Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SAABAS44
HV vaatleja
|
10.11.2003 22:55:38
Kuidas saaks lindistada arvutist muusikat kasetile??? |
|
|
Nii CD kirjutajat mul ei ole,kuid ma tahaks lindistada arvutis olevaid lugusid kasetile,kas siuke asi on üldse võimalik???
Mida peale maki ja kaseti selleks vaja läheb,kas juhe on vaja kuskilt osta,mida saaks arvuti taha ja makki ühendada või saab selle ka ise meisterdada???
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
10.11.2003 22:58:29
|
|
|
saab
Line Out juhe maki sisendisse.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
SAABAS44
HV vaatleja
|
11.11.2003 00:12:34
|
|
|
oot-oot mis moodi,see line out on see kus arvuti kõllide juhe käib???ja milline see maki sisend on,kas seesama kus kõrvaklapid käivad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
segusilm
HV veteran

|
11.11.2003 00:17:37
|
|
|
ära nii pane, siis teeb üks asi pauku, kas makk või arvuti helikaart (aga proovida ikkagi võiks, et teada saada kumb)
magneetofoni tagalt vaata, kas seal on Line-In sisend või misiganes sisend.
arvutipoolelt oli suund õige.
|
|
Kommentaarid: 245 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
black_dragon
HV kasutaja

|
11.11.2003 19:16:06
|
|
|
SAABAS44, mis makk sull on sellel on väga suur tähtsus kui sul on mingi lihtne sang, siis ei pruugi su makil üldsegi olla line-in sisendit, seega selle makiga sul lindistamisvõimalust eriti ei ole. Kui mõnel sangal siuke asi isegi küljes on (harv juhus!!!!) siis tavaliselt on see ilma CD-ta sang, kus on sisend CD-in...
aga kui sul on mõni combo-keskus või paremgi veel dekkidest laotud keskus (kasettdekk), siis on suure tõenäosusega asi võimalik... line in nende puhul tähendab tavaliselt kahte RCA pesa (üldjuhul tagaküljel!!!). Toimi nii: mine tehnikapoodi (näiteks a-kaabel) ja osta üks stereo-pulk (väike!!!) ---> 2 RCA stereo juhe (arvatavasti pead loovutama mingi 25.-); pane juhtme stereo-pulk ots arvuti kõlarite (spk või line out) pessa ja juhtme RCA otsad maki RCA pesadesse; vali makist sisendiks AUX (üldjuhul on see nii) ja lase mussil makki voolata 8) ... Edu!...
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
throt
HV kasutaja

|
11.11.2003 19:22:33
|
|
|
üldjuhul on sangadel siuke asi nagu mikrofon sisse ehitatud, seega kui rca või mõnda muud sisendit pole, siis saab nii, et paned arvutis muusika mängima ja sanga kõlari ette
mingist helikvaliteedist sellisel juhul rääkida ei saa, aga kassetile midagi jääb... otsi makilt auku kuhu saad juhtme pista kas mic või line in kui neid pole, siis otsi parem mõni sõber kes sind aitaks lindistamisega
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juss71
HV kasutaja

|
11.11.2003 21:42:27
|
|
|
Ise tegin nii.Arvutist juhe muusikakeskuse aux sisendisse.Siis kui mängima panin,panin muusikakeskusest auxi peale ja record nuppu.Aga eks see ole erinev erinevatel makkidel:Aga põhimõtteliset peaks asi nii toimima
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rts
HV kasutaja

|
12.11.2003 23:42:35
|
|
|
ja 1 variant, juhuks, kui pole line'ini/auxi sangal:
selleks vajalik siis duubelkassettmakk. ostad poest sellise kasseti, millel juhe taga (kasutatakse enamasti automakkides kaasaskantavast cdplayerist musa kuulamiseks, kus kasseti lükkad automakki ja saba pistad playeri kõrvaka auku). nüüd pistad siis selle kasseti sanga sellesse sahtlisse, mis ei salvesta, saba pistad helikaardi väljundisse, teise kassetisahtlisse pistad selle kasseti, kuhu lindistada tahad. ja siis paned aga arvutis mussi mängima ja sanga lindistama. vot selline mõte mul.
_________________ go create >>> |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
SAABAS44
HV vaatleja
|
13.11.2003 12:56:31
|
|
|
Seda kassetti ma tean küll aga see poes ikka päris kallis,selle raha eest ma saaks juba CDkirjutaja osta.
No tegelikult mul makki ega keskust polegi on ainult pleier.Kuid ma mõtlesin,et kui mingi vana sebiks kuskilt,siis võtaks lahti ja äkki oleks võimalik ühendada see juhe,mis tuleb arvutist,sinna maki sisse mikrofoni külge.
Igaljuhul hakkan ma seda asja siis uurima,oma silm on kuningas
Suured tänud teile,nende erinevate soovituste eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
13.11.2003 13:13:07
|
|
|
SAABAS44 kirjutas: |
Seda kassetti ma tean küll aga see poes ikka päris kallis,selle raha eest ma saaks juba CDkirjutaja osta. |
well, 175-200 krooni peaks see kassett olema. Kasuta otsingut, siin on sellest juttu olnud küll.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
14.11.2003 10:39:45
|
|
|
tsitaat: |
No tegelikult mul makki ega keskust polegi on ainult pleier.Kuid ma mõtlesin,et kui mingi vana sebiks kuskilt,siis võtaks lahti ja äkki oleks võimalik ühendada see juhe,mis tuleb arvutist,sinna maki sisse mikrofoni külge.
|
Ei saa aru, Sul siis diktofon või? Või lindistav pleier?
Igal juhul pole mõtet midagi leiutama hakata - otsi sõber, kellel sisendiga makk kodus. Näiteks odavatel Akai juustudel oli isegi line in olemas (väikese stereopulgaga).
Vihje: enne kui salvestama hakkad, keera windowsi soundid kinni...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
11.03.2004 16:21:16
|
|
|
ei hakand uut teemat tegema...
Oleks vaja vastupidist asja aretada. On miski makk kõrvaklapi auguga ja arvuti, juhe on ka olemas (kas ühendada line-in'i või mic'i? eeldan et line-in)
Oleks aga vaja soovitusi kasutatavate programmide asjus. Tegu enamasti lindistatud jutuga ja eeldatavalt suht vanade kassetidega. Seega ka lihtsat moodust suurem sahin/krõbin vms välja saada.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
segusilm
HV veteran

|
11.03.2004 19:07:14
|
|
|
nero music pleier näiteks toetab line-in mp3'ks salvestamist
|
|
Kommentaarid: 245 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
11.03.2004 23:26:18
|
|
|
Tahad plaadile panna? Siis pole küll mõtet mp3-eks midagi teha!
Soovitused
1. Katsu mingi hea makk laenata, kus line out väljund kah. Helikaardil ikka line in!
2. Salvestamiseks kõlbab suvaline wave recorder/editor. Neid on vabavarasid kah olemas, kui otsida ja kui ei taha mõne korraliku proge "demo" installida Näit Cooledit, Wavelab jne.
3. Sahinatest. Kui oled omale otsinud/installinud kõikvõimalikke plugin-ne ja noise remuuvereid ning katsetanud öid-päevi, leiad lõpuks ikka, et originaalne sound koos kõigi sahinate-krabinatega on kõige vastuvõetavam! Vähemasti üks variant salvesta ja säilita täiesti ilma töötlemata, seda võid hiljem soovi korral mudida, kui kogemusi-softi rohkem koguneb.
4. Salvesta võimalikult optimaalse signaalitugevusega, st nii kõvasti kui kannatab. Kusjuures arvesta, et ülepingutamine (moonutus) on tunduvalt ohtlikum kui nõrgem nivoo, mida saab hiljem normalize-ga järgi aidata.
Lisaks veel tuhat pisiasja, millest ilma konkreetseid tingimusi-taotlusi teadmata mõttetu rääkida...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|