Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.10.2014 19:05:58 vasta tsitaadiga

No on võimalus Elioni kirjadest loobuda ja kindlasti on meil endil võimalik kiri rämpsuks kirjeldada.
Info peitus kirjas, vaata online abi ja kui abi ei ole ning kõik töötab ära juhi kirjale tähelepanu.

Viitasin infole, et selline teguviis on olnud klientidele kasulik ning reaalselt on klient avastanud, et tõepoolest aegajalt ruudutab, arvas et on normaalne. Selgus, et kass oli dsl kaablit närinud jms.
Eriti suurt poleemikat tehakse ikka asjadele mis endale meeldi aga võivad olla paljudele siiski kasulikud.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 09.10.2014 22:00:42 vasta tsitaadiga

Küsimus: Kui lasen Eltel Netwroksil (Elioni koostööpartner) vedada endale kaabli 12/1 interneti ja TV jaoks (muud ei pakuta) siis mis kaabel see niisugune on? Kas sellega kannatab ka kunagi kõvemat kiirust ligi võtta kui Elion oma juhtmetega postini jõuab või pean siis jälle hinge hinda maksma uue kaabli eest. Elionist väga vastust ei saa sellele küsimusele. Teine küsimus on see, et kas see 70m kaablit mille paigalduse ja maksumuse ma kinni maksin, kas see nüüd siis kuulub minule ja võin selle nt. igal ajal selle maha võtta sealt? Vahest kellelgi on kokkupuudet sellise teemaga.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 09.10.2014 22:05:00 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Küsimus: Kui lasen Eltel Netwroksil (Elioni koostööpartner) vedada endale kaabli 12/1 interneti ja TV jaoks (muud ei pakuta) siis mis kaabel see niisugune on? Kas sellega kannatab ka kunagi kõvemat kiirust ligi võtta kui Elion oma juhtmetega postini jõuab või pean siis jälle hinge hinda maksma uue kaabli eest. Elionist väga vastust ei saa sellele küsimusele. Teine küsimus on see, et kas see 70m kaablit mille paigalduse ja maksumuse ma kinni maksin, kas see nüüd siis kuulub minule ja võin selle nt. igal ajal selle maha võtta sealt? Vahest kellelgi on kokkupuudet sellise teemaga.

VMOHBU 3 vaskpaari, ise tellid, ise maksad, ise omad seda kaablit.
Kui Elion DSL sõlmkapi valguskaabliga ka lähemale toob, saad kuni 40/10 kiirust, võimalik et edaspidi ka VDSL2 tehnoloogial kiiremaid ühendusi.
Kui piirkond mingis tulevikus GPON ehk optika peale läheb siis on vaja majja valguskaablit ja siis sõltub liitumine piirkondlikust olukorrast, võibolla 200-300€
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 09.10.2014 22:17:12 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
...või pean siis jälle hinge hinda maksma uue kaabli eest.

Maasse paned kõri/toru, hiljem tõmbad vajadusel sinna sisse mida iganes.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 14.10.2014 19:20:39 vasta tsitaadiga

atm_inet
atm0.1 Address: ::
Gateway: AE80:xicon_mad.gificon_mad.gif:2x0:5EFF:FE00:1
DNS 1: 2a04:80c0::1
DNS 2: 2a04:80c0::2
Connected: 4h 16m 53s

Kas varsti ipv6 oodata. Igatahes on midagi arenemas.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 14.10.2014 22:35:32 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:

Kas varsti ipv6 oodata.
Kohal juba. Kui on kaasaegne op.süs siis keera vajadusel arvutist võrgukaardi alt IPv6 peale.

http://test-ipv6.com/ peal saad proovida, Kui saad 10/10 tulemuseks siis on IPv6 Sul olemas ja töötab.

Spoiler Spoiler Spoiler

Pingida saab Windowsis näiteks "-6" võtit kasutades - eeldusel, et teinepool ka IPv6 toetab. Google sobib näiteks. Või Facebook.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
m6mm
HV kasutaja

sõnum 15.10.2014 15:00:22 vasta tsitaadiga

Vastan ka eelnevale online abi temaatikale. Sai suheldud härra Maksimiga (emailitsi), kes väitis, et automaatselt saadetud kirjale eelnenud paari päeva jooksul oli mu internetiühendus on katkenud 7-10-ks sekundiks ootamatult. Imelikul kombel ei ole ma selliseid katkemisi ise veel tähele pannud...

Sai diskuteeritud, et arvatavasti on inimestel sellest rohkem abi kui need "probleemid" kohe emaili kirja panna. Maksim lubas vastavad parandused sisse viia
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 15.10.2014 15:21:14 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
Margus kirjutas:

Kas varsti ipv6 oodata.
Kohal juba. Kui on kaasaegne op.süs siis keera vajadusel arvutist võrgukaardi alt IPv6 peale.

http://test-ipv6.com/ peal saad proovida, Kui saad 10/10 tulemuseks siis on IPv6 Sul olemas ja töötab.

Spoiler Spoiler Spoiler

Pingida saab Windowsis näiteks "-6" võtit kasutades - eeldusel, et teinepool ka IPv6 toetab. Google sobib näiteks. Või Facebook.

6rd lahendus?
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 15.10.2014 15:31:25 vasta tsitaadiga

aht0, mida Sa mõtled?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 15.10.2014 17:35:58 vasta tsitaadiga

Ta peab silmas ipv6 rapid development tehnoloogiat.

aht0 , nagu ma juba mitukümmend lehekülge tagasi kirjutasin, siis SLAAC kasutades antakse /56, millest ruuditakse /64.

aht0
HV veteran

sõnum 15.10.2014 18:32:02 vasta tsitaadiga

Selge, aitäh icon_smile.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 15.10.2014 20:25:26 vasta tsitaadiga

Endal Inteno väidab, et 1päev ja 8tundi on IPv6 olnud saadaval.
Arvuti sätetes on samuti toimimine näidatud thumbs_up.gif

Pailaps
HV Guru

sõnum 15.10.2014 21:14:45 vasta tsitaadiga

Eks vaja tööd teha v6 teenuse kallal. Tagasisidet ärge olge kitsid andma. Muidu eeldan veel, et töötab. Tahaks jõuda staatiliste ip-deni ja PTRv6 määramiseni kliendiportaalis.
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 16.10.2014 20:29:02 vasta tsitaadiga

Imelik on see, et Tallinnas lauluväljaku kõrval Kuristiku tänaval pakub Elion ainult Wimax 6/1 ühendust, kui varem on küsitud aadressil olnud elioni enda ADSL ning hetkel konkurendi ADSL 20/2 ühendusega. Küsima ajendas lootus, et ehk saaks VDSL-iga paremat uploadi, aga veidi jahmatas, et ei pakuta sedagi, mida ilmselt Elioni traati rentiv konkurent hetkel pakub.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 16.10.2014 20:40:49 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
Imelik on see, et Tallinnas lauluväljaku kõrval Kuristiku tänaval pakub Elion ainult Wimax 6/1 ühendust, kui varem on küsitud aadressil olnud elioni enda ADSL ning hetkel konkurendi ADSL 20/2 ühendusega. Küsima ajendas lootus, et ehk saaks VDSL-iga paremat uploadi, aga veidi jahmatas, et ei pakuta sedagi, mida ilmselt Elioni traati rentiv konkurent hetkel pakub.

Imelik on see, et nende kaardilink väidab midagi muud. Pane oma aadress otsingusse ja kliki ka teistel majadel. seal on ka 12/1 võimalusi
https://geopank.elion.ee/haaletus/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 16.10.2014 20:52:08 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
sosssepp kirjutas:

Imelik on see, et nende kaardilink väidab midagi muud. Pane oma aadress otsingusse ja kliki ka teistel majadel. seal on ka 12/1 võimalusi
https://geopank.elion.ee/haaletus/

Nii ta on, ma naabreid niimoodi läbi klõpsida ei taibanudki. Samas tuleb sinna sisse ka üsna korralik ja paljude paaridega vask, sest enne VoIP ja mobiiliajastu jõulist pealetungi oli majas omajagu lauatelefone.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2014 01:42:46 vasta tsitaadiga

See leviala kaart ei kajasta mitte alati tegelikku olukorda. Vahepeal on seal lihtsalt midagi katki. Mingil ajal näitas see minu elukohas ka ainult 6Mbit/s ühenduse võimalust, kuigi mul on VDSL. Hetkel rajatakse majja optilist võrku aga kaardil see ei kajastu.
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 17.10.2014 10:41:08 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
See leviala kaart ei kajasta mitte alati tegelikku olukorda. Vahepeal on seal lihtsalt midagi katki. Mingil ajal näitas see minu elukohas ka ainult 6Mbit/s ühenduse võimalust, kuigi mul on VDSL. Hetkel rajatakse majja optilist võrku aga kaardil see ei kajastu.

Nii ta on. Kui septembris meie külla VDSL võimalus tuli, ei olnud ka minu maja peal klikates seda võimalust, naabril jälle oli ja nii riburada kuni konteinerini välja - ühes majapidamises 6/1, teises 12/1, kolmandas 40/10 jne kuigi kaabel kõigil üks ja osades 40/10 tähistatud majades pole püsielanikke ja ruuteritki. Õnneks sain 40/10 ühenduse ja minu maja peal muudeti märk ära, teistel on ikka samamoodi, nii et alati tasub Elioni asjameestega ühenduses olla ja ise täpselt järgi uurida.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 17.10.2014 11:16:35 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
-parun- kirjutas:

Nii ta on. Kui septembris meie külla VDSL võimalus tuli, ei olnud ka minu maja peal klikates seda võimalust, naabril jälle oli ja nii riburada kuni konteinerini välja - ühes majapidamises 6/1, teises 12/1, kolmandas 40/10 jne kuigi kaabel kõigil üks ja osades 40/10 tähistatud majades pole püsielanikke ja ruuteritki. Õnneks sain 40/10 ühenduse ja minu maja peal muudeti märk ära, teistel on ikka samamoodi, nii et alati tasub Elioni asjameestega ühenduses olla ja ise täpselt järgi uurida.

Mulle andis klienditeenindus sisuliselt sama vastuse nagu kaartki ütleb. Mull tekkiski küsimus, kas klienditeenindus ka kuskilt mujalt, kui sama kaardi aluseks olevast andmebaasist vaatab asja?
Pean ma parema info saamiseks kuidagi teisiti uurima või kust ma üldse teada saan, kes seda piirkonda teab-tunneb? Kirjutasin ka klienditeenindaja kirjale vastuseks, et nende ADSL on sellel aadressil varem olnud, kuidas siis nüüd ainult wimax järgi.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 17.10.2014 11:49:47 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
harakas kirjutas:
-parun- kirjutas:

Mulle andis klienditeenindus sisuliselt sama vastuse nagu kaartki ütleb. Mull tekkiski küsimus, kas klienditeenindus ka kuskilt mujalt, kui sama kaardi aluseks olevast andmebaasist vaatab asja?
Pean ma parema info saamiseks kuidagi teisiti uurima või kust ma üldse teada saan, kes seda piirkonda teab-tunneb? Kirjutasin ka klienditeenindaja kirjale vastuseks, et nende ADSL on sellel aadressil varem olnud, kuidas siis nüüd ainult wimax järgi.

Üks variant on rääkida tehniliste tingimuste väljastajatega, kelle kontaktid on välisveebis olemas.
Variant B. on paluda antud aadressile tehnilise võimaluse teada saamiseks taotlus esitada.
Klienditoe töötajal paar minutit sisestamist ja maksimum 4tp vastuse ootamist.

Iseenesest kaabli olemasolu/mitteolemasolu on üsnagi lihtne vaadata. Sageli on tegu amortiseerunud kaabliga, millele ei julge parima tahtmise juures teenuseid pakkuda, missest, et konkurendi rendikiud töötab.

estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 17.10.2014 17:48:06 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

aht0 , nagu ma juba mitukümmend lehekülge tagasi kirjutasin, siis SLAAC kasutades antakse /56, millest ruuditakse /64.

Rääkige , kuidas see mikrotikis hääletamine käis ipv6 peale ipv6 dhcp client ethernet1 pordis
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 17.10.2014 17:49:46 vasta tsitaadiga

estdata, mis hetkel raskust valmistab?

Muide - hetkel on IIRC Intenod whitelistitud Elioni võrgus IPv6 mõttes.
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 17.10.2014 18:47:30 vasta tsitaadiga

AVM Fritzboxil muidu ipv6 valmidus täitsa olemas ja lükkasin sisse. Aga tundub, et vist ainult Intenodel see lubatud? Igatahes tundub, et DHCP 6RD aadressi ei jaga mulle.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 17.10.2014 19:40:23 vasta tsitaadiga

oot DNS serverid peavad ka olema ipv6 omad?
hetkel kasutan google dns'i

kuidas peaks käituma, kui see ipv6 jama ükskord kaelas?

Pailaps
HV Guru

sõnum 17.10.2014 19:46:40 vasta tsitaadiga

estdata kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Rääkige , kuidas see mikrotikis hääletamine käis ipv6 peale ipv6 dhcp client ethernet1 pordis

Sa ei saa hetkel ipv6-te mikrotiki peale. Hetkel on suurema segaduse vältimiseks Inteno DG301 peale antud hetkel.

Ma kodus testin hetkel RB1100AHx2 peal. Kui töötab rdnss korralikult annan teada.

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IPv6/ND#Stateless_autoconfiguration_example

libe kirjutas:
oot DNS serverid peavad ka olema ipv6 omad?
hetkel kasutan google dns'i

kuidas peaks käituma, kui see ipv6 jama ükskord kaelas?

Ei peagi käituma, Windows 7/8 põhised arvutid saavad Inteno DG301 käest automaatselt ipv6 aadressi.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.