Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 601, 602, 603 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kami
HV kasutaja

sõnum 02.10.2014 14:22:08 vasta tsitaadiga

Minu meelest on natuke kummaline panna Elioni süüks seda, et Windows Phone'il on vähem kasutajaid icon_smile.gif Aga et rahustada neid, kes tunnevad muret minuTV disaini pärast, siis siin on väike isutekitaja:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.10.2014 14:36:25 vasta tsitaadiga

kami, arvestades Elioni/EMT viimaseid töötajate suunised, viimati sai palgalisa minuteada Sony müümise eest. Seega keda sa ikka veel süüdistad kui mitte asutust kes motiveerib oma töötajaid pähe määrima mingit kindlat mudelit?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2014 14:53:37 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
kami, arvestades Elioni/EMT viimaseid töötajate suunised, viimati sai palgalisa minuteada Sony müümise eest. Seega keda sa ikka veel süüdistad kui mitte asutust kes motiveerib oma töötajaid pähe määrima mingit kindlat mudelit?

uhmmm....what?! millisel määral on see jutt seotud kami postitusega?!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 02.10.2014 15:14:45 vasta tsitaadiga

armjan, äkki saad paari reaga kommenteerida, mida uues versioonis ära parandati ja kas ka tuli mingi uus ja kasulik featuur, mida võibolla ei pruugi kohe märgatagi?

armjan kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Äpile juurdepääs olemas, aga mis kasu, kui uuendusi rakendada ei saa

NutiTV uuendatud äpp Samsungis kättesaadav. versioon 4.20.11 (peamenüü->seaded->nutiTV menüünupul esimene rida näitab vers nr)
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.10.2014 15:18:59 vasta tsitaadiga

armjan, Kami arvas, et Elionile pannakse süüks seda, et Windows Phonel on kasutajaid vähe. Sellega ongi seotud, et kui tuntakse süüd eks seal ka kübeke tõtt on - nagu mainitud, siis teatud mudelite müümise eest on otsesed boonused. Töötajatele ei tekigi motivatsiooni müüa telefoni mis reaalselt kliendile parem oleks vaid telefoni mis parasjagu kampaanias on. Mina ei pannud aga algselt Elionile süüd, et kasutajaid Windows Phonel vähe on, see viide tuli Kami'lt. Ning jätkuvalt, vaadata Windows Phone kui eraldiseisvat saarekest Windowsist ja Xboxist on väga lühinägelik.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2014 15:29:56 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
armjan, Kami arvas, et Elionile pannakse süüks seda, et Windows Phonel on kasutajaid vähe. Sellega ongi seotud, et kui tuntakse süüd eks seal ka kübeke tõtt on - nagu mainitud, siis teatud mudelite müümise eest on otsesed boonused. Töötajatele ei tekigi motivatsiooni müüa telefoni mis reaalselt kliendile parem oleks vaid telefoni mis parasjagu kampaanias on. Mina ei pannud aga algselt Elionile süüd, et kasutajaid Windows Phonel vähe on, see viide tuli Kami'lt. Ning jätkuvalt, vaadata Windows Phone kui eraldiseisvat saarekest Windowsist ja Xboxist on väga lühinägelik.

Esiteks xbox ja WP kasutajate arvu VS iOS ja Android ei anna võrreldagi. See, kas WP jaoks rakendus tuleb, näitab tulevik. Hetkel on otsus selline, et esialgselt sinna ei arendata.
Kui arendus peaks tulema, ei arendata kindlasti seda xboksi kasutajaid silmas pidades. Seda ei tasu isegi loota. Kui seal töötab see niisamagi, siis ok, kuid xboxis avaldunud vigasid kindlasti tähelepanu alla ei võetaks.
See on puhtalt minu isiklik arvamus ja ei esinda Elioni ametlikku seisukohta.

Panen siia ka mobile OS kasutajate statistika Eestis http://gs.statcounter.com/#mobile+tablet-os-EE-monthly-201309-201409
Android - 63,98%
iOS - 32,07%
WP - 3,04%

viimati muutis armjan 02.10.2014 16:44:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.10.2014 15:49:12 vasta tsitaadiga

armjan, teisalt võib seda ka nii võtta, et kuni pole inimeste jaoks kasulikke rakendusi, siis ei osteta ka telefone. Ma siin kaalusin ka platvormi vahetust aga siis vaatad et seda ja toda tuttavat app-i esmapilgul pole ning loobudki.
sakinaga
HV Guru

sõnum 02.10.2014 15:50:54 vasta tsitaadiga

bladerunner, see ei ole Elioniga seotud probleem icon_smile.gif
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.10.2014 16:41:57 vasta tsitaadiga

armjan, soovitan tutvuda https://dev.windows.com/en-us/develop/building-universal-Windows-apps
Sisuliselt Windows 10'ga on alusplatvom kõigil sama, seega vaja ainult kasutajaliidest kohandada.
bladerunner, +1

tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2014 16:49:13 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
armjan, soovitan tutvuda https://dev.windows.com/en-us/develop/building-universal-Windows-apps
Sisuliselt Windows 10'ga on alusplatvom kõigil sama, seega vaja ainult kasutajaliidest kohandada.
bladerunner, +1

Äriliselt (ja ka loogiliselt) võttes on OS kasutajate arv peamine põhjus, miks energia esialgu suunatakse kahele mobiilsele platvormile. Võttes arvesse ka WP kasutajate % (3,04) ja sellele suppordiks vajalikke lisaservereid, kuna WP platvorm erineb oluliselt iOS ja Androidi poolt pakutavatest võimalustest, ei tasu esialgu äriliselt kuidagimoodi WP paralleelselt äppi arendada.
Tõenäoliselt WP jaoks mTV ka tuleb, kuid küsimus on, millal? Seda ma vastata ei oska.
tagasi üles
inah
HV kasutaja

sõnum 02.10.2014 17:33:32 vasta tsitaadiga

stvgo jälle avalikuks testimiseks avatud
http://stvgo.ee/
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 02.10.2014 17:52:14 vasta tsitaadiga

kami kirjutas:
Minu meelest on natuke kummaline panna Elioni süüks seda, et Windows Phone'il on vähem kasutajaid icon_smile.gif Aga et rahustada neid, kes tunnevad muret minuTV disaini pärast, siis siin on väike isutekitaja:
Spoiler Spoiler Spoiler

Miks elion ei tahaks juba seda äppi välja jagada kasvõi mitte ametlikult? Siit foorumist saaks juba korraliku tagasiside ja testi tehtud.

A.S.
HV Guru

sõnum 02.10.2014 17:56:40 vasta tsitaadiga

Sest eelnevalt tuleks seal piisavalt palju võimalusi kinni keerata, et kasutajatel liiga hea ei oleks.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 02.10.2014 18:13:58 vasta tsitaadiga

3.5G neti otsas @ STVGO
Suht normaalse pildiga

bladerunner
HV Guru

sõnum 02.10.2014 18:15:47 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
kami kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Miks elion ei tahaks juba seda äppi välja jagada kasvõi mitte ametlikult? Siit foorumist saaks juba korraliku tagasiside ja testi tehtud.
Ma pole päris veendunud, et siinse foorumi ja teema külastajate läbilõige just kõige täpsemalt Elioni minuTV sihtrühmale 100% sarnaneks.
App peab üheltpoolt lihtne olema et keskmisest rumalam kasutaja ka seda paigaldada sooviks, teisalt peab piisavalt võimalusterohke olema, et teadlikumad inimesed seda ka oma käe järgi seadistada saaks.
Tegelikult ju võiks seal olla nagu osades muudeski progedes, et 'Beginner mode' ja 'Expert mode'.
Liialt lihtne - paha, liialt keeruline - paha.

Ehk tagasisidet saaks, aga samas ka kindlasti mõttetut virisemist.
Ja mõni siin viriseb suvalise Elioni uudise peale, puudutab see teda otseselt või mitte.
Ikka viriseb. Põhimõtte pärast, sest temale tegi kord ammu Elion liiga ja see on ikka endiselt nii-nii hinges.

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 02.10.2014 18:30:29 vasta tsitaadiga

kami kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav on see, et appe on wp peal vähem küll, aga see on maailma mastaabis. Elioni minutv võiks teha statistika, et palju neil on omas võrgus kasutajatel lumia telefone või mis jooksutavad wp-d.
Kui ma oma töölauale lähen EMT lehel, siis seal on näha mis mobiil telefon mul on ja see muudab ennast automaatselt, kui vahel telefoni vahetad jne.

Teha koostööd Elisa ja Tele2-ga ja uurida kui paljutel Eestis neid üldse on, siis saaks järeldada, et turg on kas väike või suur Eesti rahvaarvu mõttes.
Ja seda naguinii mujale maailma ei saa müüa, kuna on umbkeeles kanalid ja regiooni load.

Ma arvan et Nokia Lumia 520-t on Eestis paljutel. Odav luts nutikas mis saab ka kõik uuendused kätte ja ei ole aeglane.
Praegu veel müüakse kahe sim-ga uuendatud versiooni 99 euro. Ma miskipärast arvan, et Eesti keskmine inimene, kas jooksutab odavat androidi või Windows phone-i või siis istub liisinguga õuna otsas või kangemate androidide ja wp-de otsas.

Igaljuhul võiks võtta sealt kus võtta saab ja mitte vinguda väikse arvu pärast. Samas mul suva, mul android tahvel, millega peaks see tegevus ka mugavam olema.

Minu arust võiks kogu see tv internetti kolida ja muutuda teleka appiks, siis kaoks ära üks elektrit sööv karp ja üleliigne teleka pult.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2014 18:46:16 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
kami kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav on see, et appe on wp peal vähem küll, aga see on maailma mastaabis. Elioni minutv võiks teha statistika, et palju neil on omas võrgus kasutajatel lumia telefone või mis jooksutavad wp-d.
Kui ma oma töölauale lähen EMT lehel, siis seal on näha mis mobiil telefon mul on ja see muudab ennast automaatselt, kui vahel telefoni vahetad jne.

Teha koostööd Elisa ja Tele2-ga ja uurida kui paljutel Eestis neid üldse on, siis saaks järeldada, et turg on kas väike või suur Eesti rahvaarvu mõttes.
Ja seda naguinii mujale maailma ei saa müüa, kuna on umbkeeles kanalid ja regiooni load.

Ma arvan et Nokia Lumia 520-t on Eestis paljutel. Odav luts nutikas mis saab ka kõik uuendused kätte ja ei ole aeglane.
Praegu veel müüakse kahe sim-ga uuendatud versiooni 99 euro. Ma miskipärast arvan, et Eesti keskmine inimene, kas jooksutab odavat androidi või Windows phone-i või siis istub liisinguga õuna otsas või kangemate androidide ja wp-de otsas.

Igaljuhul võiks võtta sealt kus võtta saab ja mitte vinguda väikse arvu pärast. Samas mul suva, mul android tahvel, millega peaks see tegevus ka mugavam olema.

Minu arust võiks kogu see tv internetti kolida ja muutuda teleka appiks, siis kaoks ära üks elektrit sööv karp ja üleliigne teleka pult.

armjan kirjutas:
Panen siia ka mobile OS kasutajate statistika Eestis http://gs.statcounter.com/#mobile+tablet-os-EE-monthly-201309-201409
Android - 63,98%
iOS - 32,07%
WP - 3,04%
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 02.10.2014 18:54:37 vasta tsitaadiga

armjan
Jah, kuid see on imelik. Mul on paliutel tuttavatel just lumia. Ja wp pidi ju praegu kasvav bränd olema icon_biggrin.gif
Samas ega appi tootjad väga sellele kaasa ei aita ka. Kui appe ei tooda, siis neid õhust ja armastusest ju ei tule icon_razz.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.10.2014 19:04:19 vasta tsitaadiga

Ärge jääge windows phone teemasse kinni puhtalt sellepärast, et sellele ei tule kohe minutv rakendust. Kui aus olla siis pole ühegi wintelefoniga kogemust kuid kui flash peal siis peaks ju veebiversioon sujuvalt jooksma, edasised plaanid vähemalt rakenduse tegemiseks pidid olema aga prioriteet on low. Sama seis on ilmselt konkureerivate teenusepakkujate äppidega.

inah kirjutas:
stvgo jälle avalikuks testimiseks avatud
http://stvgo.ee/

salatoimik kirjutas:
3.5G neti otsas @ STVGO
Suht normaalse pildiga

Tõstke ikka õigesse teemasse, see pole ju üldfoorum. (seal võiks kommenteerida küll miks brauseris on kriitiline viga ja miks nii palju vene kanaleid ja miks menüü kord eesti, kord vene kord inglisekeelne on., androidi rakendus paistab päris kena (paar pange oli) aga hetkel Elioniga võrreldes millegagi üle ei löö, kaasaarvatud pildikvaliteeti)
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.10.2014 19:08:33 vasta tsitaadiga

indrekp, flashi ei ole wp'l ning ka windowsis üldiselt on tegemist phase-out staadiumis oleva tehnoloogiga.
tagasi üles
taavi
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 02.10.2014 19:09:57 vasta tsitaadiga

Elioni rakendust ei saa kasutada. Pole nagu võrrelda midagi.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.10.2014 19:24:57 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:

kes saab, kes ei saa.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 02.10.2014 19:28:38 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
hetkel Elioniga võrreldes millegagi üle ei löö

Ega ei löö tõesti, sest polegi ju, mida üle lüüa icon_lol.gif

seeru
HV veteran

sõnum 02.10.2014 19:35:56 vasta tsitaadiga

Kas on juba selline STV Go teema olemas siin kuskil?
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 02.10.2014 20:26:15 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
taavi kirjutas:

kes saab, kes ei saa.

Täis soe peast!?
Midagi naljakamat ei saanud kirjutada?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 02.10.2014 21:09:56 vasta tsitaadiga

Aleksandr, ei maksa erutuda, las vaesel kaablikutil olla ka oma rõõmuperiood mil saab end Suure ja Tähtsana tunda. icon_lol.gif
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 02.10.2014 21:36:07 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Aleksandr, ei maksa erutuda, las vaesel kaablikutil olla ka oma rõõmuperiood mil saab end Suure ja Tähtsana tunda. icon_lol.gif

thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

sõnum 02.10.2014 21:53:33 vasta tsitaadiga

väike offtopic:

vaadanuna/katsununa seda stv go asja, siis ilmselgelt võib elion nüüd endale vee peale tõmmata. Vähemasti innovatiivsuse osas. Eks need praegused klienidi jäävad edasi tilkuma aga see on ka kõik.
Vana "nuti" toimis viisakalt (olin klient algusest peale), praegune on õnnetus ruudus - vead, vigane, samsungijamad jne jne.

Ja palun, palun, elionistid - ei ole vaja hakata särki rinnal laiali kiskuma minu postiituse põhjal, see on lihtsalt minu konstanteering, nothing personal icon_smile.gif
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 02.10.2014 22:00:25 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jägaja kirjutas:
spezwend, jah on. Vene tähestikuga Õnne 13 icon_rolleyes.gif eestikeelsete kirjete vahel.

Neljapäeval saab korda

Mitmenda nädala/aasta neljapäeval? icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 02.10.2014 22:16:09 vasta tsitaadiga

lurr kirjutas:
väike offtopic:

vaadanuna/katsununa seda stv go asja, siis ilmselgelt võib elion nüüd endale vee peale tõmmata. Vähemasti innovatiivsuse osas. Eks need praegused klienidi jäävad edasi tilkuma aga see on ka kõik.
Vana "nuti" toimis viisakalt (olin klient algusest peale), praegune on õnnetus ruudus - vead, vigane, samsungijamad jne jne.

Ja palun, palun, elionistid - ei ole vaja hakata särki rinnal laiali kiskuma minu postiituse põhjal, see on lihtsalt minu konstanteering, nothing personal icon_smile.gif

Täiesti OT aga Sa ilmselt proovisid mingit teist STV GO äppi kui mina. Jah, kogu see menüüde kerimine on lahe ja pop, aga minu meelest on see jube segane võrreldes kasvõi Elion'i uue nutiTV'ga. Ma võiks siia veel lisada hunniku pisiasju mis mind selle äppi juures häirivad, aga see on natuke vale teema siin. Sellisel kujul nagu see praegu on, mina ilmselt STV GO kliendiks ei hakka. Eks ma proovin veel, aga ilmselt ei jää muud üle kui oodata millal Elion enda lahenduse valmis saab.
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 02.10.2014 22:17:49 vasta tsitaadiga

lurr kirjutas:
väike offtopic:

Ise ootaks enne Elioni rakenduse ära. Millegipärast on mul rohkem lootust Elioni MinuTV suhtes.
Hetkel lükkasin läbi BlueStacksi STV Go tööle ja ei tundunud nii mugav olevat.
Osad kanalid pole ka niisama saadaval väljaspool STV võrku.

Ja olenevalt kui hästi Elioni rakenudus tehtud on, saaks teoreetiliselt osta odava android TV pulga või karbi ja lükata rakendus sinna peale.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 02.10.2014 22:21:25 vasta tsitaadiga

Arvutiga vaadata on küll päris hea.
tagasi üles
Cloner
HV kasutaja
Cloner

sõnum 02.10.2014 22:25:57 vasta tsitaadiga

katsetasin stvgo arvutis, tahtsin kapitali järgi vaadata, paar minutit mängis, siis läks pilt aegluupi ja hääl töötas normaalselt edasi.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.10.2014 22:43:06 vasta tsitaadiga

tahtsin ka seda STV värki 14 päeva proovida, aga LG G3 on full hd-st suurema resoga ekraaniga ja äpp pole toetatud. Loodan, et Elion on sellele ikka mõelnud icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.10.2014 00:16:44 vasta tsitaadiga

Proovi siis arvutis.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.10.2014 08:35:35 vasta tsitaadiga

eksinud hinged, STV on siin:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=150382&postdays=0&postorder=asc&start=0

Admin võiks selleteemalised postitused sinna tõsta.

PS. ma olen küll uhke selle üle, et Elionis töötan ja saan uut minutv´d testida aga ma ei uhkeldanud vaid konstateerisin fakti, juhul kui keegi valesti aru sai.
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 03.10.2014 09:39:31 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
PS. ma olen küll uhke selle üle, et Elionis töötan ja saan uut minutv´d testida aga ma ei uhkeldanud vaid konstateerisin fakti, juhul kui keegi valesti aru sai.

Palju õnne siis. Paljudele sinu väljaöeldu on vist üllatuseks. kopp.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 03.10.2014 10:42:56 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Proovi siis arvutis.

Arvutis jookseb kokku iga natukese aja tagant. Ja isee on ikka telefonis näha ja magamistoas siis Miracast abil teleris näidata hoopis icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.10.2014 10:54:08 vasta tsitaadiga

StvGo näitab mulle ka neid kanaleid, mida Elion ei näita, või tahab neid mingis üldpaketis suure eaha eest müüa.
Ehk siis edastatavate kanalite valik on määrav. Mida keegi soovib vaasata, valik tehakse ikka sisu, mitte sisutute kanalite koguse järgi paketis.

StvGo ei saa hetkel Elioni teenusega võrrelda, kuid kanaleid saab ka seal kiiresti numbritega valida thumbs_up.gif . Ma millegipärast kahtlustan, et Elioni mobiilTV rakenduses mitte.

Ja mis pagana pärast Elion jälle on kanaleid ümber tõstnud, mingi kuues kord vist käesoleval aastal. Mulle huvipakkuv kanal oli jälle 10 numbri võrra edasi liikunud thumbs_down.gif

seeru
HV veteran

sõnum 03.10.2014 11:20:37 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Ja mis pagana pärast Elion jälle on kanaleid ümber tõstnud, mingi kuues kord vist käesoleval aastal. Mulle huvipakkuv kanal oli jälle 10 numbri võrra edasi liikunud thumbs_down.gif

See ongi siis see, miks nad kanaleid nummerdada ei taha. See kaotab tõepoolest vist suurema osa mõttest, kui iga kuu paar korda kanalilist segamini lüüakse ja järjekord nii palju muutub. Aga neil on nii vähe kanaleid ka. Eks see pärast tõmblevad ja vahel suravad kanali kaupa kuskile vahele midagi. Palju ei saa panna ka, siis muutub menüü ikka väga tüütuks.

olafsand kirjutas:
seeru kirjutas:
Proovi siis arvutis.

Arvutis jookseb kokku iga natukese aja tagant. Ja isee on ikka telefonis näha ja magamistoas siis Miracast abil teleris näidata hoopis icon_smile.gif

Eriline õnnetus on neil praegu ETV olnud. Teised kanalid mul arvuti peal jooksevad täitsa hästi.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 03.10.2014 11:21:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Alates 11. septembrist 2014 lõpetas Elion telekanali ComedyTV edastamise
Tulenevalt asjaolust, et Elionile telekanali ComedyTV taasedastamiseks loa andnud levitaja kaotas ootamatult õigused kanali taasedastamiseks Baltikumis, ei ole Elionil enam võimalik telekanalit edastada. Vabandame!
Äkki see kuidagi mõjutas? Või tehti ruumi mõne asenduskanali jaoks.

uusNuti jaoks võiks kanali asukoht lemmiklistis määratagi ära kanali numbri.
Sel viisil oleks kõik täpselt kasutaja enda määrata ja toimiks nii uue kui vana puldiga.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.10.2014 11:34:34 vasta tsitaadiga

Mingi uus eesti kanal pidi ju tulema või juba tuli......
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.10.2014 11:41:57 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
tsitaat:
Alates 11. septembrist 2014 lõpetas Elion telekanali ComedyTV edastamise
Tulenevalt asjaolust, et Elionile telekanali ComedyTV taasedastamiseks loa andnud levitaja kaotas ootamatult õigused kanali taasedastamiseks Baltikumis, ei ole Elionil enam võimalik telekanalit edastada. Vabandame!
Äkki see kuidagi mõjutas? Või tehti ruumi mõne asenduskanali jaoks.
ComedyTV - esimest korda kuulen, et elion üldse sellist kanalit kunagi kuskil pakkunud on icon_rolleyes.gif

jeesus188 kirjutas:
Mingi uus eesti kanal pidi ju tulema või juba tuli......

Selle käivitamist lükati taas edasi. 3 detsember nüüd siis.

seeru
HV veteran

sõnum 03.10.2014 11:47:04 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:

ComedyTV - esimest korda kuulen, et elion üldse sellist kanalit kunagi kuskil pakkunud on icon_rolleyes.gif

Oli ikka. Ainult et takkajärge saadi teada.
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/27934/Telekanal+Comedy+TV+ei+ole+enam+nutiTV-s+n%C3%A4htav

ja see ka veel
tsitaat:
Elion toob nutiTV-sse uue ekstreemspordikanali Fuel TV
01.10.2014
Alates 01.11 on Elioni valikus võimalik tellida uut telekanalit Fuel TV, mis on kõige kuumem ekstreemspordikanal.
Näiteks Simple Session ning XGames on nähtavad HD kvaliteedis just FuelTVs.

Ühtlasi lõpetame telekanali Extreme Sports edastamise alates 31.10.2014. Klientidel, kes vahetuse ning muutunud tingimustega ei nõustu, on võimalik nutiTV teenusest loobuda ja selle kasutamise aluseks Elioniga sõlmitud leping üles öelda Iseteeninduses või nutiTV ekraanil.

https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/28032/Elion+toob+nutiTV-sse+uue+ekstreemspordikanali+Fuel+TV
Vanas on see extreme veel näha praegu. Peale restarti arvatavasti mitte ja ega sed Fuelli ka vanasse ei anta enam.
Et vaatab, mis see STV Go box tegema hakkab.

viimati muutis seeru 03.10.2014 11:52:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.10.2014 11:52:20 vasta tsitaadiga

Et siis Fuel tv on HD?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.10.2014 12:02:59 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Oli ikka. Ainult et takkajärge saadi teada.
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/27934/Telekanal+Comedy+TV+ei+ole+enam+nutiTV-s+n%C3%A4htav

ja see ka veel
tsitaat:
Elion toob nutiTV-sse uue ekstreemspordikanali Fuel TV
01.10.2014
Alates 01.11 on Elioni valikus võimalik tellida uut telekanalit Fuel TV, mis on kõige kuumem ekstreemspordikanal.
Näiteks Simple Session ning XGames on nähtavad HD kvaliteedis just FuelTVs.

Ühtlasi lõpetame telekanali Extreme Sports edastamise alates 31.10.2014. Klientidel, kes vahetuse ning muutunud tingimustega ei nõustu, on võimalik nutiTV teenusest loobuda ja selle kasutamise aluseks Elioniga sõlmitud leping üles öelda Iseteeninduses või nutiTV ekraanil.

https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/28032/Elion+toob+nutiTV-sse+uue+ekstreemspordikanali+Fuel+TV
Vanas on see extreme veel näha praegu. Peale restarti arvatavasti mitte ja ega sed Fuelli ka vanasse ei anta enam.
Arvatavasti ka peale restarti on näha. Sest kuu aega on veel...
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.10.2014 14:56:07 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
jägaja kirjutas:

See ongi siis see, miks nad kanaleid nummerdada ei taha. See kaotab tõepoolest vist suurema osa mõttest, kui iga kuu paar korda kanalilist segamini lüüakse ja järjekord nii palju muutub. Aga neil on nii vähe kanaleid ka. Eks see pärast tõmblevad ja vahel suravad kanali kaupa kuskile vahele midagi. Palju ei saa panna ka, siis muutub menüü ikka väga tüütuks.

Sama kehtib ju ka uusNutiTV kohta, et kui kanali nihutavad ära oma positsioonilt, siis kerides sinna otsitava kanalini, mis oli eile veel kohe peale kanalit X ei leia sa seda enam vanalt kohalt.
Ei ole see kanal ei järgmine ega ülejärgmine, muudkui kerid ja otsid... kopp.gif

seeru
HV veteran

sõnum 03.10.2014 16:11:58 vasta tsitaadiga

Jah uue Nuti tv kohta ma mõtlesingi.
Vanal ju sellist probleemi üldse ei ole.

tsitaat:
Arvatavasti ka peale restarti on näha. Sest kuu aega on veel...

See jah, vaatasin ka kalendrisse, tuli välja et oktoober hakkas alles. icon_smile.gif

viimati muutis seeru 03.10.2014 16:15:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 03.10.2014 16:14:29 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Jah uue Nuti tv kohta ma mõtlesingi.
Vanal ju sellist probleemi üldse ei ole.

Uues tee oma lemmiklist ja nihuta kõik nii nagu omale sobib ja problem solved.

Mis kanal nihkunud on?
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.10.2014 16:16:16 vasta tsitaadiga

Ei mina tea. Ma omale uut ei hakka võtma.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 601, 602, 603 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.