Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1208, 1209, 1210 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.10.2014 20:10:45 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
DanelM kirjutas:
Äi käis Elionis, et Motorola VIP 1003 osta ning talle mainiti, et las ootab natuke, 17. oktoobril pidavat uus digiboks ja uus numbritega pult välja tulema. On kellelgi infot selle kohta? Hakkas ennastki huvitama.
Käisin täna selle uue nutiTV katsetamise kohta uurimas, et pult vaja osta jne, aga tüdruk ei teinud teist nägugi küsimuste peale. Oli vast paremini koolitatud. Script ütleb "müüge ladu tühjaks," siis nii ka tehakse.
Endale sai Samsung võetud just äpi pärast, kirun nüüdseks juba aasta, et Pana plasmat või Sony tippklassi ei võtnud. Kui äpp täitsa ära lõpetatakse ja mingi uus superhyper box tuleb... nomaeitea. Kedagi peale zuumboxi võtta ka ei ole, et viha näidata.

Tegelikult on asjad nii jah, et koolitus sisaldab teemat, konfidentsiaalne kuni ametliku pressiteateni. Eks iga teenindaja sõnastab ise enda peas, mis on ja mis ei ole konfidentsiaalne.
Samsungit äpi pärast üksi on natuke totter osta, ma olen küll soovitanud nö äpi valmiduse eesmärgil Samsungit aga reaalsuses ma ei usu, et klient läheb poodi ja ostab mõne kindla äpi pärast teleri või kasvõi nutitelefoni. Näiteks, et kui HTC paneks oma nutikale tasuta iGo navigeerimistarkvara kaasa, siis ma selle pärast nüüd seda telefoni küll ostma ei hakkaks. (puhtalt vorstinäide)
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

sõnum 08.10.2014 20:20:21 vasta tsitaadiga

Eks ikka käisin üle veidi rohkem küsimusi kui ainult äpp. icon_wink.gif See jäi lihtsalt lõpus üheks tugevaks plussiks Pana ja Sony kõrval.
Ise väga äppi ei kasuta, ei oska kommenteerida, aga kuulen seda vingu iga õhtu teleka juurest....
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
(b)itiboy
HV kasutaja

sõnum 08.10.2014 21:27:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
No eks vihjeid on juba varem olnud aga ilmselt enne kui avalikkus ei näe, pole ka milleski rääkida. (niipalju võin öelda, et söön juba pikemat aega oma sõnu, mida olen siin teemas pildunud icon_smile.gif

Et siis VIP1113 koos numbritega puldiga RF toega icon_question.gif
Vaevalt, et mingi uus box uue midlewarega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2014 21:51:26 vasta tsitaadiga

(b)itiboy kirjutas:

Et siis VIP1113 koos numbritega puldiga RF toega icon_question.gif
Vaevalt, et mingi uus box uue midlewarega.

No ega peale numbritega RF puldi seal mingit muud innovatsiooni ei olegi. Ma siin hiljaaegu ennustasin et numbritega pult tuleb 5 aasta pärast tagasi. Nüüd paistab et tuleb veel varem icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 08.10.2014 22:01:03 vasta tsitaadiga

Märkasin, et "vale" nupu vajutamisel ei tulegi enam Samsungi appil alla ossa infoteadet.
Siin vist keegi kurtis selle üle, et see infoteade on häiriv.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.10.2014 11:44:43 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Samsungit äpi pärast üksi on natuke totter osta, ma olen küll soovitanud nö äpi valmiduse eesmärgil Samsungit aga reaalsuses ma ei usu, et klient läheb poodi ja ostab mõne kindla äpi pärast teleri või kasvõi nutitelefoni. Näiteks, et kui HTC paneks oma nutikale tasuta iGo navigeerimistarkvara kaasa, siis ma selle pärast nüüd seda telefoni küll ostma ei hakkaks. (puhtalt vorstinäide)

... sellist juttu on pigem totter lugeda, juba siinsamas teemas on piisavalt kasutajaid otsesõnu välja öelnud, et telekavalik tehti justnimelt Elioni aplikatsiooni tõttu, seega mis paneb sind midagi muud uskuma? Loomulikult on aplikatsioon oluline argument, kui tarbitakse juba niigi Elioni TV teenust ja võimaldab loobuda ühest lisaseadmest. Ma tean, kuidas sulle see sõna ei meeldi, kuid ikka ja jälle taban sind mõttekäikudelt, mille iseloomustamiseks kõlbab ainult üks sõna - demagoogia ...

kempi
HV veteran

sõnum 09.10.2014 13:42:37 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

...

Et siis mis asja... Olin telekat valimas - valisin Samsungi just selle äpi pärast icon_rolleyes.gif

/Edit
Kellelgi veel vahel Samsungi äpp pange pannud on (korra / kaks on ette tulnud)? Telekas teeb reboodi.

Ja üks asi veel, et kui telekas käima panna peale pikemat pausi, siis äpp pilti näitama ei hakka - tuleb kanalit vahetada, siis on plaks pilt kohe ees (indrekp kindlasti väidab, et on custom ruuteri teema, aga ei tahaks hästi uskuda). Aitab ka telekas kinni / lahti või source vahetamine. Märkuseks, et see ei ole alati 100% nii!

hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2014 14:05:39 vasta tsitaadiga

Äpp trikitab jah. Mul 6nda seeria F-il niisama äppi vaadates vist pole rebooti teinud. Aga töötava Elioni äpiga teleka veebibrauserit käivitades teeb telekas iga kord restardi. Teised äppid avanevad töötava Elioni äppi peale normaalselt ja restarti ei tee siis kui ükskõik millist teist sisendit vaadates veebibrauser käivitada. See jama on olnud kahe viimase Samsungi FW-ga, varem ei olnud. Endal läks tükk aega, enne kui ära hablasin mis kamm on.
Ja ülepäeviti kaob mingi hetk Elioni äppis heli ära, pilt käib normaalselt edasi. Kui kanalit vahetada, siis paar sekki heli on ja siis jälle vaikus. Ei aita sisendi muutmine ja uuesti äppi avamine, tööle hakkab peale teleka taaskäivitamist
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2014 14:26:40 vasta tsitaadiga

hobihall kirjutas:
Äpp trikitab jah. Mul 6nda seeria F-il niisama äppi vaadates vist pole rebooti teinud. Aga töötava Elioni äpiga teleka veebibrauserit käivitades teeb telekas iga kord restardi. Teised äppid avanevad töötava Elioni äppi peale normaalselt ja restarti ei tee siis kui ükskõik millist teist sisendit vaadates veebibrauser käivitada. See jama on olnud kahe viimase Samsungi FW-ga, varem ei olnud. Endal läks tükk aega, enne kui ära hablasin mis kamm on.
Ja ülepäeviti kaob mingi hetk Elioni äppis heli ära, pilt käib normaalselt edasi. Kui kanalit vahetada, siis paar sekki heli on ja siis jälle vaikus. Ei aita sisendi muutmine ja uuesti äppi avamine, tööle hakkab peale teleka taaskäivitamist

F seeriatega võib seda esineda jah. See viga on parandatud ja uuendatud äpp võiks ka okt lõpus Live saada.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 09.10.2014 14:32:32 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:

Kellelgi veel vahel Samsungi äpp pange pannud on (korra / kaks on ette tulnud)? Telekas teeb reboodi.

Ikka on. Üldiselt saab salvestuste vaatamine selle naljaga hakkama aga see on juba vana teema ja loodetavasti laheneb Samsungi uue FW'ga, kui see kunagi peaks tulema. Muus osas (F8000) toimib telekas suht hästi ja ei mäleta et miski muu seda restartima oleks ajanud.

Kusjuures suuremat jama on võimalik salvestuse vaatamisel ära hoida niimoodi, et tavaliselt hakkab pilt enne päris kokku jooksmist hakkima ja "pallikesed" all servas jooksma - see annab märku, et kohe on jama majas, ja kui enne seda jõuad salvestuse kinni panna, siis jätkub äpi töö normaalselt ja saad salvestust pooleli jäänud kohast edasi vaadata (äpp pakub seda varianti kohe ise). Kui aga hiljaks jääd, siis ei tea kunagi mis saab - vahest jookseb ainult app kokku, peale mida aitab Source vahetamine korraks millegi muu peale aga kehvemal juhul paneb terve telekas pange ja vahest ei saa isegi restarti teha muudmoodi kui kaabel seinast välja.

Keegi mainis, et kui "kokkujooksmise kohapeal" 2x-16x kerimisega üle kerida, siis pääseb ka kokkujooksmisest.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2014 18:51:50 vasta tsitaadiga

Ülejärgmine uus digiboks tuleb ilmselt nende hulgast:
http://ir.arrisi.com/phoenix.zhtml?c=87823&p=irol-newsArticle&ID=1965520
Loodetavasti juba VIP5000 seeriast koos vastava teenusega Elioni poolt icon_lol.gif

PS. Mulle meeldib nende bokside disain. VIP1113 on kuidagi ufolik ja üledisainitud
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.10.2014 19:00:30 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Ülejärgmine uus digiboks tuleb ilmselt nende hulgast:
http://ir.arrisi.com/phoenix.zhtml?c=87823&p=irol-newsArticle&ID=1965520
Loodetavasti juba VIP5000 seeriast koos vastava teenusega Elioni poolt icon_lol.gif

PS. Mulle meeldib nende bokside disain. VIP1113 on kuidagi ufolik ja üledisainitud

Novot, see on siis järgmine teema, kasutajad ostavad digibokse juba disaini pärast, nagu telereid äpi pärast.
Mina peidaks boksi üldse kusagile teleri taha ära.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2014 19:09:28 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Novot, see on siis järgmine teema, kasutajad ostavad digibokse juba disaini pärast, nagu telereid äpi pärast.

Ma peidaks oma Motorola ka teleri taha aga ei saa. Ma ei hakka kordama mikspärast ei saa.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 09.10.2014 19:09:55 vasta tsitaadiga

Hmm vip4000 and up hevc toega. Elionile oleks kasulik. Saaks kh HD kanaleid hakata pakkuma
somnambuul
HV veteran

sõnum 09.10.2014 19:09:57 vasta tsitaadiga

No Samsungi app ongi ju see "boksi teleka taha peitmine". Tootjad võiks kokku leppida ühtses IP-tv standardis, nagu on seda DVB-T ja DVB-C puhul tehtud. Aga see on juba offtopic jutt.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.10.2014 19:14:52 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
indrekp kirjutas:

Ma peidaks oma Motorola ka teleri taha aga ei saa. Ma ei hakka kordama mikspärast ei saa.

Korda ikka, mul vedeleb paar motorola silma:
https://pood.elion.ee/productInfo/58/ir-vastuvotja-motorola-digiboksile/553379-002-00

Ise ei kasutanud seda, kuna suur VIP1903 oli telerikapis, õnneks jagus piisavalt ruumi aga kui tahaks telerit seinale panna siis võiks kola telerikapil vähem olla küll.
Enamike teleri seinakinnituste taha veel VIP1003 mahub.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 09.10.2014 20:08:25 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrekp kirjutas:

https://pood.elion.ee/productInfo/58/ir-vastuvotja-motorola-digiboksile/553379-002-00

Ise ei kasutanud seda, kuna suur VIP1903 oli telerikapis, õnneks jagus piisavalt ruumi aga kui tahaks telerit seinale panna siis võiks kola telerikapil vähem olla küll.
Enamike teleri seinakinnituste taha veel VIP1003 mahub.

Kuidas sa ta seinakinnituse taha panid? Mägiaivari teibiga? Mul on probleem üsnagi aktuaalne. Paneks teleri seinale, aga boks jääks inetult tilbendama.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 09.10.2014 20:16:45 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrekp kirjutas:

Kanaleid teleka puldi abil ikka vahetada ei saa ju icon_wink.gif
HDMI-CEC

-parun-, VIP5600 oleks täiesti vahva settop box. Endiselt pooldan pigem appi lähenemist samas.

viimati muutis d3t 09.10.2014 20:21:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 72
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 09.10.2014 20:19:34 vasta tsitaadiga

Pailaps, Kodus ei ole veel pannud kuna kapp on sellise ehitusega, et seina teleri paigutamiseks kasutada ei saa, kuid klientide juures on tihti sellist tüüpi seina kinnitus:
https://pood.elion.ee/productInfo/57/seinakinnitus-lcd-led-teleritele-vivanco-26-37/30840

Siis saab kaldes oleval teleril ülesse digiboksi teleri taha paigutada ilma teibita ja kui tegemist on tõesti suurema ruumiga, siis eelmainitud IR blasterit kasutada. (näiteks suurem kohvik ja pult peab leti tagant teise seina võtma)
Kodustes tingimustes võib digiboks teleri taga lae poole olla ja tegelikult võtab peegeldusega pulti väga hästi.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.10.2014 20:22:59 vasta tsitaadiga

miks on vaja yldse telekat kallutada, kas nad kinnitavad selle lae alla? icon_eek.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 09.10.2014 20:23:15 vasta tsitaadiga

indrekp, kas mul on pultidega mingi häda? Toimib ainult siis kui sihtida digiboxi mul.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 09.10.2014 20:47:02 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
indrekp, kas mul on pultidega mingi häda? Toimib ainult siis kui sihtida digiboxi mul.

Suht sama selle napi säästupuldiga. Kui boks pole näoga vaatamiskoha suunas, siis võib asi üsna vaevaliseks muutuda.

Minu mäletamist mööda S2 pult oli selles mõttes kõvasti etem.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.10.2014 20:55:38 vasta tsitaadiga

See kuidas keegi telereid seinale paigutab on ilmselt igaühe enda asi, igal juhul seinakinnitus peaks võimaldama HDMI kaablil teleri taga ka otse olla mis tähendab, et sinna mahub ka 30mm digiboks mingis asendis ära.
Kui uus pult piisavalt ei reageeri, siis IR blaster ikkagi aitab.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 09.10.2014 22:32:44 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrekp kirjutas:

Noid siis poest enam ei saa? Olen ikka hoogu selle vidina ostmiseks võtnud, kuid ilmselt olen hiljaks jäänud icon_wink.gif .

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.10.2014 00:09:39 vasta tsitaadiga

jägaja, indrekp müüb sulle raske raha eest, mainis ju , et vedelevad tal need kodus ja koguvad tolmu icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1208, 1209, 1210 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.