|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
kami
HV kasutaja
|
02.10.2014 14:22:08
|
|
|
Minu meelest on natuke kummaline panna Elioni süüks seda, et Windows Phone'il on vähem kasutajaid Aga et rahustada neid, kes tunnevad muret minuTV disaini pärast, siis siin on väike isutekitaja:
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.10.2014 14:36:25
|
|
|
kami, arvestades Elioni/EMT viimaseid töötajate suunised, viimati sai palgalisa minuteada Sony müümise eest. Seega keda sa ikka veel süüdistad kui mitte asutust kes motiveerib oma töötajaid pähe määrima mingit kindlat mudelit?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
02.10.2014 14:53:37
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| kami, arvestades Elioni/EMT viimaseid töötajate suunised, viimati sai palgalisa minuteada Sony müümise eest. Seega keda sa ikka veel süüdistad kui mitte asutust kes motiveerib oma töötajaid pähe määrima mingit kindlat mudelit? |
uhmmm....what?! millisel määral on see jutt seotud kami postitusega?!
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
02.10.2014 15:14:45
|
|
|
armjan, äkki saad paari reaga kommenteerida, mida uues versioonis ära parandati ja kas ka tuli mingi uus ja kasulik featuur, mida võibolla ei pruugi kohe märgatagi?
| armjan kirjutas: |
| jeesus188 kirjutas: |
| Äpile juurdepääs olemas, aga mis kasu, kui uuendusi rakendada ei saa |
NutiTV uuendatud äpp Samsungis kättesaadav. versioon 4.20.11 (peamenüü->seaded->nutiTV menüünupul esimene rida näitab vers nr) |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.10.2014 15:18:59
|
|
|
armjan, Kami arvas, et Elionile pannakse süüks seda, et Windows Phonel on kasutajaid vähe. Sellega ongi seotud, et kui tuntakse süüd eks seal ka kübeke tõtt on - nagu mainitud, siis teatud mudelite müümise eest on otsesed boonused. Töötajatele ei tekigi motivatsiooni müüa telefoni mis reaalselt kliendile parem oleks vaid telefoni mis parasjagu kampaanias on. Mina ei pannud aga algselt Elionile süüd, et kasutajaid Windows Phonel vähe on, see viide tuli Kami'lt. Ning jätkuvalt, vaadata Windows Phone kui eraldiseisvat saarekest Windowsist ja Xboxist on väga lühinägelik.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
02.10.2014 15:29:56
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| armjan, Kami arvas, et Elionile pannakse süüks seda, et Windows Phonel on kasutajaid vähe. Sellega ongi seotud, et kui tuntakse süüd eks seal ka kübeke tõtt on - nagu mainitud, siis teatud mudelite müümise eest on otsesed boonused. Töötajatele ei tekigi motivatsiooni müüa telefoni mis reaalselt kliendile parem oleks vaid telefoni mis parasjagu kampaanias on. Mina ei pannud aga algselt Elionile süüd, et kasutajaid Windows Phonel vähe on, see viide tuli Kami'lt. Ning jätkuvalt, vaadata Windows Phone kui eraldiseisvat saarekest Windowsist ja Xboxist on väga lühinägelik. |
Esiteks xbox ja WP kasutajate arvu VS iOS ja Android ei anna võrreldagi. See, kas WP jaoks rakendus tuleb, näitab tulevik. Hetkel on otsus selline, et esialgselt sinna ei arendata.
Kui arendus peaks tulema, ei arendata kindlasti seda xboksi kasutajaid silmas pidades. Seda ei tasu isegi loota. Kui seal töötab see niisamagi, siis ok, kuid xboxis avaldunud vigasid kindlasti tähelepanu alla ei võetaks.
See on puhtalt minu isiklik arvamus ja ei esinda Elioni ametlikku seisukohta.
Panen siia ka mobile OS kasutajate statistika Eestis http://gs.statcounter.com/#mobile+tablet-os-EE-monthly-201309-201409
Android - 63,98%
iOS - 32,07%
WP - 3,04%
viimati muutis armjan 02.10.2014 16:44:26, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.10.2014 15:49:12
|
|
|
armjan, teisalt võib seda ka nii võtta, et kuni pole inimeste jaoks kasulikke rakendusi, siis ei osteta ka telefone. Ma siin kaalusin ka platvormi vahetust aga siis vaatad et seda ja toda tuttavat app-i esmapilgul pole ning loobudki.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
02.10.2014 16:49:13
|
|
|
Äriliselt (ja ka loogiliselt) võttes on OS kasutajate arv peamine põhjus, miks energia esialgu suunatakse kahele mobiilsele platvormile. Võttes arvesse ka WP kasutajate % (3,04) ja sellele suppordiks vajalikke lisaservereid, kuna WP platvorm erineb oluliselt iOS ja Androidi poolt pakutavatest võimalustest, ei tasu esialgu äriliselt kuidagimoodi WP paralleelselt äppi arendada.
Tõenäoliselt WP jaoks mTV ka tuleb, kuid küsimus on, millal? Seda ma vastata ei oska.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inah
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
02.10.2014 17:52:14
|
|
|
| kami kirjutas: |
Minu meelest on natuke kummaline panna Elioni süüks seda, et Windows Phone'il on vähem kasutajaid Aga et rahustada neid, kes tunnevad muret minuTV disaini pärast, siis siin on väike isutekitaja:
Spoiler 
|
Miks elion ei tahaks juba seda äppi välja jagada kasvõi mitte ametlikult? Siit foorumist saaks juba korraliku tagasiside ja testi tehtud.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
02.10.2014 17:56:40
|
|
|
| Sest eelnevalt tuleks seal piisavalt palju võimalusi kinni keerata, et kasutajatel liiga hea ei oleks.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.10.2014 18:13:58
|
|
|
3.5G neti otsas @ STVGO
Suht normaalse pildiga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.10.2014 18:15:47
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
Spoiler 
|
Miks elion ei tahaks juba seda äppi välja jagada kasvõi mitte ametlikult? Siit foorumist saaks juba korraliku tagasiside ja testi tehtud. |
Ma pole päris veendunud, et siinse foorumi ja teema külastajate läbilõige just kõige täpsemalt Elioni minuTV sihtrühmale 100% sarnaneks.
App peab üheltpoolt lihtne olema et keskmisest rumalam kasutaja ka seda paigaldada sooviks, teisalt peab piisavalt võimalusterohke olema, et teadlikumad inimesed seda ka oma käe järgi seadistada saaks.
Tegelikult ju võiks seal olla nagu osades muudeski progedes, et 'Beginner mode' ja 'Expert mode'.
Liialt lihtne - paha, liialt keeruline - paha.
Ehk tagasisidet saaks, aga samas ka kindlasti mõttetut virisemist.
Ja mõni siin viriseb suvalise Elioni uudise peale, puudutab see teda otseselt või mitte.
Ikka viriseb. Põhimõtte pärast, sest temale tegi kord ammu Elion liiga ja see on ikka endiselt nii-nii hinges.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.10.2014 18:30:29
|
|
|
Spoiler 
|
Huvitav on see, et appe on wp peal vähem küll, aga see on maailma mastaabis. Elioni minutv võiks teha statistika, et palju neil on omas võrgus kasutajatel lumia telefone või mis jooksutavad wp-d.
Kui ma oma töölauale lähen EMT lehel, siis seal on näha mis mobiil telefon mul on ja see muudab ennast automaatselt, kui vahel telefoni vahetad jne.
Teha koostööd Elisa ja Tele2-ga ja uurida kui paljutel Eestis neid üldse on, siis saaks järeldada, et turg on kas väike või suur Eesti rahvaarvu mõttes.
Ja seda naguinii mujale maailma ei saa müüa, kuna on umbkeeles kanalid ja regiooni load.
Ma arvan et Nokia Lumia 520-t on Eestis paljutel. Odav luts nutikas mis saab ka kõik uuendused kätte ja ei ole aeglane.
Praegu veel müüakse kahe sim-ga uuendatud versiooni 99 euro. Ma miskipärast arvan, et Eesti keskmine inimene, kas jooksutab odavat androidi või Windows phone-i või siis istub liisinguga õuna otsas või kangemate androidide ja wp-de otsas.
Igaljuhul võiks võtta sealt kus võtta saab ja mitte vinguda väikse arvu pärast. Samas mul suva, mul android tahvel, millega peaks see tegevus ka mugavam olema.
Minu arust võiks kogu see tv internetti kolida ja muutuda teleka appiks, siis kaoks ära üks elektrit sööv karp ja üleliigne teleka pult.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
02.10.2014 18:46:16
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
Spoiler 
|
Huvitav on see, et appe on wp peal vähem küll, aga see on maailma mastaabis. Elioni minutv võiks teha statistika, et palju neil on omas võrgus kasutajatel lumia telefone või mis jooksutavad wp-d.
Kui ma oma töölauale lähen EMT lehel, siis seal on näha mis mobiil telefon mul on ja see muudab ennast automaatselt, kui vahel telefoni vahetad jne.
Teha koostööd Elisa ja Tele2-ga ja uurida kui paljutel Eestis neid üldse on, siis saaks järeldada, et turg on kas väike või suur Eesti rahvaarvu mõttes.
Ja seda naguinii mujale maailma ei saa müüa, kuna on umbkeeles kanalid ja regiooni load.
Ma arvan et Nokia Lumia 520-t on Eestis paljutel. Odav luts nutikas mis saab ka kõik uuendused kätte ja ei ole aeglane.
Praegu veel müüakse kahe sim-ga uuendatud versiooni 99 euro. Ma miskipärast arvan, et Eesti keskmine inimene, kas jooksutab odavat androidi või Windows phone-i või siis istub liisinguga õuna otsas või kangemate androidide ja wp-de otsas.
Igaljuhul võiks võtta sealt kus võtta saab ja mitte vinguda väikse arvu pärast. Samas mul suva, mul android tahvel, millega peaks see tegevus ka mugavam olema.
Minu arust võiks kogu see tv internetti kolida ja muutuda teleka appiks, siis kaoks ära üks elektrit sööv karp ja üleliigne teleka pult. |
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
02.10.2014 18:54:37
|
|
|
armjan
Jah, kuid see on imelik. Mul on paliutel tuttavatel just lumia. Ja wp pidi ju praegu kasvav bränd olema
Samas ega appi tootjad väga sellele kaasa ei aita ka. Kui appe ei tooda, siis neid õhust ja armastusest ju ei tule
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.10.2014 19:04:19
|
|
|
Ärge jääge windows phone teemasse kinni puhtalt sellepärast, et sellele ei tule kohe minutv rakendust. Kui aus olla siis pole ühegi wintelefoniga kogemust kuid kui flash peal siis peaks ju veebiversioon sujuvalt jooksma, edasised plaanid vähemalt rakenduse tegemiseks pidid olema aga prioriteet on low. Sama seis on ilmselt konkureerivate teenusepakkujate äppidega.
| salatoimik kirjutas: |
3.5G neti otsas @ STVGO
Suht normaalse pildiga
 |
Tõstke ikka õigesse teemasse, see pole ju üldfoorum. (seal võiks kommenteerida küll miks brauseris on kriitiline viga ja miks nii palju vene kanaleid ja miks menüü kord eesti, kord vene kord inglisekeelne on., androidi rakendus paistab päris kena (paar pange oli) aga hetkel Elioniga võrreldes millegagi üle ei löö, kaasaarvatud pildikvaliteeti)
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
02.10.2014 19:08:33
|
|
|
indrekp, flashi ei ole wp'l ning ka windowsis üldiselt on tegemist phase-out staadiumis oleva tehnoloogiga.
|
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
02.10.2014 19:09:57
|
|
|
| Elioni rakendust ei saa kasutada. Pole nagu võrrelda midagi.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.10.2014 19:24:57
|
|
|
| taavi kirjutas: |
| Elioni rakendust ei saa kasutada. Pole nagu võrrelda midagi. |
kes saab, kes ei saa.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.10.2014 19:28:38
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| hetkel Elioniga võrreldes millegagi üle ei löö |
Ega ei löö tõesti, sest polegi ju, mida üle lüüa
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
02.10.2014 19:35:56
|
|
|
| Kas on juba selline STV Go teema olemas siin kuskil?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
02.10.2014 20:26:15
|
|
|
| taavi kirjutas: |
| Elioni rakendust ei saa kasutada. Pole nagu võrrelda midagi. |
kes saab, kes ei saa. |
Täis soe peast!?
Midagi naljakamat ei saanud kirjutada?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.10.2014 21:09:56
|
|
|
Aleksandr, ei maksa erutuda, las vaesel kaablikutil olla ka oma rõõmuperiood mil saab end Suure ja Tähtsana tunda.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivar80
HV kasutaja

|
02.10.2014 21:36:07
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Aleksandr, ei maksa erutuda, las vaesel kaablikutil olla ka oma rõõmuperiood mil saab end Suure ja Tähtsana tunda.  |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
02.10.2014 21:53:33
|
|
|
väike offtopic:
vaadanuna/katsununa seda stv go asja, siis ilmselgelt võib elion nüüd endale vee peale tõmmata. Vähemasti innovatiivsuse osas. Eks need praegused klienidi jäävad edasi tilkuma aga see on ka kõik.
Vana "nuti" toimis viisakalt (olin klient algusest peale), praegune on õnnetus ruudus - vead, vigane, samsungijamad jne jne.
Ja palun, palun, elionistid - ei ole vaja hakata särki rinnal laiali kiskuma minu postiituse põhjal, see on lihtsalt minu konstanteering, nothing personal
|
|
| Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
02.10.2014 22:00:25
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| jägaja kirjutas: |
spezwend, jah on. Vene tähestikuga Õnne 13 eestikeelsete kirjete vahel. |
Neljapäeval saab korda |
Mitmenda nädala/aasta neljapäeval?
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
02.10.2014 22:16:09
|
|
|
| lurr kirjutas: |
väike offtopic:
vaadanuna/katsununa seda stv go asja, siis ilmselgelt võib elion nüüd endale vee peale tõmmata. Vähemasti innovatiivsuse osas. Eks need praegused klienidi jäävad edasi tilkuma aga see on ka kõik.
Vana "nuti" toimis viisakalt (olin klient algusest peale), praegune on õnnetus ruudus - vead, vigane, samsungijamad jne jne.
Ja palun, palun, elionistid - ei ole vaja hakata särki rinnal laiali kiskuma minu postiituse põhjal, see on lihtsalt minu konstanteering, nothing personal  |
Täiesti OT aga Sa ilmselt proovisid mingit teist STV GO äppi kui mina. Jah, kogu see menüüde kerimine on lahe ja pop, aga minu meelest on see jube segane võrreldes kasvõi Elion'i uue nutiTV'ga. Ma võiks siia veel lisada hunniku pisiasju mis mind selle äppi juures häirivad, aga see on natuke vale teema siin. Sellisel kujul nagu see praegu on, mina ilmselt STV GO kliendiks ei hakka. Eks ma proovin veel, aga ilmselt ei jää muud üle kui oodata millal Elion enda lahenduse valmis saab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
02.10.2014 22:17:49
|
|
|
| lurr kirjutas: |
väike offtopic:
Ja palun, palun, elionistid - ei ole vaja hakata särki rinnal laiali kiskuma minu postiituse põhjal, see on lihtsalt minu konstanteering, nothing personal  |
Ise ootaks enne Elioni rakenduse ära. Millegipärast on mul rohkem lootust Elioni MinuTV suhtes.
Hetkel lükkasin läbi BlueStacksi STV Go tööle ja ei tundunud nii mugav olevat.
Osad kanalid pole ka niisama saadaval väljaspool STV võrku.
Ja olenevalt kui hästi Elioni rakenudus tehtud on, saaks teoreetiliselt osta odava android TV pulga või karbi ja lükata rakendus sinna peale.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
02.10.2014 22:21:25
|
|
|
| Arvutiga vaadata on küll päris hea.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Cloner
HV kasutaja

|
02.10.2014 22:25:57
|
|
|
| katsetasin stvgo arvutis, tahtsin kapitali järgi vaadata, paar minutit mängis, siis läks pilt aegluupi ja hääl töötas normaalselt edasi.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
02.10.2014 22:43:06
|
|
|
tahtsin ka seda STV värki 14 päeva proovida, aga LG G3 on full hd-st suurema resoga ekraaniga ja äpp pole toetatud. Loodan, et Elion on sellele ikka mõelnud
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.10.2014 00:16:44
|
|
|
| Proovi siis arvutis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aleksandr
HV kasutaja
|
03.10.2014 09:39:31
|
|
|
| PS. ma olen küll uhke selle üle, et Elionis töötan ja saan uut minutv´d testida aga ma ei uhkeldanud vaid konstateerisin fakti, juhul kui keegi valesti aru sai. |
Palju õnne siis. Paljudele sinu väljaöeldu on vist üllatuseks.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.10.2014 10:42:56
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| Proovi siis arvutis. |
Arvutis jookseb kokku iga natukese aja tagant. Ja isee on ikka telefonis näha ja magamistoas siis Miracast abil teleris näidata hoopis
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.10.2014 10:54:08
|
|
|
StvGo näitab mulle ka neid kanaleid, mida Elion ei näita, või tahab neid mingis üldpaketis suure eaha eest müüa.
Ehk siis edastatavate kanalite valik on määrav. Mida keegi soovib vaasata, valik tehakse ikka sisu, mitte sisutute kanalite koguse järgi paketis.
StvGo ei saa hetkel Elioni teenusega võrrelda, kuid kanaleid saab ka seal kiiresti numbritega valida . Ma millegipärast kahtlustan, et Elioni mobiilTV rakenduses mitte.
Ja mis pagana pärast Elion jälle on kanaleid ümber tõstnud, mingi kuues kord vist käesoleval aastal. Mulle huvipakkuv kanal oli jälle 10 numbri võrra edasi liikunud
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.10.2014 11:20:37
|
|
|
Ja mis pagana pärast Elion jälle on kanaleid ümber tõstnud, mingi kuues kord vist käesoleval aastal. Mulle huvipakkuv kanal oli jälle 10 numbri võrra edasi liikunud  |
See ongi siis see, miks nad kanaleid nummerdada ei taha. See kaotab tõepoolest vist suurema osa mõttest, kui iga kuu paar korda kanalilist segamini lüüakse ja järjekord nii palju muutub. Aga neil on nii vähe kanaleid ka. Eks see pärast tõmblevad ja vahel suravad kanali kaupa kuskile vahele midagi. Palju ei saa panna ka, siis muutub menüü ikka väga tüütuks.
| olafsand kirjutas: |
| Proovi siis arvutis. |
Arvutis jookseb kokku iga natukese aja tagant. Ja isee on ikka telefonis näha ja magamistoas siis Miracast abil teleris näidata hoopis  |
Eriline õnnetus on neil praegu ETV olnud. Teised kanalid mul arvuti peal jooksevad täitsa hästi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.10.2014 11:21:12
|
|
|
| tsitaat: |
Alates 11. septembrist 2014 lõpetas Elion telekanali ComedyTV edastamise
Tulenevalt asjaolust, et Elionile telekanali ComedyTV taasedastamiseks loa andnud levitaja kaotas ootamatult õigused kanali taasedastamiseks Baltikumis, ei ole Elionil enam võimalik telekanalit edastada. Vabandame! |
Äkki see kuidagi mõjutas? Või tehti ruumi mõne asenduskanali jaoks.
uusNuti jaoks võiks kanali asukoht lemmiklistis määratagi ära kanali numbri.
Sel viisil oleks kõik täpselt kasutaja enda määrata ja toimiks nii uue kui vana puldiga.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.10.2014 11:34:34
|
|
|
Mingi uus eesti kanal pidi ju tulema või juba tuli......
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.10.2014 11:41:57
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Alates 11. septembrist 2014 lõpetas Elion telekanali ComedyTV edastamise
Tulenevalt asjaolust, et Elionile telekanali ComedyTV taasedastamiseks loa andnud levitaja kaotas ootamatult õigused kanali taasedastamiseks Baltikumis, ei ole Elionil enam võimalik telekanalit edastada. Vabandame! |
Äkki see kuidagi mõjutas? Või tehti ruumi mõne asenduskanali jaoks.
|
ComedyTV - esimest korda kuulen, et elion üldse sellist kanalit kunagi kuskil pakkunud on
| jeesus188 kirjutas: |
| Mingi uus eesti kanal pidi ju tulema või juba tuli...... |
Selle käivitamist lükati taas edasi. 3 detsember nüüd siis.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.10.2014 11:47:04
|
|
|
ComedyTV - esimest korda kuulen, et elion üldse sellist kanalit kunagi kuskil pakkunud on |
Oli ikka. Ainult et takkajärge saadi teada.
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/27934/Telekanal+Comedy+TV+ei+ole+enam+nutiTV-s+n%C3%A4htav
ja see ka veel
Elion toob nutiTV-sse uue ekstreemspordikanali Fuel TV
01.10.2014
Alates 01.11 on Elioni valikus võimalik tellida uut telekanalit Fuel TV, mis on kõige kuumem ekstreemspordikanal.
Näiteks Simple Session ning XGames on nähtavad HD kvaliteedis just FuelTVs.
Ühtlasi lõpetame telekanali Extreme Sports edastamise alates 31.10.2014. Klientidel, kes vahetuse ning muutunud tingimustega ei nõustu, on võimalik nutiTV teenusest loobuda ja selle kasutamise aluseks Elioniga sõlmitud leping üles öelda Iseteeninduses või nutiTV ekraanil.
|
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/28032/Elion+toob+nutiTV-sse+uue+ekstreemspordikanali+Fuel+TV
Vanas on see extreme veel näha praegu. Peale restarti arvatavasti mitte ja ega sed Fuelli ka vanasse ei anta enam.
Et vaatab, mis see STV Go box tegema hakkab.
viimati muutis seeru 03.10.2014 11:52:54, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.10.2014 11:52:20
|
|
|
Et siis Fuel tv on HD?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.10.2014 12:02:59
|
|
|
ComedyTV - esimest korda kuulen, et elion üldse sellist kanalit kunagi kuskil pakkunud on |
Oli ikka. Ainult et takkajärge saadi teada.
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/27934/Telekanal+Comedy+TV+ei+ole+enam+nutiTV-s+n%C3%A4htav
ja see ka veel
Elion toob nutiTV-sse uue ekstreemspordikanali Fuel TV
01.10.2014
Alates 01.11 on Elioni valikus võimalik tellida uut telekanalit Fuel TV, mis on kõige kuumem ekstreemspordikanal.
Näiteks Simple Session ning XGames on nähtavad HD kvaliteedis just FuelTVs.
Ühtlasi lõpetame telekanali Extreme Sports edastamise alates 31.10.2014. Klientidel, kes vahetuse ning muutunud tingimustega ei nõustu, on võimalik nutiTV teenusest loobuda ja selle kasutamise aluseks Elioniga sõlmitud leping üles öelda Iseteeninduses või nutiTV ekraanil.
|
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/28032/Elion+toob+nutiTV-sse+uue+ekstreemspordikanali+Fuel+TV
Vanas on see extreme veel näha praegu. Peale restarti arvatavasti mitte ja ega sed Fuelli ka vanasse ei anta enam.
|
Arvatavasti ka peale restarti on näha. Sest kuu aega on veel...
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.10.2014 14:56:07
|
|
|
Ja mis pagana pärast Elion jälle on kanaleid ümber tõstnud, mingi kuues kord vist käesoleval aastal. Mulle huvipakkuv kanal oli jälle 10 numbri võrra edasi liikunud  |
See ongi siis see, miks nad kanaleid nummerdada ei taha. See kaotab tõepoolest vist suurema osa mõttest, kui iga kuu paar korda kanalilist segamini lüüakse ja järjekord nii palju muutub. Aga neil on nii vähe kanaleid ka. Eks see pärast tõmblevad ja vahel suravad kanali kaupa kuskile vahele midagi. Palju ei saa panna ka, siis muutub menüü ikka väga tüütuks.
|
Sama kehtib ju ka uusNutiTV kohta, et kui kanali nihutavad ära oma positsioonilt, siis kerides sinna otsitava kanalini, mis oli eile veel kohe peale kanalit X ei leia sa seda enam vanalt kohalt.
Ei ole see kanal ei järgmine ega ülejärgmine, muudkui kerid ja otsid...
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.10.2014 16:11:58
|
|
|
Jah uue Nuti tv kohta ma mõtlesingi.
Vanal ju sellist probleemi üldse ei ole.
Arvatavasti ka peale restarti on näha. Sest kuu aega on veel...
|
See jah, vaatasin ka kalendrisse, tuli välja et oktoober hakkas alles.
viimati muutis seeru 03.10.2014 16:15:27, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.10.2014 16:14:29
|
|
|
Jah uue Nuti tv kohta ma mõtlesingi.
Vanal ju sellist probleemi üldse ei ole. |
Uues tee oma lemmiklist ja nihuta kõik nii nagu omale sobib ja problem solved.
Mis kanal nihkunud on?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.10.2014 16:16:16
|
|
|
| Ei mina tea. Ma omale uut ei hakka võtma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|