Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
santiim
HV kasutaja
|
10.10.2014 14:45:03
|
|
|
Armjan, täna hommikul tuli Motorola boksile tarkvara uuendus. Kas kasutajale mingeid silmaga nähtavaid või näpuga katsutavaid muudatusi ka tuli?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
10.10.2014 14:52:25
|
|
|
Eks siin tuleb vahe sisse, mida keegi teab küsida ja mida ei tea. Inimesed peaksid endale paberile kirja panema kõik (lambi)ideed, mis neil võiksid kasvõi kordki pähe tulla. Ja siis selle nimekirjaga minema Elioni ja laskma Elioni töötajal kirjutada nende küsimuste taha vastused koos allkirjaga. Ainuke asi, mida eeldada tänapäeval võiks (aga see ei kehti eriti enam) on see, et inimesed teevad oma tööd hoolsalt. Ülejäänu jaoks pead ikkagi olema veidike raketiteadlane, et osata küsimusi küsida. Ja teisalt, kui ei oska küsida, järelikult ei oska ka seda tahta. Mu järjekordsed 50 kopikat niisama mula.
Ma tahaks ka kuidagi osa võtta neist suurtest küsitlustest, mille tulemusena mitte kedagi huvitav Discovery kanal asendatakse paljude lemmikkanaliga Rybak i Oxothuk. Kuidas seda saab?
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
10.10.2014 14:55:43
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Ma tahaks ka kuidagi osa võtta neist suurtest küsitlustest, mille tulemusena mitte kedagi huvitav Discovery kanal asendatakse paljude lemmikkanaliga Rybak i Oxothuk. Kuidas seda saab? |
Mind ka huvitaks, et kus neid küsitlusi läbi viiakse?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
10.10.2014 15:04:53
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Dijital kirjutas: |
Ma tahaks ka kuidagi osa võtta neist suurtest küsitlustest, mille tulemusena mitte kedagi huvitav Discovery kanal asendatakse paljude lemmikkanaliga Rybak i Oxothuk. Kuidas seda saab? |
Mind ka huvitaks, et kus neid küsitlusi läbi viiakse? |
Tulemuste järgi otsustades eranditult savika kabinetis
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
10.10.2014 15:06:32
|
|
|
Küsitlused, nii palju kui mina tean, saadetakse mingile grupile klientidele, mis on genereeritud kindlate näitajate alusel (a'la kui küsitakse nutiTV kohta siis üks näitaja on see, et kliendil on nutiTV) . Sellist kohta pole, kus on kindel grupp huvilisi, kellelt aeg-ajalt midagi küsitakse. Mis iseenesest pole halb idee. Tegelikult võiks üldse olla mingi suurem punt nö testkliente kelle peale erinevaid uusi/vanu asju katsetada ( kes muidugi ise huvilistena on kirja pannud ).
Edit: Kanalite asendamiste kohta minu teada küsitlusi ei tehta, need on pigem olnud kanali pakkuja suurema hinna küsimise või lihtsalt piirkonda edastamise lõpetamise põhjustel.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.10.2014 15:07:43
|
|
|
Heameelega kuuluks sellesse gruppi.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
10.10.2014 15:20:40
|
|
|
R3negadeX kirjutas: |
Njah, sa tood nii äärmuslikud näited mille peale mul pole midagi kahjuks öelda. Miks su tuttavad ei küsi, et kas piiramatult ka salvestada saab? Eks ilmselt sellepärast, et see pole ju õige küsimus mida tuttavad peaksid küsima. Naljakas on muidugi see, et su tuttavad tulevad väge spetsiifiliste ja tehniliste küsimustega just sinu poole aga ei oska seda infot ise kuskilt otsida. Mulle juba vaikselt tundub, et sa mõtled ise välja need tegelaskujud omad peas, et väljendada oma viha Elioni vastu ja tuua välja kõik see halb mida Elionil pole aga Starmanil just on.
tsitaat: |
Täpselt. Sest see on nende jaoks olulisem kui see mida nad saavad teha. |
- Lähen telefoni ostma - mida selle telefoniga teha ei saa? Autot ostma - Mida siin autos ei ole? No tule eile meile.. |
... konkreetne näide ei puutu isegi asjasse, probleem on pigem selles, et inimene ei oska eeldada, et salvestusteenuse puhul tehakse vahet, mida salvestada võib, mida mitte. Klienditeenindajad pole kah väga varmad sellistes nüanssides omaalgatuslikult ennetavaid selgitusi jagama. Seega ongi olukord selline, et kui sa ise põhjalikku kodutööd ära ei tee ja heauskselt teenusega liitud, siis tuleb neid "ei ole, ei saa, ei tohi" asju üllatusena üsna rohkelt. Sellest aspektist lähtuvalt on tegelikult päris tark tegu alustada uurimist piirangutest sest kõike, mida saab teha, reklaamitakse teinekord suisa agressiivse järjekindlusega nii kui nii ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.10.2014 15:20:58
|
|
|
Küsitlused, nii palju kui mina tean, saadetakse mingile grupile klientidele, mis on genereeritud kindlate näitajate alusel (a'la kui küsitakse nutiTV kohta siis üks näitaja on see, et kliendil on nutiTV) . Sellist kohta pole, kus on kindel grupp huvilisi, kellelt aeg-ajalt midagi küsitakse. Mis iseenesest pole halb idee. Tegelikult võiks üldse olla mingi suurem punt nö testkliente kelle peale erinevaid uusi/vanu asju katsetada ( kes muidugi ise huvilistena on kirja pannud ).
Edit: Kanalite asendamiste kohta minu teada küsitlusi ei tehta, need on pigem olnud kanali pakkuja suurema hinna küsimise või lihtsalt piirkonda edastamise lõpetamise põhjustel. |
Miks üldse peaks selliseid küsitlusi tegema? Elion saab ju vabalt monitoorida, kes milliseid kanaleid vaatab ja kui pikalt.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.10.2014 15:28:11
|
|
|
Betamax, mul töötab digibox kogu aeg. Õhtul vahin näiteks historyst midagi, siis teler kinni ja digiboks jääbki sellele kanalile käima. Seega...
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
10.10.2014 15:32:17
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Edit: Kanalite asendamiste kohta minu teada küsitlusi ei tehta, need on pigem olnud kanali pakkuja suurema hinna küsimise või lihtsalt piirkonda edastamise lõpetamise põhjustel. |
Miks üldse peaks selliseid küsitlusi tegema? Elion saab ju vabalt monitoorida, kes milliseid kanaleid vaatab ja kui pikalt. |
Nagu ma mainisin, siis kanali asendamise, lõpetamise vms kohta küsitlusi minu teada ei tehta. Need on pigem kanalipakkuja poolt tulnud muudatustega ( tahavad rohkem raha, lõpetavad kanali või mõni muu põhjus )
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.10.2014 15:56:24
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Betamax, mul töötab digibox kogu aeg. Õhtul vahin näiteks historyst midagi, siis teler kinni ja digiboks jääbki sellele kanalile käima. Seega... |
Raiskamine. Digiboks kulub ära.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.10.2014 15:58:31
|
|
|
Betamax kirjutas: |
ivokas kirjutas: |
Betamax, mul töötab digibox kogu aeg. Õhtul vahin näiteks historyst midagi, siis teler kinni ja digiboks jääbki sellele kanalile käima. Seega... |
Raiskamine. Digiboks kulub ära. |
ei kulu midagi, samasugune näeb välja peale 3 vms aastat
Ma ei lülita kunagi boksi välja, mõttetu
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
10.10.2014 16:00:01
|
|
|
Dsli kasutajad nutavad selle jutu peale.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
10.10.2014 16:10:28
|
|
|
Teab keegi ütelda miks neid motorola digiboxi ir pikendusi enam elionis müügis pole? Huvi nagu oleks osta aga pole kuskohast osta....
Paigutaks boxi kuskile kaugesse nurka aga....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.10.2014 16:13:55
|
|
|
PCman kirjutas: |
Teab keegi ütelda miks neid motorola digiboxi ir pikendusi enam elionis müügis pole? Huvi nagu oleks osta aga pole kuskohast osta....
Paigutaks boxi kuskile kaugesse nurka aga.... |
Järelikult nõudlust polnud, aga https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8362797#8362797
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
10.10.2014 16:31:09
|
|
|
Njah, sa tood nii äärmuslikud näited mille peale mul pole midagi kahjuks öelda. Miks su tuttavad ei küsi, et kas piiramatult ka salvestada saab?
|
Sest Elionil ei ole piiramatut salvestusteenust! Elion salvestuteenus on piiratud loetud kanalitega ja sedagi kaheks nädalaks.
Eks ilmselt sellepärast, et see pole ju õige küsimus mida tuttavad peaksid küsima. Naljakas on muidugi see, et su tuttavad tulevad väge spetsiifiliste ja tehniliste küsimustega just sinu poole aga ei oska seda infot ise kuskilt otsida. Mulle juba vaikselt tundub, et sa mõtled ise välja need tegelaskujud omad peas, et väljendada oma viha Elioni vastu ja tuua välja kõik see halb mida Elionil pole aga Starmanil just on.
|
Mitte ainult Starmanil. See on olemas ka STV-l, Zoomil ja Viasatil ehk ABSOLUUTSELT KÕIGIL PEALE ELIONI! Ma ei saa sinna midagi parata, et inimestel meeldib golfi vaadata ja vanu võistlusi tagantjärgi vaadata, siis kui neile meeldib. Sina ei puutu tõenäoliselt selliste inimestega kokku, tegemist on keskeas edukate ja oma aega hindavate inimestega. Raha ei ole küsimus, vaid konkreetsed soovid. Sa võiksid nüüd suu kinni panna selle koha pealt - sul ei ole absoluutselt midagi öelda teemasse enam!
Täpselt. Sest see on nende jaoks olulisem kui see mida nad saavad teha. |
- Lähen telefoni ostma - mida selle telefoniga teha ei saa? Autot ostma - Mida siin autos ei ole? No tule eile meile.. |
Kui näiteks mingi operaator tooks müügile telefoni, millel puudub SMS saatmise võimalus selle operaatori võrgus ( mida mitte kuskil välja ei ütelda), siis loomulikult küsiksid sa teise inimese käest kõigepealt järele, et kas ta ikka teab enne ostmist, et ta SMSi saata ei saa.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
10.10.2014 16:36:56
|
|
|
taavi kirjutas: |
Dsli kasutajad nutavad selle jutu peale. |
Ma ei nuta.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
10.10.2014 16:56:32
|
|
|
Sest Elionil ei ole piiramatut salvestusteenust! Elion salvestuteenus on piiratud loetud kanalitega ja sedagi kaheks nädalaks. |
Aga kogust ei piirata, salvestus nimekiri koosneb üle sajast erinevast saatest või filmist.. mitte et ma neid kõiki vaataks aga igavusest on alati midagi olemas
Millegipärast sa ei näe mind Starmani või mõne muu teenusepakkuja juures halamas ja maha tegemas teenusepakkujat. Kui sulle ei meeldi Elion siis miks sa üldse seda teemat loed?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
10.10.2014 22:30:42
|
|
|
-parun- kirjutas: |
Aleksandr kirjutas: |
sukelduja kirjutas: |
Veel parem ärge kasutage üldse Elioni teenuseid, sest te ei saa enamusi kanaleid salvestada. Kui selle peale jääb küsija lolli näoga mulle otsa vaatama, et mis mõttes ei saa? |
Indrek leiab kohe 100 vorstinäidet miks ei saa, ei tohi ja üldse see ei ole tarbijale vajalik ( elioni salapärane tarbijate küsitlus).  |
Digibokside arendajad millegipärast nii ei arva, et ei saa. Parimad mudelid on endiselt kõvakettaga:
http://ir.arrisi.com/phoenix.zhtml?c=87823&p=irol-newsArticle&ID=1965520 |
Ei ei Indrek ju ütles et kõvakettaga digiboksid on 4:3. Need kõvakettad on väga aegunud! Vot Elioni serveris olevad kõvakettad on Top of the line, see on tänapäev! 16:9!
|
|
tagasi üles |
|
 |
davy73
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.10.2014 14:05:05
|
|
|
Läbirääkimised pidid käima
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
11.10.2014 20:04:03
|
|
|
link :: Elioni minuTV
Vaatan, et Elioni enda lehele on ka tekkinud uus teenus minuTV, huvitav kuna see varsti võiks olla kui teenust tellida/proovida saab...
NB! Sai pandud teavitus ka lehe allosas ja tuleb vist kannatlikult lihtsalt oodata
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
11.10.2014 21:22:03
|
|
|
Huvitav, kas keegi ei suuda Viasatiga kokkuleppele jõuda, et lisada TV3 ja TV6 minuTV valikusse. Samuti need kanalid puuduvad nii Starmanil kui STV. Kas lihtsalt jonnivad või küsivad krõbedat hinda selle eest?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.10.2014 21:44:15
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Läbirääkimised pidid käima |
H2 sooviks ka. Muidu on teistel "varsti saadaval".
|
|
tagasi üles |
|
 |
|