgi parem. Mina ostsin ka ainult uudishimust ja ei kavatse sellega kindlasti aastaid mängima nüüd edaspidi hakkama.
Kui tahad niisama proovida, et mis tunne võiks olla, siis võid sobiva nutifoni olemasolu korral Google Cardboard-i katsetada. Oculuse devkitti ei ole tõesti mõtet osta, kui sa dev, padufänn või rahas supleja ei ole. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Sain oma DK2 kätte ja installitud, kõik nagu toimis. Järsku lampi nVidia GTX660 videokaart ei tunne enam DK2-te ära. Device manageris on seade olemas, aga videokaardi propertites puudub, ei saa extended desktopi reshiimis kasutada. Direct toimib. Kuna videokaart ei ei tunne DK2-te ära, siis ei saa ka win 8.1-s lisamonitorina ei laiendada ega dubleerida. Olen kõik draiverid uuesti installinud, DK2 ka mitu korda uuesti installinud - mitte halligi ei muutu. Directis demod toimivad, seega DK2-l endal mingit jama ei ole ja arvutiga on ühendus olemas. Juhe on suht koos. Olen vahetanud nii HDMI ja DVI ühendusi, USB porte ja ikka ei tunne ära. On keegi sama jamaga kokku puutunud ja oskaks veidi nõu anda? Oculus Configuration utility - seade on ilusti olemas......
Tere, kõik virtuaal reaalsuse huvilised, kutsun kõiki kes kasutavad facebooki, liituma eesti VR kommuuniga, https://www.facebook.com/groups/estvr/ võimalusega jagada koos midagi huvitavat, leida tehnilistele muredele lahendusi ja korraldada koos VRiga seotud kokkusaamisi.
natukene saab juba lugeda sellest, mis plaanis ka veidi siit http://www.eevr.ee/?p=29 leht on küll alles oma kuju leidmas.
Kas on piisav demode vaatamiseks?? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Vastan ise - sain asja tööle - arvan, et mingi loll konflikt oli masina ja DK2 vahel. Proovisin igasuguseid asju, kuid järsku asi toimis, ei teagi, mis aitas. Veidi enda muljeid ka - asjal on ikka tohutu potentsiaal, kuid mind praegu näiteks mängimiseks ja filmide vaatamiseks täiesti rahuldab. Senini mängisin Asus 278VR moluga ja 3D, kus muidugi kvaliteet on mega, kuid DK2 pakub jälle selle, mis muidu jääb kättesaamatuks - reaalse elamuse! Kvalieet on umbes 15 aasta vanuste mängude tasemel, kuid reaalne tunnetus ja "kõhualt õõnsaks" tunde kogemus kaalub täiega selle üles. Seega, kel rahast kahju pole, andku minna.....
Kas mingi lahendus on ka PS4 küljes kasutamiseks? _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
No nii, sai ka siis lõpuks enda OR ära proovitud. Käima läks kohe. Testid toimisid, kokku jooksmist ei täheldanud. Kõik toimis nagu peab. Sai testitud RiftCoaster HD ja Oculus Tuscany Demo jne. täitsa viisakad. Eriti meeldis mulle testis laual oleva lambi pirni vaadata alt sisse.
Esimest korda pähe pannes loomulikult luges silm piksleid aga mõne minuti pärast ei häirinud enam nii väga. Loomulikult tööd on sellega veel palju vaja teha.
HalfLife2 läks ka peale veidikest pusimist käima. Esimese raksuga käima ei saanud, kuna teine monitor peab ka toetama 1920 resot. Vahetasin monitori ja hakkas tööle.
Süda läks kiirelt pahaks, kui sai hiirega mängus veidikene kiiremaid liigutusi teha. Ruumides oli ruumi ruumilisus päris talutav. Väljas liikudes oli päris kohutav. Aukudest ja ustepilust sisse piiluda ei anna nagu seda reaalselt teha peaks saama. Arusaadav ka, kuna vana mäng. _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
Kas keegi Half-SBS filme on ka proovinud vaadata? Mind häirib, see, et ma näen vaid pildi keskele ja jube suurelt. _________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.